سلام
من حسابي خورد تو پرم وقتي رفتم بازار ! من ميخوام يه سيستم حول 400000 هزار تومان بدون مانيتور و تجهيزات ديگه براي بازي ببندم! حالا يه مقدار راهنمايي ازتون ميخوام! اگه ميشه هم تو بحث جوابشو بنويسيد و هم
براي من بصورت پغام خصوصي بفرستيد. خيلي ممنون
1. آقا گفتن كه براي يه سيستمي كه براي بازيه اونا AMD رو پيشنهاد دادن! اونم اي ام دي اسلون 3.0 گيگا هرتز رو! من از اي ام دي بدم مياد چون سوختن توش زياده! و هم قيمتش خيلي زياده 3 گيگا هرتزش ! معلومه كه 3 گيگ اينتل هم همه بازي ها رو جواب ميده؟!؟!! اينجور نيست!
حسابي نظرم برگشت از اينتل بس كه ازش بد گفتن مخصوصا اينتل ال جي آ رو! حالا چيكار كنم نظر تون چيه ؟ اي ام دي بهتره يا اينتل براي بازي!؟ اين سي پي يو هاي اي ام دي الان چطوريه؟! من كه شنيده بودم زياد ميسوزن!؟ به نظر تون من چي كار كنم؟
اگه ميگين اي ام دي خوبه يه سي پي يو كه قيمتش حول 60000 تومان باشه رو بگيد و بگيد كه آيا جواب بازي هايي مثل گوست ريكن رو ميده؟! و يه مين درست و حسابي!
در مورد اينتل هم نظرتون رو بگيد چي بگيرم كه قيمتش باز حول 60000 تومان باشه؟ و يه مين درست و حسابي !
2. يه چيز خيلي عجيب !!! گفتن مين MSI بد ترين مين و مارك الان شده! بد ترين!!!! راسته؟!!!!!
تو مين هاي ASUS مدل هايي كه قيمتشون حول 80000 تومان باشه بگيد هم براي اينتل فول كش و هم براي
ال جي آ و هم براي اي ام دي كه دوئل دي دي آر باشه و پي سي آي اكسپرس!
3.
من مد نظرم اين بود كه يه مين MSI بگيرم با كارت MSI NX 7600 GS كه اينقدر كه بد گفتن ازش من هم نظرم برگشت! نظرتنون در مورد اين كارت چيه ؟ آيا با ايسوس با هم مچ ميشن؟ البته حالا كه مين ايسوس ميگيرم بايد كارت گرافيكي هم ايسوس بشه! يه كارتي كه به
مين ASUS بخوره و خوب باهم مچ بشن كه البته اگه اونم ايسوس باشه بهتره! يه مدل كه گوست ريكن رو جواب بده ( البته با رزولوشن 640 در 480 يا 800 در 600 و با ديتيل متوسط و سرعت خوب ) كه قيمتش حول 100000 يا نهايتا 120000 هزار تومن باشه!
4. RAM رو هم ميخوام كينگ مكس بردارم! خوبه؟! يه 512 دوئل دي دي آر!خوبه؟؟
تقلبي داره يا نه مثل كينگ استون ؟؟؟ اگه نظرتون چيزه بهتري هست حول 60000 تومان بگيد!
5.در مورد هارد يه جا ميگفتن فقط مكستور يه جا ميگفتن سامسونگ ؟! من خودم هم خاطره خوبي از هارد سامسونگ ندارم؟! يه 20 گيگ داشتم كه سه سوت بد سكتور شد و خدا رحمتش كرد؟! نظرتون چيه؟!
6. در مورد پاور هم يه چيز معرفي كنين كه البته ميگفتن كه پاور گرين 450 حدود 16000 هزار تومان هستش! قيمتش درسته يا زياده؟! واقعا اين پاور گرين 150 وات هستش ؟ اگه يه چيزه بهتر تو همين مايه ها يعني 450 وات كه قيمتش حدود 16 تا 20000 هزار تومان باشه بگين؟!
حالا براي تفريح يه چيزه باحال بهتون بگم! آقا يه جا رفتم تو نمايندگي فراسو يارو ميگفت كه پاور كيسش 250 واته! بعد ميگفت كه جواب ميده همه چي رو! بعد ميگفت كه پاور هاي گرين كه REAL اونها 150 واته روش نوشته 500 وات!!!! اخه مگه ميشه! يه چيز باحال تر! يارو تو كار كارت گرافيك هم بود يه اس اف ايكس داد دستم گفتم كه ايسوس بده گفت كه ايسوس هم از اس اف ايكس بورد هاش رو ميگيره زياد با هم فرق ندارن!
خواهشا زود تر من رو از ترديد دراريد و اين موارد بالا رو كه ازتون پرسيدم بهم جواب بدين تا من هم با خيال راحت برم سيستم رو قطعاتش رو بگيرم!؟؟؟ خواهش ميكنم
قربونت
عرفان