• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره براي خريد سيستم تا يك ميليون تومن

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از hessam.dev :
آقا امید ... اینطوری که شما گفتید سیستم پیشنهادی من مزخرف بوده ... ;) :lol:
ولی Crucial یک کم گرون در میاد ... زیاد هم سیستم سرعتی که نمی خوان ... همون Kingmax فکر کنم کافی باشه ... به هر حال شما استادید ... ;)
ولی اینکه A8N نیست رو جدی میگی ؟ چند وقت پیش یکی از دوستام خرید ... شاید تموم شده ... :( K8N Neo4 هم مادربورد خیلی خوبیه ...
سلام اميدوارم همتون حالتون خوب باشه اون كارت گرافيكي كه به نام asus 7600gs هست قيمت هفته ي پيش 175 تومن هست نه 150 تومن بعد اگه case lcd داشته با شه نمي فهمي كه چراغ قرمز يا همونچ راغ هاردت داره كار مي كنه يا نه من اينو تازه فهميدم ومي خواهم به شما هم بگم آقا سعيد ودوستان من اين كيسي كه هفته ي پيش خريدم راستشو بخواهي براي پشتش فن نخريدم به نظر شما فن با قدرت و خوب چيه

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام دوست عزيز .
خوب اگر واقعا قيمت برات مهم نيست من يه سيستم قوي برات پيشنهاد ميدم كه حالشو ببري .
CPU : Intel Dual Core 950 3.4GHz قيمت بايد حدود 350 تومن باشه
MainBoard : Asus P5wD2-E Premium قيمت حدود 220 تومن
Ram : OCZ Dual Channel DDRII Gold (2x512 قيمت اين حدود 115 تومن ميشه
در مورد كارت گرافيك ميدونم كه كار شما احتياج به يه گرافيك خفن نداره ولي اگه اهل بازي كردن هم هستي انوقت ميتوني يه كارت گرافيك خوب بگيري . فعلا من يدونه معرفي ميكنم تا بعد .
VGA : Asus Geforce N6600 256Mb قيمت حدود 100 تومن ميتوني اگه خواستي كارت بهتري هم بگيري ولي براي كار شما من فكر ميكنم اين كارت زيادم باشه ولي براي بازي كردن كارت خيلي خوبي نيست
HDD : Western 300gig Sata2 قيمت حدود 100 تومن
DVD-RW : LG 4167b قيمت 50 تومن
DVD-Rom : LiteOn قيمت 24 تومن
Power : ACbel 450w or ACbel 500w قيمت 70-90 تومن
Case : Farassoo 6612 قيمت حدود 45 تومن
قيمت اينايي كه گفتم نزديك 980 تومن شد
نگفتي مانيتور و بقيه خورده ريزهارو هم ميخواي يا نه

pooyahacker

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از saeid_2001 :
كامپيوتر رو براي چه كارهايي ميخواين استفاده كنين .

همونطور که گفتم کارکردم خونگی هست و واسه کار خاصی هم نیست : یکم بازی و کار گرافیکی هم کم و بیش :blink:

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از pooyahacker :
همونطور که گفتم کارکردم خونگی هست و واسه کار خاصی هم نیست : یکم بازی و کار گرافیکی هم کم و بیش :blink:
CPU : Intel Dual Core 820-920 2.8GHz قيمت 180 تومن
MainBoard : Asus P5ld2 قيمت 95 تومن
Vga : Pixle View Geforce 7600GS 256Mb DDRII قيمت 128 تومن
Ram : 2x512 Mb Kingmax Dual Channel قيمت 90 تومن
Hard : Samsung 200 gig sata قيمت 80 تومن
DVD-RW : LG 4167b قيمت 50 تومن
Power : Acbel 400w قيمت 52 تومن
Modem : GigaByte قيمت 8 تومن
Monitor : Samsung 1793 قيمت 110 تومن
All In One (Print+Scan+Copy) : Canon PIXMA MP150 OR Hp 1513 قيمت 85 تومن
CASE + Mouse + KeyBoard قيمت 45-50 تومن
قيمت اين سيستم حدودا ميشه 925-930 هزار تومن

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
سعيد جان دست شما درد نكنه منو شرمند كرديد:blush:
يه توضيح بدم كه پرينتر هم ميخوام ( مانيتورو هنوز تصميم نگرفتم چي بردارم و برام خيلي مهم هم نيست اگه بوجه اجازه بده ال سي دي ميگيرم )
اما يه پرينتر هم لازمه كه بتونه روي سي دي و دي وي دي برچسب بزنه ( دوستان تو اين مورد خيلي روي كمكتون حساب ميكنم:rolleyes: و چون روي دي وي دي بيشتر كار ميكنم DVD-RW از اهميت خاصي برخورداره:happy:
يه توضيح و يه سوال هم دارم !؟ من از اين سيستم احتمالا روز 4 تا 6 ساعت كاري كه نياز به پردازش زياد داشته باشه مي كشم ولي بقيه ساعات هم بايد برام كار دانلود و ركورد انجام بده:blink: درنتيجه اين كه فقط ميتونم توي يه هفته 24 ساعت خاموشش كنم ( با اين اوصاف شما و اساتيد به من كدوم رو پيشنهاد مي ديد ( amd or intel )
و ايا نياز به سيستم خنك كننده دارم يا نه؟؟
من با همه متلقات + پرينتر ميتونم حدود 2 تومن مايه بزارم( نگيد پولدار بي درد چون رفتم وام گرفتم:lol:
سعيد خان توي مواردي كه گفتيد ( هارد و كيس 100% تاييد ميشه) و كارت گرافيك رو هم ترجيح مي دم حا لا كه دارم اين همه هزينه مي كنم يه خو بشو بر دارم:p
منتظر نظرات شما هستم

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از mehdi_ms :
سعيد جان دست شما درد نكنه منو شرمند كرديد:blush:
يه توضيح بدم كه پرينتر هم ميخوام ( مانيتورو هنوز تصميم نگرفتم چي بردارم و برام خيلي مهم هم نيست اگه بوجه اجازه بده ال سي دي ميگيرم )
اما يه پرينتر هم لازمه كه بتونه روي سي دي و دي وي دي برچسب بزنه ( دوستان تو اين مورد خيلي روي كمكتون حساب ميكنم:rolleyes: و چون روي دي وي دي بيشتر كار ميكنم DVD-RW از اهميت خاصي برخورداره:happy:
يه توضيح و يه سوال هم دارم !؟ من از اين سيستم احتمالا روز 4 تا 6 ساعت كاري كه نياز به پردازش زياد داشته باشه مي كشم ولي بقيه ساعات هم بايد برام كار دانلود و ركورد انجام بده:blink: درنتيجه اين كه فقط ميتونم توي يه هفته 24 ساعت خاموشش كنم ( با اين اوصاف شما و اساتيد به من كدوم رو پيشنهاد مي ديد ( amd or intel )
و ايا نياز به سيستم خنك كننده دارم يا نه؟؟
من با همه متلقات + پرينتر ميتونم حدود 2 تومن مايه بزارم( نگيد پولدار بي درد چون رفتم وام گرفتم:lol:
سعيد خان توي مواردي كه گفتيد ( هارد و كيس 100% تاييد ميشه) و كارت گرافيك رو هم ترجيح مي دم حا لا كه دارم اين همه هزينه مي كنم يه خو بشو بر دارم:p
منتظر نظرات شما هستم
سلام دوست عزيز .
خوب در مورد پرينتر اول من بگم متاسفانه اطلاعاتي زيادي ندارم و ترجيح ميدم نظري ندم ولي دوستان ديگه هستن كه از من واردتر هستن و تو خريد پرينتر حتما كمكتون ميكنن .
براي رايت كردن LG 4167b يكي از بهترينهاي بازاره شك نكن البته Pioneer هم رايترهاي خوبي ميزنه و NEC هم كه تازه وارد بازار شده Burner هاي خيلي خوبي مزنن در مورد NEC خيلي اطلاعاتي ندارم چون خيلي جديده . ولي LG 4167b رو خودم چون خيلي ازش استفاده كردم و واقعا توي رايت عالي كار ميكنه و دوستان توي بخش سخت افزار هم نطرشون مثل منه .
در مورد انتخاب AMD و اينتل خوب شما ميتونيد AMD X2 هم انتخاب كنيد ولي حقيقت اينه كه شما نميتونيد مثلا Athlon x2 3800 رو با Intel Dual Core 950 مقايسه كنيد چون 950 خيلي قويتره و البته گرونترم هست ولي ميتونيد با CPU در حد Athlon x2 4400 مقايسه كنيد كه عملكردشون خيلي نزديك به همه ولي قيمتشون خيلي با هم فرق ميكنه بيشتر از 100 هزار تومن قيمت Athlon X2 4400 حدود 470-460 تومنه ولي قيمت Intel Dual Core 950 حدود 350-360 تومنه كه با وجود عملكرد خيلي خيلي نزديك اين دوتا CPU نسبت به هم 950 خيلي بهتره مخصوصا توي Encoding ها كه يكي از كارهاي اصلي شماست .

