• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

**مسابقه فانتزي ليگ قهرمانان فصل 2012-2011 -- UEFA CHAMPIONS LEAGUE FANTAZY **

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
خوب شد مسی گذاشتم کاپیتان . 20 امتیاز شیرین برام آورد. زیاد خوب نشدم این هفته ولی برای شروع بد هم نیست.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
امشب دور سوم گروهی مسابقات شروع میشه. گفتم یک یاد آوری بکنم یه سری به تیمهاتون بزنید.
با آرزوی موفقیت

شاد و پیروز باشید

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
آقا ممنون - خوب شد امشب سر زدم وگرنه فوسیل اخراجی توی ترکیبم مونده بود. بخ جاش اوانز برداشتم

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

کم آوردم. یعنی الان احساس ورشکستگی بهم دست داده

هفته قبل ایوانوویچ رو بازی ندادند. امروز چند جا لاین اپ احتمالی رو نگاه کردم و تو هیچ کدومشون خبری از ایوانوویچ نبود. رو همین حساب و چون مرتساکر رو داشتم و زامروتا که همیشه فیکس بود، ایوان رو گذاشتم بیرون و بله دیگه
حالا زامروتا اصلا بازی نمیکنه و ایوانوویچی که از اول فصل برام هیچ کاری نکرده بود (ولی چون دوسش داشتم بازیش میدادم) رو امشب نیمکت گذاشته بودمش تو نیمه اول 13 امتیاز اورده. باور کردنی نیست. یعنی 13 امتیاز رو با صفر مطلق عوض کردم. الان از دست اون مربی چلسی هم در حد مربی من سیتی شاکیم. و این که چرا به فکر خودم عمل نکردم

دیشب رفتم صدر و خودم میدونستم که این فقط برای همین یه شب بوده و الان میبینم که اگر خوش شانس تر بودم و رو فکر خودم عمل میکردم نه روی محافظه کاری اون مربی الان میتونستم کاملا ناباورانه تیم رو اون بالا حفظ کنم. خواستم خودم خدافظی کنم :دی

پایان پیام.
هفته تربیت بدنی
من!

پسر 13 تا رو بگو :دی واقعا حالگیری شد:wacko:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
همون اشتباه هفته پیش رو این هفته هم تکرار کرد! دوباره بازیکنای من سیتی رو گذاشتم رو نیمکت در روزی که بازی داشتن:wacko: اعصابم خورد شده بود و می خواستم دیگه بیخیال لیگ بشم اما با برد در هد تو هد کمی اوضاع بهتر شد و حالا انگیزه لازم برای ادامه کار رو دارم. اما باید یه دستی به سر و روی تیم بکشم با یان وضعیت به مشکل بر می خورم!

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
چهارم هم مقام خوبی ست:)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
می بینم که سایه ناامیدی روی بعضی چهره ها اثر گذاشته :دی اگه جای من بودید چی می گفتید . توی هد تو هد تا الان یه برد هم نداشتم . با هر کسی بازی کردم توی اون هفته بهترین نتیجه رو آورده ( در حالی که خودم هم امتیاز بالایی کسب کرده بودم) مثلا هفته پیش امید 70 و خورده ای امتیاز آورد و من با 64 امتیاز بازی رو باختم. این هفته هم آقای هندی با تیم مادریستا با 61 امتیاز بالاترین امتیاز رو آورد.این هفته فکر می کنید کی با مادریستا بازی داشت ؟ بنده که با 54 امتیاز از پس ایشون بر نیومدم. :دی
هفته چهارم با یوونتوس بازی دارم . اگر این روال همینطوری پیش بره هفته بعد نوبت یووه هست که بالاترین امتیاز هفته رو کسب کنه :دی

سید محمد هندی عزیز با تیم مادریستیا

پ.ن: آقا تازه هفته چهارمه امیدوار باشید!!

شاد و پیروز باشید

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

این تاپیک و میبینم داغ دلم تازه میشه. واقعا 13 رو با صفر عوض کردم. باور نمیشه اینهمه رو این بازی زوم میکنم و تهش یه مچین اشتباهی یا بدشانسی ای یا چی بگم :دی

هفته چهارم با یوونتوس بازی دارم . اگر این روال همینطوری پیش بره هفته بعد نوبت یووه هست که بالاترین امتیاز هفته رو کسب کنه :دی
خوش به حال جواد
کی میشه بخوریم به هم ساسان جان :دی میترسم از همون هفته به بعد از بحران خارج بشید از شانس من:lol:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

ساسان جان این بازی صعود می کنی ما که امیدی به تیممون نداریم:D

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
یعنی بع بعیای من بازی میکردن من بیشتر امتیاز میگرفتم ): ولی هفته های بعدی جبران میکنم

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

خوش به حال جواد
کی میشه بخوریم به هم ساسان جان :دی میترسم از همون هفته به بعد از بحران خارج بشید از شانس من:lol:

جواد جان کلا من هیچوقت توی هد تو هد شانس نداشتم. فرزاد کاملا می دونه ، همیشه 5 شنبه صبحها یه لبخند ملیح از نتیجه هد تو هد من روی لبهاشه لا مروت :دی

سلام دوستان

ساسان جان این بازی صعود می کنی ما که امیدی به تیممون نداریم:D

نه جواد جان خودتو دست کم نگیر . فقط کافیه بدونی خودم حریفتم . :دی میگی نه وایسا ببین. :دی

پ.ن: من فقط برای جدول اصلی رقابت می کنم کلا هد تو هد نخودی هستم با این شانسم :دی

شاد و پیروز باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
فردا دور چهارم مسابقات شروع میشه. رفقا حواسشون به تیمهاشون باشه. :)

شاد و پیروز باشید

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
پس از سامان دادن نسبی به اوضاع تیم در لیگ و انشاا.. تدام آن حرکت عظیم که مایه فخر جامعه شده ،
acigar.gif
تلاش خود را در راستای تحقیر تیمی بنام Gooner در لیگ هد در هد به کار خواهیم گرفت تا درس عبرتی برای امیران آینده باشد.
با احترام فراوان و اردات خاص به حاج آرسن ونگر تیم این هوادارش رو خواهیم کوبید!
orjnfq.gif

امیر بیا جلو که نفست و میبرم
25r30wi.gif
ev0jl1c3ngw8fd9t700.gif
ev0jl1c3ngw8fd9t700.gif
ev0jl1c3ngw8fd9t700.gif

و من ا.. توفیق

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

ممنون ساسان جان برای یاد آوری :happy:.

ما هم زدیم هرچی لامپ بود رو شکوندیم تا بلکه چراغ خاموش بریم جلو:p

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

سلام دوستان

ممنون ساسان جان برای یاد آوری :happy:.

ما هم زدیم هرچی لامپ بود رو شکوندیم تا بلکه چراغ خاموش بریم جلو:p

خواهش می کنم .
آقا اینکه لامپها رو زدی شکوندی یعنی چی ؟ بابا انقدر ما رو نترسون . ما همینجوریش از پیش باخته هستیم :دی

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
کسی مسعود اوزیل رو نمی خواد؟ 100 دلار می فروشمش. ابله تا حالا بیشتر از 3 امتیاز نیاورده. حیف اون همه پول

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
کسی مسعود اوزیل رو نمی خواد؟ 100 دلار می فروشمش. ابله تا حالا بیشتر از 3 امتیاز نیاورده. حیف اون همه پول

آزاده عزیز
اوزیل کلی امتیاز آورده 9 تا ..... :دی
کلا هافبکهای مادرید خیلی کم امتیاز آوردن برعکس خطوط دیگشون

بالا