• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه ی تشخیص چهره های ادبی

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
با سلام.
محمود دولت آبادی. ( از کارهای ایشون، جای خالی سلوچ ، روز و شب یوسف و گاواره بان را خوندم، نویسنده ی ارزشمندیه.)

درود بر شما. کاملا درسته. لطفا زحمت عکس بعدی رو بکشید.

metamorphosis_h

Registered User
لایک‌ها
433
چهره ی بعدی ، متولد 1938، آمریکا.
توضیح مختصر:
بیش تر به خاطر رمان هاش معروفه، داستان کوتاه های خوبی هم داره. تو کتاب 501 نویسنده ی بزرگ، اسمش اومده. از مشخصات سبکی نوشته هاش اینه که شخصیت پردازی عمیق و توصیفات زنده ای تو نوشته هاش ارائه می ده و بیشتر رمان هاش از لحاظ صحت تاریخی معتبرند.

Pic.jpg

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207

البته دروغ چرا؟! من از این بانوی نویسنده کتابی نخوندم و کلا نمی شناسمشون، فقط یادم بود که اخیرا توی تاپیک http://forum.persiantools.com/t176062.html یه مطلب در موردشون هست: نفر نهم پست شماره 147.

چهره ی بعدی ؛ یکی از نویسندگان معاصر روس:

24729.imgcache.jpg

metamorphosis_h

Registered User
لایک‌ها
433
جویس کارول اوتس نویسنده ی بسیار پرکاریه و بیش از 70 اثر داره. خود من هم زیاد از ایشون مطلب نخوندم،به جز چند داستان کوتاه که به نظرم داستان های قوی ای هستند.
...
در مورد چهره ی بعدی هم، با اینکه یکی از نویسنده های مورد علاقه ی منه، و البته جز یکی از قوی ترین نویسندگان و منتقد های ادبی جهان، چون می خوام افراد دیگه هم تو مسابقه شرکت کنند و یه جورایی مسابقه گرم بشه، فعلا جوابو نمیگم.

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
جویس کارول اوتس نویسنده ی بسیار پرکاریه و بیش از 70 اثر داره. خود من هم زیاد از ایشون مطلب نخوندم،به جز چند داستان کوتاه که به نظرم داستان های قوی ای هستند.
...
در مورد چهره ی بعدی هم، با اینکه یکی از نویسنده های مورد علاقه ی منه، و البته جز یکی از قوی ترین نویسندگان و منتقد های ادبی جهان، چون می خوام افراد دیگه هم تو مسابقه شرکت کنند و یه جورایی مسابقه گرم بشه، فعلا جوابو نمیگم.

فکر می کنم من و شما دلمشغولی های مشابهی رو در زمینه ی ادبیات داستانی با هم داریم!

با اجازه ی دوستان یه راهنمایی دیگه هم می کنم:

بر اساس یکی از داستان های این نویسنده که شاهکارش هم هست ،دو اقتباس سینمایی هم موجوده. یکی به کارگردانی استنلی کوبریک و دیگری به کارگردانی Adrian Lyne. دیگه فکر می کنم که خیلی راحت شد !

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
فکر می کنم من و شما دلمشغولی های مشابهی رو در زمینه ی ادبیات داستانی با هم داریم!

با اجازه ی دوستان یه راهنمایی دیگه هم می کنم:

بر اساس یکی از داستان های این نویسنده که شاهکارش هم هست ،دو اقتباس سینمایی هم موجوده. یکی به کارگردانی استنلی کوبریک و دیگری به کارگردانی Adrian Lyne. دیگه فکر می کنم که خیلی راحت شد !

