جدول این هفته:
همونطور که مشاهده میشه این احمد #$@#$* این هفته هم موفق شدند به مدال طلای مسابقه دست پیدا کنند و سومین برد مسابقه رو از آن خودشون کنند. بهشون تبریک میگم و البته هشدار میدم که کاری نکنند که از این بابت که جلوی تک تیراندازهای وحید رو گرفتم پشیمون بشم!
مدال نقره هم می رسه به Kyle و مقام سوم هم helia999 می باشند.
احمد جان، تا آخر شنبه موضوع جدید رو بنویس و به پست دوم هم دقت کن که موضوعت تکراری نباشه.
------------------------------------------------------
و اما این طور که به گوش بنده رسیده یه سری افراد معلوم الحال اومدن اینجا یه سری ادعاهای کذب و خنده دار مطرح کردند و اعترافاتی که مو لای درزشون نمی رفته و کاملا واضح و آشکار بودند رو زیر سوال بردند و بعد هم گفتند که حرف هاشون مستنده و عکس و ... دارند! الان من به این افراد حالی می کنم حرف های کی مستنده!
بعد از ادعاهای ایشون از طرف سازمان ملل متحد با موبایل من تماس گرفتند و پرسیدند که قضیه چی بوده و آیا اون عکس درسته و اعترافات زوری بوده واقعا؟ من هم حقیقتش یه کم دلخور شدم و گفتم بابا شماها چرا باور می کنید؟ شما که می دونید من جایزه نوبل صلح دارم! بعد هم از بر و بچه های سرویس اطلاعاتی Skyrim خواستم که تصاویر مربوط به زمان اقامت تک تیراندازی که از بیت کامت لند به اسارت گرفته بودیم رو برای روشن شدن اذهان عمومی برای رسانه ها و سازمان ملل بفرستند، که این تصاویر رو با هم می بینیم. شایان ذکره که هیچ نوع ادیت یا ویرایشی روی این عکس ها صورت نگرفته و تصاویر دقیقا عین همون چیزی هستند که دوربین ثبت کرده:
بعد از رسانه ای شدن این تصاویر حدود نیم ساعت قبل بود که بان کی مون به موبایل من زنگ زد و گفت که بر و بچه های سازمان انقدر تحت تاثیر انسانیت ما و پذیرایی عالی مون از اسرای جنگی قرار گرفتند که یه جایزه نوبل صلح دیگه هم برای بنده کنار گذاشتند و به این ترتیب بنده اولین فردی در طول تاریخ هستم که دو جایزه نوبل صلح رو به خودم اختصاص دادم! بترکه چشم حسود و بخیل!
این رو هم بگم که طی صحبت هایی که با آقای بان کی مون داشتم قرار شد که به زودی با نویسنده اون مطالب کذب و طراح اون تصویر ادیت شده کذایی برخورد شدید صورت بگیره! منتظر باشید، به زودی اخبار مربوط به این مساله رو در طی پست دیگه ای در تاپیک قرار خواهم داد!
