• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
راستی چطور بودن؟ :D
چه راهنمايی اي؟! :blink:
-----------------
سريال يا فيلم؟ :eek:فيلم خيلی کم پيدا ميشه!:(
سريال کوتاه 13 قسمتی ميخوای؟:D

سلام خواهر
همگي ببخشيد من پست چنتايي تو دفتر نميتونم بفرستم (بابا هرچي سيستم زير دست منه فوق سريعه ;))
راهنمايي اينكه اينايي كه دان ميشه معرفي ميخواد؟؟؟
چطوري و به كجا بفرستم؟؟؟
چنتا شد بفرستم يا هر چي آماده شد؟؟؟
البته بعضي هاشو كه تقريبا فهميدم چكار بكنم.
اولي رو كه ديدم خوب بود. اما بلاد نميشه;). دوميشم امروز بايد برم ببينم.
---------------------- (منم ياد گرفتم)
جمعه كه سيزن دو در برابر آينده تمام بشه. با توجه به شلوغ بودن اون تاپيك (فكر كنم فقط خودم پست ميزنم) يا كم كم سيزن 4 رو دان ميكنم يا ميزارم تا طرفدار داشته باشه. سريال بديد اگه مثل بلاد باشه كه خوبه فكر كنم سليقم دستتون اومده.فيلمو بخاطر خالي نبودن دستم گفتم كه چيزي ديده باشم.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
به نقل از linghuchong :
مهدوديت 60 گيگ دارم ولی تا 100 هميشه ميگيرم!
-------------
نقاشی منو کجا ديدی؟ آها داری از اول ميخونی؟ پس يه چيزی هر وقت رسيدی به عکسم بهم شماره پستش رو بده. thanks

من تا پست 59 رسيدم البته اونيكي تاپيك، منظورتون از عكس همون نقاشي عاليتونه. من فكر كنم ذخيرش كردم خودشو ميخواين يا شماره پستو!؟؟ ميگردم اولين فرصت ميدم بهتون. راستي من كه هنوز تو كف نقاشيم.:blink::blink::wacko::wacko:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
سلام خواهر
همگي ببخشيد من پست چنتايي تو دفتر نميتونم بفرستم (بابا هرچي سيستم زير دست منه فوق سريعه ;))
راهنمايي اينكه اينايي كه دان ميشه معرفي ميخواد؟؟؟
چطوري و به كجا بفرستم؟؟؟
چنتا شد بفرستم يا هر چي آماده شد؟؟؟
البته بعضي هاشو كه تقريبا فهميدم چكار بكنم.
اولي رو كه ديدم خوب بود. اما بلاد نميشه;). دوميشم امروز بايد برم ببينم.
.:blink::blink::wacko::wacko:

سروش جان اگه چندتا DVD‌شد يه تماس به دنيل بگير اون دقيقا بهت ميگه كه نحوه كار چطوره. حتما لزومي نداره كه بياي توضيح بدي اگه دوست داشتي بد نيست وقتم نمي گيره مخصوصا اگه همون لحظه تموم كرده باشي و داستان تو ذهنت باشه. عكساي كاراكتر ها من معمولا از تو ويكي پديا لينك ميزنم حالا ممكن هست دوستان كاراي ديگه ايي بكنند يه جوراي همون ويكي پديا هم مرجع كارام هست و اگه چيزي بخوام بنويسم يه نگاهي به اون ميندازم.
منتظر دانلوداتون هستم.

