• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره براي خريد سيستم تا يك ميليون تومن

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از amd>intel :
شما با ديدن يك review ميخواي بري يك مادربرد ناشناس بخري . من كه نميدونم اگه واقعا مادربرد خوبي بود شركتهاي بزرگتري از سيماوا هستن كه واردش كنن. تو اين رنج من فاكسان رو به اين ترجيح ميدم بازم ميل خودت من قصد توهين به دوست خوبم رو ندارم ولي چيزي پيشنهاد كنيم كه خودمون خريده باشيم .

در مورد 7600gs من هم asus رو بيشتر قبول دارم . هميشه كارت هاش حرفه اي ترن . يا inno3d كه اونم از ddr3 بهره ميگيره . پيكسل ويو در مقابل ايسوس و inno3d حرفي براي گفتن نداره . ممنون

در مورد پاور من هم tt430w رو قبول دارم هم acbel 400 وات . ولي 430 وات tt يه نمه بهتره .
دقيقا تاييد ميشه به نظر من مينبورد ديگهاي انتخاب كن .
در مورد كارت گرافيك بستگي داره چقدر بخواي هزينه كني اگه خيلي ميخواي هزينه كني خوب يه Evga 7600gs ميتوني بگيري كه البته اصلا به صرفه نيست و خريدش اصلا توصيه نميشه ولي اگه يه چيز خوب با قيمت متانسب ميخواي همون Asus خوبه يا Msi هم بدك نيست حتي Pixle View هم خوبه ولي بازم Asus بهتره .
در مورد انتخاب مينبورد SLI اصلا شما ببين استفاده داري از SLI يا نه اگه نداري چه دليلي داره كه مينبورد SLI Support بگيري .
SLI مصرف وات بالايي داره البته اينكه مصرف يه كارت در حالت SLI چقدر با مصرف همون كارت در حالت معمولي فرق ميكنه كاملا بستگي به نوع كارت داره مثلا مصرف وات 7600GT SLI تقريبا نصف مصرف 7900GTX SLI هست البته حدودا . با اين حال شما سعي كن براي SLI پاورت رو حداقل 70-80 وات قويتر از حالت معمولي برداري .
در مورد كيس هم سري 66 يا 88 فراسو يا سري تقريبا جديد كيسهاي گرين خيلي خوبن اين كيس رنگيهاشم خيلي خوشگله مدلشو يادم رفته ولي من صورتيشو چند وقت پيشا ديدم خيلي ازش خوشم اومد
8.gif
چند مدل خفن هم اين گرين داره كه خيلي خوبه . اگرم ميخواي ديگه خيلي هزينه كني خوب Tt هست .

smrr57

Registered User
لایک‌ها
7
اگر کارت صرفا بازیه صبر کن یک play station 3 بگیر قیمتش 1024 دلار البته فقط یک نظره
اگر میخوای در حال حاضر سیستم بگیری به نظر من اینتل بگیری بهتره به خصوص cpu 950 که از نظر کارایی تو بازی با 4400 x2 اختلاف کمی داره ولی قیمتش از 4400x2 واقعا پایین تره

amiro0o0o

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از saeid_2001 :
دقيقا تاييد ميشه به نظر من مينبورد ديگهاي انتخاب كن .
در مورد كارت گرافيك بستگي داره چقدر بخواي هزينه كني اگه خيلي ميخواي هزينه كني خوب يه Evga 7600gs ميتوني بگيري كه البته اصلا به صرفه نيست و خريدش اصلا توصيه نميشه ولي اگه يه چيز خوب با قيمت متانسب ميخواي همون Asus خوبه يا Msi هم بدك نيست حتي Pixle View هم خوبه ولي بازم Asus بهتره .
در مورد انتخاب مينبورد SLI اصلا شما ببين استفاده داري از SLI يا نه اگه نداري چه دليلي داره كه مينبورد SLI Support بگيري .
SLI مصرف وات بالايي داره البته اينكه مصرف يه كارت در حالت SLI چقدر با مصرف همون كارت در حالت معمولي فرق ميكنه كاملا بستگي به نوع كارت داره مثلا مصرف وات 7600GT SLI تقريبا نصف مصرف 7900GTX SLI هست البته حدودا . با اين حال شما سعي كن براي SLI پاورت رو حداقل 70-80 وات قويتر از حالت معمولي برداري .
در مورد كيس هم سري 66 يا 88 فراسو يا سري تقريبا جديد كيسهاي گرين خيلي خوبن اين كيس رنگيهاشم خيلي خوشگله مدلشو يادم رفته ولي من صورتيشو چند وقت پيشا ديدم خيلي ازش خوشم اومد
8.gif
چند مدل خفن هم اين گرين داره كه خيلي خوبه . اگرم ميخواي ديگه خيلي هزينه كني خوب Tt هست .
خوب به نظر شما چه مینبوردی خوبه ؟؟؟؟ ( SLI نباشه )
سایت tomshardware که بهترین امتیازو به همین msi k8n neo4 platinum داده !!
http://www17.tomshardware.com/2005/05/13/life_in_the_fast_lane/page15.html#synthetic
اما یه مشکل اساسی که داره مثل اینکه فن صداداری داره و یکی دیگه اینکه ویندور me,98 رو با وجود این مین نمیشه نصب کرد ! :eek:
گرافیک رو هم به احتمال زیاد همون asus میگیرم (آدم وقتی میبیندش با قیافش حال میکنه ! :D )
راستی کسی میدونه قیمت inno3d 7600gst در ایران چنده ؟؟
رم 400 2G( 2x1g) ocz gold dual channel فکر کنم خوب باشه البته همینم نوعای مختلف داره!
کیس هم بالاخره یه کاریش میکنیم ... رم هم که 430 Tt.
هارد هم فکر کنم samsung 160G خوب باشه ...
speaker هم logitech X-530 .. :happy:
و اما میمونه موس و کیبورد و مانیتورر .. مانیتور با وجود اینکه viewsonic vx922 گیر نمیاد فکر کنم benQ FP93GX بهترین گزینه باشه ... در مورد کیس و موس هم لطفا راهناییم کنید و در مورد سایر چیزهایی که گفتم نظر بدید !
اگه میشه در مورد هر قطعه بهترین گارانتی رو بگید که از همون قطعه بخرم
در آخر هم از دوستان خوبم saeid_2001 و AMD>intel و M654 که من رو با راهنماییهاشون کمک میکنند متشکرم :)
دوستان دیگه هم اگه بیان و نظر بدن خیلی ممنون میشم

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از amiro0o0o :
خوب به نظر شما چه مینبوردی خوبه ؟؟؟؟ ( SLI نباشه )
سایت tomshardware که بهترین امتیازو به همین msi k8n neo4 platinum داده !!
http://www17.tomshardware.com/2005/05/13/life_in_the_fast_lane/page15.html#synthetic
اما یه مشکل اساسی که داره مثل اینکه فن صداداری داره و یکی دیگه اینکه ویندور me,98 رو با وجود این مین نمیشه نصب کرد ! :eek:
گرافیک رو هم به احتمال زیاد همون asus میگیرم (آدم وقتی میبیندش با قیافش حال میکنه ! :D )
راستی کسی میدونه قیمت inno3d 7600gst در ایران چنده ؟؟
رم 400 2G( 2x1g) ocz gold dual channel فکر کنم خوب باشه البته همینم نوعای مختلف داره!
کیس هم بالاخره یه کاریش میکنیم ... رم هم که 430 Tt.
هارد هم فکر کنم samsung 160G خوب باشه ...
speaker هم logitech X-530 .. :happy:
و اما میمونه موس و کیبورد و مانیتورر .. مانیتور با وجود اینکه viewsonic vx922 گیر نمیاد فکر کنم benQ FP93GX بهترین گزینه باشه ... در مورد کیس و موس هم لطفا راهناییم کنید و در مورد سایر چیزهایی که گفتم نظر بدید !
اگه میشه در مورد هر قطعه بهترین گارانتی رو بگید که از همون قطعه بخرم
در آخر هم از دوستان خوبم saeid_2001 و AMD>intel و M654 که من رو با راهنماییهاشون کمک میکنند متشکرم :)
دوستان دیگه هم اگه بیان و نظر بدن خیلی ممنون میشم
inno3d دو تا مدل داره 7600GS که ددر2 تو ایران حدود 165 تومن قیمت داره 7600GST که ددر3 هس باید قیمتش بالای 200 باشه دقیق ندارم!ضمنا این این سری برند تازه وارد هس باید بذاری آقا امید تستشون کنن بعدا بری طرفشون!!
شما اون مادربرد رو بخاطر پایداری و تجهیزات کاملش میگیری نه صرف SLI بودنش هر برندی مرجوعی داره مطمئن باش هر مدل دیگه ای رو بگیری این احتمال کمتر نمیشه(مگر بعضی مدلهای Epox).
اون رم هم گولد هس قیمت ناچیزی داره حدود 240-250 تومن کیفیتش هم در مقابل پیتریت سری اکستریم تعریف چندانی نداره.
اون مانیتور بنکیو رو مطمئنی موجوده؟!چند قیمت کردی؟!حالا حالاها نباید بیاد!قیمت BenQ FP202W هم شده حدود 380-390 چوق!
کیس هم بغیر از 6412 فرا بر ندار که خرج اظافیه قیمت دقیقشو ندارم باید حدود 40-50 باشه
در مورد موس بستگی داره چقدر مایه بذاری دور و بر 30 تومن MX510 لاجیتک و مدلهای ریزر بالاتر میتونی مدلهای لیزری لاجیتک رو بگیری با قیمتی حدود 70.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از amiro0o0o :
امید جان ممنون از نظراتت
در ضمن مطمئن باش که نظر شخصی دادن هیچ توهینی به هیچ کس نیست و به حر حال ممنون که وقت گذاشتی و نظرتو گفتی
ولیییییییییی ... منو حسابی در شک انداختی:wacko: ... آخه این مادر برد تنها در ایران هم ارزون نیست بلکه در خارج هم نسبت به هم ردیفای خودش ارزونه و این خودش جای تردیده ! به هر حال من که اصلا دوست ندارم یه چیزی بگیرم که بعد پشیمون شم !
251.gif

ولی به هر حال چون ارزونه شاید ریسک خریدشو کردم .. اگر هم که این ریسکو نکردم همون msi k8n neo4 platinum یا DFI Lanparty UT NF4 Ultra D رو میگیرممم که بین این دوتا هم موندم !
.. راستی یه سوال هم در مورد این مادر برد MSI داشتم که درسته که نمیشه با این مادر برد ویندوز me و 98 نصب کرد ؟
در مورد 7600gs هم خوب اگه inno3d از رم DDR3 استفاده کرده که مطمئنا اگه بخوام فندار بگیرم همین inno3d میگیرم
شما نظرت در مورد یه کیس خوب و زیبا که جریان هوای خوبی داشته باشه و فیلترینگ صداش خوب باشه چیه .. فکر نمیکم روی کیس هزینه نسبتا زیاد کردن ضرر داشته باشه چون واسه آدم میمونه ... درسته ؟؟؟
ممنونم ... :)

كلا چيپهاي جديد مخصوصل سري انفورس ويندوزهاي سري 9x رو ساپورت نميكنن
من inno3d رو تست كردم و جواب داده
من به شما msi k8n neo4 platnium رو بهت پيشنهاد مادربرد خوبيه و هيچ وقت پشيمون نميشي
در اون مادربرد هم نظري ندارم فقط اينو ميگم برند نا شناخته اي و چون از چيپ sli استفاده ميكنه پرفورمنسش خوبه ولي بايد ديد كاربردش در طولاني مدت خوبه .

VB.NET

Registered User
لایک‌ها
86
amd>intel عزیز دست شما درد نکنه

دوستان عزیز توجه کنید بودجه من 3 میلیون تومنه

amd>intel این بهترین سیستمه ؟

اگه ممکنه قیمت هر قطعه رو هم بگید

اگه براتون زحمت نیست بگید اینا رو از کجا بگیرم که توی این بازار رضا این ور اون ور نرم

در جواب اون دوستمون که گفت صبر کن play station 3 بیاد بگیر هر وقت اومد اونم میگیرم

از راهنمائیهاتون ممنون.

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال
با 2 تا سی پی یو 64 بیتی 4200 چیکار میکنن ؟
یعنی چه کاری اینارونیاز داره ؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
مطمئن باش اين سيستم كاملا همه نيازهاي شما رو برطرف ميكه و سيستم كولينگ با آب داره . بايد يه پاور 500 وات acbel هم بهش اضافه كنيد

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عجب سیستمی ...
من تعجب کردم ... گفتم مگه میشه با 300 تومن سیستم بست ... اونم با مانیتور ... نگو 3 میلیون تومنه ...

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از VB.NET :

اگه براتون زحمت نیست بگید اینا رو از کجا بگیرم که توی این بازار رضا این ور اون ور نرم

در جواب اون دوستمون که گفت صبر کن play station 3 بیاد بگیر هر وقت اومد اونم میگیرم

از راهنمائیهاتون ممنون.

میگم شما یه کاری کن ... این سیستمو که گرفتی ، یه PS3 و XBOX 360 هم بردار دیگه ... :wacko: ... مردم چه پولایی دارن ...!!! :wacko:
اگر من توی بازار چیز دیگه ای دیدم خبرتون می کنم ... :wacko:

smrr57

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از VB.NET :

از راهنمائیهاتون ممنون.

در مورد ps3 شوخی کردم-خودش به کنار ولی فکر کنم بازیهاش باید گرون باشه
یک نیگاه به لینک زیر بنداز
950 d تو بعضی از بازیها از x2 4200 سرتره و با 4600 x2 اختلاف کمی داره مثل quake III
http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=236&chart=50&model2=320
یا doom III
http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=236&chart=70&model2=320

تو far cry از x2 4200 عقب تره
http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=236&chart=68&model2=320

تو کارهای گرافیکی ویا 3d اینتل 950 d برابری میکنه و یا برتره
http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=236&chart=60&model2=320

MY COMI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنماییهاتون

جناب M654نظر شما در مورد LG 1740P چیه؟؟؟؟ وراستی مانیتور DVI BF 1750 داره؟؟
به نظر شما بهتره برا خرید CPUیه هفته ای صبر کنم , یا زیاد فرقی نمی کنه؟؟؟

با تشکر

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از MY COMI :
ممنون از راهنماییهاتون

جناب M654نظر شما در مورد LG 1740P چیه؟؟؟؟ وراستی مانیتور DVI BF 1750 داره؟؟
به نظر شما بهتره برا خرید CPUیه هفته ای صبر کنم , یا زیاد فرقی نمی کنه؟؟؟

با تشکر
ایندو مدل با اینکه قیمتشون تقریبا یکسانه اما سام کاملا برتره DVI هم داره.
ممکن قیمتها کم بشه اگه جنس به بازار تزریق بشه.

kakihot

Registered User
لایک‌ها
1
شما بهتره سفارش بدی برات بیارن مارکهایی مثل alianware -dell -voodo-abs-و یا ...
چون اینجا هر کاری بالاخره یه جاش خراب میشه

M654

Registered User
لایک‌ها
3
CPU: PD 950 -->330
Asus P5W DH Deluxe -->230-250
VGA: CLUB 3D X1900 CFE 512MB + CLUB 3D X1900 XT 512MB -->960
Ram: Patriot 2*1GB DDRII-667 Extreme Series -->170
Sound Card: CREATIVE XFI XT MU PLATINUM -->170
Speakers System: CREATIVE S750 -->440
LCD: 2*BENQ FP202W -->~760-780
TP: 3070
باقیش هم واسه باقی قطعات

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نظر من اگه یک X1900XT می خرید با یک مادربرد CorssFire که بهتره 32lane داشته باشه بهتر بود.
چون می تونست FSAA+HDR رو هم اجرا کنه...
M654 چرا دو تا LCD بگیره؟؟؟؟؟؟
ولی من یکی که حیفم میاد با این پول فعلا چیزی بگیرم.. چون در آینده ی نزدیک و فوق العاده زود (تا 3-4 ماه دیگه) این سیستم قدیمی میشه...
مثلا E6600 هم قیمت همین x2 4200 که دارین میگیرین اما 2 برابر Performance داره... حداکثر تا یک ماه دیگه تو بازار جهانی هست...
یا مثلا G80 هم خیلی زود میاد... با Directx10 اون موقع 2 تا ATI X1900XT CrossFire به چه درد میخوره وقتی نتونه کامل بازیهای DX10 رو اجرا کنه...
خلاصه مطمئن باشید مدتی صبر کنید اصلا ضرر نمی کنید چون تحولات شدیدی داره تو دنیای GPU-CPU اتفاق میفته.
اما اگر اصرار دارین الان بگیرین
Athlon 64 X2 4600
CorssFire Motherboard READY
ATI Radeon X1900XTX
Ram 2*1GB OCZ
HDD 2* Samsung RAID0
LCD ViewSonic 2ms or Samsung 1750BF 2ms

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از MohammadR :
به نظر من اگه یک X1900XT می خرید با یک مادربرد CorssFire که بهتره 32lane داشته باشه بهتر بود.
چون می تونست FSAA+HDR رو هم اجرا کنه...
M654 چرا دو تا LCD بگیره؟؟؟؟؟؟
ولی من یکی که حیفم میاد با این پول فعلا چیزی بگیرم.. چون در آینده ی نزدیک و فوق العاده زود (تا 3-4 ماه دیگه) این سیستم قدیمی میشه...
مثلا E6600 هم قیمت همین x2 4200 که دارین میگیرین اما 2 برابر Performance داره... حداکثر تا یک ماه دیگه تو بازار جهانی هست...
یا مثلا G80 هم خیلی زود میاد... با Directx10 اون موقع 2 تا ATI X1900XT CrossFire به چه درد میخوره وقتی نتونه کامل بازیهای DX10 رو اجرا کنه...
خلاصه مطمئن باشید مدتی صبر کنید اصلا ضرر نمی کنید چون تحولات شدیدی داره تو دنیای GPU-CPU اتفاق میفته.
اما اگر اصرار دارین الان بگیرین
Athlon 64 X2 4600
CorssFire Motherboard READY
ATI Radeon X1900XTX
Ram 2*1GB OCZ
HDD 2* Samsung RAID0
LCD ViewSonic 2ms or Samsung 1750BF 2ms
آره منهم چند پست پیش همین پیشنهاد رو بشون دادم ;البته زمان رسیدنشون مشخص نیس شاید 5ماه دیگه تو ایران, اون مانیتورها رو هم میشه بصورت دوال دیسپلی بکار برد.

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
بله الان دیدم ;) قبل از این پست ندیده بودم
در مورد Dual Display باید دید خودشون هم خوششون میاد یا نه من خودم موافقش نیستم..

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
سلام مجدد بچه ها من یادم یکی از دوستان گفت مدم گیگا بگیر روی ویندوز 64 خوب نصب میشه من گیگا گرفتم ولی روی 64 نصب نمیشه اون وقت گفته بودید که باید یک فایلی دانلود کنی فایله کجا هست و تو چه سایتی باید بری

VB.NET

Registered User
لایک‌ها
86
بچه ها دستتون درد نکنه از راهنمائیتون ممنون

M654 عزیز من خودم از Dual Display کار کردن خوشم نمیاد

ببخشید الان بهترین CPU که تو ایران میشه تا سقف 1میلیون تهیه کرد چیه؟

همچنین بهترین سیستم کولینگ (در ایران ) میشه تهیه کرد چیه؟

اگه نمیشه بهترین قطعات رو تو ایران تهیه کرد توی دبی میشه؟
Amd 4800 رو تو ایران نمیشه پیدا کرد؟
آیا با سیستم پیشنهادی شما تمام بازی ها رو میشه با آخرین کوالیتی بازی کرد؟

بالا