• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه ی تشخیص چهره های ادبی

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
سید چرا این قدر تند تند گریه می کنی؟ :دی خوب کردی عکس گذاشتی. یعنی کسی نمی خواد جواب بده ؟

باشه ! بانو شارلوت برونته !

من خیلی احساس ام گویا
127fs1004759.gif

درسته لیلی جان بعدی رو بذار
1%20%28269%29.gif

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
ریچارد براتیگان ؟

درسته.

اصلا این عکس رو گذاشتم که شما جواب بدی پردیس جان :D بهت گفته بودم قبل از اینکه تاپیک براتیگان رو بزنی من ایشون رو نمی شناختم؟! جالبیش اینه که شما با شعرهاش ایشون رو معرفی کردی ولی من فقط داستان هاش رو خوندم !!

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
درسته.

اصلا این عکس رو گذاشتم که شما جواب بدی پردیس جان :D بهت گفته بودم قبل از اینکه تاپیک براتیگان رو بزنی من ایشون رو نمی شناختم؟! جالبیش اینه که شما با شعرهاش ایشون رو معرفی کردی ولی من فقط داستان هاش رو خوندم !!

راستش خودمم فهمیدم لیلی :D
خیلی عجیبه که نویسنده ای باشه که لیلی نشناسه ، پس واقعا برای من افتخار بزرگیه که باعث شدم یه نویسنده جدیدو بشناسی لیلی جان :happy:
ببخشید که به تاپیک ارتباطی نداره ولی مجموعه داستان اتوبوس پیر براتیگان رو اگه نخوندی حتما بخون لیلی :eek:

عکس بعدی :دی
!.png

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
این همین موراکامی معروف نیست که لیلی اسیرشه؟ :دی

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
kuchei.jpg

خوب یک نویسنده ایرانی

راهنمایی:اسم کوچه ما به نام ایشون اسم گذاری شده :D:D:D

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
این راهنماییت منو درگیر خودش کرده فقط:D
خیلی قیافش آشناست !

iranbetting

Registered User
لایک‌ها
42
تو کتاب درسی ها عکسش بود :D استاد دانشگاه تهران هم بود
اگه تا فردا کسی نگفت میگم .............

iranbetting

Registered User
لایک‌ها
42
فکنم اشتباه حدس زدید؟:wacko:
عکسی هم که گذاشتید مربوط به یه نویسنده میشه از رو کتابش فیلم ساختن ‘Night Watch’ and ‘Day Watch’

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
راستش خودمم فهمیدم لیلی :D
خیلی عجیبه که نویسنده ای باشه که لیلی نشناسه ، پس واقعا برای من افتخار بزرگیه که باعث شدم یه نویسنده جدیدو بشناسی لیلی جان :happy:
ببخشید که به تاپیک ارتباطی نداره ولی مجموعه داستان اتوبوس پیر براتیگان رو اگه نخوندی حتما بخون لیلی :eek:

من نه تنها خیلی از نویسندگان رو نمی شناسم ، بلکه از خیلی از اون هاییم که می شناسم اصلا چیزی نخوندم :دی

اتوبوس پیر رو خوندم عزیزم. ممنون

این همین موراکامی معروف نیست که لیلی اسیرشه؟ :دی

موراکامی danke.gif موراکامی بخوانید تا رستگار شوید

بعدی:

باتشکر.

لطفا حتما صبر کنید تا کسی که عکس گذاشته جواب شما رو تایید کنه بعد تصویر بعدی رو بذارید.

با تشکر

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207

iranbetting

Registered User
لایک‌ها
42
ظاهرا کسی نمی تونه جواب بده!

اگر ممکنه یه عکس دیگه بذارید.ممنون

خوب من یه راهنماییی دیگه میکنم
فعالیت‌های آغازین
تحصیلات خود را در رشته‌ی روانپزشکی به پایان رساند و در اواخر دهه‌ی هشتاد اولین داستان علمی-تخیلی خود را به‌نام جایی که دشمن پست‌فطرت کمین کرده‌ است در مجله‌ی (رهیاب اورال) یا (Uralskij Sledopyt) به چاپ رسانید و سپس، به سرعت مطلبی را ماهانه به عنوان (پویش جونیور) به دوزبان انگلیسی و روسی منتشر کرد. در آغاز داستان‌هایش چون چکیده‌ای از فعالیت‌های نویسنده‌هایی همانند رابرت هاینلاین و ولادیسلاو کراپیوین (نویسنده‌ی شهیر روسی در ادبیات کودک) بود. پس از فعالیت‌های آغازینش به‌سرعت خودش را به‌عنوان نویسنده‌ای حرفه‌ای، با اصالت و مستقل معرفی نمود. بعد از داستانی به‌نام رویای اتمی و رمان شه‌سواران چهل جزیرهاش به سرعت مشهور گشت.
آثار برجسته
خط خیالات او را شاید بتوان رمانی در حیطه‌ی اُپرای فضایی نامید که اپرای فضایی فلسفی را به چالشی عمیق می‌کشید؛ شاید رمان‌هایی چون امروز، مامان! و خداوندگاری از سیاره‌ی زمین نیز از همین دست باشند.

هزارتوی بازتاب‌های او در اینترنت منتشر شد و به‌تنهایی بیش از ۵۰٫۰۰۰ بازدیدکننده را از آن خود کرد و مبدل به یکی از فرهنگ‌های کلاسیک اینترنت روسیه شد.
جوایز و اقتباس‌ها
۱۹۹۳، جایزه‌ی Start به جهت شروع حرفه‌ای مناسب و انتشار مجموعه داستان کوتاه رویای اتمی
۱۹۹۵، جایزه‌ی Interpresscon به جهت انتشار داستان کوتاه ماهی فوگو با خودش غذای روسی درست می‌کنه
۱۹۹۵، جایزه‌ی Rumata's Sword در کراسنویارسک روسیه، به جهت رمان فانتزی و علمی-تخیلی شه‌سواران چهل جزیره
۱۹۹۶، جایزه‌ی Interpresscon به جهت انتشار داستان کوتاه پیش‌خدمت
۱۹۹۷، جایزه‌ی Rumata's Sword در کراسنویارسک روسیه، به جهت رمان فانتزی و علمی-تخیلی امپراطوری اوهام
۱۹۹۸، جایزه‌ی Sigma-F به جهت انتشار رمان ملاقات‌های پائیزی
۱۹۹۸، جایزه‌ی Big Zilant به جهت انتشار رمان هزارتوی بازتاب‌ها
۱۹۹۹، جایزه‌ی Aelita به جهت حضور موثر در عرصه‌ی ادبیات علمی-تخیلی روسیه
۱۹۹۹، جایزه‌ی Strannik به جهت انتشار رمان شب‌گرد
۱۹۹۹، نفر دوم Stellar Bridge در خارکف اوکراین، به جهت انتشار داستان آینه‌های کاذب
۱۹۹۹، نفر دوم Stellar Bridge در خارکف اوکراین، به جهت انتشار داستان شب‌گرد
۲۰۰۰، جایزه‌ی Interpresscon به جهت انتشار رمان آینه‌های کاذب
۲۰۰۰، جایزه‌ی مخصوص گروه‌های هواداری «زامبیکین‌ها» و «بانی لیست مسکو» به جهت بهترین توضیح و تفسیر مرگ شخصیت اصلی در رمان ژنوم
۲۰۰۰، نفر اول Stellar Bridge در خارکف اوکراین، به جهت انتشار اشتراکی دنباله‌ی رمان شب‌گرد
۲۰۰۰، جایزه‌ی مخصوص Stellar Bridge در خارکف اوکراین، به جهت گسترش ادبیات علمی-تخیلی در روسیه
۲۰۰۰، جایزه‌ی Gold RosCon به جهت انتشار رمان روزگرد

بالا