lilyrose
مدیر بازنشسته
با سلام.
محمود دولت آبادی. ( از کارهای ایشون، جای خالی سلوچ ، روز و شب یوسف و گاواره بان را خوندم، نویسنده ی ارزشمندیه.)
درود بر شما. کاملا درسته. لطفا زحمت عکس بعدی رو بکشید.
با سلام.
محمود دولت آبادی. ( از کارهای ایشون، جای خالی سلوچ ، روز و شب یوسف و گاواره بان را خوندم، نویسنده ی ارزشمندیه.)
کاملا درسته.
جویس کارول اوتس نویسنده ی بسیار پرکاریه و بیش از 70 اثر داره. خود من هم زیاد از ایشون مطلب نخوندم،به جز چند داستان کوتاه که به نظرم داستان های قوی ای هستند.
...
در مورد چهره ی بعدی هم، با اینکه یکی از نویسنده های مورد علاقه ی منه، و البته جز یکی از قوی ترین نویسندگان و منتقد های ادبی جهان، چون می خوام افراد دیگه هم تو مسابقه شرکت کنند و یه جورایی مسابقه گرم بشه، فعلا جوابو نمیگم.
فکر می کنم من و شما دلمشغولی های مشابهی رو در زمینه ی ادبیات داستانی با هم داریم!
با اجازه ی دوستان یه راهنمایی دیگه هم می کنم:
بر اساس یکی از داستان های این نویسنده که شاهکارش هم هست ،دو اقتباس سینمایی هم موجوده. یکی به کارگردانی استنلی کوبریک و دیگری به کارگردانی Adrian Lyne. دیگه فکر می کنم که خیلی راحت شد !
براوو !سلام به همه
منم جوابو میدونم ، ولی با اجازه میگم
Vladimir Nabokov
خب من یه عکس دیگه هم میذارم
و یه راهنمایی هم که دیگه کاملا مشخص میشه جواب
"نویسنده آلمانی و برنده جایزه نوبل ادبی است. بیشتر آثار او به جنگ (به خصوص جنگ جهانی دوم) و آثار پس از آن میپردازد."
مشاهده پیوست 101184
من جواب می دم.:cowboy:
هاینریش بل.
...
تاپیک به این خوبی، نمیدونم چرا اینجا این قدر سوت و کوره، همیشه تصویر نویسنده ها واسم جالبه، انگار یه جورایی عکسشون خیلی مرتبط با نوشته هاشونه.
سلام
رو حساب عکس ها و به کمک گوگل من بیشتر این موارد رو که دوستان عکس گذاشتند فهمیدم.منتها فقط از طریق سرچ گوگل.و این کار اصلا" جالب نیست وقتی هیچ اطلاعاتی ازشون ندارم.بیام و حرفی بزنم
تاپیک به این خوبی، نمیدونم چرا اینجا این قدر سوت و کوره، همیشه تصویر نویسنده ها واسم جالبه، انگار یه جورایی عکسشون خیلی مرتبط با نوشته هاشونه.
البته این هم حرفیه برای خودش ولی اگر همین سرچ کردن کمک کنه تا چیزی یاد بگیریم ، به خصوص وقتی که مدت زمان زیادی از گذاشتن عکس می گذره و کسی جواب نداده ، چه اشکالی داره که شما جواب بدید؟
مثلا اگر همین جستجو برای پیدا کردن اسم هاینریش بل باعث شده باشه که شما راغب بشید یکی از مشهورترین کتاب های این نویسنده رو که توی ایران هم ترجمه شده _ عقاید یک دلقک_ بخونید ، استارتر تاپیک به هدف خودش رسیده :دی
من جواب می دم.:cowboy:
هاینریش بل.
...