• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره براي خريد سيستم تا يك ميليون تومن

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از سلمان 313 :
سلام :)

منم سوال دارم

سی پی یو مین برد DUAL PROCESSOR ترجیحا ای ام دی چی پیشنهاد می کنید ؟ برای رندر سه بعدی ... من یک میلیون می تونم بگذارم یک دوال جمع کنم با یک کارت گرافیکی خیلی قوی ( این مهمتر از دواله برام ) و دو گیگ رم ... ممکنه یا این بودجه کمه ؟

یه مانیتور ال سی دی 15 اینچ ال جی دست دو L1510S ... ازم چند می خرن تا یک سامسونگ هیفده یا نوزده بخرم ؟ یک سامسونگ هیفده یا نوزده چنده ؟

این سیستمم دوساله که سرم رو برده (دست کم از فرودگاه نداره) ... فنهای بی سر و صدا و یک کیس خوب هم میخوام :) از کجا باید تهیه کنم و با چه برندی ؟‌

ممنونم
نگفتي براي چه كارهايي ميخواي براي بازي ميخواي يا كارگرافيكي ميخواي بكني

سلام اين پست فقط براي تشكر از تمامي توستاني كه در اين تالار به من كمك كردند هست مخصوصا آقا سعيد كه يادم مياد اولين پيشنهاد را بمن دادند والان كه پست 152 هست مي خواستم بگم كه سيستم را خريدم وخيلي خوب
براي من كار آنجام مي دهد والان كه پشت كامپيوتر جديد نشسته ام خيلي خوشحال هستم شايد اين آخرين پست باشد ولي من سعي مي كنم هر چندگاه يك سري به شما دوستان بزنم اميدوارم باز براي كارهاي بعدي با شما مشورت كنم

من يك چيز ديگه هم بگم وخداحافظي كنم كارت گرافيك asus 7600gs كه من خريدم قيمتش 175 تومن هست و512 مي باشد ودوستان اگه مي خواهن اين كارت را تهيه كنند از همين مارك asus خريداري كنند واصلا به مارك هاي ديگه فكر نكنند اين كارت داراي قدرت بسيار بالا وپاسخ گوي خوبي مي باشد باز هم از آقا سعيد تشكر مي كنم كه اين كارت را به من معرفي كردند اين سيستم حدود 880 تومن آب خورد

باتشكر از تمامي دوستان خدانگهدار
خواهش كاري نكردم خوشحال ميشم اگه واقعا كمكي كرده باشم مباركت باشه .

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از سلمان 313 :
سلام
صرفا برای کار گرافیکی سه بعدی :)

CPU: PD 920-->180
Mobo: Asus P5ND2 SLI -->90
Ram: 2*1GB DDRII-667 PC5400 Patriot EPS -->160
VGA: PNY Quadro FX 1300 128MB -->310
DVDWriter: Pioneer A11 XLA -->50
HDD: WD 250G SATAII 16mb -->85
CPU Fan : TT Blue Orb II -->42
PSU: TT >500Real --> >100
Case: Farassoo --> 30
Total Price -->~1050

Monitor : Samsung 1750N (DVI + 2GTG RT + Ultra thin + Samservice) --> 240

موفق باشید

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از سلمان 313 :
سلام
صرفا برای کار گرافیکی سه بعدی :)
اگه كارتون در سطح حرفهاي و رندرينهاي سنگين دارين كارت گرافيك Nvidia Quadro بايد بگيري كه كارتهاي گرون قيمتي هستن ولي اگه خيلي كارتون در سطح حرفهاي نيست و رندرينگهاي سنگين توش نداره يه كارت معمولي هم كارتو راه ميندازه .
ولي به نظر من اين سيستم به كار شما ميخوره .البته شايد براي كار گرافيكي حرفهاي سيستم خيلي معمولي حساب بياد .
سيستم با مانيتور .
CPU : Intel Dual Core 930 3.0Ghz قيمت اين حدود 200 تومنه
MainBoard : Asus P5ld2 قيمت اين حدود 95 تومنه
Ram : 2 x 1GIG OCZ Dual Channel DDRIIاين در مياد حدود 200 تومن
VGA : Nvidia Quadro 540 128Mb Pci-e قيمت اين بايد حدود 200 تومن باشه حالا ممكنه كمتر هم باشه كه البته ديگه اين كارت جزو پايينترين مدلهاي Quadro هست فقط چون گفتي كارت گارفيك قوي ميخواي ميتوني مدلهاي 560 و يا 1300 كارتهاي Quadro رو هم بگيري كه از اين 540 قويترن و قيمتاشون هم 560 يكمي گرونتره ولي 1300 حداقل 100 تومن گرونتره حداقل اگه خواستي مانيتور رو جدا از 1 ميليون كه گفتي بگيري ميتوني به جاي Quadro 540 يدونه Quadro 1300 بگيري چون Quadro 1300 خيلي قويتر از 540 هست
Hard : Samsung 160gig Sata قيمت اين حدود 65 تومن
DVD-RW : LG 4167b قيمتش 49 تومن
Power : Acbel 400w 24 pin اينم 52 تومن
Case : Farassoo 6611 قيمتش بايد حدود 45 تومن باشه دقيقا الان نميدونم
Monitor : Samsung 17" 17960 قيمتش بايد حدود 120 تومن باشه
اين سيستم ميشه حدود 1 ميليون و 30 هزار تومن البته بدون احتساب مايس و كيبورد و فلاپي و اسپيكر

