• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره براي خريد سيستم تا يك ميليون تومن

parvizjoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
من یه مادر بورد ویه cpu میخوام که کارت گرافیک geforce 5500fx رو پشتیبانی کنه رمم هم 512 هستش
ممنون میشم قیمت هاش هم بگید من بیشتر از 200 بودجه ندارم

ممنون میشم راهنمایم کنید(سیستم رو برا بازی و انترنت میخوام):cool:

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از parvizjoon :
سلام به همه
من یه مادر بورد ویه cpu میخوام که کارت گرافیک geforce 5500fx رو پشتیبانی کنه رمم هم 512 هستش
ممنون میشم قیمت هاش هم بگید من بیشتر از 200 بودجه ندارم

ممنون میشم راهنمایم کنید(سیستم رو برا بازی و انترنت میخوام):cool:
سلام.
اگه برای بازی میخوای که کارت گرافیکت اول از همه کارت ضعیفیه .

parvizjoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از saeid_2001 :
سلام.
اگه برای بازی میخوای که کارت گرافیکت اول از همه کارت ضعیفیه .

ممنون که جوابمو دادی خوب سیستمی که به هم بخوره و از اون مبلغ نزنه با لا رو پیشنهاد کنید
با کمال میل میپذیرم( در ضمن شما تو تهرونی و من توی جنوبم تو یکی از شهرستا نا این کارت بهترین مدلشه):(

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از parvizjoon :
ممنون که جوابمو دادی خوب سیستمی که به هم بخوره و از اون مبلغ نزنه با لا رو پیشنهاد کنید
با کمال میل میپذیرم( در ضمن شما تو تهرونی و من توی جنوبم تو یکی از شهرستا نا این کارت بهترین مدلشه):(
سلام آخه می دونید چیه من همون سری قبلی گفتم رفت پیش یکی دیگه و مادر بوردp5gdc به هم پیشنهاد کرد بعد تو همون پاساژ کسایی بودند وپیش اون ها هم رفتم شاید امروز برم اونجا دفعه پیش گفتن همه کارهاشو برام انجام می دن ببینید تا چه حد بود که داشت فاکتور هم می نوشت بعد گفتم پول همراهم نیست گفتم بعدا میام ولی خدای مرد خوبی بود جاهای دیگه هم که رفتم همون طور بودم حالا به هر حال امروز می خواهم برم اونجا بینم چه جوریه

kakihot

Registered User
لایک‌ها
1
ادرس ما پاساژ پارسیان واحد 209
اگه ایران نیستی چین شانگهای خیابان شهید بروسلی:lol:

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از hessam 2007 :
سلام آخه می دونید چیه من همون سری قبلی گفتم رفت پیش یکی دیگه و مادر بوردp5gdc به هم پیشنهاد کرد بعد تو همون پاساژ کسایی بودند وپیش اون ها هم رفتم شاید امروز برم اونجا دفعه پیش گفتن همه کارهاشو برام انجام می دن ببینید تا چه حد بود که داشت فاکتور هم می نوشت بعد گفتم پول همراهم نیست گفتم بعدا میام ولی خدای مرد خوبی بود جاهای دیگه هم که رفتم همون طور بودم حالا به هر حال امروز می خواهم برم اونجا بینم چه جوریه
عزیز سری 9 هم انگار وارد بازار شده شما بجای 820 یدونه 930 بگیر خیلی بهتره قیمتشم همون قیمت قبلی 820 (820 یکمی ارزون شده)

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از saeid_2001 :
عزیز سری 9 هم انگار وارد بازار شده شما بجای 820 یدونه 930 بگیر خیلی بهتره قیمتشم همون قیمت قبلی 820 (820 یکمی ارزون شده)
سلام خیلی بهتر از 820 هست خوب شد امروز یه کاری برام پیش امد ونرفتم بگیرم مادربورد p5wd2 ساپرتش میکنه
یک مقدار برای سیستم زیاد نیست خوب هست تو بازار زیاده یا کم منظورم میشه پیدا کرد

parvizjoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوباره

من دوزاریم نیوفتاده

من یه M B و یه کارت گرافیک و یه cpu که همدیگرو پشتیبانی کنن و تو بازی برام دست کم نزاره و کم نیاره

خوب اگه قیمت هر قطعه رو به من می گفتین شر مندم می کردین( رمم 512)

لطفا" منو راهنمایی کنید:(

tiba

Registered User
لایک‌ها
9
با سلام باید ببخشید که هم اینجوری سرمو انداختم پایین اومدم وسط بحث من کل مطلب رو خوندم مثل اینکه این 820 ها چیزهای خوبین ولی تنها مشکلی که دارن و به نظر می رسه غیر قابل چشم پوشی باشه دمای فوق العاده و فوق العاده بالاشونه اتفاقا وقتی تو سایت تامس هاردور چک می کردم 100 درصد خریداران این سی پی یو از دمای بالای این قطعه نالیده بودند اکثریت قریب به اتفاق خریداران هم فن و سینک این سی پی یو رو مناسب برای لای جرز تشخیص داده بودند ولی به هرحال اگه تا بحال فکری برای این مساله شده به ما هم بگین چون فردا می خوام برم یه سیسیتم جمع کنم اگه مشگل دماش حل شده باشه همینو می گیرم ..............................
با تشکرات لازمه...................................................................

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
هم مصرف بالائي دارن . هم سيستم كولينگ ضعيفي دارن. حتما بايد از فن غير استوك استفاده كرد.

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از amd>intel :
هم مصرف بالائي دارن . هم سيستم كولينگ ضعيفي دارن. حتما بايد از فن غير استوك استفاده كرد.
سلام به نظر شما دوستان درdual core 930 بهتر از 830 است یا نه همونی که هست به نظر شما 930 گرمای کمتری تولید می کنه

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من در مورد چيزي كه مخالفم اظهار نظر نميكنم . چون در كل كار اينتل همكاري و تشكيل لابي با شركتهاي توليد كننده كولينگ و پاور هست . شما با x2 3800 چه مشگلي داري حسام جان ؟

من به عنوان كسي كه چند سال بيشتر در بازار بودم x2 3800 رو بهت توصيه ميكنم .

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از amd>intel :
من در مورد چيزي كه مخالفم اظهار نظر نميكنم . چون در كل كار اينتل همكاري و تشكيل لابي با شركتهاي توليد كننده كولينگ و پاور هست . شما با x2 3800 چه مشگلي داري حسام جان ؟

من به عنوان كسي كه چند سال بيشتر در بازار بودم x2 3800 رو بهت توصيه ميكنم .
سلام البته ببخشید من که اول توی این تالار پا گذاشتم 750 تومن بیشتر نداشتم بعد شما دوستان گفتید پولت یک مقدار کم هست بعد من گفتم 800 تومن بعد شما امدی میگی برو cpu 300هزار تومنی بخر من پولم به اینجاها نمی رسه و باید باپولی که دارم یک سیستم جمع کنم من که اول امده بودم اصلا cpu dual core نمی دونستم چیه می خواستم cpu مدل قدیمی بخرم حالا هم که انتخابم رو کردم وبا هامشکلی ندارم اگه میگین گرما تولید می کنه می رم یک کولر آبسال می خرم می زارم پشت کیس اگه می گین برق زیاد می خواهد می رم یدونه پاور قوی می خرم می زارم روش دیگه چی میگین اگه بازهم مشکلی داره بگید من یک راه حل براش پیدا کنم

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
930 بهترین انتخاب برای Dual core هست الان قیمتش واقعا مناسبه . شاید قبل از ورود سری 9 نظرم روی X2 3800 خیلی مناسبتر بود ولی با ورود 930 و 940 با قیمتهای خیلی مناسبتر کاملا نظرم روی سری 9 اینتله من فکر میکنم خرید X2 3800 با وجود قیمت خیلی مناسب سری 9 الان اشتباهه .

mahshin

Registered User
لایک‌ها
0
:) سلام بر همگی دوستان باسواد و عزیز: :)
با مبلغ حدود 700 تا 750 تومان یک سیستم با پردازشگرو کارت گرافیک و مادربرد عالی ترجیحا بر مبنای AMD64 و مناسب برای بازی و encode و سرعت اجرای عالی برنامه ها . کارت صدا را حرفه ای نمی خواهم و اسپیکر بیشتر از 30 و40 تومان نمی خواهم. کارت صدا 24 بیتی هم باشد کافی است. کارت شبکه خوب و پر سرعت و مونیتور LG 17" CRT هم می خواهم. هارد خوب سریع و مرغوب با DVD WRITER,DVD_ROM هم می خواهم.کارت کپچر در صورت رسیدن پول است. لازم به توضیح است من در اصفهان هستم و اگر ارزش داشته باشد به تهران هم خواهم آمد.
:baaasmile :king: :whistle: :party: :cheff: :puke: :thumbsdow :skull: :glasses: :mario: :rsc: :thumbsup: :medieval: :headphone :goatee: :cap: :heart: :Snorkle: :devil: :specool: :wub: :rolleyes:

efi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من حسابي خورد تو پرم وقتي رفتم بازار ! من ميخوام يه سيستم حول 400000 هزار تومان بدون مانيتور و تجهيزات ديگه براي بازي ببندم! حالا يه مقدار راهنمايي ازتون ميخوام! اگه ميشه هم تو بحث جوابشو بنويسيد و هم براي من بصورت پغام خصوصي بفرستيد. خيلي ممنون

1. آقا گفتن كه براي يه سيستمي كه براي بازيه اونا AMD رو پيشنهاد دادن! اونم اي ام دي اسلون 3.0 گيگا هرتز رو! من از اي ام دي بدم مياد چون سوختن توش زياده! و هم قيمتش خيلي زياده 3 گيگا هرتزش ! معلومه كه 3 گيگ اينتل هم همه بازي ها رو جواب ميده؟!؟!! اينجور نيست!
حسابي نظرم برگشت از اينتل بس كه ازش بد گفتن مخصوصا اينتل ال جي آ رو! حالا چيكار كنم نظر تون چيه ؟ اي ام دي بهتره يا اينتل براي بازي!؟ اين سي پي يو هاي اي ام دي الان چطوريه؟! من كه شنيده بودم زياد ميسوزن!؟ به نظر تون من چي كار كنم؟
اگه ميگين اي ام دي خوبه يه سي پي يو كه قيمتش حول 60000 تومان باشه رو بگيد و بگيد كه آيا جواب بازي هايي مثل گوست ريكن رو ميده؟! و يه مين درست و حسابي!
در مورد اينتل هم نظرتون رو بگيد چي بگيرم كه قيمتش باز حول 60000 تومان باشه؟ و يه مين درست و حسابي !

2. يه چيز خيلي عجيب !!! گفتن مين MSI بد ترين مين و مارك الان شده! بد ترين!!!! راسته؟!!!!!

تو مين هاي ASUS مدل هايي كه قيمتشون حول 80000 تومان باشه بگيد هم براي اينتل فول كش و هم براي ال جي آ و هم براي اي ام دي كه دوئل دي دي آر باشه و پي سي آي اكسپرس!

3. من مد نظرم اين بود كه يه مين MSI بگيرم با كارت MSI NX 7600 GS كه اينقدر كه بد گفتن ازش من هم نظرم برگشت! نظرتنون در مورد اين كارت چيه ؟ آيا با ايسوس با هم مچ ميشن؟ البته حالا كه مين ايسوس ميگيرم بايد كارت گرافيكي هم ايسوس بشه! يه كارتي كه به مين ASUS بخوره و خوب باهم مچ بشن كه البته اگه اونم ايسوس باشه بهتره! يه مدل كه گوست ريكن رو جواب بده ( البته با رزولوشن 640 در 480 يا 800 در 600 و با ديتيل متوسط و سرعت خوب ) كه قيمتش حول 100000 يا نهايتا 120000 هزار تومن باشه!

4. RAM رو هم ميخوام كينگ مكس بردارم! خوبه؟! يه 512 دوئل دي دي آر!خوبه؟؟ تقلبي داره يا نه مثل كينگ استون ؟؟؟ اگه نظرتون چيزه بهتري هست حول 60000 تومان بگيد!

5.در مورد هارد يه جا ميگفتن فقط مكستور يه جا ميگفتن سامسونگ ؟! من خودم هم خاطره خوبي از هارد سامسونگ ندارم؟! يه 20 گيگ داشتم كه سه سوت بد سكتور شد و خدا رحمتش كرد؟! نظرتون چيه؟!

6. در مورد پاور هم يه چيز معرفي كنين كه البته ميگفتن كه پاور گرين 450 حدود 16000 هزار تومان هستش! قيمتش درسته يا زياده؟! واقعا اين پاور گرين 150 وات هستش ؟ اگه يه چيزه بهتر تو همين مايه ها يعني 450 وات كه قيمتش حدود 16 تا 20000 هزار تومان باشه بگين؟!

حالا براي تفريح يه چيزه باحال بهتون بگم! آقا يه جا رفتم تو نمايندگي فراسو يارو ميگفت كه پاور كيسش 250 واته! بعد ميگفت كه جواب ميده همه چي رو! بعد ميگفت كه پاور هاي گرين كه REAL اونها 150 واته روش نوشته 500 وات!!!! اخه مگه ميشه! يه چيز باحال تر! يارو تو كار كارت گرافيك هم بود يه اس اف ايكس داد دستم گفتم كه ايسوس بده گفت كه ايسوس هم از اس اف ايكس بورد هاش رو ميگيره زياد با هم فرق ندارن!

خواهشا زود تر من رو از ترديد دراريد و اين موارد بالا رو كه ازتون پرسيدم بهم جواب بدين تا من هم با خيال راحت برم سيستم رو قطعاتش رو بگيرم!؟؟؟ خواهش ميكنم:rolleyes:

قربونت
عرفان

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
سلام من نمی دونم چی بهت بگم ولی فکر میکنم پولت یک مقدار کم هست با 400 تومن نمی تونی همه ی اینها رو فراهم کنید مگه اینکه بخوای یک چیز متوسط به سمت پایین بگیری

الان من خودم 800 تومن دارم خرج میکنم هنوز به جای نرسیدم حالا نمی دونم دوستان چه نظری می دن

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از hessam 2007 :
سلام من نمی دونم چی بهت بگم ولی فکر میکنم پولت یک مقدار کم هست با 400 تومن نمی تونی همه ی اینها رو فراهم کنید مگه اینکه بخوای یک چیز متوسط به سمت پایین بگیری

الان من خودم 800 تومن دارم خرج میکنم هنوز به جای نرسیدم حالا نمی دونم دوستان چه نظری می دن
سلام مهم مهم اگه میشه همین امروز والان جوابم رو بدید من میخواهم به قطعات یدونه دیویدی رایتر ویدونه مودم و یدونه فلاپی درایو می خواهم چه مارکی خوب هست یکی از دوستان sony معرفی کرد برای رایتر نمی دونم چی خوبه

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
برا دی وی دی رایتر LG 4167B
مودم هم اگر میخوای ویندوز x64 هم بریزی گیگابایت مودم خوبیه
فلاپی درایو هم من نمیدونم اصلا رو این قطعه حساسیت ندارم!

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از MohammadR :
برا دی وی دی رایتر LG 4167B
مودم هم اگر میخوای ویندوز x64 هم بریزی گیگابایت مودم خوبیه
فلاپی درایو هم من نمیدونم اصلا رو این قطعه حساسیت ندارم!
سلام اين پست فقط براي تشكر از تمامي توستاني كه در اين تالار به من كمك كردند هست مخصوصا آقا سعيد كه يادم مياد اولين پيشنهاد را بمن دادند والان كه پست 152 هست مي خواستم بگم كه سيستم را خريدم وخيلي خوب
براي من كار آنجام مي دهد والان كه پشت كامپيوتر جديد نشسته ام خيلي خوشحال هستم شايد اين آخرين پست باشد ولي من سعي مي كنم هر چندگاه يك سري به شما دوستان بزنم اميدوارم باز براي كارهاي بعدي با شما مشورت كنم

من يك چيز ديگه هم بگم وخداحافظي كنم كارت گرافيك asus 7600gs كه من خريدم قيمتش 175 تومن هست و512 مي باشد ودوستان اگه مي خواهن اين كارت را تهيه كنند از همين مارك asus خريداري كنند واصلا به مارك هاي ديگه فكر نكنند اين كارت داراي قدرت بسيار بالا وپاسخ گوي خوبي مي باشد باز هم از آقا سعيد تشكر مي كنم كه اين كارت را به من معرفي كردند اين سيستم حدود 880 تومن آب خورد

باتشكر از تمامي دوستان خدانگهدار

بالا