saeid_2001
کاربر تازه وارد
دقيقا تاييد ميشه به نظر من مينبورد ديگهاي انتخاب كن .به نقل از amd>intel :شما با ديدن يك review ميخواي بري يك مادربرد ناشناس بخري . من كه نميدونم اگه واقعا مادربرد خوبي بود شركتهاي بزرگتري از سيماوا هستن كه واردش كنن. تو اين رنج من فاكسان رو به اين ترجيح ميدم بازم ميل خودت من قصد توهين به دوست خوبم رو ندارم ولي چيزي پيشنهاد كنيم كه خودمون خريده باشيم .
در مورد 7600gs من هم asus رو بيشتر قبول دارم . هميشه كارت هاش حرفه اي ترن . يا inno3d كه اونم از ddr3 بهره ميگيره . پيكسل ويو در مقابل ايسوس و inno3d حرفي براي گفتن نداره . ممنون
در مورد پاور من هم tt430w رو قبول دارم هم acbel 400 وات . ولي 430 وات tt يه نمه بهتره .
در مورد كارت گرافيك بستگي داره چقدر بخواي هزينه كني اگه خيلي ميخواي هزينه كني خوب يه Evga 7600gs ميتوني بگيري كه البته اصلا به صرفه نيست و خريدش اصلا توصيه نميشه ولي اگه يه چيز خوب با قيمت متانسب ميخواي همون Asus خوبه يا Msi هم بدك نيست حتي Pixle View هم خوبه ولي بازم Asus بهتره .
در مورد انتخاب مينبورد SLI اصلا شما ببين استفاده داري از SLI يا نه اگه نداري چه دليلي داره كه مينبورد SLI Support بگيري .
SLI مصرف وات بالايي داره البته اينكه مصرف يه كارت در حالت SLI چقدر با مصرف همون كارت در حالت معمولي فرق ميكنه كاملا بستگي به نوع كارت داره مثلا مصرف وات 7600GT SLI تقريبا نصف مصرف 7900GTX SLI هست البته حدودا . با اين حال شما سعي كن براي SLI پاورت رو حداقل 70-80 وات قويتر از حالت معمولي برداري .
در مورد كيس هم سري 66 يا 88 فراسو يا سري تقريبا جديد كيسهاي گرين خيلي خوبن اين كيس رنگيهاشم خيلي خوشگله مدلشو يادم رفته ولي من صورتيشو چند وقت پيشا ديدم خيلي ازش خوشم اومد