1-CPU.jpg
2-CPU.jpg

3-CPU.jpg

و اما براي اينكه شما ميخواي تو مدت زمان طولاني با سيستم كار كني و مشكل خنك كردن CPU كلا فنهاي استوك CPU ها طوري طراحي ميشن كه بتونن توي مدت طولاني حتي توي حداكثر استفاده از CPU اونو خنك نگه دارن و مانع افزايش دماي بيش از حد CPU بشن مخصوصا فنهاي Intel Dual Core ها كه به فنهاي CPU هاي معمولي اينتل فرق ميكنه و در دور بالاتري كار ميكنن البته خوده CPU ها هم در دماي بالاتري كار ميكنن . ولي اگر واقعا ميخواي مطمئن مطمئن بشي و بدوني كه حتي در بدترين حالت هم سي پي يو دماش خيلي مناسب و پايينه و يا حتي قصد اوركلاك داري ميتوني يه فن هتسينك جدا و بهتر از فن استوك تهيه كني چون شما هم ميتوني هزينه كني به نظر من هم فكر بدي نيست شايد در اينده با توجه به اينكه اين CPU خوراك اوركلاك هست اوركلاكش كردي براي اون زمان يه فن و هتسينك خوب بدرد ميخوره مثلا ميتوني thermal take بگيري كه مدلهاي مختلفي داره كيوان خان يكي از دوستان اينجا نمايندگي Thermaltake رو دارن حتي اگه خواستي كيس واقعا درست و حسابي بگيري هم ميتوني thermaltake بگيري ولي بايد قيمت كيس رو 90-100 تومن به بالا حساب كني ولي كيسه ها يعني اصلا يه چيز ديگست خدايي .براي فن و هتسينكم ميتوني 40-50 تومن در نظر بگيري .

