سلام
S.M.H = 9
Bvafa=9
FERI KHAN=9
hossein137=9
JVD=
:دی
e4lyas=8
یه اعتراف بکنم. سر این عکس من دو دل شدم. اول خوشم اومد و گذاشتم و بعد فکر کردم که مناسب نیست شاید و فقط از یه جهاتی / ولی بعد یاد اون فرار به جلو افتادم و گفتم اگه عکس هر کدوم از دوستان رو برای انتخاب نوشتن به بن بست بکشونه و براشون سخت بشه شاید باعث این بشه که از یه روزنه دیگه ذهن برای شکافتن تصورات اصطحکاک بوجود بیاد و این باعث بشه که مثلا یه زمینه جدید به پس زمینه های ذهنی مون برای نوشتن ها اضافه بشه.
نمیدونم تونستم منظورم رو خوب برسونم یا نه .
کم کم دارم به این میرسم که برای عکسها خوبه همونطوری که حسین عزیز هم اشاره کرد ؛ عکسهایی باشه که چند بعدی باشه و ذهن های مختلف ما با اخلاق ها و خصوصیات مختلف و شرایط فکری مختلف هر کدوم نوشته ای رو تولید کنند که از دید خودش باشه و شاید شاید متفاوت.
البته اینم یه توضیح بدم با اینکه زیاده روی میکنم، بخاطر اینکه برداشت دیگه ای نشه از حرفم.
ما اینجا دو دسته عکس میتونیم داشته باشیم. یه دست مثل همین توضیح بالا : یعنی برداشتهای مختلف بخاطر ابعدا تصویر / و یه دسته مشترک مثل یه تصویری در مورد سیل یا روز مادر یا فقر یا .. که تو این دسته دیگه جدای از برداشت که مشترک بوده طریقه ترکیب کلمات و حسی که بوجود میاریم میتونه خوب و بهتر رو جدا کنه.
هر دو دسته قابلیت خودش رو داره و من منظورم این نیست که دسته اول فقط خوبه :دی بلکه فکر میکنم دست اول برامون شاید شاید جذابیت داشته باشه و یه ذره نو تر باشه.