• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه: نوشتن بهترین شرح برای یک عکس (قوانین در پست اول)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
بچه ها امروز آخرین مهلت برای نوشتن شرحه. فراموش نشه.
30845132958113738733.gif

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
یادت باشد که یادم بیاندازی که پایان مشترکی رقم خواهد خورد
تنها ممکن است خانه های ابدیمان با هم فرق داشته باشد !

یادت باشد که یادم بیاندازی که پایان مشترکی رقم خواهد خورد
به پایان راه نزدیکیم هرچند سرابی به نظر می رسد !

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
توی زندگی ما آدم ها، خیلی زود همه مون، از باهوش ترین مون تا کم هوش ترین مون، می فهمیم که این دنیا ارزش زیادی نداره.

خیلی چیزها رو می خوایم، به دست شون میاریم و بعد برامون بی ارزش میشن، و میریم سراغ یه چیز دیگه که نداریم، تا مدتی با آرزوی به دست آوردن اون چیز جدید سرگرم بشیم.

مشکل اینجاست که هر چی جلوتر میریم می بینیم که فهرست چیزهایی که نداریم و می تونند بهانه ای برای تلف کردن وقت مون باشند کوچک تر و کوچک تر میشه!

و افسوس که چقدر دیر می فهمیم که همه اینها بهانه هایی بودند که زندگی مون رو ازمون گرفتند...​

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
مدتی شرکت نکردم ! الان برگشتیدم :دی
حتی شرح های بقیه دوستان رو هم نخواندم و گذاشتم برای وقت نمره دادن. انگار دلم فقط میخواست یه چیزی بنویسم. فقط گشتم و عکس مسابقه رو دیدم و شروع کردم ....

به عقب نگاه کن ، هیچ جیز قدیمی تر از روزنامه های دیروز نیست.
جلو بیا، اینجا فقط یک عامل مهم است و ان در مشت توست.
احساسش میکنی !!؟ همینک در حال از دست رفتن است.
زمان را شکست بده. گذشته برای تو تنها یک کتاب خاطره است با صفحات تلخ و شیرین
کتابی که جایش جلوی آینه نیست،اینجا دیدت را کور میکند؛ کنج قفسه هایی که هنوز خاک نگرفته مناسب تر است.
جلوتر بیا، به دور دست بنگر و زنده باش. قدم بردار، رکاب بزن، پیش تر برو.
روزنامه ها همیشه بعد از خروج از چاپ تاریخ انقضایشان گذشته است. اینجا جدیدترین خبرها را تو میسازی چون زندگی در دست توست.
آرزوهای بزرگ و با ارزشت در واقعیت به تو نزدیک تر از آن چیزی هستند که در نگاه آینه به نظر میرسند.

پ.ن: خوش و حــــــــــــــــلـــالت ...

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
طولانیه:
اگه حوصله نکردین بخونین هم اشکال نداره :دی

گفت :خدا رحمتش کند! چه خوب آمد و چه خوب رفت. آزارش به یک مورچه هم نرسید. زخمی هم به هیچکس نزد. حرف تندی هم به هیچکس نگفت. اسباب رنجش خاطر هیچکس را فراهم نیاورد. هیچکس از او هیچ گله و شکایتی نداشت. دوست و دشمن از او راضی بودند و به او احترام می گذاشتند... حقیقتا چه خوب آمد و چه خوب رفت...

گفتم: این، به راستی که بیشرمانه زیستن است و بیشرمانه مردن. با این صفات خالی از صفت که جنابعالی برای ایشان بر شمردید، نمی آمد و نمی رفت خیلی آسوده تر بود، چرا که هفتاد سال به ناحق و به حرام، نان کسانی را خورد که به خاطر حقیقت می جنگند و زخم می زنند و می سوزانند و می سوزند و می رنجانند و رنج می کشند... و این بیچاره ها که با دشمن، دشمنی می کنند و با دوست دوستی، دائما گرسنه اند و تشنه، چرا که آب و نان شان را همین کسانی خورده اند و می خورند که زندگی را "بیشرمانه مردن" تعریف می کنند.