در مورد كارت گرافيك ميتونيAsus Geforce 7600GT بگيري كه قيمتش بين 220-230 هست و كارت خيلي خوبيم هست ولي بازم خيلي بهتر از اينم هست ولي قيمتاش هم بيشتر ميشه خلاصه تا 500-600 تومن ميتوني كارت گرافيك بگيري :cool: البته اگه خيلي اهل بازي هستي و زياد بازي ميكني ميتوني يه كارت بگيري كه حداقل تا 2-3 سال ديگه بتوني بازيهاي جديد رو خيلي راحت در جزئيات بالا بازي كني مثلا يدونه Evga 7800 GTX KO كه قيمتش 480 تومنه يا 40-50 تومن بيشتر بدي يدونه 7900gtx بگيري ولي اگه بازيكن حرفهاي نيستي همون 7600gt كارت خيلي خيلي خوبيه.
براي مانيتور هم به نظر من 19" به بالا بگير اگه بتوني LCD هم بگيري كه ديگه خيلي عاليه من يه پيشنهاد خوب بهت ميكنم .من خودم باهاش خيلي كار كردم و واقعا چيز خوبيه و من خيلي اين مانيتور رو دوست دارم و ميپسندم و قيمتش هم خدايي عاليه نسبت به امكاناتش تقريبا با اين قيمت تكه .
LG 1940PQ خيلي مانيتور خوبيه وضوح و Contrast واقعا عاليه 1:700 سرعت پاسخ دهيشم خيلي خوبه 8ms زاويه ديد فوق العاده 170 , 170 درجه ورودي DVI و 16.8 ميليون رنگ روشنايي cd/m2 300 طراحي خيلي زيبا و مهمتر از همه اينه كه توليد كره هست و هنوز مادايران توليدش نكرده بر خلاف بقيه مدلهاي 1940p يا 1740p كه همه ساخت ايران بود ولي اين يكي هنوز كاملا ساخت كره است و قيمتش هم عاليه 380-390 تومن . گارانتي مادايرانم هست .

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
سعيد جان اطلاعات كاملي بهتون دادن
من هم اگه بودم اين مدل intel رو انتخاب ميكردم...
فقط يه مورد هم من اضافه كنم در مورد DVD RW برند Benq 1640 هم خيلي عاليه از نظر قدرت خوندن به نظر من از LG هم بهتره و هر دو هم گارانتي خوبي دارن

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hessam 2007 :
سلام اميدوارم همتون حالتون خوب باشه اون كارت گرافيكي كه به نام asus 7600gs هست قيمت هفته ي پيش 175 تومن هست نه 150 تومن بعد اگه case lcd داشته با شه نمي فهمي كه چراغ قرمز يا همونچ راغ هاردت داره كار مي كنه يا نه من اينو تازه فهميدم ومي خواهم به شما هم بگم آقا سعيد ودوستان من اين كيسي كه هفته ي پيش خريدم راستشو بخواهي براي پشتش فن نخريدم به نظر شما فن با قدرت و خوب چيه

دوست من هفته پیش ASUS 7600GS رو 153000 تومن خرید ... :D

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
درود بر شما:lol:
اول تشكر از اين كه براي من وقت گذاشتين .خوب اين جور كه به نظر ميرسه اولين خان رو پشت سر گذاشتيم ( بايد يكي از پردازنده هاي اينتل كه ميشه يكي از مدل هاي 930 ; 940; 950) انتخاب كنم .امروز رفتم بازار مدل 930 رو بهم 195 تومن قيمت دادند:D حالا نوبت مين بورده؟؟ سعيد جان اطلاعات رو از ما دريغ نكن ;)
در ضمن هارد مكستور 300 سا تا 2 رو قيمت گرفتم 95 تومن .وسترن هم 100 تومن( يكي از اين گزينه هاهم قطعي شد)
DVD-RW : LG 4167b رو قيمت49 تومن دادند. اين يكي رو هم ميخرم و اما كارت گرافيك Asus Geforce 7600GT اينم 220 تومن بود ( اينو احتمالا به سبد خريدم اضافه مي كنم) در مورد مانيتور بايد بگم اخرين قطعه اي كه بايد انتخاب كنم بنابراين هر چي زياد اوردم به اين قطعه ميرسه.سعيد جان بابت معرفي دستت درد نكنه( نصفه اون چيزايي رو كه توي پست اولت گفتي تا حالا نصيب من شده:blink: :f34r:
براي فنم يه فكري ميكنم

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
هارد رو همون وسترن بگيري بهتره . پرينتر هم كانن 1500 فكر كنم خوب باشه . بايد پاور رو 400 وات acbel
و كيس هم گرين پرينس 4 بگيري .

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از mehdi_ms :
درود بر شما:lol:
اول تشكر از اين كه براي من وقت گذاشتين .خوب اين جور كه به نظر ميرسه اولين خان رو پشت سر گذاشتيم ( بايد يكي از پردازنده هاي اينتل كه ميشه يكي از مدل هاي 930 ; 940; 950) انتخاب كنم .امروز رفتم بازار مدل 930 رو بهم 195 تومن قيمت دادند:D حالا نوبت مين بورده؟؟ سعيد جان اطلاعات رو از ما دريغ نكن ;)
در ضمن هارد مكستور 300 سا تا 2 رو قيمت گرفتم 95 تومن .وسترن هم 100 تومن( يكي از اين گزينه هاهم قطعي شد)
DVD-RW : LG 4167b رو قيمت49 تومن دادند. اين يكي رو هم ميخرم و اما كارت گرافيك Asus Geforce 7600GT اينم 220 تومن بود ( اينو احتمالا به سبد خريدم اضافه مي كنم) در مورد مانيتور بايد بگم اخرين قطعه اي كه بايد انتخاب كنم بنابراين هر چي زياد اوردم به اين قطعه ميرسه.سعيد جان بابت معرفي دستت درد نكنه( نصفه اون چيزايي رو كه توي پست اولت گفتي تا حالا نصيب من شده:blink: :f34r:
براي فنم يه فكري ميكنم
سلام عزيز . خواهش كاري نكرديم .
مينبورد هموني بهتون معرفي كردم بهترينه درش شكي نيست ولي اگه ارزونتر بخواي ميتونيAsus P5wd2 Premium بگيري دوروبر 190-200 ميتوني Asus P5wd2 هم بگيري دوروبر 170 تومن ميتوني Asus P5ld2 Deluxe بگيري دوروبر 150 تومن ميتونيAsus P5ld2 هم بگيري دوروبر 95 تومن .
هاردم بدون شك وسترن رو انتخاب كن خيلي بهتره ميتوني بعدش هيتاچي يا سيگت و يا سامسونگ هم بگيري
براي فنم ميتوني بري پيش كيوان خان همونطور كه گفتم ايشون نمايندگي ThermalTake تو ايران رو دارن و ThermalTake هم يكي از بهترين برندهاي توليد كننده كيس و سيستمهاي خنك كننده و پاور تو دنياست اگه ببيني خودت متوجه ميشي مخصوصا كيسهاش بسيار خفناك ميباشد اگه خواستي بگو من شماره مغازشون رو بهتون بدم .

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای پرینتر اگر می خوای درجه یک باشه ، من به شما EPSON STYLUS PHOTO R320 رو پیشنهاد می کنم که خیلی پرینتر خوبیه با قیمت 220000 تومان ... با امکانات فراوون ...
پرینتر بعدی هم STYLUS PHOTO R200 هست با کیفیت چاپ فوق العاده ... قیمت : 125000 تومان
راستی ... هر دوشون روی CD و DVD چاپ می کنن ... ;)

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از amd>intel :
هارد رو همون وسترن بگيري بهتره . پرينتر هم كانن 1500 فكر كنم خوب باشه . بايد پاور رو 400 وات acbel
و كيس هم گرين پرينس 4 بگيري .
سلام AMD جان خوبي .
يادته سر پاور چقدر با هم بحث كرديم :f34r: الان براي Dual Core 950 پاور 400 وات كمه :lol: البته براي 930 كافي به نظر مياد ولي چون دستشون از نظر بودجه بازه و براي استفاده طولاني مدت هم ميخوان اگه 450 يا بلاتر بگيره خيلي بهتره .:happy:

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
آخه سعيد جان همين سيستم رو دوست خوبم سيامك جان جمع كرده با اين پاور .اگر اين يادت باشه بحث در مورد پاورهاي گرين بود نه ACBEL . چون 400 ئات اين پاور REAL هست مشگلي نيست. 500 واتش نزديك 53 تومن گرونتره به خاطر همين 400 واتش رو پيشنهاد دادم.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از amd>intel :
آخه سعيد جان همين سيستم رو دوست خوبم سيامك جان جمع كرده با اين پاور .اگر اين يادت باشه بحث در مورد پاورهاي گرين بود نه ACBEL . چون 400 ئات اين پاور REAL هست مشگلي نيست. 500 واتش نزديك 53 تومن گرونتره به خاطر همين 400 واتش رو پيشنهاد دادم.
ميدونم واقعيه پيك نيست وليDual Core 950 با 400 وات :blink: مطمئني كمشه ها . ميتونه Green 680 w بگيره خوب 60 تومن هست Acbel 450w هم فكر كنم دوروبر 80-70 تومنه

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
دست همگي درد نكنه:thumbsup:
احتمالا سيستم اينه
CPU : Intel Dual Core 950 3.4GHz قيمت بايد حدود 350 تومن
VGA : Asus Geforce N7600GT 256Mb قيمت 220 تومن
HDD : Western 300gig Sata2 قيمت 100 تومن
DVD-RW : LG 4167b قيمت49 تومن

رم كه به نظرتون 1 بگيرم يا 2 (بعد ddr 2 باس 800 تو بازار هست يا نه؟؟چه ماركي بگيرم OCZ..KINGSTON..CRUCIAL .....راستي اين ماركو TWINMOS يكي از مغازه دارا داشت ميگفت امريكايي اصل با گرانتي :king:
حسام جان دست شما هم درد نكنه بابت پرينتر ( فقط من كفيت چاپ رو سي دي خيلي برام مهمه. اين ديگه اخرشه يا نه؟؟؟ ميتونم بيشترم هزينه كنم.DVD-Rom فكركنم همون LiteOn خوب باشه
مواردي كه جاي بحث داره پوره و سيستم سرمايشي (كولر گازي) ميونه:D
در مورد موس وكيبورد و بخصوص كيس هم نظر بدبد ممنونتون مي شم
به اميد موفقيت بچه هاي باحال پرشين تولز

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از hessam.dev :
دوست من هفته پیش ASUS 7600GS رو 153000 تومن خرید ... :D
سلام فكر ميكنم يه مارك ديگه بهش دادن من كه رفته بودم 5تا 6 مدل 7600gs ود بايد ببيني گارانتيش يا شر كتش چيه الكي كه نمي شه انقدر پايين خريد يك مدل pnyارانتي البالو بود 175 تومن بود ولي 256 بود اين كه من خريدم 512 هستمال من تو اين مايه هاست و گارانتي الماس 3 سال هست

14-121-008-03.JPG

kakihot

Registered User
لایک‌ها
1
داداشم اگه تهویه و پاورت خوب نباشه ارزش سیستمت با عرض معذرت 2 زاره
اینی که میگم مطمعن هستم

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از mehdi_ms :
دست همگي درد نكنه:thumbsup:
احتمالا سيستم اينه
CPU : Intel Dual Core 950 3.4GHz قيمت بايد حدود 350 تومن
VGA : Asus Geforce N7600GT 256Mb قيمت 220 تومن
HDD : Western 300gig Sata2 قيمت 100 تومن
DVD-RW : LG 4167b قيمت49 تومن

رم كه به نظرتون 1 بگيرم يا 2 (بعد ddr 2 باس 800 تو بازار هست يا نه؟؟چه ماركي بگيرم OCZ..KINGSTON..CRUCIAL .....راستي اين ماركو TWINMOS يكي از مغازه دارا داشت ميگفت امريكايي اصل با گرانتي :king:
حسام جان دست شما هم درد نكنه بابت پرينتر ( فقط من كفيت چاپ رو سي دي خيلي برام مهمه. اين ديگه اخرشه يا نه؟؟؟ ميتونم بيشترم هزينه كنم.DVD-Rom فكركنم همون LiteOn خوب باشه
مواردي كه جاي بحث داره پوره و سيستم سرمايشي (كولر گازي) ميونه:D
در مورد موس وكيبورد و بخصوص كيس هم نظر بدبد ممنونتون مي شم
به اميد موفقيت بچه هاي باحال پرشين تولز
سلام . عزيز پاور يادت نره پاور خوب بالاي 400 وات بگيري Acbel , Thermaltake ,OCZ يكدوم از اينا رو بگير .
رم هم OCZ خوبه مخصوصا اگه رمهاي غير Value شو گير بياري Crucial هم خيلي خوبه .
به نقل از kakihot :
داداشم اگه تهویه و پاورت خوب نباشه ارزش سیستمت با عرض معذرت 2 زاره
اینی که میگم مطمعن هستم
در مورد سيستم تهويه :lol: و پاور و اگه خواستي هم كيس برو پيش Kakihot ايشون همون كيوان خان هستن كه بهتون گفتن و ميتوني پاور و كيس اگه خواستي و سيستم تهويه عالي از ايشون بگيري .
كيوان خان من به زودي ميام پيش شما هنوز خدايي وقت نكردم .
مرسي .

pooyahacker

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان نظرتون در رابطه باسیستم زیر چیه :

کارت گرافیک
XFX-PCI-Express - GeForce 7300 GS (512MB DDR-TV OUT+DVI- 256 bit-TurboCache Technology)
قیمت : 90000 تومن
لینک مشخصات

رم
GEIL-DDRII - Dual Channel 1GB PC533-(2x512MB)
قیمت : 126000 تومن
لینک مشخصات

مادر بورد
GIGABYTE - 8I915P-DUO (Intel 915P chipset - LGA775 - Dual Channel DDR+DDR 2 - PCI Express-SOUND+Gigabit LAN+SATA+IDE RAID)
قیمت : 89000 تومن
لینک مشخصات

CPU
INTEL - P4 - FULL - LGA - 3.0 (BOX 533 - 1MB Cache - 524 ( New Code ))
قیمت : 132000 تومن
لینک مشخصات

هارد
MAXTOR-SATA 2 - 160 GB + 8mb buffer - 3.0GB/s (----------Model : 6V160E0)
قیمت : 65000 تومن
لینک مشخصات

فلاپی
SONY - 1.44-3.5"
قیمت : 6500 تومن

DVD WRITER
DVD WRITER PLEXTOR - PX-740A (16xDVD WRITER-Dual Format +/- Double Layer - 2MB Buffer)
قیمت : 85000 تومن
لینک مشخصات

DVD ROM
DVD-ROM PLEXTOR - PX-130A (16x50)
قیمت : 37000 تومن
لینک مشخصات

مودم
ACORP - 56k - 3CHIP - V.92
قیمت : 15000 تومن

مانیتور
LG - 17" FLATRON-ez T730PU
قیمت : 134000 تومن
لینک مشخصات

کیبورد
FARASSOO - 8900 (Office Professional)
قیمت : 19000 تومن
لینک مشخصات

موس
FARASSOO - FOM-1700 Wireless Optical
قیمت : 18000 تومن
لینک مشخصات

اسپیکر
NECo - 5200 (30W+15W*2)
قیمت : 30000 تومن
لینک مشخصات

پرینتر
CANON - OFFICE JET PIXMA MP170 (COPY+PRINT+SCAN)
قیمت : 115000 تومن
لینک مشخصات

پاور
GREEN - GP330A (480W-24PIN)
قیمت : 30000 تومن
لینک مشخصات

قیمت کل هست در حدود 990000 تومن
تو رو خدا کمکم کنید وگرنه همین امروز و فردا میرم می خرمشا :(

با تشکر از همه ی بچه های فروم :D

بالا