• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه داستان کوتاه نویسی

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
با عرض سلام مجدد.
من داستان خودم رو ارسال کردم.
برای همه دوستان آرزوی موفقیت می کنم.
بچه ها چیزی نمونده ها، داستانهاتونو بفرستید.
mail1.gif

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
فردا آخرين مهلت ارسال آثار مي باشد .

به دليل بسته شدن ايميل معرفي شده در تاريخ 1386/2/31 ؛ به آثار ارسالي بعد از اين تاريخ ترتيب اثر داده نخواهد شد .

موفق باشيد .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
سلام
آقا این ایمیل رو من ندارم،از کجا بیارم؟تو تایپیک رو هم گشتم پیدا نکردم.
دوست من

پست شماره 57 را ببينيد . ايميل وجود دارد . دوستان ديگر هم همگي به آن آدرس ارسال نموده اند .

موفق باشيد .

دقت كنيد . من اين آدرس ايميل را امشب ساعت 24 مي بندم .

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوست من

پست شماره 57 را ببينيد . ايميل وجود دارد . دوستان ديگر هم همگي به آن آدرس ارسال نموده اند .

موفق باشيد .

دقت كنيد . من اين آدرس ايميل را امشب ساعت 24 مي بندم .

سلام عمو جان

بدون شک همه منتظر اعلام نتایج هستند .

ممنون :happy:

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
سلام عمو جان

بدون شک همه منتظر اعلام نتایج هستند .

ممنون :happy:
دوستان

به دليل انتخاب استاد آتاباي در كسوت داور مسابقه و مسافرت ايشان براي يك كنفرانس ؛ ممكن است اعلام نتايج كمي به طول بيانجامد .

به همين دليل پوزش مي طلبم و تقاضا مي كنم دوستان منتظر اعلام نتايج باشند .

atabay danyeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از حسن نظر دوستان ارجمند، از اینکه مرا وارد جریان داستان نویسی می کنند، که بیشتر خود را در این وادی کارآموز می داند ،به یاری یزدان پاک در اولین فرصت در خدمت دوستان خواهم بود .

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با تشکر از حسن نظر دوستان ارجمند، از اینکه مرا وارد جریان داستان نویسی می کنند، که بیشتر خود را در این وادی کارآموز می داند ،به یاری یزدان پاک در اولین فرصت در خدمت دوستان خواهم بود .

اختیار دارید قربان

از صحبتهایی که عمو بهروز در مورد شما گفته اند می توان این نتیجه را دریافت که
شما تخصص خاصی در این زمینه دارید :cool:

به هر حال
همگی منتظریم :happy:

پ ن :
البته دوستان بزرگوار امیدوارم که
هیچ موقع این تشکر ها و این تعریف ها
که من از مدیران سایت ( و کاربرهای فعال ) دارم
به چشم ........( ننویسم بهتر است ) از من نبینند .:blush:

حقیقت , امر ثابت شده است .:happy:

به مرور زمان شناخت ما نسبت به اعضا , متفاوت و دقیقتر خواهد شد :cool:

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
تشكر مي كنم از استاد آتاباي عزيز كه با وجود همه گرفتاري ها ؛ دعوت شاگرد كوچك خود را پذيرفته اند و افتخاري را نصيب من مي كنند براي همراهي و همدلي در اين فروم .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به اطلاع دوستان عزيز مي رسانم كه آثار ارسالي را خدمت استاد آتاباي تقديم كرده ام .

اميدوارم كه در آينده نزديك ، نتيجه مسابقه را اعلام كنند و بدين ترتيب موفق شده باشيم اولين مسابقه داستان كوتاه فروم پرشين تولز را با موفقيت به اتمام برسانيم .

براي همه دوستان آرزوي موفقيت دارم .

شاد باشيد .

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
به اطلاع دوستان عزيز مي رسانم كه آثار ارسالي را خدمت استاد آتاباي تقديم كرده ام .

اميدوارم كه در آينده نزديك ، نتيجه مسابقه را اعلام كنند و بدين ترتيب موفق شده باشيم اولين مسابقه داستان كوتاه فروم پرشين تولز را با موفقيت به اتمام برسانيم .

براي همه دوستان آرزوي موفقيت دارم .

شاد باشيد .
متشکرم :) بشدت منتظریم :)

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
حالا دوره ي بعد هم داره اين مسابقات؟

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من چند وقته دق كردم كه اينترنت گير بيارم و نتيجه مسابقه رو بفهمم و داستانهاي ديگه رو بخونم خدا رو شكر هنوز دير نكردم .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
حالا دوره ي بعد هم داره اين مسابقات؟
بله دوست من

دوره بعدی اگر خدا بخواهد در مردادماه خواهد بود . به شکل منسجم تر و البته حرفه ای تر . این مرتبه خیلی سخت گیری نکردیم . چون یکی از داستان ها را من می خواندم هیچ قاعده و اصولی در آن رعایت نشده بود . برای مرتبه بعد یقیانا چنین داستانهایی از دور مسابقه حذف خواهند شد .

موفق باشید .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
چه خبر؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بايد در مورد نتايج اين مسابقه مطلبي را عرض كنم .

1 - نظر استاد آتاباي و البته شاگرد كوچك ايشان اين است كه داستان ها هيچكدام بر روي قوانين داستان كوتاه نويسي نوشته نشده اند . در اين دوره به دليل اينكه اولين دوره مسابقه بود و نظر استاد آتاباي هم بر اين بود كه بايد حتما يك برگزيده داشته باشيم يقيانا يك نفر از دوستان معرفي خواهند شد . اما از دوره بعد در مورد قوانين سخت گيري بيشتري خواهيم داشت . در دوره بعد داستان هايي كه از منظر قوائد و اصول بسيار مشكل داشته باشند كلا حذف خواهند شد .

2 - متاسفانه 2 نفر از شركت كنندگان اين دوره در زمان بررسي داستان ها بن شده اند و اين خود مشكلي ايجاد مي كند . يا بايد اين 2 نفر را از ليست شركت كنندگان حذف نماييم يا اينكه منتظر تمام شدن دوره بن شدن ايشان و يا بخشش مجازات آنها شويم .

براي اين مورد بايد تصميم گيري نماييم .

h_aceofspades

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا شرمنده تموم شد یا منم یه روزه یه داستان بدم؟؟

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
بايد در مورد نتايج اين مسابقه مطلبي را عرض كنم .

1 - نظر استاد آتاباي و البته شاگرد كوچك ايشان اين است كه داستان ها هيچكدام بر روي قوانين داستان كوتاه نويسي نوشته نشده اند . در اين دوره به دليل اينكه اولين دوره مسابقه بود و نظر استاد آتاباي هم بر اين بود كه بايد حتما يك برگزيده داشته باشيم يقيانا يك نفر از دوستان معرفي خواهند شد . اما از دوره بعد در مورد قوانين سخت گيري بيشتري خواهيم داشت . در دوره بعد داستان هايي كه از منظر قوائد و اصول بسيار مشكل داشته باشند كلا حذف خواهند شد .

2 - متاسفانه 2 نفر از شركت كنندگان اين دوره در زمان بررسي داستان ها بن شده اند و اين خود مشكلي ايجاد مي كند . يا بايد اين 2 نفر را از ليست شركت كنندگان حذف نماييم يا اينكه منتظر تمام شدن دوره بن شدن ايشان و يا بخشش مجازات آنها شويم .

براي اين مورد بايد تصميم گيري نماييم .

ضمن عرض سلام و ادب خدمت استاد بزرگوار و همه ي كساني كه به نوعي ميخواهند افكار خويش را در قالب نوشته اي ماندگار پياده سازند ، آمادگي يا به كلامي دقيق تر اشتياق خود را جهت حضور در اين جمع انديشمند اعلام ميدارم . اميد كه بتوانم " در جمع كمال شمع اصحاب شوم " . از قرار معلوم من نيز به اقتضاي سن كم خود - 16 سال - آنچه را كه مي دانم و فكر ميكنم در قالب نوشته اي به شما تحويل خواهم داد ، اما از شما خواستارم كه مراعات سن مرا بكنيد و مرا در آنچه از انجام آن عاجزم ، ياري و بادآوري بكنيد.
در بادي امر اگر مقدورتان است ، در حق حقير لطفي بكنيد و ويژگيهاي يك داستان كوتاه و هر آنچه در قبال آن ببايد را براي من و ما بازگو كنيد بلكه بتوانم با داستان خود حق متقابل شما را ادا كنم.

يا حق .

پ.ن : البته همواره گفته ام كه بزرگي يك شخص را نميتوان به سن و سال او نسبت داد ولي نبايد فراموش كرد كه تجربه عاملي مهم و تعيين كننده بوده ، هست و خواهد بود .

پ.ن 2: كمرنگ ترين نوشته ها از قوي ترين حافظه ها ماندگارتر است.

پ.ن 3 :
نوروز از زبان دكتر علي شريعتي :

"نخستین روز بهار گویی نخستین روز آفرینش است.

اگر روزی خدا جهان را آغاز کرده است مسلما" آن روز نوروز بوده است.

مسلما" بهار نخستین فصل و فروردین نخستین ماه و نوروز نخستین روز ، روز آفرینش است .

هرگز خدا جهان را و طبیعت را ، با پاییز یا زمستان یا تابستان آغاز نکرده است.

مسلما" اولین روز بهار سبزه ها روییدن آعاز کرده اند و رود ها رفتن و شکوفه ها سر زدن و جوانه ها شکفتن

و این همه یعنی نوروز.

« دکتر علی شریعتی »

( هبوط در کویر ، ص ۵۰۴ ) "

بالا