• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اوامر بانوی من
10_12_9.gif

هر کدومو که خوشت ميآد!:blush: اگه نميآد هيچ کدوم!:happy:
قسمتهای 10،9،7،6،5،4،2،1 را دارد اگر از اینا لازم است بگو
الان Tenku Senki Shurato رو چک کردم ديدم قسمت سومش کامل دان نشده!:( البته هنوز با قدرت جادويی مديا پلير کلاسيک قابل پخش هست.:) فکر کنم 90 خورده ايش دان شده بود. ولی مثل اينکه قسمت 3 ش رو تو هم نداری!:( امروز تورنت 11-15 ش هم در اومد.:D
I'm on it !;)

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
Yobi
The Five Tailed Fox

اين کارتون کره اي هست:) review ش رو نرسيدم کامل بخونم ولی خوب بايد قشنگ باشه، مخصوصاً که با کيفيت dvd هم هست:

فقط اينکه تورنت نداره بايد از IRC بگيرين.:wacko: کی ميگيره؟ علی؟ :eek:
]​

آآآآآآآآآآآآآ بازم يه شب زياد خوابيديم 2 صفحه اينجا رفت جلو.
باشه ولي IRC‌خيلي طول ميده. به اين زودي ها انتظار تموم شدن نيايد داشته باشيدا.

من تورنتشو پيدا كردم. تا فردا تمومه.

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
دشمنت شرمند برادر :happy:

ميگم شغلت چيه؟ :blink:چرا اينقدر زياد؟:eek:
من يه کم گيج شدم!:blink: اين فقط يه ليست هست يا اينکه الان 950 تا سری کارتون تو خونه داری؟!:eek:

چون ميخوايم ليست بخش رو درست کنيم دارم ازت ميپرسم که به ليست خودمون ازافه کنيم.:happy:

يه سوال ديگه اينکه ميتونی اين سری هايی که ما نداريم رو به دست دنيل برسونی که به بقيه بچه ها هم بديم؟;)

ديگه ... آها بگو که الان چی چيز هايی رو داری دان ميکنی که من به ليست پست اول اضافه کنم.:)

راستی اسمت چی شد؟ :D ديدم علی به اسم صدات کرده! همون خوبه يا يه چيزه ديگه؟:rolleyes:

فريدا اسم برادر Loard_nothing در پي مذاكرات چتي بدست اومده. اسم ايشون مرتضي هست. البته من يه بدقولي به ايشون كردم چون فردا امتحان برق2 دارم فعلا زياد ان نمي شم. ايشون به خود ژاپن هم وصل هستند و براشون ميارند. همين طور هم كه از دانلودر ها خوب ما مي تونند باشند.

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
راستش فيلم کارتونی خوب کم پيدا ميشه يا اينکه همه رو دان کرديم already.:p

به نظرم اين بد نباشه با سليقت هم جور در بياد. فقط مسئله اش اينه که سريالش رو نديدی!:cool: ولی اکثراً اين فيلم ها داستان مستقلی دارن;) حالا اگه از اين خوشت اومد شايد وسوسه شدی خوده سريالش رو هم دان کنی!:D که من کلی دعات ميکنم!:D:happy:

سلام
اين كه تموم شد من برم ببينمش
راستي برادر بابك زحمت ارسال بلادو دارند ميكشند منم به يه نون و نوايي رسيدم. دستش جدا درد نكنه
اون يكي دانلود انقدر كند ميره اين همه هم سيد و پير داره نمي دونم چرا يك كيلو بايت داره ميره. زده يك هفته ديگه تموم ميشه:p

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
فريدا اين Devil may cry كيفيتش خوب هست؟ ارزش داره دوباره دان كنم؟
ايني كه من گرفتم ايقدر كيفيت نداره كه بتونم رو اسلحه دانته رو بخونم

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مگه Seirei​_no​_Moribito​v تازه 10 نیومده بود میبینم که خیلی سریع 11 هم اومد ولی انیمه جالبیه من که ازش خوشم اومده:specool:​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فريدا اين Devil may cry كيفيتش خوب هست؟ ارزش داره دوباره دان كنم؟
ايني كه من گرفتم ايقدر كيفيت نداره كه بتونم رو اسلحه دانته رو بخونم
من اين دومی رو نگرفتم.:p فقط گزاشتم که اگه شماها ميخواين با هم مقايسه بکنين، دابلودش بکنين.:) من اينقدر اينترنت ندارم که يه کارتونو دوبار دان کنم.:( شماها که محدوديت ندارين امتحان کنين.:D روی اسلحه دانته رو هم از رو همون اولی خوندم!;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مگه Seirei​_no​_Moribito​v تازه 10 نیومده بود میبینم که خیلی سریع 11 هم اومد ولی انیمه جالبیه من که ازش خوشم اومده:specool:
چرا خدا عمرشون بده که زود دادن بيرون.:D:lol: اين قسمتش هم قشنگ بود.:) اصلاً کارتون قشنگيه!:):happy:

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
خوب بروبچ نیاز به یه داوطلب هست
همونطور که میدونید من دارم EL HAZARD رو میگیرم تا به الان 7 گیگ ازش دان کردم فقط مونده یه 5 گیگ دیگه که
نیاز به یه داوطلب هست که بگیره
من اینا رو گرفتم
EL HAZARD MAGNIFICENT WORLD 1 & 2
EL HAZARD ALTERNATIVE WORLD
وب حالا شما اینو دان کنید
EL HAZARD WANDERER

4rcxl5e.jpg

البته این قسمت هم که من دان نکردم داره قسمت اول EL HAZARD MAGNIFICENT WORLD 1 رو بازگویی میکنه
145fs63704.gif

لینک دانلود
http://www.isohunt.com/download/12061142/el+hazard
حجم 5.76 اپیزود 26 تعداد سید 128

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اون يكي دانلود انقدر كند ميره اين همه هم سيد و پير داره نمي دونم چرا يك كيلو بايت داره ميره. زده يك هفته ديگه تموم ميشه:p
چون همشون مثل من آپلودشون رو بستن!:p:( الان منم چند تا سری دارم که با وجود 100 تا سيد و 300-400 تا پير ولی همش با 5 kb جلو ميره!:(

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
فریدا این Bakuretsu Tenshi یا همون burst angel رو داری؟
حال ندارم برم لیستو چک کنم
go.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
چون همشون مثل من آپلودشون رو بستن!:p:( الان منم چند تا سری دارم که با وجود 100 تا سيد و 300-400 تا پير ولی همش با 5 kb جلو ميره!:(

سلام به همگي(دانشجويان خسته نباشيد;))
يك سوال، كسي در مورد داستان Shin Kyuuseishu Densetsu Hokuto no Ken Yuria Den خبر داره كه چطوري تمام ميشه. من كه كاملا متوجه نشدم چي شد. فكر كنم دوبار ديدن ديگه با ديكشنري لازمه:p . اما در كل خوب بود.
من براي مشكل دانلود نميدونم به داتك شك كنم كه ترافيكش بالا ميره يا منابع ميرن لا لا چون هميشه بين ساعتهاي 9-10 تا 18 وضعيت اينطوري ميشه . البته فقط همين مواقع كه اضاع خرابه كامپيوترو ميزارم بره تعطيلات:D.
به هر حال من آخرشم دقيقا نفهميدم مشكل كجاست :wacko::wacko:

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
تو ليست شينوبی هست. فقط يه فيلم ازش در اومد که گفتم بگيرين.;) اون ور داده بودم لينکشو :cool:صبر کن پيداش کنم. OK اينه. اينو بگير:D:

الان رفتم تو ارشیوم نگاه کردم دیدم دارمش:blink::wacko:
پس این دو تا هم با من فک کنم آخرین دانلودام باشه
[Ayu] Bakuretsu Tenshi -Infinity- [x264 he-aac] [74EAB946].​mkv
و TODAY IN CLASS 5-2 یا همون Kyou no Go no Ni

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
يك ماجرا تعريف كنم يكم بخنديد.
امروز هرچي ميخواستم ياهو مسنجرو فعال كنم داخل نمي رفت و با پسورد مشكل داشت. الان كه با برادر لينخو صحبت ميكردم گفت كامپيوترتو چكارش كردي، مشكلش رفع شد. پرسيدم مگه مشكلي پيدا كرده بود.
گفت خودت پيغام دادي كه كامپيوترت از نظر سخت افزاري تركيده بايد يكي ديگه بخري:blink::blink::blink:
فكر كنم بنده هك شدم و احتمالا اين پيغامم كار هكر بوده.:f34r:
هكر با نمكي بوده نه :lol::lol::lol::lol:
فقط من دو سه تا كار نصفه دانلود دارم ويندوز عوض بشه اونا رو چه كنم:(:(
خدا كنه با آنتي ويروس كارم راه بيوفته تا حالا كه 61 ويروس پيدا شده:f34r::f34r:​

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا