• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره براي خريد سيستم تا يك ميليون تومن

pakar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از M654 :
خوب شما میتونید از آقا امید بگیرید البته قیمت 3000 از این هم کمتر شده حدود 78 تومن!

متاسفانه من افتخار آشنايي بااميدو نداشتم
آدرسي شماره تلفني چيزي تو پيغام خصوصي عمومي بده ببينم اگه اون مدلي كه من ميخوامو داره برم بگيرم ازش شرو بكنم
لازم به ذكره اون مدلي كه من ميخوام اينه كه اولا خروجي dvi داشته باشه ثانيا ترجيحا 6150 باشه كه البته اگه 6100 هم بود حالا يه كاريش ميكنيم و در كل چيز در پيتي نباشه همين ميبيني كه ماشالله قانعم هستم

pakar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از rax :
خوب البته بهترین مرجع واسه انتخاب برد های سری 6100 و 6150 اون رونداپیه که این سایت انجام داده:

http://www.digital-daily.com/motherboard/geforce_6150_6100/

ولی بدون چند تا برد گردن کلفت...قیمت رو اگه لحاظ کنیم به نظر من Biostar 6100- و فاکسکان 6100-RS واقعا مناسبا و در ضمن تو ایران فقط 1 برد دوستان عزیز فقط 1 برد 6150 داریم در حال حاض اونم فاکسکان 8ٍEKRS هست که فعلا هم موجودی نداره..

اگه دنبال یه برد خوب میگردید Asus A8R-MVP از همه بهتره ولی اگه به قیمت برسه که داره میرسه..میتونید حدود
100 تومن انرو بخرید..

اين azuz رو از كجا ميشه گير آورد وحيد جون هر چند كه dvi نداره ولي فكر كنم ارزششو داره قيد dvi رو زد
اگه آدرسي چيزي داري بده كه برم سروقتش

راستي در مورد azuz گرافيك آنبرد همه با خريدش مخالف بودن فكر كنم خود شما هم تو bmc مخالف بوديد ايني كه گفتي يه مدل ديگست يا نظرتون راجع به همون قبليه فرق كرده؟

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از pooyahacker :
حق با شماست دوست عزیز .
ولی من که هیچی از سخت افزار نمی دونم باید چی کار کنم ؟
من از کجا بفهمم کدومشون بهتره ؟ :eek:
ممکنه که بعضی یه ضعف و بعضی دیگه ضعفهای دیگه ای داشته باشن شما باید متناسب با نیازتون مدل رو انتخواب کنین بهرحال من پیشنهادم رو چند پست پیش عرض کردم (زیاد سخت نگیر!)

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از pakar :
اين azuz رو از كجا ميشه گير آورد وحيد جون هر چند كه dvi نداره ولي فكر كنم ارزششو داره قيد dvi رو زد

راستي در مورد azuz گرافيك آنبرد همه با خريدش مخالف بودن فكر كنم خود شما هم تو bmc مخالف بوديد ايني كه گفتي يه مدل ديگست يا نظرتون راجع به همون قبليه فرق كرده؟
این مدلی که آقا وحید نام بردن آنبرد نداره و چیپست ATI هس شاید منظورشون مدل 6150 Asus باشه اما اون ریویویی که نشون از ضعف برد ایسوز بود مربوط به مقاله ی آناند تک در مورد چیپست 6150 و مادربرد ایسوز (اگه یه سرچ کنی پیدا میشه)

pakar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا وحيد الان مشخصات اين azuz رو ديدم گرافيكش ati هستش با اون قبليه خيلي فرق داره ببينم گرافيك اين يكي از اون 6150 قويتره ؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از pakar :
آقا وحيد الان مشخصات اين azuz رو ديدم گرافيكش ati هستش با اون قبليه خيلي فرق داره ببينم گرافيك اين يكي از اون 6150 قويتره ؟
راکت رده متوسط..خوراک اوره...من فقط نداشتن گرافیک رو ضعفش میدونم..

والا عالیه..:blink:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از pakar :

مسئله ایسوس و غیره نیست..مسئله قیمته..

ایسوس واقعا گرونه...من حاضر نیستم CSM رو بخرم 120 تومن..شما میخری..؟؟ من میرم این پولو میدم 6100 میخرم با رم بیشتر..;)

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از SATpt :
اينم ديگه از اون حرفهاست!!!
دوست عزیز بهتر بود پستهای بعدی که منبع صحبت توشون ذکر شده بود رو هم میخوندی دلیل اینکه میگم طرف Asus نرین اینه که پرفرمنس گرافیکیش از 6100 Biostar هم کمتر بوده دو احتمال میره یکی اینکه برد ایسوز خیلی ضعیفه دیگه اینکه برد Biostar خیلی قویه(به این معنی که بایوس بهتر سبب برتریش شده) (البته نسبت به برندهای دیگه و برد Source) که البته حالت دوم بعید بنظر میرسه و دلیل اینکه من فاکسکان رو به ایسوز ترجیح میدم هم همینه , عزیز!
منبع--> http://www.anandtech.com/printarticle.aspx?i=2626

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
کامپیوتر خریدن که این قدر سخت نیست
بالاخره باید چند ساله دیگه بندازیش دور!!!!!

pakar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از M654 :
خوب شما میتونید از آقا امید بگیرید البته قیمت 3000 از این هم کمتر شده حدود 78 تومن!

به نقل از pakar :
متاسفانه من افتخار آشنايي بااميدو نداشتم
آدرسي شماره تلفني چيزي تو پيغام خصوصي عمومي بده ببينم اگه اون مدلي كه من ميخوامو داره برم بگيرم ازش شرو بكنم
لازم به ذكره اون مدلي كه من ميخوام اينه كه اولا خروجي dvi داشته باشه ثانيا ترجيحا 6150 باشه كه البته اگه 6100 هم بود حالا يه كاريش ميكنيم و در كل چيز در پيتي نباشه همين ميبيني كه ماشالله قانعم هستم

در مورد اميد چيزي نگفتيد يه آدرسي شماره اي چيزي ميدادي شايد اميد تونست كار مارو راه بندازه

pakar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستان بابت اطلاع رسانيشون تشكر ميكنم

من نظرم روي يه مادربرد گرافيك آنبرد براي سي پي يو athlone 3000 939 بود كه خروجي dvi هم داشته باشه چون ممكنه مانيتورو ال سي دي دي وي آي دار بردارم به خاطر همين حيفه كه به جاي تصوير ديجيتال از آنالوگ استفاده كرد تاكيدم روي dvi به خاطر همينه
اينم كه گرافيكو آنبرد انتخاب كردم به خاطر اينه كه كاربري سيستم نياز چنداني به گرافيك بالا نداره ضمنا اگرم بعدا نياز پيدا كرد ميتونه در آينده يه گرافيك قوي به سيستم اضافه كنه

سيستمي كه تا الان در نظر گرفتم رو مشخصاتش رو مينويسم با توجه به ورود سخت افزارهاي جديد و پايين اومدن قيمتا تا حدوددي و قضيه نمايشگاه الكامپ كه توي همين هفته هست نسبت به تاييد و رد اين سيستم راهنماييم
كنيد

cpu:athlone 64 socket 939----- 86$ گارانتي mst
or
cpu:athlone 64 socket 939---- 89$ با گارانتي آلبالو
min:foxconn 6150K8MD-8EKRSH اگه تو نمايشگاه گيرش بيارم حالا ميگيم 85 تومن
اگه نشد 6100 كه dvi داشته باشه كه فكر كنم ام اس آيش الن گير بيادزير هفتاد تومن
graphic: onboard
ram:crusial 2 تا 256 ---- 50$
البته يكي از بچه ها نظرش روي pqi بود كه ميگفت 10 درصد سرعتش نسبت به بقيه بيشتره و آقاي m654 نظرشون روي Patriot هستش كه تو خريد يكي از اين سه تا شك دارم
hard:samsung 160 sata2 ---- 61$
or
western 160 sata2 63$
dvd rw:sony dru 820a 44$
or
به گفته آقاي m654 pioneer a11 xla 50$
كه به اين قيمت من هيچ جا نديدم همه ميدادن 70 تومن
floppy : هر چي شد شد
modem: us robotic 12$ اگه كالر آي دي و كالر ويتينگ رو ساپورت كنه
وگرنه
aztech اونم 12$
tv tuner :lead tek expert 26 تومن خودم 2 سال داشتمش خوب بوده expert شم هست 45 ولي همون 26$ تومنيه كفايت ميكنه
caseخالي:teg 23$ چون خوشگله قيمتشم خوبه
power:green واقعيش بالاي 300 باشه قيمت ندارم
speaker:creative sp 380 25$
البته بين كريتيو و اي دي فاير شك دارم
mouse and keyboard:wriless a fortek 30$
يه logitech هم هست موس و كيبورد وايرلس بلوتوثي 39 تومن اگه پولم رسيد شايد اونو بگيرم
monitor:samsung lcd n1750 240$
طبق معمول پيشنهاد اين مدل مانيتورم از آقاي m654 بود ولي من هيچ جا نتونستم پيداش كنم
راستي اين مانيتوره ايرانيه نسبت به كره ايهاش ضعفي نداره؟
اگه پولم به ال سي دي نرسيد يه مدل قشنگ و با كيفيت از سي آر تي هاي سامسونگ زحمت بكشيد بگيد از
سري مجيك گيرين

چه مثنوييي هفتاد منيي شد كي حال داره اينو بخونه چه برسه به اينكه جواب بده

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از pakar :
در مورد اميد چيزي نگفتيد يه آدرسي شماره اي چيزي ميدادي شايد اميد تونست كار مارو راه بندازه
قیمت سیپییو از اینم اومده پایینتر 3200 حدود 90 تومن ,کارت تیوی رو KWORLD اکسترنال وردار که رسیوشون قویه قیمتش حدود 29-30 تومنه دیویدی رایتر رو H10-N یا 4167 رو بگیر قیمت حدود 49 (اگه پایونیر رو با اون قیمت گیر نیووردی البته) السیدی رو هم یکم استخون خورد کن یه BF 1750 رو با حدود 290 چوق بخر اینیکی هم از سامسرویسه منتها کنتراست 700 و پایه ی تاشو داره (مطمئن شو دیجیتاله)کیس رو هم مدل جدی فراسو 4418 هم ظاهرو باطنش خوبه اگه بپسندی مودم رو هم همون آزتک بگیر!

pakar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از M654 :
قیمت سیپییو از اینم اومده پایینتر 3200 حدود 90 تومن ,کارت تیوی رو KWORLD اکسترنال وردار که رسیوشون قویه قیمتش حدود 29-30 تومنه دیویدی رایتر رو H10-N یا 4167 رو بگیر قیمت حدود 49 (اگه پایونیر رو با اون قیمت گیر نیووردی البته) السیدی رو هم یکم استخون خورد کن یه BF 1750 رو با حدود 290 چوق بخر اینیکی هم از سامسرویسه منتها کنتراست 700 و پایه ی تاشو داره (مطمئن شو دیجیتاله)کیس رو هم مدل جدی فراسو 4418 هم ظاهرو باطنش خوبه اگه بپسندی مودم رو هم همون آزتک بگیر!
كجا 3200 رو 90 ميده؟
كارت تي وي اينترنال باشه راحتتره
در مورد دي وي دي رايتر با توجه به اينكه كيفيت همون sony 820a رو خيلي از بچه ها تاييد كردن و چون دو پنله هستش اگه پايونير نگيرم احتمالا همونو ميگيرم اسمشم از ال جي دهن پر كن تر هست موقع فروشم ميشه رو حساب اسم سوني بيشتر مانور داد مگه نه ؟
مودم رو كه شما نظرت رو يو اس روبوتيك بود چي شد نظرت پريد؟

pakar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستي m654 جان اگه بخوام به جاي كارت تي وي دي وي بي بگيرم چي پيشنهاد ميدي؟ نظر شما خيلي واسم مهمه
اينو محض پاچه خواري گفتم

pakar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
monitor:samsung lcd n1750 240$
طبق معمول پيشنهاد اين مدل مانيتورم از آقاي m654 بود ولي من هيچ جا نتونستم پيداش كنم
راستي اين مانيتوره ايرانيه نسبت به كره ايهاش ضعفي نداره؟
اگه پولم به ال سي دي نرسيد يه مدل قشنگ و با كيفيت از سي آر تي هاي سامسونگ زحمت بكشيد بگيد از
سري مجيك گيرين

در مورد اين قسمت سوالم يعني مانيتور سي آر تي چيزي نفرموديد

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از pakar :
در مورد اين قسمت سوالم يعني مانيتور سي آر تي چيزي نفرموديد
همون خوبه. مثل p700 ال جی که تو ایران می زنه همون حالت هم سامسونگ داره.

M654

Registered User
لایک‌ها
3
همه جا باید این قیمت باشه اینجا 3000+ رو کمتر از 77 میدن
دیویبی رو اگه واسه Data میخوای اسکای استار Version جدید کره ایشو بگیر حول و حوش 55 تومن یا Kword با همون قیمت
آخرین مدل Crt سامسونگ هم جادوی سبز 17980 125-127 قیمتشه

pakar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از M654 :
همه جا باید این قیمت باشه اینجا 3000+ رو کمتر از 77 میدن
دیویبی رو اگه واسه Data میخوای اسکای استار Version جدید کره ایشو بگیر حول و حوش 55 تومن یا Kword با همون قیمت
آخرین مدل Crt سامسونگ هم جادوی سبز 17980 125-127 قیمتشه

كجا ؟

..........

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من اگه به بازار خارج از ایران دسترسی داشتم 40 دلار میدادم اینو میخریدم:

http://www.magic-pro.com/en/product/socket754/K8NGMPro.htm

البته درسته سوکتش 754 هستش ولی تقریبا واسه گیم با انبرد از بقیه بهتره..DVI هم داره...قیمت هم مفت..و از همه مهتر MCP430 استفاده کرده..برد ایده الیه برای سیستمهای ارزون قیمت..

بالا