• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره براي خريد سيستم تا يك ميليون تومن

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از mahshin :
سلام بر همگی دوستان باسواد و عزیز:
با مبلغ حدود 800 تا 750 تومان یک سیستم با پردازشگرو کارت گرافیک و مادربرد عالی ترجیحا بر مبنای AMD64 یا اینتل خوب و مناسب برای بازی و encode و سرعت اجرای عالی برنامه ها . کارت صدا را حرفه ای نمی خواهم و اسپیکر بیشتر از 30 و40 تومان نمی خواهم. کارت صدا 24 بیتی هم باشد کافی است. کارت شبکه خوب و پر سرعت و مونیتور LG 17" CRT هم می خواهم. هارد خوب سریع و مرغوب با DVD WRITER,DVD_ROM هم می خواهم.کارت کپچر یا TV یا ماهواره در صورت رسیدن پول است. لازم به توضیح است من در اصفهان هستم و اگر ارزش داشته باشد به تهران هم خواهم آمد.
از همه عزیزانی که به من کمک کنند مخلصانه سپاسگزارم
الان دوهسته ایها چه AMD چه اینتل کشیدن بالا چند هفته صبر کن قیمتها نصف میشه یا کاهش زیادی پیدا میکنه!

M654

Registered User
لایک‌ها
3
کابردتون چیه؟90% گیمه؟! حداکثر بودجتون یه تومنه ; بیشتر نمیشه؟فضای اتاق کامپیوتر اجازه میده اسپیکر 6تیکه (که بیشتر برای گیم توصیه میشه ) داشته باشی ؟سیدی بیشتر رایت میکنی یا دیویدی ؟میخوای سیپییو رم و کارت گرافیک رو اور کنی؟اگه میخوای سال آینده کارت گرافیک رو ارتقاء بدی میتونی الان یه Coss Fire Slave بگیری بعدا یه کارت قویتر رو بش اظافه کنی (بر خلاف SLI که باید همون کارت قدیمیه رو بهش اظافه کنی! )علاوه براون کارت X1600 ظرفیت بیشتری در اور داره
البته اگه CRT بگیری خیلی به نفعته و میتونی سیستم قویتری بگیری حالا شما بگو تصمیمت چیه تا بشه بهتر نظر داد در مورد LCD هم بهتره کمتر از Samsung BF 1750 نگیری قیمتش حدود 290 هس

amiro0o0o

Guest
لایک‌ها
0
سلام .. من AM2 رو بی خیال شدم !! انگار باید یه قرن طول بکشه تا یه چیز وارد مملکت عقب موندمون بشه
تصمیم دارم که همون 939 بخرم و میخوام که سریعا طی همین چند روز یه سیستم برای خودم جفت و جور کنم
برای همین به کمک شما دوستان خوب احتیاج دارم :happy:
CPU رو AMD athlon 3500 و VGA رو 7600GS و یه sound card XFI xterme music میخرم
اما در مورد مادربرد و رم و هارد و سایر چیزها به کمکتون نیاز دارم
در مورد مادربرد قصد ندارم که SLI بگیرم .... قیمتشم زیاد نباشه .. (اصلا دوست ندارم برای 939 زیاد پول خرج کنم :hmm: )
رم هم قصد دارم که 400 2x 512 dual channel بگیرم اما موندم corsair xms بگیرم یا OCZ یا crucial
من خودم که از نت تحقیق کردم به نظر corsair بهتر بود بعد OCZ بعد crucial اما تا حالا ندیدم اینجا corsair xms به کسی توصیه بشه .. چراااااا ؟ :f34r:
هارد هم که هر چی دور بالاتر و کم صداتر و مرغوب تر بهتر .. چه مارکی و چه مدلی رو پیش نهاد میدید ؟؟!!
راستی آیا صحت داره که میگن کارت گرافیک msi 7600 gs مدل fanless خیلی زود داغ میکنه و نمیشه باهاش برای مدت طولانی بازی کرد ؟ اگه این طوره بهتره از چه برندی بگیرم که این مشکلو نداشته باشه
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .
در مورد بقیه چیزها هم بعدا سوالامو مطرح میکنم;)
خیلی متشکرم :)