درود

بنده هم مثل جناب metamorphosis_h عزيز پاسخ رو مي دونم ولي به خاطر اينكه فقط ما چند نفر شركت كننده نباشيم اينجا، فعلا چيزي نميگم! :D

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
عکس بعدی :cap:

who.jpg

نویسنده آلمانی

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
خب من یه عکس دیگه هم میذارم
و یه راهنمایی هم که دیگه کاملا مشخص میشه جواب :D
"نویسنده آلمانی و برنده جایزه نوبل ادبی است. بیشتر آثار او به جنگ (به خصوص جنگ جهانی دوم) و آثار پس از آن می‌پردازد."
aa.gif

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
خب من یه عکس دیگه هم میذارم
و یه راهنمایی هم که دیگه کاملا مشخص میشه جواب :D
"نویسنده آلمانی و برنده جایزه نوبل ادبی است. بیشتر آثار او به جنگ (به خصوص جنگ جهانی دوم) و آثار پس از آن می‌پردازد."
مشاهده پیوست 101184

شبیهه دکتر لکتره :D

metamorphosis_h

Registered User
لایک‌ها
433
من جواب می دم.:cowboy:
هاینریش بل.
...
تاپیک به این خوبی، نمیدونم چرا اینجا این قدر سوت و کوره، همیشه تصویر نویسنده ها واسم جالبه، انگار یه جورایی عکسشون خیلی مرتبط با نوشته هاشونه.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
هاینریش بل.
...
تاپیک به این خوبی، نمیدونم چرا اینجا این قدر سوت و کوره، همیشه تصویر نویسنده ها واسم جالبه، انگار یه جورایی عکسشون خیلی مرتبط با نوشته هاشونه.

سلام
رو حساب عکس ها و به کمک گوگل من بیشتر این موارد رو که دوستان عکس گذاشتند فهمیدم.منتها فقط از طریق سرچ گوگل.و این کار اصلا" جالب نیست وقتی هیچ اطلاعاتی ازشون ندارم.بیام و حرفی بزنم

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
سلام
رو حساب عکس ها و به کمک گوگل من بیشتر این موارد رو که دوستان عکس گذاشتند فهمیدم.منتها فقط از طریق سرچ گوگل.و این کار اصلا" جالب نیست وقتی هیچ اطلاعاتی ازشون ندارم.بیام و حرفی بزنم

البته این هم حرفیه برای خودش ولی اگر همین سرچ کردن کمک کنه تا چیزی یاد بگیریم ، به خصوص وقتی که مدت زمان زیادی از گذاشتن عکس می گذره و کسی جواب نداده ، چه اشکالی داره که شما جواب بدید؟

مثلا اگر همین جستجو برای پیدا کردن اسم هاینریش بل باعث شده باشه که شما راغب بشید یکی از مشهورترین کتاب های این نویسنده رو که توی ایران هم ترجمه شده _ عقاید یک دلقک_ بخونید ، استارتر تاپیک به هدف خودش رسیده :دی

دیدن چهره ی نویسنده ها برای من هم جالبه. گاهی در مورد چهره ی اون ها نظرات کارشناسی (!) هم می دم! مثلا اینکه چقدر چهره ی کالوینو ایتالیاییه !

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
البته این هم حرفیه برای خودش ولی اگر همین سرچ کردن کمک کنه تا چیزی یاد بگیریم ، به خصوص وقتی که مدت زمان زیادی از گذاشتن عکس می گذره و کسی جواب نداده ، چه اشکالی داره که شما جواب بدید؟

مثلا اگر همین جستجو برای پیدا کردن اسم هاینریش بل باعث شده باشه که شما راغب بشید یکی از مشهورترین کتاب های این نویسنده رو که توی ایران هم ترجمه شده _ عقاید یک دلقک_ بخونید ، استارتر تاپیک به هدف خودش رسیده :دی

اتفاقا" من تو سرچی که کردم یه خلاصه از این کتاب هم بود.واقعا" فکر میکنم که لازمه حداقل یک بار بخونمش.ولی این که حتی یه کتاب از ایشون نخونده باشم و حرفی بزنم از عهده ام خارجه :دی

manuela89

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,241
این تاپیک یکی از بهترین تاپیک هایی که تا حالا زده شده، ممنون liliyrose عزیز .

البته متاسفانه من این عکس ها رو به خاطر نمیارم :(

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
هاینریش بل.
...

آورین آورین کاملا درسته :happy:
اینجا هم خیلی سوت و کور نیست البته ، دوستان دیگه هم باشن خیلی خوبه ، ولی برای همین هم ناشکری نکنید ، تاپیک سوت و کور به این میگن :eek:

بالا