• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
جدول این دوره:

18 Farvardin 99.png

همونطور که مشاهده می کنید برنده این دوره تیم پرافتخار ماست. با تشکر از اعتماد شما عزیزان به رستوران ما، موضوع مسابقه جدید رو به زودی در تاپیک می گذارم.

برنده مدال نقره سرگئی خبیث (bitcomet) هستند که به زودی با توطئه جدید جهانی ایشون آشنا خواهید شد، و برنده مدال برنز هم Vlasek عزیز.

همگی خسته نباشید. :)

=========================
و اما همونطور که اطلاع دارید سرگئی اخیرا کم پیدا بوده و همونطور که همگی به تجربه می دونید وقتی این تروریست بد سگال سر و کله اش پیدا نیست یعنی داره یه جایی یه خرابکاری یی می کنه!

سربازان گمنام Talos در اسکایریم با علم به این موضوع حرکات سرگئی رو رصد کردند و موفق به کشف آخرین توطئه اش شدند! از قرار معلوم سرگئی با کمک ایندیانا جونز و لارا کرافت موفق به نفوذ به یک معبد کهن و کشف یک چراغ جادو شده! حالا فکر می کنید شروری مثل سرگئی وقتی با غول چراغ دیدار کنه چه آرزویی می کنه؟ با هم ببینیم:

Ghoul.jpg

همزمان با این قضیه بود که به طور ناگهانی خبر انتشار یک ویروس جدید و بسیار خطرناک در دنیا پیچید، و دنیا در آشوب و بحران فرو رفت که نتیجه اش رو همه تون خاطرتون هست:

Chaos 1.jpg

Chaos 2.jpg

Chaos 3.jpg

جهان در حیرت فرو رفته بود، که این ویروس یه دفعه از کجا پیداش شد و این طور دنیا رو به نابودی کشید. حتی به اشتباه تصور می کردند که این یک ویروس معمولی از نوع کروناست!

تا این که سرانجام میکروسکوپ های الکترونی پیشرفته آزمایشگاه های اسکایریم موفق به رؤیت این ویروس عجیب شدند و دنیا تازه فهمید ماجرا از چه قراره:

Virus-2.jpg

بله دوستان! همونطور که حدس زدید غول چراغ سرگئی رو به شکل این ویروس نابود کننده و مخرب در آورده بود و بعد هم بلافاصله سرگئی شروع به تکثیر کرده بود و به شکل میلیاردها میلیارد ویروس در اومده بود و کل دنیا رو به بدبختی کشیده بود!

پس از انتشار خبر، که این بار هم دست خبیث سرگئی پشت این فاجعه است موجی از یأس و نا امیدی بشریت رو فرا گرفت و چشم های همه انسان های بی گناه و مظلوم دنیا یک بار دیگه به سمت تنها منجی شون یعنی المحمود مهربان و نیکوکار دوخته شد.

Almahmoud.jpg

آیا این بار هم المحمود موفق خواهد شد نقطه پایانی بر این توطئه فجیع سرگئی ولادیمیر وحیدوفسکی بگذاره؟ آیا این بار هم بشریت نجات پیدا خواهد کرد؟

"ای سرگئی خبیث و ظالم! فکر کردی اگر به شکل ویروس در بیای من دیگه نمی تونم بیام دنبالت و حالت رو بگیرم؟ زهی خیال باطل!

گلبول های سفید مزین شده به ژن های المحمود در مراحل نهایی تولید در لابراتوارهای اسکایریم هستند و به زودی با عرضه اونها این ویروس نکبت بار نابود شده و به تاریخ خواهد پیوست":

WBC.jpg

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
موضوع مسابقه بعدی: بهار

بله درسته، موضوع به این باحالی تا حالا انتخاب نشده بوده! حالا هی بگید همه موضوع ها رو قبلا انتخاب کردیم! :D

ho3in_shiraz

Registered User
لایک‌ها
699
Attach files
735270526-talab-org.jpg

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
۲۰۲۰۰۴۰۲_۱۰۴۷۱۹.jpg

Last edited by a moderator:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
عکس من:

1234.jpg

شکوفه های گیلاس در ژاپن. جزو معروف ترین زیبایی های فصل بهار در دنیا.

========================
سلام. دو تا نکته بچه ها:

- لطفا طبق قوانین بخش، عکس های بالای 600 کیلوبایت رو به صورت کوچک قرار بدید (این سه عکس رو خودم درست کردم).

- اینجا ملاک انتخاب عکسه (از هر منبعی) و اجباری به گذاشتن عکسی که خودتون گرفتید نیست، ولی اگر عکسی که خودتون گرفتید رو انتخاب کردید بنویسید که این طوره. بچه ها معمولا امتیاز بالاتری به این نوع عکس ها میدن (عکس Fifa2018).

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
چند پست بی ربط با موضوع تاپیک منتقل شدند به تاپیک انتقادات و پیشنهادات بخش عکاسی.

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
عکس من:

شکوفه های گیلاس در ژاپن. جزو معروف ترین زیبایی های فصل بهار در دنیا.

========================

سلام. دو تا نکته بچه ها:

- لطفا طبق قوانین بخش، عکس های بالای 600 کیلوبایت رو به صورت کوچک قرار بدید (این سه عکس رو خودم درست کردم).

- اینجا ملاک انتخاب عکسه (از هر منبعی) و اجباری به گذاشتن عکسی که خودتون گرفتید نیست، ولی اگر عکسی که خودتون گرفتید رو انتخاب کردید بنویسید که این طوره. بچه ها معمولا امتیاز بالاتری به این نوع عکس ها میدن (عکس Fifa2018).
درود برشما
عکس از باغ خودمون بوده با دوربین samsung A30

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
درود بر شما چرا مسابقه بهار تموم نمیشه؟!
همانطور که در پست اول نوشته شده برای گذاشتن عکس ده روز زمان هست. هنوز مهلت عکس گذاشتن تموم نشده (در پایان امشب تموم میشه).

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
اسپویلر مخصوص امتیازدهی این هفته:

لطفا مشغول امتیازدهی بشید به مدت 3 روز.

========================
امتیازات خودم:

Vlasek: 8

ho3in_shiraz: 9

seomanager: 9 حیوون چقدر خوشحاله. :دی

PEUGEOT: 8

Fifa2018: 9 یک امتیاز اضافه کردم چون عکس از خودتون بود.

mahi58: 0

bitcomet: 8

Last edited:

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,828
این سری چه زود گذشت جا موندم که :دی

67g5_sken02+bwqehuyatcn+2022134356142796967.jpg

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289

seomanager

Registered User
لایک‌ها
189
Vlasek: 7

ho3in_shiraz: 7

seomanager: 0

PEUGEOT: 7

Fifa2018: 8

mahi58: 9

bitcomet: 8

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
به همه امتیاز 5 از 9 میدهم اما bitcomet استثنا 6 میگیرند.

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,828
Vlasek: 8

ho3in_shiraz: 8.5

seomanager: 8

PEUGEOT: 8

Fifa2018: 7

mahi58: 9

bitcomet: 0