• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه ی تشخیص چهره های ادبی

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
جبران خلیل جبران؟ :D

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
220px-Moradi.jpg

قصه های مجید؟ :دی

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
zfdhnztj.jpg

نویسندهٔ سبک رئالیسم در فرانسه قرن نوزدهم میلادی‌.

من چهره ی ایشون رو نمی شناختم به همین خاطر تصمیم گرفتم عکسشون رو بذارم! (اگر شما فهمیدید من چی گفتم خودم هم حتما فهمیدم!)

قبل از اینکه دو کتاب مشهورش رو بخونم فقط اسمش به گوشم خورده بود. ولی مارسل عزیزم (پروست جان) با اشاره به یکی از همین دو کتاب در اثر برجسته ی خودش _در جستجوی زمان از دست رفته_ باعث شد که من برم و اون دو کتاب رو بخونم.

یک راهنمایی کاربردی : راوی داستان جستجو ، همیشه با شنیدن اسم پرنسس دو پارما یاد یکی از دو کتاب معروف این نویسنده و قهرمان داستانش "فابریس" میفته! خوندن این دو اثر، به خصوص همینی که به فابریس مربوط می شه رو شدیدا توصیه می کنم!

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
مشاهده پیوست 109617

نویسندهٔ سبک رئالیسم در فرانسه قرن نوزدهم میلادی‌.

من چهره ی ایشون رو نمی شناختم به همین خاطر تصمیم گرفتم عکسشون رو بذارم! (اگر شما فهمیدید من چی گفتم خودم هم حتما فهمیدم!)

قبل از اینکه دو کتاب مشهورش رو بخونم فقط اسمش به گوشم خورده بود. ولی مارسل عزیزم (پروست جان) با اشاره به یکی از همین دو کتاب در اثر برجسته ی خودش _در جستجوی زمان از دست رفته_ باعث شد که من برم و اون دو کتاب رو بخونم.

یک راهنمایی کاربردی : راوی داستان جستجو ، همیشه با شنیدن اسم پرنسس دو پارما یاد یکی از دو کتاب معروف این نویسنده و قهرمان داستانش "فابریس" میفته! خوندن این دو اثر، به خصوص همینی که به فابریس مربوط می شه رو شدیدا توصیه می کنم!

Honoré de Balzac ؟

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
درودی دیگر!

تا الان که چند روزه عکس چهره ی جدید گذاشته شده ، کسی جواب رو نداده و Sick Maniac هم تا اطلاع ثانوی در بینمون نیستن!

برای اینکه بیشتر از این تاپیک نخوابه ، من عکس جدید می ذارم تا ببینیم بعدا چی پیش میاد !

cfhkm chj.,.jpg

نویسنده، مجسمه‌ساز و نقاش آلمانی

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
درودی دیگر!

تا الان که چند روزه عکس چهره ی جدید گذاشته شده ، کسی جواب رو نداده و Sick Maniac هم تا اطلاع ثانوی در بینمون نیستن!

برای اینکه بیشتر از این تاپیک نخوابه ، من عکس جدید می ذارم تا ببینیم بعدا چی پیش میاد !

مشاهده پیوست 111037

نویسنده، مجسمه‌ساز و نقاش آلمانی

درود

Günter Grass ؟

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207

بله درسته بانو

این بخش اینقدر خوابید که یادمون رفت سر بزنیم دیکه
عکس قبلیم الکساندر سارکوه

دقیقا!

چون اکثرا با چهره ی نویسنده ها آشنا نیستیم بد نیست که یه راهنمایی مختصر هم داشته باشیم برای کمک به تشخیص اون چهره و سعی نکنیم با استفاده از چهره ی نویسندگان و شعرای نا آشنا ، اون هم بدون راهنمایی ، همدیگرو گیر بندازیم !

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
درود

نويسنده آمريكايي قرن بيستم كه به خاطر رمانها و داستان كوتاه هايي كه نوشته شناخته شده است.

x1.JPG

Last edited:

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
درود

20090901135757.jpg

نویسنده آمریکایی

او همچنین استاد دانشگاه نیویورک سیتی است. او نویسنده‌ای اجتماعی محسوب می‌شود و از جمله منتقدان جورج بوش رئیس‌جمهور پیشین ایالات متحده آمریکا است.

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
بالا