سلام
ماهی دس بکن به جیب مبارک و سه نفر اول روجایزه بده :general207:جدول این دوره:
همونطور که مشاهده می کنید نفر اول این دوره باز هم سرگئی (bitcomet) هستند. به ایشون ناچارا تبریک میگم و خواهش می کنم موضوع مسابقه بعدی رو مشخص کنند.
مدال نقره به تیم پرافتخار ما تعلق می گیره و مدال برنز هم به طور مشترک به FIFA2018 و kyle می رسه.
همگی خسته نباشید.
میشه اینکار رو کرد. کسایی که میخوان تو مسابقه شرکت کنن ورودی بدن.ماهی دس بکن به جیب مبارک و سه نفر اول روجایزه بده :general207:
خوبه، موافقممیشه اینکار رو کرد. کسایی که میخوان تو مسابقه شرکت کنن ورودی بدن.
سیستم رایگیری و دد لاین فرستادن عکس رو هم میشه آپدیت کرد و نظر کسایی که شرکتکننده نیستن رو هم یه جوری اعمال کرد که امکان تقلب و باندبازی هم نباشه. نشد نداره، میشه راه انداخت همچین چیزی رو.
@bitcometهمونطور که مشاهده می کنید نفر اول این دوره باز هم سرگئی (bitcomet) هستند. به ایشون ناچارا تبریک میگم و خواهش می کنم موضوع مسابقه بعدی رو مشخص کنند.
من نظر شخصی خودم رو به عنوان یه شرکت کننده میگم: با همچین تغییراتی مخالفم و به نظرم تاپیک نابود خواهد شد.میشه اینکار رو کرد. کسایی که میخوان تو مسابقه شرکت کنن ورودی بدن.
سیستم رایگیری و دد لاین فرستادن عکس رو هم میشه آپدیت کرد و نظر کسایی که شرکتکننده نیستن رو هم یه جوری اعمال کرد که امکان تقلب و باندبازی هم نباشه. نشد نداره، میشه راه انداخت همچین چیزی رو.
بیشتر که فکر میکنم شما مدتها اینجا بودی و زیر و بالای اینجا و رفتار کاربراش رو بهتر از من میشناسی. من در حد یه تز و پیشنهاد خام نظر دادم.@bitcomet
سرگئی زود باش دیگه.
یه دو تا قرارداد ترور و زورگیری کمتر قبول کنی به همه کارهای زندگی می رسی و ملت رو هم سر کار نمی ذاری.
من نظر شخصی خودم رو به عنوان یه شرکت کننده میگم: با همچین تغییراتی مخالفم و به نظرم تاپیک نابود خواهد شد.
ولی البته اینجا همه چیز با رای اکثریت جلو می رفته همیشه. اگر پیشنهاد دقیق تون رو با ذکر جزئیات بنویسید و رای اکثریت موافق باشه من یه نفره جلوی تغییر وای نمیستم.
توقع دست تو جیب؟! از المحمود!! از پول پرست ترین دیکتاتور تاریخ؟!!:دیماهی دس بکن به جیب مبارک و سه نفر اول روجایزه بده :general207:
...تعدادی پست بی ربط به تاپیک نظرات و پیشنهادات و انتقادات بخش عکس و عکاسی منتقل شدند.
به زودی قانونی رو به قوانین صفحه یک اضافه می کنیم، که در صورتی که کاربری اتهامی به امتیازدهی بقیه بزنه (پارتی بازی - مافیا - ...) و بعد نتونه اتهام خودش رو با ارئه مستندات دقیق ثابت کنه این کارش تهمت حساب شده و با جریمه شخصی (اخطار - بن - ...) روبرو خواهد شد. با وجود عدم تمایل شخصی به این کار، با توجه به این که به دفعات این رفتار از سوی بعضی کاربرهای عمدتا اسپمر تکرار شده مجبور به برخورد هستم.
عکس من:
یه همچین نوشته ای رو پشت همچین کامیونی فکر می کنم خودم هم چند سال قبل دیدم. حالا نمی دونم خود این بود یا نه...
قابل توجه دیکتاتور اسکایریم لند:دی