amd>intel
مدیر بازنشسته
سري gold تو بازار هست . من همچنان به شما ocz رو پيشنهاد ميدم . يه سري به سايت ocz بزن.
من برند asus رو پيشنهاد ميدم . گرونتره ولي مطمئن تره
من برند asus رو پيشنهاد ميدم . گرونتره ولي مطمئن تره
گرين رو من تست كردم . بعد از 1 سال 50 تومن پولت رو دور ميريزيبه نقل از amiro0o0o :پس گرین برمیدارم ... نگید بده !
هميشه قيمت در كنار كيفيت مطرح بوده و هست . اينو بايد مدنظر داشته باشيم .به نقل از amd>intel :در مورد كارت گرافيك من asus رو به pixelview ترجيح ميدم . چون هميشه كارتهاي گرافيكش قابل اطمينان بوده. در مورد مادربرد jetway هم من نظري ندارم و مخالفم با خريدن يك برند ناشناس و بدنام به خاطر اينكه از چيپ nf4sli استفاده ميكنه .
GT که آره !!! منم رو GT حدود 220 حساب باز کردم اگه هم که GS بخوام بگیرم حدود 150 .... راستی در بازی GT و GS تفاوت بسیار محسوسی دارن .. نه ؟ضمنا كارت گرافيك رو تا زير 160 تومن به غير از pixelview 7600 Gddr3 فكرشم نكن.
جدا" ؟ یعنی انقد مزخرفه ؟؟ شما این پاوری که تست کردی مربوط به چه زمانیه ! به هر حال ممنونم که منو در جریان قرار دادیگرين رو من تست كردم . بعد از 1 سال 50 تومن پولت رو دور ميريزي
آقای rax اگه مدل های خوب رم patriot مربوط به DDR رو بگید ممنون میشمرم پتریوت عالیه ولی اگه بتونی مدلهای درست و حسابیشو پیدا کنی..
راجب اسلات ها اگه محمد جان تو همون نقد ميخوندي ديدي كه طرف ميخواد 3 تا كارت گرافيك ببنده :دي در حالي كه مادربرد sli هست . در نتيجه كلا نتيجه گيري غلطي از قضيه داشته .به نقل از MohammadR :خب حالا اصلا کسی با برد 939 از Jetway کار کرده ببینیم چه جوریاس..؟
newegg.com رو یک سر بزنین نظر بعضی از خریداران که مطلوب نبوده...
پورت firewire نداره...
یکی نوشته بود دمای CPU رو زیاد نشون میده یکی نوشته بود اسلات ها خیلی به هم نزدیکن یکی دیگه گفته بود کار با بایوسش مشکله...
برنامه های جانبی اش(مخصوصا برای monitoring) جالب نیستن کولینگ ضعیفی داره
مهدی جان درسته که قیمت مطرحه اما من یکی با این پول ریسک خرید SLI نمی کنم... چرا این قدر قیمتش پایینه؟
من فكر نميكنم وحيد مادربردي پيشنهاد داده باشه كه كسي پشيمون باشه از خريدش . به هر حال من حاضرم به عنوان يك اماتور اين مادربرد رو تست كنم .به نقل از amd>intel :من الان كامنت هاي newegg رو نگاه ميكردم به مادربردهاي گيگا نسبت به اين جت وي ايمان آوردم. خدا رو شكرت
البته دوستان جدمون ارادت ويژه به شعار ايراني چيز ايراني بخر دارند .به نقل از amiro0o0o :GT که آره !!! منم رو GT حدود 220 حساب باز کردم اگه هم که GS بخوام بگیرم حدود 150 .... راستی در بازی GT و GS تفاوت بسیار محسوسی دارن .. نه ؟
در مورد برند pixleview هم من نمیدونم چه طور در ایران این همه مشتری پیدا کرده ... فقط همین قد که من نتونستم در سایتهای درستی مثل newegg نمونشو پیدا کنم ... و فکر میکنم برند غیر قابل اعتمادیه !
جدا" ؟ یعنی انقد مزخرفه ؟؟ شما این پاوری که تست کردی مربوط به چه زمانیه ! به هر حال ممنونم که منو در جریان قرار دادی
آقای rax اگه مدل های خوب رم patriot مربوط به DDR رو بگید ممنون میشم
از راهنمایی های همه ممنونم
اميد جان تجربه ي شما براي هر كاربري با ارزشه . اما وقتي تجربه ي جديدي نباشه ادم مجبور ميشه تو 1 دور دايره اي شكل بسته به دور خودش به چرخه و ديدش رو به همون دايره بسته نگه داره .به نقل از amd>intel :مهدي جان منو قبول داري يا نه ؟
به پير و پيغمبر نخر . پشيمون ميشي .
مگه غير از اينه كه معروفترين award اش مال اناند بوده ؟به نقل از amd>intel :مهدي epox با جت وي خيلي فرق داره . چندين بار award گرفته . ولي اين نميدونم . ولي دوست داشتم انتخاب بهتري ميكردي