همانطور كه دوستان هم فرمودند بايد تا دوره بعد مسابقه صبر نماييد .آقا شرمنده تموم شد یا منم یه روزه یه داستان بدم؟؟
از اينكه به اين حوزه علاقه مند هستيد خشنودم .
همانطور كه دوستان هم فرمودند بايد تا دوره بعد مسابقه صبر نماييد .آقا شرمنده تموم شد یا منم یه روزه یه داستان بدم؟؟
در بادي امر اگر مقدورتان است ، در حق حقير لطفي بكنيد و ويژگيهاي يك داستان كوتاه و هر آنچه در قبال آن ببايد را براي من و ما بازگو كنيد بلكه بتوانم با داستان خود حق متقابل شما را ادا كنم.
"
در بادي امر اگر مقدورتان است ، در حق حقير لطفي بكنيد و ويژگيهاي يك داستان كوتاه و هر آنچه در قبال آن ببايد را براي من و ما بازگو كنيد بلكه بتوانم با داستان خود حق متقابل شما را ادا كنم.
"
سلام دوست من
خوشحالم كه علاقه مند هستيد و اينگونه پيگيري مي كنيد .
در ابتدا قصد داشتم كارگاه آموزشي داستان كوتاه را برقرار كنم . اما حدس زدم بهتر است كه دوره اول را برگزار كنيم بدون محدوديت در فنون اين حوزه . تا دوستان خود را محك زنند و از سويي ميزان اطلاعات كاربران فروم ( به صورت نسبي ) مشخص شود .
در آينده نزديك كارگاه آموزشي داستان كوتاه را ايجاد خواهم كرد . در اولين قدم از سال گذشته تاپيكي را ايجاد كردم براي داستانهاي كوتاه از نويسندگان ايراني و غير ايراني . براي آشنايي بيشتر دوستان . اغلب داستانهاي كوتاهي هم كه انتخاب شدند داراي اصول اوليه هستند و ( هرچند در نمونه هاي عرضه شده داستانهاي ضعيف هم ارائه شده اند براي استناد ) مي توانند نمونه هاي خوبي براي علاقه مندان باشند .
منتظر شما در كارگاه آموزشي داستان كوتاه هستم .
سلام دوست من
در ابتدا قصد داشتم كارگاه آموزشي داستان كوتاه را برقرار كنم . اما حدس زدم بهتر است كه دوره اول را برگزار كنيم بدون محدوديت در فنون اين حوزه . تا دوستان خود را محك زنند و از سويي ميزان اطلاعات كاربران فروم ( به صورت نسبي ) مشخص شود .
در آينده نزديك كارگاه آموزشي داستان كوتاه را ايجاد خواهم كرد . در اولين قدم از سال گذشته تاپيكي را ايجاد كردم براي داستانهاي كوتاه از نويسندگان ايراني و غير ايراني . براي آشنايي بيشتر دوستان . اغلب داستانهاي كوتاهي هم كه انتخاب شدند داراي اصول اوليه هستند و ( هرچند در نمونه هاي عرضه شده داستانهاي ضعيف هم ارائه شده اند براي استناد ) مي توانند نمونه هاي خوبي براي علاقه مندان باشند .
خیلی عالیه ، راستش ما که میخوایم داستان کوتاه بنویسیم متافانه زیاد اطلاعی از چگونگی این کار نداریم و کلا من به شخصه زیاد قالب داستان کوتاه رو نمیشناسم ، خیلی عالی میشه که زودتر راه بیافتهسلام دوست من
به دلايل ضعف بيش از حد داستان ها در دوره گذشته ، استاد آتاباي برنده اي اعلام نكردند . فقط روي هر داستان نقدي كوتاه توسط استاد آتاباي نوشته شده و با اين دوستان مكاتبه خواهد شد . اين تاخير هم به دليل مراجعه نكردن من به فروم در ماه گذشته رخ داده استایول ایول... بسیار عالی. فقط آقا این برندگان سری قبل چی شدن؟ بریم داستاناشونو بخونیم استفاده کنیم!!
كارگاه داستان نويسي عمو بهروز از اوايل مرداد ماه رسما شروع به كار خواهد كرد
چون مي خواهيم كه بحث ها جدي باشد از دوستان خواهش خواهم كرد پس از شروع كارگاه پيگير مسائل مطرح شده باشند و تصميم دارم هر 1 ماه يكبار هم علاوه بر برقراري مسابقه ، گردهمايي در يك فرهنگسرا را ترتيب دهم تا جلسات به شكل حضوري هم برگزار گردد . تصور مي كنم نتيجه بهتري خواهد داشت .
منتظر كارگاه باشيد ( اين فاصله زماني هم به اين دليل است كه چون مدتي در فروم نبودم بايد به يكسري كارها سر و سامان بدهم و . . . .)
یادش بخیر ، چقدر ذوق و شوق داشتیم ، چقدر جاش خالیه
عمو بهروز ....
یادش بخیر ، چقدر ذوق و شوق داشتیم ، چقدر جاش خالیه
هيج چيزي نميتونه جاي خاليشو پر كنه ....
پ.ن:خدا لعنت كنه باعث و باني'ش رو
خداییش ، اگر بود محتوای فارسی وب کلی پیشرفت میکرد ، عمو بهروز هم باعث دلگرمی بود و هم اینکه خیلی بحث های قشنگی درست کرده بود .
کاش دوباره برگرده و اون کارایی که میخواست رو انجام بده
بهتره بریم تاپیک مدیر 10000 پستی . فکر کنم اونجا بهتر باشه ...
افشين جان شما بهتر ميشناسيش ، هيچ راهي باقي مونده كه بتونيم مراتب بازگشتش رو فراهم كنيم ؟
به شخصه حاضرم هر كاري از دستم بر مياد انجام بدم واسه ديدن يه پست و فقط يه پست ديگه از ايشون.
حداقل شمام بيا همكاري كن تا كاري كنيم كه همه ي دوستداران با اين امضا و قدرداني خودشون به عمو بهروز ثابت كنند كه همه ي ما هميشه به فكرشون هستيم.
به اميد روزي كه عمو بهروز رو در جمع خودمون ببينيم !
خیلی خوبه من هم شرکت میکنم اما موضوعش چیه؟اختیاری یا انتخاب میکنید؟علی جان
من مخالفتی برای داوری ندارم . اما با داوری چرخشی مخالف هستم . باید یه دوره مسابقه تمام شود و اگر باز هم دوباره مسابقه ای برگزار کردیم کسانی که در دفعه قبل داور بودند می توانند درخواست کنند و به عنوان شرکت کننده حضور داشته باشند .
من حتما سعی می کنم از استاد بزرگ - آتابای - هم دعوت نمایم تا به عنوان داور در مسابقه حضور داشته باشد .
خیلی خوبه من هم شرکت میکنم اما موضوعش چیه؟اختیاری یا انتخاب میکنید؟