ایشون هم مسابقه قبل به شما 9 دادند. کاربر قدیمی این تاپیک هم هستند و امتیازدهی شون هیچ وقت مورد اعتراض نبوده.راستش منم فک کنم اومدی تلافی کنی.
اگه این عکس ساعت نیست، پس چیه؟ علاوه بر ساعت، یه مفهوم هنرمندانه هم پشتشه. سالوادور دالی کم آدمی نیست که آثار قیمتی و گرونش ۶ بگیرن. به هر حال، مرسی. من مثل سری قبل که امتیاز کم گرفتم، اعتراضی ندارم.
عکس تو رو بهش ۷ دادم، چون هیچ مفهوم خاصی نداشت. بقیهی عکسا یا مفهوم داشتن، یا زیبائی منحصر بهفرد. عکس دفعهی قبلت خیلی بهتر بود و ۱۰ دادم بهش.
برای همین میگم که لازمه این که آدم تردید کنه به امتیازات کسی، "تکرار" هستش. وقتی مثلا کسی یک بار به کس دیگه امتیاز پایینی میده ممکنه علتش این باشه که عکس طرف به هر دلیلی براش جالب نبوده.
به این قانون تاپیک هم لطفا دقت داشته باشید:
قانون الحاقی دوم: از دوستان خواهش می کنیم معیارشون برای امتیازدهی به عکس ها فقط خوب یا بد بودن عکس باشه؛ در صورتی که به تشخیص مدیریت بخش معیار دیگه ای در امتیازدهی وجود داشته باشه امتیازات شرکت کننده در مسابقه محسوب نخواهد شد. همچنین متقابلا زدن پست هایی مثل "چرا امتیاز عکس من رو کم دادی" و "لطفا امتیاز من رو بالا ببر" و ... ممنوعه.