آخر آدمی که در طول هفتاد سال عمر، آزارش به یک مدیر کلّ دزد منحرف، به آدم بدکار هرزه، به یک چاقو کش باج بگیر محله هم نرسیده، چه جور جانوری است؟ آدمی که در طول هفتاد سال، حتی یک شکنجه گر را از خود نرنجانده و توی گوش یک خبرچین
خودفروش نزده است، با چنگ و دندان به جنگ یک رباخوار کلاه بردار نرفته، پسِ گردن یک گران فروش متقلب نزده، و تفی بزرگ به صورت یک سیاستمدار خودباخته ی وابسته به اجنبی نینداخته، با کدام تعریفِ آدمیت و انسانیت تطبیق می کندو به چه درد این دنیا می خورد؟ آقا ی محترم!ما نیامده ایم که بود و نبودمان هیچ تاثیری بر جامعه بر تاریخ، بر زندگی و بر آینده نداشته باشد. ما آمده ایم که با دشمنان آزادی دشمنی کنیم و برنجانیم شان، و همدوش مردان با ایمان تفنگ برداریم و سنگر بسازیم، و همپای آدمهای عاشق، به خاطر اصالت و صداقت عشق بجنگیم.

ما آمده ایم که با حضورمان، جهان را دگرگون کنیم، نیامده ایم تا پس از مرگمان بگویند: از کرم خاکی هم بی آزارتر بود و از گاو مظلومتر، ما باید وجودمان و نفس کشیدنمان، و راه رفتنمان، و نگاه کردنمان،و لبخند زدنمان هم مانند تیغ به چشم و گلوی بدکاران و ستمگران برود...

ما نیامده ایم فقط به خاطر آنکه همچون گوسفندی زندگی کرده باشیم که پس از مرگمان، گرگ و چوپان و سگ گله، هر سه ستایشمان کنند...

گمان می کنم که آن آقا خیلی وقت بود که از کنارم رفته بود، و شاید من هم، فقط در دل خویش سخن می گفتم

پ.ن:میدونم زیاد ربطی نداره :دی همین جوری گذاشتمش :دی

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
بچه ها لطفا امتیازدهی رو شروع کنید (خودم هم به زودی امتیاز خواهم داد). :)

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
امتیازات بنده:

silverstar292: 8

seashore: 8

FERI KHAN: 10 عالی بود فرزاد جان...

Bvafa: 9

e4lyas: 8

mahi58: 0

JVD: 10 باز هم عالی جواد جان...

S.M.H: 9 خیلی قشنگ بود. به نظر من هم بی ارتباط نبود اصلا. :)

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام و درود

seashore: 8.5
FERI KHAN:
d%20%287%29.gif

Bvafa: 9 جالب بود
e4lyas: 9
mahi58:9
JVD: 10 عالی بود آقا جواد
e%20%285%29.gif

S.M.H: 9
silverstar292: 8.5

در کل همه ی نوشته ها عالی بود و سخت میشد نمره بدی

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
بچه ها لطفا تا آخر امشب همگی امتیازدهی رو انجام بدین. ممنون. :)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

اگه راستش رو بگم اون موقع یه مقدرای دچار احساسات روزمره و خستگی و ... بودم. الان باز خوب به عکس نگاه میکردم دلم خواست یه شرح دیگه هم بنویسم همینطوری برای قشنگیو خواهشا بخونیدش، فکر کنم باحال بشه.

همش فکر میکنیم مال همسایه است، مرگ رو میگم. قبول داری! ؟
یا وقتهایی که از قبرستون برمیگردیم وقتی که داریم از در خروجی رد میشیم ؛ آروم برمیگردیم و یه نگاه پشت سرمون ... انگار آدم دوست داره بخنده !! حتی اگه آرزوی مرگ رو داشته باشیم!!!
همش مرگ رو پشت سر میبینیم و انگار برای دیدنش حتی نگاه مستقیم رو نمیپسندیم! از توی آینه روبرو بهتره!
تو آینه نگاه میکنی و داری پشت سر و میبینی و انگار اون از تو دوره. حتی تند تر میری که ازت دور تر بشه !
غافل از اینکه پشت آینه پیدا نیست و تو داری حول یه دایره میچرخی !
آینه همیشه مثل آینده پیش روست و
و
و تو درست فکر میکنی ! مرگ همیشه پشت سره آدم هاست. میدونی چرا دوستِ من؟ چون مرگ از پشت سر بهت نزدیک میشه.
نزدیک و نزدیک و نزدیک تر .. بعد یه روز آروم میزنه رو شونه ات / برمیگردی ببینی کیه! آره ، خودشه ! چه سرت رو بچرخونی و چه خشکت بزنه کار تمومه!! متاسفم .