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از amiro0o0o :
سلام .. من AM2 رو بی خیال شدم !! انگار باید یه قرن طول بکشه تا یه چیز وارد مملکت عقب موندمون بشه
تصمیم دارم که همون 939 بخرم و میخوام که سریعا طی همین چند روز یه سیستم برای خودم جفت و جور کنم
برای همین به کمک شما دوستان خوب احتیاج دارم :happy:
CPU رو AMD athlon 3500 و VGA رو 7600GS و یه sound card XFI xterme music میخرم
اما در مورد مادربرد و رم و هارد و سایر چیزها به کمکتون نیاز دارم
در مورد مادربرد قصد ندارم که SLI بگیرم .... قیمتشم زیاد نباشه .. (اصلا دوست ندارم برای 939 زیاد پول خرج کنم :hmm: )
رم هم قصد دارم که 400 2x 512 dual channel بگیرم اما موندم corsair xms بگیرم یا OCZ یا crucial
من خودم که از نت تحقیق کردم به نظر corsair بهتر بود بعد OCZ بعد crucial اما تا حالا ندیدم اینجا corsair xms به کسی توصیه بشه .. چراااااا ؟ :f34r:
هارد هم که هر چی دور بالاتر و کم صداتر و مرغوب تر بهتر .. چه مارکی و چه مدلی رو پیش نهاد میدید ؟؟!!
راستی آیا صحت داره که میگن کارت گرافیک msi 7600 gs مدل fanless خیلی زود داغ میکنه و نمیشه باهاش برای مدت طولانی بازی کرد ؟ اگه این طوره بهتره از چه برندی بگیرم که این مشکلو نداشته باشه
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .
در مورد بقیه چیزها هم بعدا سوالامو مطرح میکنم;)
خیلی متشکرم :)
مادربرد رو JW GT2 Ultra بگیر به قیمت حدودیه 68 تومن رم رو هم اگه پولش واست مهم نیس کرسیر وردار و اگه میخوای کیفیت و قیمت رو با هم داشته باشی پیتریوت سری Exreme بگیر که لیتنسیشون پایینه هارد رو بستگی داره چقدر بخواین پول بدین اگه حد وسط سیگیت سری 9 IDE رو بگیرین اگه بالاتر رپتور وسترن که 74G قیمتش از 150 بیشتره بهتره MSI نگیری جاش Pixel View 7600GS DDRIII 400/1400 بگیر به قیمتی حدود 150-160 پاور رو Acbel 400W بگیر حدود 48 کیسرو هم فراسو 6412 Gaming Bomb قیمتش حدود 40هس دیگه چیزی مونده؟! ضمنا رم رو اگه دو گیگ برداری ضرر نمیکنی 160 مفت!

amiro0o0o

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از M654 :
مادربرد رو JW GT2 Ultra بگیر به قیمت حدودیه 68 تومن رم رو هم اگه پولش واست مهم نیس کرسیر وردار و اگه میخوای کیفیت و قیمت رو با هم داشته باشی پیتریوت سری Exreme بگیر که لیتنسیشون پایینه هارد رو بستگی داره چقدر بخواین پول بدین اگه حد وسط سیگیت سری 9 IDE رو بگیرین اگه بالاتر رپتور وسترن که 74G قیمتش از 150 بیشتره بهتره MSI نگیری جاش Pixel View 7600GS DDRIII 400/1400 بگیر به قیمتی حدود 150-160 پاور رو Acbel 400W بگیر حدود 48 کیسرو هم فراسو 6412 Gaming Bomb قیمتش حدود 40هس دیگه چیزی مونده؟! ضمنا رم رو اگه دو گیگ برداری ضرر نمیکنی 160 مفت!

سلام ممنون از راهنمایی
اما در مورد مادر بردی که گفتی توی هیچ سایتی پیدا نکردمش ... jetway رو بیخیال من شاید ASUS AN5X یا اگه خواستم بیشتر هزینه کنم ASUS A8N_E یا msi K8n neo4 platinum بگیرم اما به احتمال زیاد همون ASUS AN5X !!
در مورد VGA هم یه سری به newegg زدم به نظر ASUS گزینه بهتری میاد از اونجا که user rating های خوبی داشت
شاید به قول شما رم رو هم 2G برداشتم .. اما این قیمتی که شما دادی از چه برندیه ؟؟
به هر حال اگه بقیه دوستان هم نظر بدن ممنون میشم

M654

Registered User
لایک‌ها
3
خوب شما بهتره JW 939GT4-SLI رو تهیه کنید از اینیکی بنچمارکهای خوبی هس کافیه فقط یه سرچ کنی, حالا SLI هم نبستی نبستی!
اون کارت گرافیک هم که بتون معرفی کردم با ایسوز فرق فوکوله در حالی که قیمتشون یکسانه اون DDR3 400/1400 هس اما ایسوز DDRII 400/700 !
اون هم رمهای پیتروت هستن که لیتنسی پایینی دارن تو همون Newegg باید بتونی ریتینگهاشو بخونی!

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من مادربرد رو MSI K8N NEO4 رو بهت پيشنهاد ميدم . كارت گرافيك هم ASUS خوبه ولي يه برند خوب ديگه هم تو بازار اومده به نام INNO3D كه 7600GS واقعا عاليه. من روي PIXELVIEW نظري ندارم . رم هم OCZ
WWW.IVMM.COM

amiro0o0o

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از M654 :
خوب شما بهتره JW 939GT4-SLI رو تهیه کنید از اینیکی بنچمارکهای خوبی هس کافیه فقط یه سرچ کنی, حالا SLI هم نبستی نبستی!
اون کارت گرافیک هم که بتون معرفی کردم با ایسوز فرق فوکوله در حالی که قیمتشون یکسانه اون DDR3 400/1400 هس اما ایسوز DDRII 400/700 !
اون هم رمهای پیتروت هستن که لیتنسی پایینی دارن تو همون Newegg باید بتونی ریتینگهاشو بخونی!

آره مشخصاتش که خوب بود و user ratig های به نسبت خوبی داشت ... اما من در تعجبم که چرا انقد این مادربرد با اینکه SLI هم هست ارزونه .. در ایران گارانتی خوبی داره ؟ ... به هر حال من فکر نکنم ریسک خریدشو کنم ! شما خودت یا دوستان یا آشناهات با این مادر برد کار کردن و راضی بودن ؟؟؟ در update کردن بایوسش مشکلی نیست و ... :D فکر کنم فقط شما هم باشی که از JW حمایت میکنی درسته ؟ :lol:
در مورد گرافیکم یکی از دلایلی که با ایسوز حال میکنم بدون فن بودنشه ... فکر نکنم که سرعت رم آنچنان تاثیر خاصی در کارت گرافیک داشته باشه ... به هر حال خیلی ممنونم از راهنمایی :)

من مادربرد رو MSI K8N NEO4 رو بهت پيشنهاد ميدم . كارت گرافيك هم ASUS خوبه ولي يه برند خوب ديگه هم تو بازار اومده به نام INNO3D كه 7600GS واقعا عاليه. من روي PIXELVIEW نظري ندارم . رم هم OCZ
WWW.IVMM.COM
امید جان میدونی این مادربرد قیمتش در ایران چنده ؟ بعد به نظرت این مادربرد برتر از asus A8N_E هست ؟
نظرت در باره مادربردی که M654 پیشنهاد داده چیه !؟
یه سوالم داشتم اینکه چیپست nforce 4 ultra با nforce4 در سرعت و performanc سیستم تفاوت محسوسی دارن یا اینکه خیلی فرق نمیکنند ... اگه آنچنان تاثیری نداره که برم همون A8N5X بخرم ;)
ممنونم از راهنمایی :)

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از amiro0o0o :
آره مشخصاتش که خوب بود و user ratig های به نسبت خوبی داشت ... اما من در تعجبم که چرا انقد این مادربرد با اینکه SLI هم هست ارزونه .. در ایران گارانتی خوبی داره ؟ ... به هر حال من فکر نکنم ریسک خریدشو کنم ! شما خودت یا دوستان یا آشناهات با این مادر برد کار کردن و راضی بودن ؟؟؟ در update کردن بایوسش مشکلی نیست و ... :D فکر کنم فقط شما هم باشی که از JW حمایت میکنی درسته ؟ :lol:
در مورد گرافیکم یکی از دلایلی که با ایسوز حال میکنم بدون فن بودنشه ... فکر نکنم که سرعت رم آنچنان تاثیر خاصی در کارت گرافیک داشته باشه ... به هر حال خیلی ممنونم از راهنمایی :)

امید جان میدونی این مادربرد قیمتش در ایران چنده ؟ بعد به نظرت این مادربرد برتر از asus A8N_E هست ؟
نظرت در باره مادربردی که M654 پیشنهاد داده چیه !؟
یه سوالم داشتم اینکه چیپست nforce 4 ultra با nforce4 در سرعت و performanc سیستم تفاوت محسوسی دارن یا اینکه خیلی فرق نمیکنند ... اگه آنچنان تاثیری نداره که برم همون A8N5X بخرم ;)
ممنونم از راهنمایی :)
این بورد رو اول جناب Rax معرفی کرد بنده هم که ریویوهای خوبی ازش دیدم(چه گیم چه اورکلاکینگ) با توجه به قیمت مناسبش اونو توصیه کردم اگه مشگلهای اینچنینی میداشت حتما توی ریویوهاا بشون اشاره میشد قیمتش حدود 75-80 با گارانتی سیماواس دلیل ارزونیش (یا به عبارتی قیمت منصفانش) واسه اینه که این برند اینجا ناشناختس ودلیل دوم آمدن Socket AM2 هس در ضمن اگر گیمری بهتره فنلس نگیری که کار مخلسیه!
اون برد پیکسل ویو با اینکه 7600GS هس DDR3 ه برخلاف باقی بردها اینم مشخصاتش:
http://www.prolink.com.tw/english/products/vga/PCX/GeForce7600GS-ddr3.htm

پاور رو هم دسته کم نگیر یه چیز خوب بگیر

pooyahacker

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
بالاخره با راهنمایی دوستان تصمیم گرفتم سیستم زیر رو بگیرم .
CPU : AMD - ATHLON 64 Bit 3200+ (HyperTransport technology-Socket 939-640K Cache)
MB : ASUS - A8N-E (AMD Athlon 64-Socket 939-NVIDIA nForce4 Ultra Chipset+PCI Express)
RAM : CRUCIAL-DDRII - PC533 ( 2 * 512 MB )
VGA Card : ASUS-PCI-Express - Extreme N7600/GS (NVIDIA GeForce-512MB DDR-TV OUT+DVI)
HDD : SAMSUNG - 160 GB +
DVD-RW : LG 4167b
DVD-ROM : LITEON - 16x48
Modem : ACORP - 56k - 3CHIP - V.92
Monitor : LG - 17" FLATRON-ez T730PU
Power : Acbel 400w
Case : farasoo
PAK-FARASSOO : FPK-41-4 Pcs (Keyboard+Optical Mouse+Webcam+Headset)
Speaker : Altec Lancing
Printer : CANON - OFFICE JET PIXMA MP170 (COPY+PRINT+SCAN)
این سیستم میشه حدود یه تومن .
دوستان اگه جایی از این سیستم مشکل داره لطفا کمک کنید .
در مورد اسپیکر هم کمک کنید .
راستی DVD ROM کدوم یک از دو مدل زیر بهتره :
DVD-ROM LG - 16x52
یا
DVD-ROM LITEON - 16x48

مر30

amiro0o0o

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از M654 :
این بورد رو اول جناب Rax معرفی کرد بنده هم که ریویوهای خوبی ازش دیدم(چه گیم چه اورکلاکینگ) با توجه به قیمت مناسبش اونو توصیه کردم اگه مشگلهای اینچنینی میداشت حتما توی ریویوهاا بشون اشاره میشد قیمتش حدود 75-80 با گارانتی سیماواس دلیل ارزونیش (یا به عبارتی قیمت منصفانش) واسه اینه که این برند اینجا ناشناختس ودلیل دوم آمدن Socket AM2 هس در ضمن اگر گیمری بهتره فنلس نگیری که کار مخلسیه!
اون برد پیکسل ویو با اینکه 7600GS هس DDR3 ه برخلاف باقی بردها اینم مشخصاتش:
http://www.prolink.com.tw/english/products/vga/PCX/GeForce7600GS-ddr3.htm

پاور رو هم دسته کم نگیر یه چیز خوب بگیر

سلام ..
ممنون از توضیحاتت
در مورد JW 939GT4-SLI نتونستم ریویو و بنچمارک درستی به دست بیارم ... اما یه ریویو خوب در مورد یه سری از مادر بردها از جمله MSI k8n neo4 platinum دیدم که Jetway A483GASتوشون بود که به هر حال قدرتش بد نبود و جز مادربردهای خوب به حساب میاد .. این ریویو از تامز هاردور :
http://www.tomshardware.com/2005/05/13/life_in_the_fast_lane
حالا سوالم اینه که این مادربردی که شما فرمودی نسبت به A483GAS پرفرمانس بالاتری داره ... در ضمن اگه لینکی در مورد ریویو و بنچمارک این مادربرد بدید ممنون میشم ... راستی سایت اصلی JW چیه و از کجا میشه بایوس و درایورشو آپدیت کرد ؟
در مورد پاور هم حتما یه پاور خوب میگیرم .. فکر میکنم acbel 400 خوب باشه از بس که همه اینو میگن ;)
راستی من میخوام یه کیس زیبا با جریان هوای خوب و پنجره دار بخرم .. چی رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟ :rolleyes:
از تمامی دوستانی که من رو در ضمینه خرید PC راهنمایی کنند ممنون میشم

amiro0o0o

Guest
لایک‌ها
0
یه سوال از خدمت دوستان داشتم ... راسته که نمیشه با مادربرد msi k8n neo4 نمیشه ویندوز 98 , ملنیوم نصب کرد ؟؟؟؟؟

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از amiro0o0o :
سلام ..
ممنون از توضیحاتت
در مورد JW 939GT4-SLI نتونستم ریویو و بنچمارک درستی به دست بیارم ... اما یه ریویو خوب در مورد یه سری از مادر بردها از جمله MSI k8n neo4 platinum دیدم که Jetway A483GASتوشون بود که به هر حال قدرتش بد نبود و جز مادربردهای خوب به حساب میاد .. این ریویو از تامز هاردور :
http://www.tomshardware.com/2005/05/13/life_in_the_fast_lane
حالا سوالم اینه که این مادربردی که شما فرمودی نسبت به A483GAS پرفرمانس بالاتری داره ... در ضمن اگه لینکی در مورد ریویو و بنچمارک این مادربرد بدید ممنون میشم ... راستی سایت اصلی JW چیه و از کجا میشه بایوس و درایورشو آپدیت کرد ؟
در مورد پاور هم حتما یه پاور خوب میگیرم .. فکر میکنم acbel 400 خوب باشه از بس که همه اینو میگن ;)
راستی من میخوام یه کیس زیبا با جریان هوای خوب و پنجره دار بخرم .. چی رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟ :rolleyes:
از تمامی دوستانی که من رو در ضمینه خرید PC راهنمایی کنند ممنون میشم
چطور پیدا نکردی؟! سایت آناندتک رو که میشناسی این یه ریویوی اختصاصی از این بورد:
http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2506&p=8

این مشخصات در سایت اصلی:
http://www.jetway.com.tw/jetway/system/productshow.asp?id=112&proname=939GT4-SLI-G-VC

پنجره دار رو ولش کن Farassoo 6412 همه ی چیزایی که نیاز داری رو داره حدود 40 تومن قیمت داره ضمنا اون مدل پیکسل ویو ددر3 نسبت به قیمتش می ارزه بکی از دوستان تو همین بخش یه بنچمارک ازش داده بود حدود 160 تومنه, پاور هم خوب میگیری اما اگه میخوای SLI ببندی کمه

amiro0o0o

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از M654 :
چطور پیدا نکردی؟! سایت آناندتک رو که میشناسی این یه ریویوی اختصاصی از این بورد:
http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2506&p=8

این مشخصات در سایت اصلی:
http://www.jetway.com.tw/jetway/system/productshow.asp?id=112&proname=939GT4-SLI-G-VC

پنجره دار رو ولش کن Farassoo 6412 همه ی چیزایی که نیاز داری رو داره حدود 40 تومن قیمت داره ضمنا اون مدل پیکسل ویو ددر3 نسبت به قیمتش می ارزه بکی از دوستان تو همین بخش یه بنچمارک ازش داده بود حدود 160 تومنه, پاور هم خوب میگیری اما اگه میخوای SLI ببندی کمه

آقا دستت درد نکنه .... عجب رویویی بود !! شیفته Jetway شدم :D ... تو گیمینگ پرفر منس که حرف اولو میزد !!!
از کجا میشه این بردو تهیه کرد ؟؟؟؟
در مورد pixle view هم اگه ریویو و بنچمارکی داری که پرفرماتسشو با بقیه 7600gs ها مقایسه کرده باشه ممنون میشم لینکشو بذاری ...
راستی برای SLI چند وات خوبه ؟؟؟ 500 ؟

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از amiro0o0o :
آقا دستت درد نکنه .... عجب رویویی بود !! شیفته Jetway شدم :D ... تو گیمینگ پرفر منس که حرف اولو میزد !!!
از کجا میشه این بردو تهیه کرد ؟؟؟؟
در مورد pixle view هم اگه ریویو و بنچمارکی داری که پرفرماتسشو با بقیه 7600gs ها مقایسه کرده باشه ممنون میشم لینکشو بذاری ...
راستی برای SLI چند وات خوبه ؟؟؟ 500 ؟
حدس میزدم!
از نماینده های سیماوا(کلاه سرت نره قیمتش حدود 78 باید باشه): http://www.simava.com/contact_us/user/ContactUs_Input.asp

تفاوت 7600 DDRII وِDDRIII به روایت از سایت پرولینک به نقل از یکی از دوستان:
http://forum.persiantools.com/attachment.php?attachmentid=9939&d=1153429108

ضمنا قدرت پاورتونو باتوجه به قطعاتی که میخواین ببندین از این لینک میتونن بدست بیارین فقط 20% به مقدار پیشنهادیش اظافه کنید: http://extreme.outervision.com/psucalculator.jsp

amiro0o0o

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از M654 :
حدس میزدم!
از نماینده های سیماوا(کلاه سرت نره قیمتش حدود 78 باید باشه): http://www.simava.com/contact_us/user/ContactUs_Input.asp

تفاوت 7600 DDRII وِDDRIII به روایت از سایت پرولینک به نقل از یکی از دوستان:
http://forum.persiantools.com/attachment.php?attachmentid=9939&d=1153429108

ضمنا قدرت پاورتونو باتوجه به قطعاتی که میخواین ببندین از این لینک میتونن بدست بیارین فقط 20% به مقدار پیشنهادیش اظافه کنید: http://extreme.outervision.com/psucalculator.jsp

M654 جان مرسی از اینکه وقت میذاری و راهنمایی میکنی
در مورد پاور یه سوال داشتم .. اینکه به صرف هست که من وات بیش از مصرفم ( مثلا 600w real ) بردارم .. منظورم اینه که میشه همچین پاوری رو برای سیستم های آینده جهت ارتقا مصرف کرد یا ممکنه دیگه نسل جدیدی از پاور ها بیاد و دیگه اونو باید انداخت دور !
اگه میشه علاوه بر acbel چند مارک خوب دیگه هم معرفی کنید که با برق ایران هم سازگاری داشته باشه که به کدوم از این مارکها رو تهیه کنم

MY COMI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از M654 :
کابردتون چیه؟90% گیمه؟! حداکثر بودجتون یه تومنه ; بیشتر نمیشه؟فضای اتاق کامپیوتر اجازه میده اسپیکر 6تیکه (که بیشتر برای گیم توصیه میشه ) داشته باشی ؟سیدی بیشتر رایت میکنی یا دیویدی ؟میخوای سیپییو رم و کارت گرافیک رو اور کنی؟اگه میخوای سال آینده کارت گرافیک رو ارتقاء بدی میتونی الان یه Coss Fire Slave بگیری بعدا یه کارت قویتر رو بش اظافه کنی (بر خلاف SLI که باید همون کارت قدیمیه رو بهش اظافه کنی! )علاوه براون کارت X1600 ظرفیت بیشتری در اور داره
البته اگه CRT بگیری خیلی به نفعته و میتونی سیستم قویتری بگیری حالا شما بگو تصمیمت چیه تا بشه بهتر نظر داد در مورد LCD هم بهتره کمتر از Samsung BF 1750 نگیری قیمتش حدود 290 هس

بودجم یه تومنه (50 تومن بالا پایین) , کاربردم هم 40 درصد گیمه , 60 درصد گرافیک و برنامه
مانیتورم حتما باید lcdباشه ,بیشتر dvd میبینم , تو کاره اور هم نیستم
با این اوصاف نظرتون در مورد سیستم پیشنهادی چیه؟؟؟؟
اگرم پیشنهاد بهتری دارین خوشحا ل میشم بدونم

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از amiro0o0o :
M654 جان مرسی از اینکه وقت میذاری و راهنمایی میکنی
در مورد پاور یه سوال داشتم .. اینکه به صرف هست که من وات بیش از مصرفم ( مثلا 600w real ) بردارم .. منظورم اینه که میشه همچین پاوری رو برای سیستم های آینده جهت ارتقا مصرف کرد یا ممکنه دیگه نسل جدیدی از پاور ها بیاد و دیگه اونو باید انداخت دور !
اگه میشه علاوه بر acbel چند مارک خوب دیگه هم معرفی کنید که با برق ایران هم سازگاری داشته باشه که به کدوم از این مارکها رو تهیه کنم
سایت آناند تک گفته بود پاورهایی که همراه کارتهای DirectX10 وارد بازار میشن از اونجایی که این کارتها حدود 300 وات واقعی نیاز دارن حدود 1000 تا 1200 وات واقعی قدرت خواهند داشت غیر از Acbel پاورهای Thermaltake
هم قیمت و کیفیت خوبی دارن البته پاورهای 400 واقعی ایندو حدود 45-50 قیمت دارن و 500 و بالاتر بالای 100 تومان خرج بر میدارن با این حساب اگه شما Single ببندی همون 400 Acbel کارتو راه می اندازه

MY COMI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه چند تا سوال هم داشتم اگه ممکنه جواب بدین

جناب M654 اون مانیتوره BF 1750 رو برا دوستتون گرفتین؟؟؟؟ راضی بود ؟؟؟ چشمو اذیت نمیکرد؟؟؟
فرق مینبورد P5LD2 SE با P5LD2 چیه؟؟ کدوم بهتره؟؟ کدوم SATA2 را پشتیبانی میکنه؟؟
اینجوری که من فهمیدم فنهای CPU 930 را باید عوض کرد درسته؟؟؟؟؟؟

با تشکر

بالا