كيس هم اگه كيس خوب ميخواي بايد Thermaltake بگيري كه البته كيسهاش خيلي گرونه و به بودجه شما نميخوره تو كيسهاي ايراني هم اگه بتوني يكي از 4-3 مدل فراسو سري 88 و 66 پيدا كني مثل همون مدلي كه گفتم اونا هم كيسهاي بدي نيستن . براي اينكه از صداي فن هم راحت بشي ميتوني تو Setup Bios حالت Q-fan رو Enable كني و بعد تو Profile گزينه Performance رو انتخاب كني البته حالت Silent , optimal هم داره كه اگه نزاري خيلي بهتره ولي وقتي بزاري روي اين حالت فن CPU صدا تا حد زيادي مخصوصا وقتي از CPU كار سنگين نميكشي كم ميشه روي حالت Silent تقريبا ديگه صدا فن در نمياد و تو دور خيلي پايين كار ميكنه ولي از جهتي هم دماي CPU خيلي سريع بالا ميره وقتي كار سنگيني با CPU نداري ميتوني حالت Silent رو انتخاب كني . فن پاور Acbel هم خيلي كم صداست فنهاي case هم معمولا صدايي ندارن ولي اگه داشتن ميتوني قطعشون كني .

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از M654 :
سیستمی واسه کارهای گرافیکی نیاز نیست آخرین مدلهی کارت رو داشته باشن چون این کارتها واسهDX بهینه شدن​

CPU: PD 920-->180
Mobo: Asus P5NLD2 SLI -->90
Ram: 2*1GB DDRII-667 PC5400 Patriot EPS -->160
VGA: Leadtek 7600GT 256mb -->230
DVDWriter: Pioneer A11 XLA -->50
CPU Fan : TT Blue Orb II -->42
PSU: TT >500Real --> >100
Case: Farassoo --> 30
HDD: WD Rapror 75GB 1000/1500 -->170-80
Total Price -->~1050

Monitor : Samsung 1750N (DVI + 2GTG RT + Ultra thin + Samservice) --> 240

موفق باشید
دوست عزيز اون مينبورد سري 9 اينتل رو پشتيباني نميكنه و اصلا با اون CPU كار نميكنه .
براي رنديرنهاي سنگين و كارهاي گرافيكي ( كلا براي professional workstation applications شامل CAD , CAE ,DCC ) هم كارت گرافيك خيلي تاثير داره براي همين Nvidia سري Quadro رو توليد ميكنه ATI هم سري FireGL

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از saeid_2001 :
دوست عزيز اون مينبورد سري 9 اينتل رو پشتيباني نميكنه و اصلا با اون CPU كار نميكنه .
براي رنديرنهاي سنگين و كارهاي گرافيكي ( كلا براي professional workstation applications شامل CAD , CAE ,DCC ) هم كارت گرافيك خيلي تاثير داره براي همين Nvidia سري Quadro رو توليد ميكنه ATI هم سري FireGL
OK تصحیح شد !
مطمئنی ساپورت نمیکنه؟!
شاید با فیرمور آپگرید بشه.

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از saeid_2001 :
مقصود این بود اگر از سری Quadro گیر نیووردن چندان تفاوتی بین 7600 و 7900 برای کار ایشون وجود نداره ;همچنانکه توی پست نوشتم DirectX

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
یک توصیه برای خریداران اینتل:
کسانی که قصد خرید یک سیستم high-end اینتل دارند سعی کنند مادربردهایی نظیر Asus PwD2-E premium تهیه کنند که Conroe Support است و نسل بعدی CPU های اینتل را پشتیبانی می نماید...

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سيستم پيشنهادي من :

ATHLON 64 X2 3800
MAIN :MSI K8N NEO4 PLATNIUM
VGA:7800 GT OR ATI X1800XT
RAM:2*1GIG CUCIAL VALUE
HDD:250 SATA2 SAMSUNG
POWER: ACBEL 500W
CASE:GREEN PRINCE 4
DVD/RW:LG

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از amd>intel :
سيستم پيشنهادي من :

ATHLON 64 X2 3800
فكر نميكني اين سيستم بالاي 1 ميليون بشه

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از amd>intel :
سيستم پيشنهادي من :

ATHLON 64 X2 3800
کسی آخرین قیمت x1800xt رو داره؟ باید هم قیمت 7900GT باشه...

pooyahacker

Registered User
لایک‌ها
2
من 900 هزار تومن دارم واسه خرید کامپیوتر البته بخشی از بودجه به خرید پرینتر اختصاص داره .
البته اگه ارزششو داشته باشه تا یک میلیون هم جا داره .
من سیستم پیشنهادی خودمو می گم . حالا شما بگو که خوبه یا نه ؟
راستی کارکرد من خونگی هست :
CPU : نمیدونم چه مارکی بهتره ولی 3 یا 3.2 خوبه
RAM : می خوام دو تا 512 بندازم .
HARD : به نظرم 120 خوبه .
GRAFIC : جی فورس 256 یا بیشتر
DVD WRITER : می خوام حتما داشته باشم ولی مدلشو نمی دونم( راستی یه دونه DVD WRITER کافی هست یا باید ِDVD ROM هم بگیرم ؟ )
CASE : اگه LCD داشته باشه بهتره .
PRINTER : اگه اسکنر و فکس داشته باشه خوبه . ( راستی اینجوری بهتره ؟ )
MONITOR : نمی دونم با بودجه ی من میشه مانیتور LCD خرید یا نه ؟ شما محاسبه کن .
اسپیکر : هیچی در موردش نمی دونم .
و بقیه ی چیزا ها که اگه خودتون حساب کنید ممنون میشم .
البته نباید حتما سیستم پیشنهادی من باشه . شما هرجور که صلاح می دونی بنویس .
با تشکر

blackbird

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از MohammadR :
یک توصیه برای خریداران اینتل:
کسانی که قصد خرید یک سیستم high-end اینتل دارند سعی کنند مادربردهایی نظیر Asus PwD2-E premium تهیه کنند که Conroe Support است و نسل بعدی CPU های اینتل را پشتیبانی می نماید...

محمد جان من فروم asus رو زیرو رو کردم و همینطور به پشتیبانی میل زدم و چند تا فروم خارجی رو نگاه کردم این برد فعلا کونرو ساپورت نمیکنه اگه هم جایی باشه دست کاری شده دلیلش هم ولتاژه مورد نیازه کونرو هست که اورکلاکرهای حرفه ای با لحیم کردن چند تا قطعه به ماین راش میندازن که بعید میدونم کسی تو ایران جرات اینکارو داشته باشه تازه گارانتی 3 ساله هم از بین میره بهتره صبر کرد که رویژن جدید بیاد که 100% میده بیرون فکر کنم یه مدل اینتل اومده باشه نمیدونم که چیه دقیقا و اینجا هست یا نه اما حیفه که یه یه ماین 200 تومنی بخرید و ببینین چیزی رو جواب نمیده ...

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
CPU : AMD Athlon64 3500 قیمت : 140000 تومان
MB : ASUS A8N-E قیمت : 110000 تومان
RAM : 2 x 512 Kingmax Dual Channel DDR400 قیمت : 90000 تومان
HDD : Maxtor 160 GB SATA II 8MB Buffer قیمت : 65000 تومان
VGA : ASUS EN7600GS 512MB قیمت : دقیقا نمیدونم ولی حدود 150000 تومان است .
DVD Writer : Pioneer DVR-A11 قیمت : 75000 تومان
Case : Farassoo
Power : 530 W GREEN قیمت : 30000 تومان
Monitor : LG L1530S 15" 1024 x 768 قیمت : 230000 تومان
Printer : EPSON STYLUS PHOTO R200 قیمت : 125000 تومان

اینا تقریبا میشه 1 تومن ... یک کم بیشتر یک کم کمتر ... اگر دوست داری کمتر شه ، می تونی بعضی هاشو پایین تر بگیری ... مثلا CPU رو 3200+ بگیری ... ;)

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
كامپيوتر رو براي چه كارهايي ميخواين استفاده كنين .

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سيستم كه حسام پيشنهاد داده خوبه . ولي مادربردش نيست بايد MSI K8N NEO4 بخري. رم هم CRUCIAL بخر
هارد هم سامسونگ يا هيتاچي بخر

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amd>intel :
سيستم كه حسام پيشنهاد داده خوبه . ولي مادربردش نيست بايد MSI K8N NEO4 بخري. رم هم CRUCIAL بخر
هارد هم سامسونگ يا هيتاچي بخر

آقا امید ... اینطوری که شما گفتید سیستم پیشنهادی من مزخرف بوده ... ;) :lol:
ولی Crucial یک کم گرون در میاد ... زیاد هم سیستم سرعتی که نمی خوان ... همون Kingmax فکر کنم کافی باشه ... به هر حال شما استادید ... ;)
ولی اینکه A8N نیست رو جدی میگی ؟ چند وقت پیش یکی از دوستام خرید ... شاید تموم شده ... :( K8N Neo4 هم مادربورد خیلی خوبیه ...

mahshin

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر همگی دوستان باسواد و عزیز:
با مبلغ حدود 800 تا 750 تومان یک سیستم با پردازشگرو کارت گرافیک و مادربرد عالی ترجیحا بر مبنای AMD64 یا اینتل خوب و مناسب برای بازی و encode و سرعت اجرای عالی برنامه ها . کارت صدا را حرفه ای نمی خواهم و اسپیکر بیشتر از 30 و40 تومان نمی خواهم. کارت صدا 24 بیتی هم باشد کافی است. کارت شبکه خوب و پر سرعت و مونیتور LG 17" CRT هم می خواهم. هارد خوب سریع و مرغوب با DVD WRITER,DVD_ROM هم می خواهم.کارت کپچر یا TV یا ماهواره در صورت رسیدن پول است. لازم به توضیح است من در اصفهان هستم و اگر ارزش داشته باشد به تهران هم خواهم آمد.
از همه عزیزانی که به من کمک کنند مخلصانه سپاسگزارم:)

mahshin

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر همگی دوستان باسواد و عزیز:
با مبلغ حدود 800 تا 750 تومان یک سیستم با پردازشگرو کارت گرافیک و مادربرد عالی ترجیحا بر مبنای AMD64 یا اینتل خوب و مناسب برای بازی و encode و سرعت اجرای عالی برنامه ها . کارت صدا را حرفه ای نمی خواهم و اسپیکر بیشتر از 30 و40 تومان نمی خواهم. کارت صدا 24 بیتی هم باشد کافی است. کارت شبکه خوب و پر سرعت و مونیتور LG 17" CRT هم می خواهم. هارد خوب سریع و مرغوب با DVD WRITER,DVD_ROM هم می خواهم.کارت کپچر یا TV یا ماهواره در صورت رسیدن پول است. لازم به توضیح است من در اصفهان هستم و اگر ارزش داشته باشد به تهران هم خواهم آمد.
از همه عزیزانی که به من کمک کنند مخلصانه سپاسگزارم:)

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان عزيز :rolleyes:
من يه سيستم تخصصي مي خوام با سرعت پردازش بالا ( كار من بيشتر تدوين ; افكت گذاري ; , ويرايش; از همه مهمتر تبديل فرمت هاي مولتي مدياست):rolleyes:
برنامه هايي رو كه من كار مي كنم از اين نظيرند : ( sony vagas; studio; liguid; adobe premirer و ......)
اول از همه انتخاب پردازشگر برام مهمه كه بر اساس اي ام دي باشه يا اينتل:wacko:
دو نوعي رو كه من بايد انتخاب كنم يكي از اين دوتاست

AMD ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 3800+ (HyperTransport technology-Socket 939 - 1MB Cache)
قيميتش هم 308 چوقه

و اما اينتلش
INTEL P4 - FULL - LGA - Pentium D , Dual Core 64 bit - 3.0 GHz (BOX 800 - 4MB Cache - 930)
قيمت اين يكي هم 220 چوقه;)
مورد بعدي انتخاب مين بورده كه با توجه به نوع سي پي يو مشخص ميشه ولي( خيلي اهميت نداره كه فناوري اس ال اي توش به كار رفته باشه و دوم اگه واي فاي رو پيشتيباني كنه براي من بهتره)
سومين قطعه مهم كارت گرافيكه ( كه اينم اگه اس ال اي نباشه بهتره البته اگر NVIDIA باشه و ميتونه ATI هم باشه):f34r:
دوستان سرتون رو درد نمي يارم ( ازتون ممنون ميشم نظرات و پيشنهادتون رو به من بگيد :lol:
قيمت چون براي كارمه هر چي باشه مهم نيست :D
اميدوارم تا انتخاب اخرين قطعه همراه من باشيد

بالا