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
فريدا اگه اومدي يه 2 تا انيمه كامل بگو از امشب بزارم سر دان. سليقه رو كه ديگه خودت مي دوني:D
15_4_114.gif
36_22_6.gif
15_4_128.gif

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
درباره اون clannad چيزي كسي دستگيرش نشد؟
در ضمن يكي ديگه از دوستاي من كه مثه خودم معتاد به انيمه هست رو به اين اينجا دعوت كردم فكر كنم نهايتا امرزو يا فردا اون هم بياد . سرعت اينترنت اون هم از من بالاتر هست :wacko: نكته انحرافي تا يك ماه پيش سرعتش نزديك به 1789 kb بود :blink: حالا نمودم طبق سياست شركتشون چقدر هست ولي يه كم چه عرض كنم خيلي پر حرف هست و مثه بچه ها هي اين و طرف و اون طرف مي پره ! اگه اينجا شلوغ بازي كرد من از طرف اون عذر خواهي مي كنم .:happy:

برادر كارت درسته
يكي ديگه سريعتر از خودت :wacko::wacko::blink::blink: ديگه از اين رفقيقا ندارين;):p:lol::lol:
اين سرعت نكته انحرافي ديگه خيلي خيلي خفنه:wacko::wacko: يكي منو بگيره.
به بچه هاي اين فروم خدا رحمت فرستاده.
اين دوستتون اگه شلوغه من خيلي خيلي ازش خوشم مياد. كي مياد؟؟ من همين الان بهش خوش آمد ميگم. كوش؟ كجاست؟ منم بازي. البته من خودم خيلي شيتون نيستم.

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
برادر مرتضي خوشحالم كه اينقدر خفن دان مي كني،مثل اينكه نگراني فريدا رفع شدش با كساني مثل شما و آقا سهراب كمبود انيمه نمياريم.:blush:
برادر منظورت از امير من بودم؟ يا با امير هم چت كردي (امير جان برداشت بد نشه ها:blush:)
اگه بتوني انيمه هارو به دست آقا دنيل برسونيد كه ممنون ميشيم. راستي فردا يه كم بيكارم اگه بيكار بودي خوشحال ميشم ببينمت. :blush:

ولي خدايي دوستان اين انيمه چيه آدم ديونش ميشه مثلا من وسط امتحان هم هستم ولي نمي تونم انيمه نبينم. در حالي كه موسيقي گوش دادن و كتاب متفرقه خوندن و همه كارم و تعطيل كردم ولي انيمه رو نمي شه تعطيل كرد.

برادر علي اگه قرار ملاقات ميزارين منم هستما بعداز ساعت 6.5 بعدازظهر باشه من هر جابگيد ميام.
راستي اگه بقيه بروبچ هم بيان كه عالي ميشه از نزديك آشنا بشيم.
خيلي پروهم؟؟:blush:. نه بخدا اينطوري نيست علاقه زياده:wub:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
برادر علي اگه قرار ملاقات ميزارين منم هستما بعداز ساعت 6.5 بعدازظهر باشه من هر جابگيد ميام.
راستي اگه بقيه بروبچ هم بيان كه عالي ميشه از نزديك آشنا بشيم.
خيلي پروهم؟؟:blush:. نه بخدا اينطوري نيست علاقه زياده:wub:

بابا سروش جان من منظورم تو ياهو مسنجر بود كي وقت داره الان بياد سر قرار. ولي خوب يه موضوعي باشه كه همه يه جا قرار بزارن بياند جالب هست، چون بعضي ها مثل من شهرستاني هستيم اومدن تهران بايد دليل منطقي داشته باشه تنها ديدن كسي نمياد. البته با اونكه خودم زياد ميام تهران و ميرم (من قزوينم) ولي بچه هاي ديگه رو نمي دونم.
اول سروش ببين اين موضوع صندلي داغ به كجا ميرسه اگه استقبال شد قرار هم استقبال ميشه ولي خيلي ها مي خواند ناشناس بمونند (منم خودم اونطور بيشتر خوشم مياد)
---------------
اومدم بگم كسي Gunslinger Girl رو دان كرده يا قبلا تو ليست رفته يا نه، اگه نه من برم تو كارش:)

shizoka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب سلام به همگي

من همون دوست مرتضي هستم كه منو به به اين تاپيك دعوت كرد .
! loard nothing باز هم مرتضي از اين اسم مسخره استفاده كردي .
stare.gif
در ضمن بچه هم خودتي . در ضمن من شيطون نيستم و زياد هم پرحرفي نمي كنم .

