• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه داستان کوتاه نویسی

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
آقا شرمنده تموم شد یا منم یه روزه یه داستان بدم؟؟
همانطور كه دوستان هم فرمودند بايد تا دوره بعد مسابقه صبر نماييد .

از اينكه به اين حوزه علاقه مند هستيد خشنودم .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
در بادي امر اگر مقدورتان است ، در حق حقير لطفي بكنيد و ويژگيهاي يك داستان كوتاه و هر آنچه در قبال آن ببايد را براي من و ما بازگو كنيد بلكه بتوانم با داستان خود حق متقابل شما را ادا كنم.
"

سلام دوست من
خوشحالم كه علاقه مند هستيد و اينگونه پيگيري مي كنيد .

در ابتدا قصد داشتم كارگاه آموزشي داستان كوتاه را برقرار كنم . اما حدس زدم بهتر است كه دوره اول را برگزار كنيم بدون محدوديت در فنون اين حوزه . تا دوستان خود را محك زنند و از سويي ميزان اطلاعات كاربران فروم ( به صورت نسبي ) مشخص شود .

در آينده نزديك كارگاه آموزشي داستان كوتاه را ايجاد خواهم كرد . در اولين قدم از سال گذشته

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
در بادي امر اگر مقدورتان است ، در حق حقير لطفي بكنيد و ويژگيهاي يك داستان كوتاه و هر آنچه در قبال آن ببايد را براي من و ما بازگو كنيد بلكه بتوانم با داستان خود حق متقابل شما را ادا كنم.
"

سلام دوست من

در ابتدا قصد داشتم كارگاه آموزشي داستان كوتاه را برقرار كنم . اما حدس زدم بهتر است كه دوره اول را برگزار كنيم بدون محدوديت در فنون اين حوزه . تا دوستان خود را محك زنند و از سويي ميزان اطلاعات كاربران فروم ( به صورت نسبي ) مشخص شود .

در آينده نزديك كارگاه آموزشي داستان كوتاه را ايجاد خواهم كرد . در اولين قدم از سال گذشته تاپيكي را ايجاد كردم براي داستانهاي كوتاه از نويسندگان ايراني و غير ايراني . براي آشنايي بيشتر دوستان . اغلب داستانهاي كوتاهي هم كه انتخاب شدند داراي اصول اوليه هستند و ( هرچند در نمونه هاي عرضه شده داستانهاي ضعيف هم ارائه شده اند براي استناد ) مي توانند نمونه هاي خوبي براي علاقه مندان باشند .

منتظر شما در كارگاه آموزشي داستان كوتاه هستم . :):)

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوست من

در آينده نزديك كارگاه آموزشي داستان كوتاه را ايجاد خواهم كرد . در اولين قدم از سال گذشته تاپيكي را ايجاد كردم براي داستانهاي كوتاه از نويسندگان ايراني و غير ايراني . براي آشنايي بيشتر دوستان . اغلب داستانهاي كوتاهي هم كه انتخاب شدند داراي اصول اوليه هستند و ( هرچند در نمونه هاي عرضه شده داستانهاي ضعيف هم ارائه شده اند براي استناد ) مي توانند نمونه هاي خوبي براي علاقه مندان باشند .

و من نيز از خوشحالي شما به قدر كافي مسرور شده ام . در مورد حدس شما به نظر تصميمي معقولانه و بر پايه ي منطق اتخاذ كرده ايد . اگر زمانه ي جافي عمري دهد ، حتما" در كارگاه شما ، از تجارب و كمالات شما استفاده ي كافي را خواهم برد .

پ.ن : دولت فقر خدايا به من ارزاني دار * كين كرامت سبب حشمت و تمكين من است (حافظ شيرازي)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام دوست من

چقققققققدر عالی!!!
yay.gif

اگر یک همچین تاپیکی زده بشه، حداقل برای من یکی، جزو بهترین تاپیک های پی تی میشه و با این که شدیدا دارم برای یه امتحان مهم اسفند ماه درس می خونم، ولی مشتری دائمش می شم. چون هم خیلی دوست دارم که نقطه ضعف های داستانی که نوشتم رو توی داستانهای بعدی برطرف کنم، و هم اصلا به این مقوله و روشهای خلق یه چیز جدید خصوصا داستان خیلی خیلی علاقه دارم. :happy:
واقعا وقتی فکرشو می کنم می بینم که من، اگر همین جوری میومدم به قسمت ادبیات و یه تاپیک می دیدم به اسم "کارگاه داستان نویسی" شاید کمتر نظرم رو جلب می کرد، تا این که اول توی یه مسابقه شرکت کنم و برای نوشتن یه داستان کوتاه تلاش کنم و بعد با کنجکاوی تمام تاپیکی رو که روشهای این کار رو برای انجام بهتر این کار در آینده، آموزش میده پی گیری کنم، و می تونم حدس بزنم که اکثر بچه های دیگه هم مثل من هستند.
آقا بهروز! واقعا به خاطر ایده های جالبتون که اثرش رو توی تمام قسمتهای PT میشه دید، جا داره بهتون تبریک بگم. در ضمن می دونم که خیلی گرفتارید، ولی یادتون باشه قول دادید ها!
clap.gif

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوست من

خیلی عالیه ، راستش ما که میخوایم داستان کوتاه بنویسیم متافانه زیاد اطلاعی از چگونگی این کار نداریم و کلا من به شخصه زیاد قالب داستان کوتاه رو نمیشناسم ، خیلی عالی میشه که زودتر راه بیافته

ممنون

سایمون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایول ایول... بسیار عالی. فقط آقا این برندگان سری قبل چی شدن؟ بریم داستاناشونو بخونیم استفاده کنیم!!

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
ایول ایول... بسیار عالی. فقط آقا این برندگان سری قبل چی شدن؟ بریم داستاناشونو بخونیم استفاده کنیم!!
به دلايل ضعف بيش از حد داستان ها در دوره گذشته ، استاد آتاباي برنده اي اعلام نكردند . فقط روي هر داستان نقدي كوتاه توسط استاد آتاباي نوشته شده و با اين دوستان مكاتبه خواهد شد . اين تاخير هم به دليل مراجعه نكردن من به فروم در ماه گذشته رخ داده است

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
كارگاه داستان نويسي عمو بهروز از اوايل مرداد ماه رسما شروع به كار خواهد كرد

چون مي خواهيم كه بحث ها جدي باشد از دوستان خواهش خواهم كرد پس از شروع كارگاه پيگير مسائل مطرح شده باشند و تصميم دارم هر 1 ماه يكبار هم علاوه بر برقراري مسابقه ، گردهمايي در يك فرهنگسرا را ترتيب دهم تا جلسات به شكل حضوري هم برگزار گردد . تصور مي كنم نتيجه بهتري خواهد داشت .

منتظر كارگاه باشيد ( اين فاصله زماني هم به اين دليل است كه چون مدتي در فروم نبودم بايد به يكسري كارها سر و سامان بدهم و . . . .)

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
كارگاه داستان نويسي عمو بهروز از اوايل مرداد ماه رسما شروع به كار خواهد كرد

چون مي خواهيم كه بحث ها جدي باشد از دوستان خواهش خواهم كرد پس از شروع كارگاه پيگير مسائل مطرح شده باشند و تصميم دارم هر 1 ماه يكبار هم علاوه بر برقراري مسابقه ، گردهمايي در يك فرهنگسرا را ترتيب دهم تا جلسات به شكل حضوري هم برگزار گردد . تصور مي كنم نتيجه بهتري خواهد داشت .

منتظر كارگاه باشيد ( اين فاصله زماني هم به اين دليل است كه چون مدتي در فروم نبودم بايد به يكسري كارها سر و سامان بدهم و . . . .)

154fs759111.gif
154fs759111.gif
154fs759111.gif
154fs759111.gif

عمو بهروز ....
23t1jlz.gif

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
هيج چيزي نميتونه جاي خاليشو پر كنه ....

پ.ن:خدا لعنت كنه باعث و باني'ش رو
3572.gif
cry2%5B1%5D.gif

خداییش ، اگر بود محتوای فارسی وب کلی پیشرفت میکرد ، عمو بهروز هم باعث دلگرمی بود و هم اینکه خیلی بحث های قشنگی درست کرده بود .

کاش دوباره برگرده و اون کارایی که میخواست رو انجام بده
praying.gif

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
یه دوره مسابقه داستان کوتاه نویسی گذاشتن تا آخر شهریمور مهلت ارسال داره
به مجله 40 چراغ مراجعه کنین

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
cry2%5B1%5D.gif

خداییش ، اگر بود محتوای فارسی وب کلی پیشرفت میکرد ، عمو بهروز هم باعث دلگرمی بود و هم اینکه خیلی بحث های قشنگی درست کرده بود .

کاش دوباره برگرده و اون کارایی که میخواست رو انجام بده
praying.gif

2lxwef8.gif

افشين جان شما بهتر ميشناسيش ، هيچ راهي باقي مونده كه بتونيم مراتب بازگشتش رو فراهم كنيم ؟

به شخصه حاضرم هر كاري از دستم بر مياد انجام بدم واسه ديدن يه پست و فقط يه پست ديگه از ايشون.

حداقل شمام بيا همكاري كن تا كاري كنيم كه همه ي دوستداران با اين امضا و قدرداني خودشون به عمو بهروز ثابت كنند كه همه ي ما هميشه به فكرشون هستيم.
icare.gif

به اميد روزي كه عمو بهروز رو در جمع خودمون ببينيم !
au.gif

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
2lxwef8.gif

افشين جان شما بهتر ميشناسيش ، هيچ راهي باقي مونده كه بتونيم مراتب بازگشتش رو فراهم كنيم ؟

به شخصه حاضرم هر كاري از دستم بر مياد انجام بدم واسه ديدن يه پست و فقط يه پست ديگه از ايشون.

حداقل شمام بيا همكاري كن تا كاري كنيم كه همه ي دوستداران با اين امضا و قدرداني خودشون به عمو بهروز ثابت كنند كه همه ي ما هميشه به فكرشون هستيم.
icare.gif

به اميد روزي كه عمو بهروز رو در جمع خودمون ببينيم !
au.gif
بهتره بریم تاپیک مدیر 10000 پستی . فکر کنم اونجا بهتر باشه ...

melpomene

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزيز.جدا خسته نباشيد. راستش چند دقيقه پيش با تاپيك شما آشنا شدم. واقعا لذت بردم و خوشحال شدم همچين تاپيكي وجود داره! فقط ميبخشيد كمي كنجكاو شدم بفهمم عمو بهروز كيه و چرا رفته. آخه يه جوري از ايشون و نبودشون حرف زده بودين كه دل سنگ كباب مي شد. كنجكاوي منو ببخشيد

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
یکی از مدیرهای خیلی محبوب اینجا که به خاطر یه سری مسائلی و همچنین به خاطر گرفتاری ها و مسائل شخصی مدتی پیش از بچه ها خداحافظی کرد و مدتهاست به فروم Login نکرده.
هنوز هم خیلی از پست هاش رو می تونی با آی دی Behrooz توی قسمت های مختلف فروم ببینی. :)
همین تاپیک داستان کوتاه هم عمده کارهاش رو بهروز انجام می داد.
موفق باشی. :)

bahar22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
علی جان

من مخالفتی برای داوری ندارم . اما با داوری چرخشی مخالف هستم . باید یه دوره مسابقه تمام شود و اگر باز هم دوباره مسابقه ای برگزار کردیم کسانی که در دفعه قبل داور بودند می توانند درخواست کنند و به عنوان شرکت کننده حضور داشته باشند .

من حتما سعی می کنم از استاد بزرگ - آتابای - هم دعوت نمایم تا به عنوان داور در مسابقه حضور داشته باشد .
خیلی خوبه من هم شرکت میکنم اما موضوعش چیه؟اختیاری یا انتخاب میکنید؟

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
خیلی خوبه من هم شرکت میکنم اما موضوعش چیه؟اختیاری یا انتخاب میکنید؟

سلام، خوش آمديد ^_^

متأسفانه اين مسابقه چند ماه پيش برگزار شده و به پايان هم رسيده است. هنوز هم تصميمى‌ مبنى بر برگزارى دور جديدش گرفته نشده است.

ولى ‌اگر دوست داشته باشيد مى‌توانيد نوشته تان را در اين تاپيک قرار دهيد و يا اينکه تاپيکى جداگانه براى‌ خودتان داشته باشيد و مطالبتان را (در صورت زياد بودن) در آنجا بگذاريد ^_^
.

بالا