Lucky Guy
Registered User
mahi58: 9
با ر ا ن: 10
Fifa2018: 9
bitcomet: 9
Vlasek: 10
M1V: 10
با ر ا ن: 10
Fifa2018: 9
bitcomet: 9
Vlasek: 10
M1V: 10
حواسم به این قضیه هست و حسابی هم برام ناراحت کننده است. متاسفانه این جور مسائل گاهی پیش میاد و خودم هم مثل شما با وجود دریافت بالاترین امتیازات، فقط به خاطر امتیاز پایین یک نفر رتبه بدی داشتم.@mahi58 من فقط خواستم تو یکی از تاریخیترین نقاط عطف این سری از مسابقات منشنت کنم. هیچ اعتراضی هم بهش ندارم. مسابقه جذاب شد
قانون الحاقی اول: هر نوع حرکات مشکوک برای افزایش شانس برد (شرکت در مسابقه با دو نام کاربری - تبانی دو نفر و نمرات بالا به هم دادن - دشمنی و مکررا امتیاز کم دادن به یک کاربر خاص - ...) ممنوعه و در صورتی که کاربری چنین کارهایی رو مرتکب بشه مدیریت بخش شدیدا با این مساله برخورد خواهند کرد.
دقت کنید که اگر به چنین موضوعی شک داشتید باید ترجیحا در پیغام خصوصی با ارائه مستندات دقیق (مثلا بررسی چندین هفته از امتیازات که همیشه یک کاربر به یک نفر خاص دیگه بالاترین یا پایین ترین امتیازش رو داده) مطرحش کنید تا مدیریت بررسی کنه. اگر به کاربر یا کاربرانی اتهام بزنید، و وقتی مستندات درخواست شد به جای ارائه نتیجه یک بررسی دقیق، فقط کلی گویی کنید ( مثلا من چرا برنده نمیشم - خوب معلومه این طوره - خودتون ببینید - ...) ممکنه کار شما تهمت و توهین در نظر گرفته بشه و اخطار یا بن همراه داشته باشه.
قانون الحاقی دوم: از دوستان خواهش می کنیم معیارشون برای امتیازدهی به عکس ها فقط خوب یا بد بودن عکس باشه؛ در صورتی که به تشخیص مدیریت بخش معیار دیگه ای در امتیازدهی وجود داشته باشه امتیازات شرکت کننده در مسابقه محسوب نخواهد شد. همچنین متقابلا زدن پست هایی مثل "چرا امتیاز عکس من رو کم دادی" و "لطفا امتیاز من رو بالا ببر" و ... ممنوعه.
خودکسی ک نفر اول شده ببین به دیگران چ امتیازی دادهجدول این دوره:
برنده این دوره Vlasek ـه. لذا یک کاپ قهرمانی به این سبک تقدیم تون می کنیم:
زودتر موضوع دوره بعد رو بنویس، وگرنه میگم کس دیگه تعیین کنه.
رتبه دوم این دوره وحید (bitcomet) هستند و رتبه سوم هم به با ر ا ن تعلق پیدا می کنه.
================================
حواسم به این قضیه هست و حسابی هم برام ناراحت کننده است. متاسفانه این جور مسائل گاهی پیش میاد و خودم هم مثل شما با وجود دریافت بالاترین امتیازات، فقط به خاطر امتیاز پایین یک نفر رتبه بدی داشتم.
ولی همونطور که خاطرتون هست لازمه برخورد با یک کاربر تکرار رفتار غلط هستش. پس این بار رو تذکر جدی به کاربرانی که رعایت نمی کنند میدیم و اگر چنین رفتارهایی تکرار بشه کاربر رو به مدت طولانی از امتیازدهی محروم می کنیم، همونطور که سال های قبل این کار رو انجام دادیم.
همه لطفا قوانین الحاقی یک و دو رو به دقت بخونید:
سلامجدول این دوره:
برنده این دوره Vlasek ـه. لذا یک کاپ قهرمانی به این سبک تقدیم تون می کنیم:
زودتر موضوع دوره بعد رو بنویس، وگرنه میگم کس دیگه تعیین کنه.
رتبه دوم این دوره وحید (bitcomet) هستند و رتبه سوم هم به با ر ا ن تعلق پیدا می کنه.
================================
حواسم به این قضیه هست و حسابی هم برام ناراحت کننده است. متاسفانه این جور مسائل گاهی پیش میاد و خودم هم مثل شما با وجود دریافت بالاترین امتیازات، فقط به خاطر امتیاز پایین یک نفر رتبه بدی داشتم.
ولی همونطور که خاطرتون هست لازمه برخورد با یک کاربر تکرار رفتار غلط هستش. پس این بار رو تذکر جدی به کاربرانی که رعایت نمی کنند میدیم و اگر چنین رفتارهایی تکرار بشه کاربر رو به مدت طولانی از امتیازدهی محروم می کنیم، همونطور که سال های قبل این کار رو انجام دادیم.
همه لطفا قوانین الحاقی یک و دو رو به دقت بخونید:
یه کم روی این نقاشی متمرکز شدم و نگاهش کردم.اثری از سالوادور دالی
جات خالیه دادش. گاهی سر بزنید.سلام
البته من خیلی وقته این تاپیک نبودم ولی یک پیشنهاد داشتم
چطوره برای اینکه بعضی دوستان کلک سوار نکنن امتیاز از ده نباشه و به تعداد شرکت کننده ها باشه؟
مثلا پنج نفر شرکت کردن به ترتیب از یک تا پنج امتیاز داده بشه بدون تکرار عدد،درست انگار شخص از زیاد به کم هرکدوم از عکسها رو رتبه بندی کرده. اینطوری لااقل دست شخص بسته تر هست برای ادا اومدن
اثری از سالوادور دالی
عکس من:
حیفه موضوع ساعت باشه و از مامان ساعت های دنیا اسمی به میون نیاد! :دی
ساعت بیگ بن لندن
===========================
جات خالیه دادش. گاهی سر بزنید.
والا به نظرم اون طوری یه خورده پیچیده میشه. همین جوری هم هر دوره کلی اشتباه (یا امتیاز ندادن داریم).
زیاد لازم نیست این تغییرات، حواسم به امتیازدهی ها هست. ایشون هم دوره های قبل امتیازدهی شون اکثرا بدون مشکل بوده و ایشالا که بعد از این هم تکرار نمی کنند. اگر تکرار کردند با شمشیر اسلام خدمت شون می رسیم.
راستش منم فک کنم اومدی تلافی کنی.ممنون از همگی : )
Lucky Guy: 6 راستش من در مورد عکستون سرچ کردم اما جایی ندیدم که گفته باشه این نقاشی به ساعت اشاره داره ، بیشتر زمان مورد نظره.
Vlasek: 9
bitcomet: 8
M1V: 8
با ر ا ن: 0
mahi58 : 8