و اینم نمرات

silverstar292: 9
seashore: 8.5
FERI KHAN: 10 فرزاد من همیشه به تو سختگیرانه نمره میدم اینو قبول دارم ولی اینو خیلی خوب نوشته بودی. آفرین رفیق.
Bvafa: 10 واقعا قشنگ بود مخصوصا 5 خط اولش اگه با احساس خوانده بشه ادم رو تسخیر میکنه.
e4lyas: 9.5
mahi58:9.5
JVD:
wavesmile.gif

S.M.H: 9 همچین بی ربط هم نبود سید.

فکر میکنم خیلی رقابت قابلی بود . به نظرم همه نوشته ها عالی بودن واقعا. دست همه درست.

silverstar292

Registered User
لایک‌ها
1,898
با درود خدمت دوستان عزیز...واقعا همه نوشته ها خیلی خوب بود...از اینکه در مورد عکس من جملات زیبایی نوشتید ممنونم:)

silverstar292: 0

seashore: 9

FERI KHAN: 10

Bvafa: 9

e4lyas: 9

mahi58:10

JVD: 10

S.M.H: 9

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
جدول این هفته:

mekanik.gif
silverstar292seashoreFERI KHANBvafae4lyasmahi58JVDS.M.H
silverstar29209109910109
seashore8.50109889.59
FERI KHAN8.58.50999109
Bvafa999099109
e4lyas88.5810089.58.5
mahi588810980109
JVD98.510109.59.509
S.M.H101010101010100
viannen_41.gif
6161.5676662.563.56962.5

جواد جان تبریک میگم. بازگشت پرشکوهی بود، هم برنده شدی و هم با هشت برد رفتی در صدر جدول برنده ها.
Tcc.png

بی زحمت عکس هفته بعد رو هم تا شنبه شب توی تاپیک بذار. ممنون. :)

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
تبریک میگم جواد جان

• Like
Reactions: JVD

seashore

Registered User
لایک‌ها
3,124
تبریک به جواد عزیز . هر دو تا متن بسیار زیبا بود .

• Like

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
درود

آقا جواد تبریک...خیلی نوشته ی جالبی داشتید.به نظر من خیلی خوب میشه روزهایی که بیکاری بنویسی و یه کتابچه ازش دربیاری واقعا جالب میشه.
توی این هفته هم واقعا توی امتیاز دادن به من واقعا شاهکار کردید :دی یه 9 و یه 10 :blink:

• Like

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود
تشکر از دوستان

@ فرزاد (فری خان) : این 9 و 10 رو بعدا جبران میکنم :دی / داور ایرانی ها رو دیدی برای بازی دوستانه مثلا ایران و تایلند ، میخواد به نفع ایران نگیره بدتر یه پنالتی و اخراج هم به ضرر ایران میگیره که نگن به نفع گرفته !!!! :دی قضیه نمره دادن من به تو هم همینطوری شده :دی کم بهت ندم زیاد نمیدم :دی خودت کارت درسته
82378272529358046772.gif

و اما عکس این هفته.
اونجایی که عکس گذاشته شده بود برای منظور و مفهوم دیگه ای بود ولی من فکر کردم عکسی هست که با توجه به حال و هوای این تاپیک میتونه در بر گیرنده نگاههای مختلفی باشه و هر نگاه مختلف یه نوشته متفاوت رو برامون رو کنه که جدای از سایر منظر ها باشه و یا شاید هم همه نگاه هامون رفت به یه سمت. در کل فکر میکنم عکس خوبی باشه.

jvd.jpg

موفق باشید

بالا