• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره براي خريد سيستم تا يك ميليون تومن

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
راست کی گن
قیمت cpu به شدت افت کرده البته amd
3200+ شده 130 تومن

pakar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از rax :
من اگه به بازار خارج از ایران دسترسی داشتم 40 دلار میدادم اینو میخریدم:

http://www.magic-pro.com/en/product/socket754/K8NGMPro.htm

البته درسته سوکتش 754 هستش ولی تقریبا واسه گیم با انبرد از بقیه بهتره..DVI هم داره...قیمت هم مفت..و از همه مهتر MCP430 استفاده کرده..برد ایده الیه برای سیستمهای ارزون قیمت..

چيز خيلي خوبيه واسه اي ام دي هاي ارزون قيمت سوندش كه معركس خروجي ديجيتالم كه داره حرف نداره
اگه اين تو ايران بود من يكي كه خيلي طالبش ميشدم

البته بايد كاراييشم در نظر گرفت ولي رو هم رفته به قيمتش مي ارزه

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از pakar :
چيز خيلي خوبيه واسه اي ام دي هاي ارزون قيمت سوندش كه معركس خروجي ديجيتالم كه داره حرف نداره
اگه اين تو ايران بود من يكي كه خيلي طالبش ميشدم

البته بايد كاراييشم در نظر گرفت ولي رو هم رفته به قيمتش مي ارزه

کارایشم من دیدم تو یه سایت تایوانی عالی بود..اصلا این شرکت مجیک پرو معروفه به اینکه بهترین سازنده برد های محلی تو چین هستش...بردهاش ارم کالرفول دارن ColorFul و بدبختانه خیلی کم صادر میشن..:(

pakar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از rax :
کارایشم من دیدم تو یه سایت تایوانی عالی بود..اصلا این شرکت مجیک پرو معروفه به اینکه بهترین سازنده برد های محلی تو چین هستش...بردهاش ارم کالرفول دارن ColorFul و بدبختانه خیلی کم صادر میشن..:(

يه چارش اينه كه يه زن چيني بگيري اونوقت هر قطعه اي رو كه خواستي پدر زنت واست پست كنه اينطوري ممكنه

مجاني هم در بياد چون ممكنه پدر زنت مدير عامل شركت مجيك پرو باشه و به خاطر دخترش و 7-8 تا نوش ازت پول نگيره

يكي نيست اين وسط بگه آخه بابا شوخي شوخي با دم شيرم شوخي

ما بريم تا سرمونو نكردن زير آب

اينم محض تخفيف جرم

وحيد جون خيلي ميخوايمت بيشتر از ديروز كمتر ازفردا

pakar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
m654 سوال منو تو پست 38 جواب ندادي

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از M654 :
دوست عزیز بهتر بود پستهای بعدی که منبع صحبت توشون ذکر شده بود رو هم میخوندی دلیل اینکه میگم طرف Asus نرین اینه که پرفرمنس گرافیکیش از 6100 Biostar هم کمتر بوده دو احتمال میره یکی اینکه برد ایسوز خیلی ضعیفه دیگه اینکه برد Biostar خیلی قویه(به این معنی که بایوس بهتر سبب برتریش شده) (البته نسبت به برندهای دیگه و برد Source) که البته حالت دوم بعید بنظر میرسه و دلیل اینکه من فاکسکان رو به ایسوز ترجیح میدم هم همینه , عزیز!
منبع--> http://www.anandtech.com/printarticle.aspx?i=2626
دوست عزيز اولا تو همون لينكي كه دادين من چنان تفاوتي رو نميبينم كه موجب اون نظر شما بشه.ثانيا ايسوز يه مدل نداره كه، فوقش يه مدلش خوب نيست نميتوني كل برند رو زير سوال ببري. در ضمن شما به لينكي Rax داده رجوع كن تقريبا بدون استثنا در تمام موارد اول بوده.
در آخر شما يه سر به اين لينك بزن. ببين همين برد ضعيف از چند جا Award گرفته.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از SATpt :
دوست عزيز اولا تو همون لينكي كه دادين من چنان تفاوتي رو نميبينم كه موجب اون نظر شما بشه.ثانيا ايسوز يه مدل نداره كه، فوقش يه مدلش خوب نيست نميتوني كل برند رو زير سوال ببري. در ضمن شما به لينكي Rax داده رجوع كن تقريبا بدون استثنا در تمام موارد اول بوده.
در آخر شما يه سر به اين لينك بزن. ببين همين برد ضعيف از چند جا Award گرفته.

اونلینکای سایت ایسوس رو که من هر روز میرم کلی باهاشون میخندم..خدایش ابرو ریزیه..

ولی من فکر کنم 20 تار تو همین تاپیک گفتم..:

CSM اگه موجود باشه که نیست حدود 120 تومن قیمتشه؟؟؟؟خوب این یعنی چی...120 هزار تومن واسه چی اخه؟؟؟

6100-RS فاکسکان فقط 60 تومنه....60 هزار تومن...

کدوم عقل سالمی دو تا برد که 5 در صد با هم تفاوت دارن رو با 2 برابر قیمت تحلیل میکنه...در ضمن 6150 فاکشکانم همه جا حتی تو کره مریخمتست کنن از این CSM سریعتره..

MSI FID هم قربونش 115 هزار تومنه..:blink: خوب.2 دو تا 4 تا..

بایوستار 6100 ام 9 هم دلیل معروفیت اول اینکه بایوسش اجازه همه کار میده...دوم تو بازیهای OGL از 6150 هم سریعتره..سوم جامپر 3.3 ولتاژ داره..چهارم اور کردنش رو لیمیت نکردن..ولی پایداریش به اندازه فاکسکان نیست..
ولی واسه اورکلاکر ها عالیه..

حالا PV گیگا رو هم بزاری کنار اینا..110 تومن برد...Albatron PV هم همین حدود...

اون لینکی که من دادم هم به صراحت Epox رو عالی دونسته و فاکسکان و ایسوس ولی انور اب با قیمتای اونا..

اینجا فقط فاکسکان به قیمت اصلیش موجوده...;)

MY COMI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه ی دوستان
این اولین پیغامیه که من در این تالار میزارم و خیلی خوشحال هستم که تونستم وارد جمع صمیمی شما بشم
راستشو بخواین من حدوده یه ماهی هست که میخوام یه کامپیوتر حدوده 1 تومن بگیرم
با تحقیقایی که کردم و مخصوصابا دیدن نظرات بچه ها (ببخشید اینقدر خودمونی شدم!!!)
این نتایج رسیدم
CPU: INTEL 930
M\B :ASUS P5LD2 SE
RAM :OCZ 1GIG DDR2 DUAL CHANELL (2*512)
VGA: MSI 7600GS
HDD: MAXTOR 160 SATA2
CASE FARASOO
POWER: ACBEL 400W
KEYBOARD&MOUSE : FARASOO
MODEM: GIGABYTE
MONITOR: SAMSONG LCD 17 N1750+DVI
DVDWR: SONY DRU_820A
SPEAKER:...

لطفا نظرتو ن را راجع به این سیستم بنویسید
یه اسپیکر خوب که چهار باند باشه و کیفیت خوبی هم داشته باشه حدوده پنجاه تومن معرفی کنید
قیمته حدودی از قطعات رااگر ممکنه لطف کنید چون من در یزد هستم و زیاد از این قطعات خرید وفروش نمیشه

با تشکر فراوان:blush:

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از MY COMI :
این اولین پیغامیه که من در این تالار میزارم و خیلی خوشحال هستم که تونستم وارد جمع صمیمی شما بشم
این نتایج رسیدم
CASE FARASOO

یه اسپیکر خوب که چهار باند باشه و کیفیت خوبی هم داشته باشه حدوده پنجاه تومن معرفی کنید
قیمته حدودی از قطعات رااگر ممکنه لطف کنید چون من در یزد هستم و زیاد از این قطعات خرید وفروش نمیشه

Logitech x530 -->75
www.rayansaba.com

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به دوستان پس از چند روز،من می خواستم برای سیستم جدید یک کپچر بخرم نمی دونم چی خوبه اگه لطف کنین کمکم کنید

pooyahacker

Registered User
لایک‌ها
2
باشه
هرچی شما گفتی قبول .
ولی چندتا سوال می مونه :
1 . هیچ کس در مورد اسپیکر نگفت . لطفا یه اسپیکر خوب معرفی کنید .
2 . کیس و پاور رو جدا بگیرم ؟
3 . کیس هایی که LCD داره خوبه یا نه ؟
4 . با پول من میشه مانیتور LCD خرید ؟
با تشکر

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از MY COMI :
این نتایج رسیدم
CASE FARASOO

سلام خوبي.
مينبورد رو Asus P5LD2 بگير 95 تومنه .
در مورد رم OCZ مدلهاي مختلفي داره شما سري GOLD OCZ رو بگير كه پك Dual Channel 2x512 قيمتش 119 تومنه .
DVD-RW اگه براي رايت كردن ميخواي LG 4167B بگير بهتر از اون سونيست ولي اگه خوندنشم خيلي برات مهمه مهم تر از رايت كردن همينو بگير البته برندهاي ديگهاي مثل Pioneer يا NEC هم هستن كه اونا هم خوبن . Lg4167b قيمتش 50 تومنه .
هارد هم شما سامسونگ بگير يا اگه پيدا كردي وسترن يا سيگيت . هارد 160 sata هم دوروبر 65 تومنه .
Speaker من خودم عشق Altec lansing هستم ولي چون جديدا چيزي ازش نخريدم مدلهاي جديدشو با قيمتاشونو نميدونم ولي كلا اسپيكر گروني حساب ميشه ولي خوب Altec lansing ديگه JBL يا Logitech يا Edifier هم برندهاي خوبين .اسپيكر بستگي به مدلش داره .
در مورد Monitor LCD هم من 1740P LG رو ترجيح ميدم .قيمتشم فكر ميكنم دوروبر 180-170 تومن باشه شايدم يكمي بيشتر يا كمتر .
VGA همون 7600gs MSI خوبه قيمتش 130 تومنه يا يكمي كمتره .
case farassoo اگه از سري 66 يا 88 بگيري خيلي بهتره البته وزنش يكمي زياده ولي كيسهاي خوبين قيمتشونم دوروبر 45 تومنه بدونه پاور كيسهاي معموليشم 24-28 تومنه .
مودم Gigabyte هم خوبه قيمتش 8 تومنه .
پاور Acbel هم قيمتش 52 تومنه اگه ارزون نشده باشه .
Intel Dual Core 930 هم قيمتش دوروبر 200 تومنه البته امروز شنيدم CPU يكمي گرون شده حالا راست يا دروغشو نميدونم .

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
برو سراغ edifear كانادائي هست و به نظر من عاليه

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
يه مدل سامسونگ هست خيلي عاليه مدلش اينه ms2000

MY COMI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از saeid_2001 :
سلام خوبي.
مينبورد رو Asus P5LD2 بگير 95 تومنه .
در مورد رم OCZ مدلهاي مختلفي داره شما سري GOLD OCZ رو بگير كه پك Dual Channel 2x512 قيمتش 119 تومنه .
DVD-RW اگه براي رايت كردن ميخواي LG 4167B بگير بهتر از اون سونيست ولي اگه خوندنشم خيلي برات مهمه مهم تر از رايت كردن همينو بگير البته برندهاي ديگهاي مثل Pioneer يا NEC هم هستن كه اونا هم خوبن . Lg4167b قيمتش 50 تومنه .
هارد هم شما سامسونگ بگير يا اگه پيدا كردي وسترن يا سيگيت . هارد 160 sata هم دوروبر 65 تومنه .
Speaker من خودم عشق Altec lansing هستم ولي چون جديدا چيزي ازش نخريدم مدلهاي جديدشو با قيمتاشونو نميدونم ولي كلا اسپيكر گروني حساب ميشه ولي خوب Altec lansing ديگه JBL يا Logitech يا Edifier هم برندهاي خوبين .اسپيكر بستگي به مدلش داره .
در مورد Monitor LCD هم من 1740P LG رو ترجيح ميدم .قيمتشم فكر ميكنم دوروبر 180-170 تومن باشه شايدم يكمي بيشتر يا كمتر .
VGA همون 7600gs MSI خوبه قيمتش 130 تومنه يا يكمي كمتره .
case farassoo اگه از سري 66 يا 88 بگيري خيلي بهتره البته وزنش يكمي زياده ولي كيسهاي خوبين قيمتشونم دوروبر 45 تومنه بدونه پاور كيسهاي معموليشم 24-28 تومنه .
مودم Gigabyte هم خوبه قيمتش 8 تومنه .
پاور Acbel هم قيمتش 52 تومنه اگه ارزون نشده باشه .
Intel Dual Core 930 هم قيمتش دوروبر 200 تومنه البته امروز شنيدم CPU يكمي گرون شده حالا راست يا دروغشو نميدونم .

ممنون از راهنمایی هات(فدای مهربونی هات)
ولی چند تا نکته میمونه اگر لطف کنی و جواب بدی

p5ld2 se با p5ld2 چه فرقی فوکوله؟
این مینبوردا sata 2 را هم پشتیبانی میکنه؟
با توجه به این که مانیتورهای lcd lg را توصیه نمیکنند نظرت در مورده n1750 چیه؟
فن CPU INTEL 930 و920 را باید عوض کنم؟؟؟؟؟

خوشحال میشم اگه بقییه بچه ها هم نظرشونو در مورده این سیستم بدن
اگر هم امکان داره ادرس یک مغازه خوب را بدین که معتبر باشه چون من یک روز میام تهران و مهلت تست ندارم

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
خيلي از دوستان نظر مساعدي روي مانيتورهاي LG مخصوصا LCD هاش ندارن ولي من ميدونم كه بعضي از مدلهاي اين مانيتورها مخصوصا اونايي كه مونتا‍ژ كره هستن مثل مدلهاي 19 اينچ جديدي كه ميفروشن كيفيت خوبي دارن .
يه مسئلهاي هست عزيز يكي هست ميگه اين مانيتور بده به اين دليلي به اين دليل و به اين دليل ولي وقتي من با مانيتوري كار كردم و يا اينكه كسي اين مانيتور رو داره و ازش راضيه من دليلي براي بد بودنش نميبينم در مورد 1740p هم موضوع به همين صورته درست اين مانيتور مونتاژ مادايرانه ولي حقيقت اينه كه من با اين مانيتور خيلي كار كردم ولي خيلي مانيتور خوبي بوده و به خيليا ديگه هم اين مانيتور رو پيشنهاد كردم و اونا هم گرفتن ولي هيچ كدومشون ناراضي كه نبودن هيچي خيلي هم راضي بودن و الان شايد 1 سال هم بيشتر بعضياشون دارن از اين مانيتور استفاده ميكنن . در مورد سامسونگ هم خوب در خوب بودن سامسونگ شكي نيست يكي از بهترين توليد كنندهاي مانيتور LCD تو دنياست البته LG هم همينطور ولي در مقام مقايسه 1740p از n1750 از بهتره كانترست عالي زمان پاسخ دهي عالي برايتنس خيلي خوب و زاويه ديد عالي و ظاهر خيلي خوب .

MY COMI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از saeid_2001 :
خيلي از دوستان نظر مساعدي روي مانيتورهاي LG مخصوصا LCD هاش ندارن ولي من ميدونم كه بعضي از مدلهاي اين مانيتورها مخصوصا اونايي كه مونتا‍ژ كره هستن مثل مدلهاي 19 اينچ جديدي كه ميفروشن كيفيت خوبي دارن .
يه مسئلهاي هست عزيز يكي هست ميگه اين مانيتور بده به اين دليلي به اين دليل و به اين دليل ولي وقتي من با مانيتوري كار كردم و يا اينكه كسي اين مانيتور رو داره و ازش راضيه من دليلي براي بد بودنش نميبينم در مورد 1740p هم موضوع به همين صورته درست اين مانيتور مونتاژ مادايرانه ولي حقيقت اينه كه من با اين مانيتور خيلي كار كردم ولي خيلي مانيتور خوبي بوده و به خيليا ديگه هم اين مانيتور رو پيشنهاد كردم و اونا هم گرفتن ولي هيچ كدومشون ناراضي كه نبودن هيچي خيلي هم راضي بودن و الان شايد 1 سال هم بيشتر بعضياشون دارن از اين مانيتور استفاده ميكنن . در مورد سامسونگ هم خوب در خوب بودن سامسونگ شكي نيست يكي از بهترين توليد كنندهاي مانيتور LCD تو دنياست البته LG هم همينطور ولي در مقام مقايسه 1740p از n1750 از بهتره كانترست عالي زمان پاسخ دهي عالي برايتنس خيلي خوب و زاويه ديد عالي و ظاهر خيلي خوب .

ممنون سعید جان

لطف میکنی جواب بقیه سوالاتم رو هم بدی
:rolleyes:

با تشکر فراوان :blush:

mahshin

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر همگی دوستان باسواد و عزیز:
با مبلغ حدود 800 تا 750 تومان یک سیستم با پردازشگرو کارت گرافیک و مادربرد عالی ترجیحا بر مبنای AMD64 یا اینتل خوب و مناسب برای بازی و encode و سرعت اجرای عالی برنامه ها . کارت صدا را حرفه ای نمی خواهم و اسپیکر بیشتر از 30 و40 تومان نمی خواهم. کارت صدا 24 بیتی هم باشد کافی است. کارت شبکه خوب و پر سرعت و مونیتور LG 17" CRT هم می خواهم. هارد خوب سریع و مرغوب با DVD WRITER,DVD_ROM هم می خواهم.کارت کپچر یا TV یا ماهواره در صورت رسیدن پول است. لازم به توضیح است من در اصفهان هستم و اگر ارزش داشته باشد به تهران هم خواهم آمد.
از همه عزیزانی که به من کمک کنند مخلصانه سپاسگزارم

MY COMI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از MY COMI :
ممنون از راهنمایی هات(فدای مهربونی هات)
ولی چند تا نکته میمونه اگر لطف کنی و جواب بدی

p5ld2 se با p5ld2 چه فرقی فوکوله؟
این مینبوردا sata 2 را هم پشتیبانی میکنه؟
با توجه به این که مانیتورهای lcd lg را توصیه نمیکنند نظرت در مورده n1750 چیه؟
فن CPU INTEL 930 و920 را باید عوض کنم؟؟؟؟؟

خوشحال میشم اگه بقییه بچه ها هم نظرشونو در مورده این سیستم بدن
اگر هم امکان داره ادرس یک مغازه خوب را بدین که معتبر باشه چون من یک روز میام تهران و مهلت تست ندارم

کسی ما را قابل نمیدونه(البته بجز سعید خان)
فردا میخوام بیام تهران بخرم لطفا کمکم کنید

با تشکر خیلی خیلی فراوان :blush:

بالا