linghuchong
مدیر بازنشسته
اوامر بانوی من

هر کدومو که خوشت ميآد!:blush: اگه نميآد هيچ کدوم!:happy:
الان Tenku Senki Shurato رو چک کردم ديدم قسمت سومش کامل دان نشده!قسمتهای 10،9،7،6،5،4،2،1 را دارد اگر از اینا لازم است بگو
I'm on it !
اوامر بانوی من
الان Tenku Senki Shurato رو چک کردم ديدم قسمت سومش کامل دان نشده!قسمتهای 10،9،7،6،5،4،2،1 را دارد اگر از اینا لازم است بگو
Yobi
The Five Tailed Fox
اين کارتون کره اي هستreview ش رو نرسيدم کامل بخونم ولی خوب بايد قشنگ باشه، مخصوصاً که با کيفيت dvd هم هست:
فقط اينکه تورنت نداره بايد از IRC بگيرين.:wacko: کی ميگيره؟ علی؟
]
دشمنت شرمند برادر :happy:
ميگم شغلت چيه؟ :blink:چرا اينقدر زياد؟
من يه کم گيج شدم!:blink: اين فقط يه ليست هست يا اينکه الان 950 تا سری کارتون تو خونه داری؟!
چون ميخوايم ليست بخش رو درست کنيم دارم ازت ميپرسم که به ليست خودمون ازافه کنيم.:happy:
يه سوال ديگه اينکه ميتونی اين سری هايی که ما نداريم رو به دست دنيل برسونی که به بقيه بچه ها هم بديم؟
ديگه ... آها بگو که الان چی چيز هايی رو داری دان ميکنی که من به ليست پست اول اضافه کنم.
راستی اسمت چی شد؟ديدم علی به اسم صدات کرده! همون خوبه يا يه چيزه ديگه؟
![]()
راستش فيلم کارتونی خوب کم پيدا ميشه يا اينکه همه رو دان کرديم already.
به نظرم اين بد نباشه با سليقت هم جور در بياد. فقط مسئله اش اينه که سريالش رو نديدی!ولی اکثراً اين فيلم ها داستان مستقلی دارن
حالا اگه از اين خوشت اومد شايد وسوسه شدی خوده سريالش رو هم دان کنی!
که من کلی دعات ميکنم!
:happy:
من اين دومی رو نگرفتم.فريدا اين Devil may cry كيفيتش خوب هست؟ ارزش داره دوباره دان كنم؟
ايني كه من گرفتم ايقدر كيفيت نداره كه بتونم رو اسلحه دانته رو بخونم
چرا خدا عمرشون بده که زود دادن بيرون.مگه Seirei_no_Moribitov تازه 10 نیومده بود میبینم که خیلی سریع 11 هم اومد ولی انیمه جالبیه من که ازش خوشم اومده:specool:
چون همشون مثل من آپلودشون رو بستن!اون يكي دانلود انقدر كند ميره اين همه هم سيد و پير داره نمي دونم چرا يك كيلو بايت داره ميره. زده يك هفته ديگه تموم ميشه![]()
تو ليست شينوبی هست. فقط يه فيلم ازش در اومد که گفتم بگيرين.فریدا این Bakuretsu Tenshi یا همون burst angel رو داری؟
حال ندارم برم لیستو چک کنم
چون همشون مثل من آپلودشون رو بستن!الان منم چند تا سری دارم که با وجود 100 تا سيد و 300-400 تا پير ولی همش با 5 kb جلو ميره!
![]()
از سری Lupin III کسی چيزی نداره؟! :blink:
تو ليست شينوبی هست. فقط يه فيلم ازش در اومد که گفتم بگيرين.اون ور داده بودم لينکشو
صبر کن پيداش کنم. OK اينه. اينو بگير
: