• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره براي خريد سيستم تا يك ميليون تومن

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سري gold تو بازار هست . من همچنان به شما ocz رو پيشنهاد ميدم . يه سري به سايت ocz بزن.
من برند asus رو پيشنهاد ميدم . گرونتره ولي مطمئن تره

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اتفاقا روي پاور هزينه كنيد ضرر نميكنيد . چون روي پرفورمنس سيستم تاثير داره . حداقل 500 وات real

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
من مادربرد JW GT4Sli رو به همراه پاور 430 TT پيشنهاد ميكنم:)

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
ضمنا كارت گرافيك رو تا زير 160 تومن به غير از pixelview 7600 Gddr3 فكرشم نكن.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از amiro0o0o :
پس گرین برمیدارم ... نگید بده ! :D
گرين رو من تست كردم . بعد از 1 سال 50 تومن پولت رو دور ميريزي :)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
رم پتریوت عالیه ولی اگه بتونی مدلهای درست و حسابیشو پیدا کنی..

الان DDR2 این برند که حرف نداره..به نقل از تامس:
http://www.tomshardware.com/2006/02/27/in_search_of_true_ddr2_bleeding_edge_memory/page34.html

Today, Corsair offers the fastest DDR2 modules available on the market. These modules aren't cheap, and most likely will appeal to PC enthusiasts, but they also offer optimal performance levels. The only other vendor that offers comparable figures is the newcomer Patriot Memory

Which to choose? Indeed, you can find 1 GB memory modules at under $60 and get decent performance. But cheap isn't optimal - if you go for Corsair or Patriot Memory you'll spend a lot more

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نظر من acbel 400 w و tt 430 w بهتر ين گرينه هستند. در مورد گرين هم نبايد اينقدر بي انصاف بود. نمونش مقايسه با پاورهاي بي كيفيت tvm . در مدلهاي جديدش كمتر مشگل تركيدگي خازن هست

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
در مورد كارت گرافيك من asus رو به pixelview ترجيح ميدم . چون هميشه كارتهاي گرافيكش قابل اطمينان بوده. در مورد مادربرد jetway هم من نظري ندارم و مخالفم با خريدن يك برند ناشناس و بدنام به خاطر اينكه از چيپ nf4sli استفاده ميكنه .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از amd>intel :
در مورد كارت گرافيك من asus رو به pixelview ترجيح ميدم . چون هميشه كارتهاي گرافيكش قابل اطمينان بوده. در مورد مادربرد jetway هم من نظري ندارم و مخالفم با خريدن يك برند ناشناس و بدنام به خاطر اينكه از چيپ nf4sli استفاده ميكنه .
هميشه قيمت در كنار كيفيت مطرح بوده و هست . اينو بايد مدنظر داشته باشيم .

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خب حالا اصلا کسی با برد 939 از Jetway کار کرده ببینیم چه جوریاس..؟
newegg.com رو یک سر بزنین نظر بعضی از خریداران که مطلوب نبوده...
پورت firewire نداره...
یکی نوشته بود دمای CPU رو زیاد نشون میده یکی نوشته بود اسلات ها خیلی به هم نزدیکن یکی دیگه گفته بود کار با بایوسش مشکله...
برنامه های جانبی اش(مخصوصا برای monitoring) جالب نیستن کولینگ ضعیفی داره
مهدی جان درسته که قیمت مطرحه اما من یکی با این پول ریسک خرید SLI نمی کنم... چرا این قدر قیمتش پایینه؟:D

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من الان كامنت هاي newegg رو نگاه ميكردم به مادربردهاي گيگا نسبت به اين جت وي ايمان آوردم. خدا رو شكرت

amiro0o0o

Guest
لایک‌ها
0
ضمنا كارت گرافيك رو تا زير 160 تومن به غير از pixelview 7600 Gddr3 فكرشم نكن.
GT که آره !!! منم رو GT حدود 220 حساب باز کردم اگه هم که GS بخوام بگیرم حدود 150 .... راستی در بازی GT و GS تفاوت بسیار محسوسی دارن .. نه ؟
در مورد برند pixleview هم من نمیدونم چه طور در ایران این همه مشتری پیدا کرده ... فقط همین قد که من نتونستم در سایتهای درستی مثل newegg نمونشو پیدا کنم ... و فکر میکنم برند غیر قابل اعتمادیه !
گرين رو من تست كردم . بعد از 1 سال 50 تومن پولت رو دور ميريزي
جدا" ؟ یعنی انقد مزخرفه ؟؟ شما این پاوری که تست کردی مربوط به چه زمانیه ! به هر حال ممنونم که منو در جریان قرار دادی :)
رم پتریوت عالیه ولی اگه بتونی مدلهای درست و حسابیشو پیدا کنی..
آقای rax اگه مدل های خوب رم patriot مربوط به DDR رو بگید ممنون میشم
از راهنمایی های همه ممنونم

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از MohammadR :
خب حالا اصلا کسی با برد 939 از Jetway کار کرده ببینیم چه جوریاس..؟
newegg.com رو یک سر بزنین نظر بعضی از خریداران که مطلوب نبوده...
پورت firewire نداره...
یکی نوشته بود دمای CPU رو زیاد نشون میده یکی نوشته بود اسلات ها خیلی به هم نزدیکن یکی دیگه گفته بود کار با بایوسش مشکله...
برنامه های جانبی اش(مخصوصا برای monitoring) جالب نیستن کولینگ ضعیفی داره
مهدی جان درسته که قیمت مطرحه اما من یکی با این پول ریسک خرید SLI نمی کنم... چرا این قدر قیمتش پایینه؟:D
راجب اسلات ها اگه محمد جان تو همون نقد ميخوندي ديدي كه طرف ميخواد 3 تا كارت گرافيك ببنده :دي در حالي كه مادربرد sli هست . در نتيجه كلا نتيجه گيري غلطي از قضيه داشته .

پورت فايرواير مثل usb كاربردي نيست كه تو هر مادربردي به صورت ديفالت موجود باشه . ضمن اينكه ميدونيم كه پورت بيشتر = كارايي كمتر در ساير موارد . در هر صورت اين نقص رو اگه به اسم نقص هم بدونيم با 7 تومن كارت قابل حله .

بقيه مواردش هم بعد از خريدش ريو ميكنم :دي
به هر حال تا اونجايي كه ميدونم يه نرم افزار داره به اسم my guard كه دقيقا مثل اكثر مادربردهاي روز دنيا يه برنامه ي مونيتورينگ هست .
ضمن اينكه مشابه مادربرد epox صفحه پستش همه چيز رو مانيتور ميكنه .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از amd>intel :
من الان كامنت هاي newegg رو نگاه ميكردم به مادربردهاي گيگا نسبت به اين جت وي ايمان آوردم. خدا رو شكرت
من فكر نميكنم وحيد مادربردي پيشنهاد داده باشه كه كسي پشيمون باشه از خريدش . به هر حال من حاضرم به عنوان يك اماتور اين مادربرد رو تست كنم .
14.gif

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
مهدي جان منو قبول داري يا نه ؟

به پير و پيغمبر نخر . پشيمون ميشي .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از amiro0o0o :
GT که آره !!! منم رو GT حدود 220 حساب باز کردم اگه هم که GS بخوام بگیرم حدود 150 .... راستی در بازی GT و GS تفاوت بسیار محسوسی دارن .. نه ؟
در مورد برند pixleview هم من نمیدونم چه طور در ایران این همه مشتری پیدا کرده ... فقط همین قد که من نتونستم در سایتهای درستی مثل newegg نمونشو پیدا کنم ... و فکر میکنم برند غیر قابل اعتمادیه !

جدا" ؟ یعنی انقد مزخرفه ؟؟ شما این پاوری که تست کردی مربوط به چه زمانیه ! به هر حال ممنونم که منو در جریان قرار دادی :)

آقای rax اگه مدل های خوب رم patriot مربوط به DDR رو بگید ممنون میشم
از راهنمایی های همه ممنونم
البته دوستان جدمون ارادت ويژه به شعار ايراني چيز ايراني بخر دارند .
14.gif

در هر صورت تصميم با شماست كه چطور پولتون رو خرج كنيد
ninja.gif

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از amd>intel :
مهدي جان منو قبول داري يا نه ؟

به پير و پيغمبر نخر . پشيمون ميشي .
اميد جان تجربه ي شما براي هر كاربري با ارزشه . اما وقتي تجربه ي جديدي نباشه ادم مجبور ميشه تو 1 دور دايره اي شكل بسته به دور خودش به چرخه و ديدش رو به همون دايره بسته نگه داره .
يادمون نره تا 6 ماه پيش اينجا كسي epox نميشناخت اما الان نقل محفل هر مادربرد 939 همين epox هست . بعضي وقتها لازمه ادم به ريسك دست بزنه .

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
مهدي epox با جت وي خيلي فرق داره . چندين بار award گرفته . ولي اين نميدونم . ولي دوست داشتم انتخاب بهتري ميكردي

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از amd>intel :
مهدي epox با جت وي خيلي فرق داره . چندين بار award گرفته . ولي اين نميدونم . ولي دوست داشتم انتخاب بهتري ميكردي
مگه غير از اينه كه معروفترين award اش مال اناند بوده ؟
مگه غير از اينه كه الان اناند اين مادربرد jetway رو يه مادبرد ايده ال براي اوركلاكينگ ميدونه ؟
يا ما آناند رو قبول داريم يا نداريم . اگه قبولش داريم بهش اعتماد ميكنيم . اگه قبولش هم نداريم در جاي ديگه هم ازش دفاع ميكنيم .
به هر حال من كه گفتم اين مادربرد فقط و فقط و فقط 77 تومن هست ! 1/3 قيمت diamond msi . , و نصف قيمت dfi . هر چه قدر هم بد باشه فكر كنم ارزش خريد بالايي داره و ارزش تست كردن رو يه بار براي هميشه داره . من اين مادربرد رو ميخرم تا به اين بحثها كه مادربرد بي پدر و مادر يعني jetway يه بار براي هميشه خاتمه بدم .

بالا