• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره براي خريد سيستم تا يك ميليون تومن

M654

Registered User
لایک‌ها
3
خوب اگه بیشتر از اینکه با مانیتور بازی میکنین فیلم نگاه میکنین و بیشتر بهش اهمیت میدین من اون BF 1750 رو توصیه نمیکنم چون ریسپانس پایین فیلم رو تکه تکه نشون میده تا حدودی اون مشکل هم موردی بود با این اوصاف بهترین چیزی که میتونی برداری BENQ FP202W LCD 20 BLACK هس که شانش شما ارزون تر هم شده حدود 380-390 تومن با گارانتی صفر پیکسل . اون برد ایسوز سه تا پسوند داره یکی با Onboard VGA که VM داره یکی مدل معمولی که پسوندش SE هس و دیگه مدل حرفه ای با پسوند Deluxe که قیمتی حدود 150 تومن داره , فنهای سری 9 قوی هستن و دمای بالا توشون موردی هس و اگه روی بورد خوب جا بخوره دمای Under Loadش نباید بالاتر از 40 بره پیشنهاد میکنم با فن استوک کار کنین اگه به مشکلی برخوردین عوض کنین در ضمن متاسفانه قیمت سری 9 هم رفته بالا(در کل 65نانوییها) بطوری که قیمت تک هسته ای 631 رو توی رایان صبا 180 زدن اگه شما 930 رو که قیمت دو هفته پیشش 190 بود رو گرفتی سیستم رو رو این سیپییو ییند والا الان باید قیمتش حدود 250 باشه و باتوجه باینکه یکی دو ماه دیگه قیمت 3.4گیگاهرتز دوهسته ای به 140 تومن میرسه یصرفه نیس خود دانی؟ نتیجه رو بگو تا راهنماییتون کنن.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
هر چه بيشتر براي پاور هزينه كنيد ضرر نمي كنيد بايد فكر آينده هم كرد حداقل من يه پاور 500 وات مثل acbel پيشنهاد ميدم. گرونه ولي خوب داراي آينده نگري خوبيه .

MY COMI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از M654 :
خوب اگه بیشتر از اینکه با مانیتور بازی میکنین فیلم نگاه میکنین و بیشتر بهش اهمیت میدین من اون BF 1750 رو توصیه نمیکنم چون ریسپانس پایین فیلم رو تکه تکه نشون میده تا حدودی اون مشکل هم موردی بود با این اوصاف بهترین چیزی که میتونی برداری BENQ FP202W LCD 20 BLACK هس که شانش شما ارزون تر هم شده حدود 380-390 تومن با گارانتی صفر پیکسل . اون برد ایسوز سه تا پسوند داره یکی با Onboard VGA که VM داره یکی مدل معمولی که پسوندش SE هس و دیگه مدل حرفه ای با پسوند Deluxe که قیمتی حدود 150 تومن داره , فنهای سری 9 قوی هستن و دمای بالا توشون موردی هس و اگه روی بورد خوب جا بخوره دمای Under Loadش نباید بالاتر از 40 بره پیشنهاد میکنم با فن استوک کار کنین اگه به مشکلی برخوردین عوض کنین در ضمن متاسفانه قیمت سری 9 هم رفته بالا(در کل 65نانوییها) بطوری که قیمت تک هسته ای 631 رو توی رایان صبا 180 زدن اگه شما 930 رو که قیمت دو هفته پیشش 190 بود رو گرفتی سیستم رو رو این سیپییو ییند والا الان باید قیمتش حدود 250 باشه و باتوجه باینکه یکی دو ماه دیگه قیمت 3.4گیگاهرتز دوهسته ای به 140 تومن میرسه یصرفه نیس خود دانی؟ نتیجه رو بگو تا راهنماییتون کنن.

اینم از شانسه ما:(

ممنون از راهنماییت ولی با بودجه من 380 تومن برا مانیتور زیاده حداکثر 280_290 میتونم بذارم با این قیمت چی پیشنهاد میکنید
اصلا با یه تومن چی پیشنهاد میکنید با در نظز گرفتن مانیتور lcd وcpu intel ??
من حداکثر میتونم تا یه هفته دیگه صبر کنم به نظر شما چیکار کنم ؟ صبر کنم قیمتا ارزون تر میشه؟؟

با تشکر

amiro0o0o

Guest
لایک‌ها
0
دوستان اگه میشه در مورد پاور 480W thermaltake woo14 نظر بدن ...
http://www.thermaltake.com/product/Power/PurePower/w001314/w00314.asp
M654 نظرت روی این چی بود ؟ بعضی از پاورا PFC active یا passive هستن اما این یکی در قسمت PFC زده N/A یعنی هیچ کدوم از اینارو نداره .. من خودم وارد نیستم و نمیدونم چی هستن و فرقشون چیه اما میخواستم ببینم مساله مهمیه ؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینکه من اگه بخوام SLI ببندم باید پاورم حتما SLI support باشه ؟ یعنی مثلا با این پاور نمشه SLI بست ؟؟؟
ممنون

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از amiro0o0o :
دوستان اگه میشه در مورد پاور 480W thermaltake woo14 نظر بدن ...
http://www.thermaltake.com/product/Power/PurePower/w001314/w00314.asp
M654 نظرت روی این چی بود ؟ بعضی از پاورا PFC active یا passive هستن اما این یکی در قسمت PFC زده N/A یعنی هیچ کدوم از اینارو نداره .. من خودم وارد نیستم و نمیدونم چی هستن و فرقشون چیه اما میخواستم ببینم مساله مهمیه ؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینکه من اگه بخوام SLI ببندم باید پاورم حتما SLI support باشه ؟ یعنی مثلا با این پاور نمشه SLI بست ؟؟؟
ممنون
PFC فرکانس ورودی رو تصحیح میکنه یکی از دوستان در مورد نشست خازنهای پاورهای گرین بعد از یک و نیم سال صحبت کردن با توجه به توضیحاتی که دادم و اینکه این پاورها Active PFC هم هستن اگر شما Green 580Real رو به قیمت 52 تومن تهیه کنید به مشکلی برنخواهید خورد حتی اگر SLI ببندید با 530 واقعی هم که در واقع 680 پیک هس به مشکلی برنمیخورید چون در صورت آپگرید مجبور هستید پاور رو عوض کنید (پست 189).

M654

Registered User
لایک‌ها
3
من با قیمت دو هفته پیش 930 یه سیستم مینویسم شاید با این قیمت گیر اومد در ضمن اگه مانیتور رو واسه گیم میخوایین بهتره BF 1750 رو بردارین:
SAMSUNG 1750N LCD -->235
MB: ECS 945P V1.1 -->75
CPU: PD 930 -->195
Rams: Patriot 2*1GB Extreme Series DDRII-667 -->160
VGA: PixelView 7600GS DDR3 256mb -->160-165
HDD: WD SataII 250GB -->77
DVDW: Pioneer D111 -->42
Case: Farassoo 4818/6412 -->26
PS: Acbel 400Real -->46
Total Price:~1015
نگفتین ; چه نوع اسپیکری میخواین ساراند یا واسه موسیقی؟اسپیکر مانیتور کافیه؟

VB.NET

Registered User
لایک‌ها
86
سلام!

من یه مقدار پول در حدود 3000000 تا 3500000 تومن دستم اومده میخواستم ببینم بهترین سیستمی که میشه

با این پول جمع کرد چیه.

در ضمن من این سیستم رو بیشتر برای بازی میخوام و AMD یا Intel فرقی نداره لطفا مشخصات رو کامل بدید همراه

با مانیتور چون میخوام سه شنبه برم بازار رضا و این سیستم رو بخرم.

پیشاپیش از راهنمایتون ممنونم.

amiro0o0o

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از M654 :
PFC فرکانس ورودی رو تصحیح میکنه یکی از دوستان در مورد نشست خازنهای پاورهای گرین بعد از یک و نیم سال صحبت کردن با توجه به توضیحاتی که دادم و اینکه این پاورها Active PFC هم هستن اگر شما Green 580Real رو به قیمت 52 تومن تهیه کنید به مشکلی برنخواهید خورد حتی اگر SLI ببندید با 530 واقعی هم که در واقع 680 پیک هس به مشکلی برنمیخورید چون در صورت آپگرید مجبور هستید پاور رو عوض کنید (پست 189).

سلام .. اگه اینجوریه فکر کنم همین کارو کنم و green 530 reall رو بگیرم ... البته من در سایتش رفتم و از 530 real دو مدل داشت ... یکی GP530AB و GP530A که اولی ورژن 2.2هست و 2 فن داره و دومی 2.91 هست و 1 فن داره !
به نظر شما کدوم مدلو گیرم ؟؟ اینم لینکش :
http://www.green-case.com/products/power/index.html
ممنون

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با 300000 تومن ... اونم برای بازی ... با مانیتور ... نمیدونم والا ...:wacko:

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از VB.NET :
سلام!

من یه مقدار پول در حدود 3000000 تا 3500000 تومن دستم اومده میخواستم ببینم بهترین سیستمی که میشه

با این پول جمع کرد چیه.

در ضمن من این سیستم رو بیشتر برای بازی میخوام و AMD یا Intel فرقی نداره لطفا مشخصات رو کامل بدید همراه

کدوم قطعات رو میخواین؟اگه منظورتون یه سیستم کامله که نصفش واسه مانیتور میره!
اگه میخواین آپگرید کنین مشخصات کامل سیستم قبلیتونو بنویسین.بااین پول بسختی میشه یه کیس ضعیف هم واسه گیم بست !

smrr57

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از VB.NET :
سلام!

با این پول جمع کرد چیه.

بودجه شما 3 میلیون تومنه ؟ درسته

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از VB.NET :
سلام!

با این پول جمع کرد چیه.

شما بهتره یه مقدار صبر کنید یه پردازنده با هسته ی کنرو مثل E6600 یا بالاتر بگیرید کارت گرافیک هم DirectX10 ساپورت باشه البته اگه واقعا بودجتون 3 تومنه!
اگه الان بخواین هزینه کنین یه مقدار به دور از عقله!

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام .
بودجتون 3 ميليونه يا سيصد تومن ؟

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از amiro0o0o :
سلام .. اگه اینجوریه فکر کنم همین کارو کنم و green 530 reall رو بگیرم ... البته من در سایتش رفتم و از 530 real دو مدل داشت ... یکی GP530AB و GP530A که اولی ورژن 2.2هست و 2 فن داره و دومی 2.91 هست و 1 فن داره !
به نظر شما کدوم مدلو گیرم ؟؟ اینم لینکش :
http://www.green-case.com/products/power/index.html
ممنون
اگه خواستين 50 تومن به بالا پول پاور بديد يا Acbel بگيري كه 400 واتش كه Active Pfc نيست حدود (Active Pfc حدود 90 تومنه ) 52 تومنه يا اينكه پاور 430 وات Thermal take بگيريد كه حدود 60 تومنه فكر كنم .

haj mohsen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از VB.NET :
سلام!

با این پول جمع کرد چیه.

من یکی اگه 3 میلیون پول داشتم میرفتم زن میگرفتم خدایییی !!! :f34r:
از شوخی گذشته اگه مثلاً یه تومنشو بذاری واسه مانیتور ، بقیشو چطوری میخوای خرج کنی؟
اگه یه Athlon 64 X2 5000 !!!!!!!!! سوکت AM2 !!!!!!(فکر نمیکنم اصلاً تو مملکت ما هنوز وجود خارجی داشته باشه) هم بخری بازم باید کلی فکر کنی که بقیشو چیکار کنی :wacko: (تا باشه از این فکرا و از این دل مشغولی ها ) تازه بعد این که به فرض این همه پول بی زبون رو خرج کردی (با کلی زحمت !!) اونوقت تازه باید بری دنبال یه سری بازی بگردی که اگه رو سیستمت نصب کردی سیستم باهات قهر نکنه !!! والا!!! :blink:

amiro0o0o

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از saeid_2001 :
اگه خواستين 50 تومن به بالا پول پاور بديد يا Acbel بگيري كه 400 واتش كه Active Pfc نيست حدود (Active Pfc حدود 90 تومنه ) 52 تومنه يا اينكه پاور 430 وات Thermal take بگيريد كه حدود 60 تومنه فكر كنم .
سلام ... ممنون از راهنمایی :)
نظر شما درباره این پاوری که در پست 191 از thermaltake معرفی کردم چیه ؟
و سوال دیگه اینکه پاوری که مشخصا اعلام نکرده باشه SLI رو ساپرت میکنه با وجود وات بالا نمیشه SLI بست ؟
نظرتون در مورد مادربردی که قصد خریدشو دارم ( JetWay 939GT4-SLI ) که آقای M654 به من معرفی کردند و در پست 185 یه رویوی عالی از این برد نشون دادند و منو متقاقعد کردند که اینو بگیرم چیه ؟؟؟
به نظر شما VGA رو که میخوام 7600gs بگیرم از چه برندی بگیرم ؟( من خودم ترجیحا ASUS رو که fanless هم هست میپسندم اما M654 به من pixleview رو که DDR3 هست پیشنهاد میدن )
دیگه سوالی ندارم... :happy: اگه لطف کنید و پاسخ بدید ممنون میشمممم :D
اگه دوستان دیگه هم لطف کنند و نظراتشونو بگند خیلی ممنون میشم !

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
cpu:athlon 64 x2 4200
main:a8n32-sli deluxe
vga:asus en7900gyx/2hdtv/512m
ram:2*ocz 1gig premium serie
case:thermaltake armor
liquid fan:big water se
hdd:2*250 sata2 samsung raid 0
modem:d-link external
dvd-rom:lite-on black
dvd/rw:sony dru 220

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شما با ديدن يك review ميخواي بري يك مادربرد ناشناس بخري . من كه نميدونم اگه واقعا مادربرد خوبي بود شركتهاي بزرگتري از سيماوا هستن كه واردش كنن. تو اين رنج من فاكسان رو به اين ترجيح ميدم بازم ميل خودت من قصد توهين به دوست خوبم رو ندارم ولي چيزي پيشنهاد كنيم كه خودمون خريده باشيم .

در مورد 7600gs من هم asus رو بيشتر قبول دارم . هميشه كارت هاش حرفه اي ترن . يا inno3d كه اونم از ddr3 بهره ميگيره . پيكسل ويو در مقابل ايسوس و inno3d حرفي براي گفتن نداره . ممنون

در مورد پاور من هم tt430w رو قبول دارم هم acbel 400 وات . ولي 430 وات tt يه نمه بهتره .

amiro0o0o

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از amd>intel :
شما با ديدن يك review ميخواي بري يك مادربرد ناشناس بخري . من كه نميدونم اگه واقعا مادربرد خوبي بود شركتهاي بزرگتري از سيماوا هستن كه واردش كنن. تو اين رنج من فاكسان رو به اين ترجيح ميدم بازم ميل خودت من قصد توهين به دوست خوبم رو ندارم ولي چيزي پيشنهاد كنيم كه خودمون خريده باشيم .

در مورد 7600gs من هم asus رو بيشتر قبول دارم . هميشه كارت هاش حرفه اي ترن . يا inno3d كه اونم از ddr3 بهره ميگيره . پيكسل ويو در مقابل ايسوس و inno3d حرفي براي گفتن نداره . ممنون

در مورد پاور من هم tt430w رو قبول دارم هم acbel 400 وات . ولي 430 وات tt يه نمه بهتره .

امید جان ممنون از نظراتت
در ضمن مطمئن باش که نظر شخصی دادن هیچ توهینی به هیچ کس نیست و به حر حال ممنون که وقت گذاشتی و نظرتو گفتی
ولیییییییییی ... منو حسابی در شک انداختی:wacko: ... آخه این مادر برد تنها در ایران هم ارزون نیست بلکه در خارج هم نسبت به هم ردیفای خودش ارزونه و این خودش جای تردیده ! به هر حال من که اصلا دوست ندارم یه چیزی بگیرم که بعد پشیمون شم !
251.gif

ولی به هر حال چون ارزونه شاید ریسک خریدشو کردم .. اگر هم که این ریسکو نکردم همون msi k8n neo4 platinum یا DFI Lanparty UT NF4 Ultra D رو میگیرممم که بین این دوتا هم موندم !
.. راستی یه سوال هم در مورد این مادر برد MSI داشتم که درسته که نمیشه با این مادر برد ویندوز me و 98 نصب کرد ؟
در مورد 7600gs هم خوب اگه inno3d از رم DDR3 استفاده کرده که مطمئنا اگه بخوام فندار بگیرم همین inno3d میگیرم
شما نظرت در مورد یه کیس خوب و زیبا که جریان هوای خوبی داشته باشه و فیلترینگ صداش خوب باشه چیه .. فکر نمیکم روی کیس هزینه نسبتا زیاد کردن ضرر داشته باشه چون واسه آدم میمونه ... درسته ؟؟؟
ممنونم ... :)

بالا