من ليست اون انيمه ها كه اين جمع داررو از مرتضي گرفتم . در ضمن من هم هميشه آنلاين هستم

من ليستم تا فردا اپ مي كنم تا ببينيم چي كار كنيم . در ضمن من از اول پستهاي اين تاپيك رو خوندم خيلي جالب بود كلي كيف كردم

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
من همون دوست مرتضي هستم كه منو به به اين تاپيك دعوت كرد .
! loard nothing باز هم مرتضي از اين اسم مسخره استفاده كردي ...

سلام دوست عزيز، اينجا ما چندان به پتته ديگران كاري نداريم اگرم شوخي مي كنيم دوستانه هست پس چندان سعي نكنيد كه جو دوستانه اينجا به هم بريزه:blush:
دوما اميدوارم كه بتونيم با همكاري شما ليست انيمه هامونو تكميلتر كنيم و اين Anime Freak هاي گشنه مثل خودم رو تغذيه كنيم. :lol:
اسمتونم بگيد ممنون ميشم چون اينجا معمولا به اسم همديگرو صدا ميزنند.
بقيه چيزا رو هم بعدا آشنا ميشي.
اول كاري قوانين رو بخوني خوبه

shizoka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن درباره اسم من پرسيده بوديد . اسمه من الناز هست
1evyfk.gif

. در ضمن Chobits رو دان كردم ولي بهت نمي دم !!!!!

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از AliMH :
بابا سروش جان من منظورم تو ياهو مسنجر بود كي وقت داره الان بياد سر قرار. ولي خوب يه موضوعي باشه كه همه يه جا قرار بزارن بياند جالب هست، چون بعضي ها مثل من شهرستاني هستيم اومدن تهران بايد دليل منطقي داشته باشه تنها ديدن كسي نمياد. البته با اونكه خودم زياد ميام تهران و ميرم (من قزوينم) ولي بچه هاي ديگه رو نمي دونم.
اول سروش ببين اين موضوع صندلي داغ به كجا ميرسه اگه استقبال شد قرار هم استقبال ميشه ولي خيلي ها مي خواند ناشناس بمونند (منم خودم اونطور بيشتر خوشم مياد).
اي واي داش علي سوتي دادم نه:blush:
گفتم اين بروبچ كامپيوتري، انيمه بين و ... اهل بيرون اومدن و تكون خوردن از پاي كامپيوتر نيستند متاسفانه منم همينطورم.
اما دارم اين رويه رو تغيير ميدم الان هم دوتا از دوستان گل پي تي رو حضوري ديدم به نظر من ملاقات حضوري كار يك سال آشنايي غير حضوري رو ميكنه. منم وقتم كمه و از بس بيرون زياد نرفتم خيلي آدرس مادرسا رو بلد نيستم اما ترجيح ميدم سي دي هاي مشاركتو خودم برم بگيرم تا پيك يا پست برام بياره.;):happy:
در مورد ناشناس بودن، من خودم زياد اهل فروم و اين جور برنامه ها نبودم اما فكر كنم 8-9 سال پيش اولين آي دي ياهوم اسم خودم نبود دليلشو نميدونم اما الان فقط دوست دارم خودم باشم. ;)

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از اينجا از همه شما عذر خواهي مي كنم .
واقعا شرمنده هستم مخصوصا از مدير تاپيك . نمودنم چي بگم ولي هر چي كه اون گفته را كاملا رد مي كنم و دروغي بيش نيست . براي شما بچه هايي كه با اون صحبت كرديد طلب آمرزش مي كنم . در ضمن اون موقعي كه نبودم الناز به تو هيچ ربطي نداره.:hmm:

عذر شما پذیرفته میشه و احساس همدردی :lol:

ولی واقعا این دوست شما خیلی پرحرفه ها:wacko:( سوء تفاهم نشه ما اینجا همه حرفامون جنبه دوستانه و شوخی داره):​
p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام به همگی

من رفتم بعده 50-60 ساعت بخوابم، يه چند ساعت نبودم ببينين چی شده اينجا!:blink::p

خوب به الناز خانم هم خوش آمد ميگم!:happy:

فقط اينکه سعی کنيد هدف اصلی اين تاپيک رو فراموش نکنيد و اين صحبت های ... ام... خصوصی رو تو چت بگين بهتره! :cool: من پست های غير مرتبط رو با اجازه همگی پاک ميکنم :)

------------------

کارتون gunslinster girls و chobits رو هم داريم.;)

loard nothing

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهر فريدا بسيار كالي عالي كرديد :lol: ممنون و متشكر

در ضمن sisters of belber يكي از بچه به من گفته لينك داريك برام پيدا مي كنه ؟ پس چي شد .
خواهر فريدا اون 3 تا رو كه گذاشتي با سليقه من جور هست ولي ممكن است ببيينيد از سري كاملش چيزي هست يا نه ! چون فقط 2 اپيزود هست :blush: مي خوام بدونم بعدش چي ميشه

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر فريدا بسيار كالي عالي كرديد :lol: ممنون و متشكر

در ضمن sisters of belber يكي از بچه به من گفته لينك داريك برام پيدا مي كنه ؟ پس چي شد .
خواهر فريدا اون 3 تا رو كه گذاشتي با سليقه من جور هست ولي ممكن است ببيينيد از سري كاملش چيزي هست يا نه ! چون فقط 2 اپيزود هست :blush: مي خوام بدونم بعدش چي ميشه
سلام

اون 2 تا سری يه ديگه اي که بهت گفتم هم جديداً، بايد صبر کنی هر هفته قسمت جديدشون در بياد!:p

wellber no monogatari هم جديده چند قسمتش بيشتر در نيومده، :D اينم تورنت هاش:

راستی تو و الناز از يه جا پست ميزنين؟ IP مشترک دارين! :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مرتضی، اين کارتون هم جديد در اومده 10-11 قسمتش هم اومده بيرون. کاملاً باهات جوره:D:
اينم تورنت يکی از اون 3 تا کارتون، قسمت جديدش;):
بعد قرار بود يه ليست از چيزايی که الان در حال دانلود داری رو به من بدی که يادت رفته:(، چون الان نميدونم چی ها رو برداشتی که به ليست اضافه و کم کنم.:eek: ممکنه بچه های ديگه به اشتباه همون کارتون ها رو بر دارن!:eek:

اديت:
الان داشتم rating lucky star رو ميديدم ، چشام 4 تا شد!:blink: excellent!!!:blink::blink::blink: برم بقيه اش بگيرم ببينم چيه!:D:p

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
يه کارتون قديمی ديگه تورنتش در اومد:

اگه كسي نيست من شروع كردم به دان
****فريدا ايتاليايي هست
--------------
يه كسي برام توضيح بده من قبل از اينكه Kaspersky رو uninistall كنم دانلود Claymore و yobi من از 10-15 تا بالاتر نمي رفت ولي الان داره با 40تا 45 دان مي كنه. يعني يه ريست كردم فقط همين. ممكنه شانسي باشه و مثلا يه يوزر خفن اومده باشه؟ (من كه همچين يوزري نديدم) فكر كنم برگردم به همون مدل Nod32 , Outpost بهتره باشه

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فريدا ايتاليايي هست
--------------
يه كسي برام توضيح بده من قبل از اينكه Kaspersky رو uninistall كنم دانلود Claymore و yobi من از 10-15 تا بالاتر نمي رفت ولي الان داره با 40تا 45 دان مي كنه. يعني يه ريست كردم فقط همين. ممكنه شانسي باشه و مثلا يه يوزر خفن اومده باشه؟ (من كه همچين يوزري نديدم) فكر كنم برگردم به همون مدل Nod32 , Outpost بهتره باشه
آره الان ديدم!:blink: عجيبه که تو سايت زده بود اينگيليسی!!!:blink::eek:
خوب شد دان نکردی!:f34r:
-------------------
انتی ويروس و انتی هکر و ... جلوی سرعت رو ميگيرن! :(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا