saeid_2001
کاربر تازه وارد
نگفتي براي چه كارهايي ميخواي براي بازي ميخواي يا كارگرافيكي ميخواي بكنيبه نقل از سلمان 313 :سلام
منم سوال دارم
سی پی یو مین برد DUAL PROCESSOR ترجیحا ای ام دی چی پیشنهاد می کنید ؟ برای رندر سه بعدی ... من یک میلیون می تونم بگذارم یک دوال جمع کنم با یک کارت گرافیکی خیلی قوی ( این مهمتر از دواله برام ) و دو گیگ رم ... ممکنه یا این بودجه کمه ؟
یه مانیتور ال سی دی 15 اینچ ال جی دست دو L1510S ... ازم چند می خرن تا یک سامسونگ هیفده یا نوزده بخرم ؟ یک سامسونگ هیفده یا نوزده چنده ؟
این سیستمم دوساله که سرم رو برده (دست کم از فرودگاه نداره) ... فنهای بی سر و صدا و یک کیس خوب هم میخوام از کجا باید تهیه کنم و با چه برندی ؟
ممنونم
خواهش كاري نكردم خوشحال ميشم اگه واقعا كمكي كرده باشم مباركت باشه .سلام اين پست فقط براي تشكر از تمامي توستاني كه در اين تالار به من كمك كردند هست مخصوصا آقا سعيد كه يادم مياد اولين پيشنهاد را بمن دادند والان كه پست 152 هست مي خواستم بگم كه سيستم را خريدم وخيلي خوب
براي من كار آنجام مي دهد والان كه پشت كامپيوتر جديد نشسته ام خيلي خوشحال هستم شايد اين آخرين پست باشد ولي من سعي مي كنم هر چندگاه يك سري به شما دوستان بزنم اميدوارم باز براي كارهاي بعدي با شما مشورت كنم
من يك چيز ديگه هم بگم وخداحافظي كنم كارت گرافيك asus 7600gs كه من خريدم قيمتش 175 تومن هست و512 مي باشد ودوستان اگه مي خواهن اين كارت را تهيه كنند از همين مارك asus خريداري كنند واصلا به مارك هاي ديگه فكر نكنند اين كارت داراي قدرت بسيار بالا وپاسخ گوي خوبي مي باشد باز هم از آقا سعيد تشكر مي كنم كه اين كارت را به من معرفي كردند اين سيستم حدود 880 تومن آب خورد
باتشكر از تمامي دوستان خدانگهدار