باز سوتی دادم و بازیکنی که دیشب بازی داشت رو یادم رفت بذارم تو ترکیب و 7 امتیاز پرید!
:دی16 هم خوبه :دی
jerii 50 - 34 FcHamid
روز باختت هم میرسه
ببخشید رئیس ولی میلیتو تو ترکیب بود و حداقل دو تا گل نزد! شما تیمت نتیجه نمی گیره باید جای دیگه ای دنبال مشکل بگردیسلام خدمت دوستان
یک روز بد رو داشتم و مطابق معمول اولین بازی هد تو هد رو واگذار کردم. علت اصلی باخت هم جناب سرمربی اینتر بود که با بازی ندادن به میلیتو زمینه ساز باخت تاریخی به ترابوزان در میلان شد و هم خودش رو بدبخت کرد و هم ما رو بیچارهآخه گلرم هم سزار بود :f34r:
جناب کریس رونالدو هم که در گل نزدن سنگ تموم گذاشت . باید این تیم ترمیم بشه. انشاا... در هفته دوم با ترکیب بهتری به زمین میایم.
یک تبریک هم به نوید عزیز که واقعا امتیاز خوبی برای هفته اول کسب کردند.
شاد و پیروز باشید.
قربون شما رئیسسلام خدمت دوستان
یک روز بد رو داشتم و مطابق معمول اولین بازی هد تو هد رو واگذار کردم. علت اصلی باخت هم جناب سرمربی اینتر بود که با بازی ندادن به میلیتو زمینه ساز باخت تاریخی به ترابوزان در میلان شد و هم خودش رو بدبخت کرد و هم ما رو بیچارهآخه گلرم هم سزار بود :f34r:
جناب کریس رونالدو هم که در گل نزدن سنگ تموم گذاشت . باید این تیم ترمیم بشه. انشاا... در هفته دوم با ترکیب بهتری به زمین میایم.
یک تبریک هم به نوید عزیز که واقعا امتیاز خوبی برای هفته اول کسب کردند.
شاد و پیروز باشید.
ببخشید رئیس ولی میلیتو تو ترکیب بود و حداقل دو تا گل نزد! شما تیمت نتیجه نمی گیره باید جای دیگه ای دنبال مشکل بگردی![]()
قربون شما رئیس
من هد تو هدو یادم رفت دیگه نمیشه بیام؟![]()
نوید جان من الان نگاه کردم دیدم توی جدول هد تو هد هستی شما.
شاد و پیروز باشید
من هر چی میخام وارد شم میگه The Username or password you entered is incorrect. لاکن یوزر و پس ذخیره بوده ولی بازم ارور میده میشه کاریش کرد یا وداع زود هنگام باید بکنم؟![]()
Sorry, this email is not in our archives
واقعا این بود آرمانهای ما؟
Sorry, this email is not in our archives
واقعا این بود آرمانهای ما؟