amd>intel
مدیر بازنشسته
من فقط ميتونم بگم مبارك باشه . و به مشگلي برنخوري
به نقل از hwt :مگه غير از اينه كه معروفترين award اش مال اناند بوده ؟
مگه غير از اينه كه الان اناند اين مادربرد jetway رو يه مادبرد ايده ال براي اوركلاكينگ ميدونه ؟
يا ما آناند رو قبول داريم يا نداريم . اگه قبولش داريم بهش اعتماد ميكنيم . اگه قبولش هم نداريم در جاي ديگه هم ازش دفاع ميكنيم .
به هر حال من كه گفتم اين مادربرد فقط و فقط و فقط 77 تومن هست ! 1/3 قيمت diamond msi . , و نصف قيمت dfi . هر چه قدر هم بد باشه فكر كنم ارزش خريد بالايي داره و ارزش تست كردن رو يه بار براي هميشه داره . من اين مادربرد رو ميخرم تا به اين بحثها كه مادربرد بي پدر و مادر يعني jetway يه بار براي هميشه خاتمه بدم .
امروزبه نقل از amiro0o0o :حوب پس به سلامتی.... کی میخری که نتیجشو به ما هم بگی ؟![]()
امیدوارم که مادربرد خوبی باشه... البته باید گارانتی رو هم در نظر گرفت !![]()
![]()
راستي مشكل نمايش حرارتي هم تو اخرين بايوس حل شده :به نقل از MohammadR :خب حالا اصلا کسی با برد 939 از Jetway کار کرده ببینیم چه جوریاس..؟
newegg.com رو یک سر بزنین نظر بعضی از خریداران که مطلوب نبوده...
پورت firewire نداره...
یکی نوشته بود دمای CPU رو زیاد نشون میده یکی نوشته بود اسلات ها خیلی به هم نزدیکن یکی دیگه گفته بود کار با بایوسش مشکله...
برنامه های جانبی اش(مخصوصا برای monitoring) جالب نیستن کولینگ ضعیفی داره
مهدی جان درسته که قیمت مطرحه اما من یکی با این پول ریسک خرید SLI نمی کنم... چرا این قدر قیمتش پایینه؟![]()
بهترین گارانتی برا آلبالو هست.به نقل از daryapc :با عرض سلام
آقا كسي مي دونه گارانتي +3200
VENICE
چيه؟![]()
به نقل از amiro0o0o :...آقای rax اگه مدل های خوب رم patriot مربوط به DDR رو بگید ممنون میشم
از راهنمایی های همه ممنونم
به نقل از loyal280 :من ميخوام يه سيستم با مشخصات زير ببندم ,لطفا دوستان نظرشونو بگن
main: asus p5ld2
vga:asus 7600GT
cpu: intel pentium D 805
ram:2*512 dual channel ddr2 533 kingmax
hard:160GB sataII
POWER :GREEN 530W,380W REAL
dvd writer pioneer
dvd rom suzuki
این تغیرات رو بدی ضرر نمیکنی...به نقل از loyal280 :من ميخوام يه سيستم با مشخصات زير ببندم ,لطفا دوستان نظرشونو بگن
main: asus p5ld2
vga:asus 7600GT
cpu: intel pentium D 805
ram:2*512 dual channel ddr2 533 kingmax
hard:160GB sataII
POWER :GREEN 530W,380W REAL
dvd writer pioneer
dvd rom suzuki
به نقل از loyal280 :حسام جان ممنون از راهنماييت
دي وي دي رايترش يه ضعف بزرگ داره . video dvd read اش 4x هست كه واقعا ضعيفه .به نقل از M654 :این تغیرات رو بدی ضرر نمیکنی...
MB: asus p5ld2 se -->90-95
vgaixelView 7600GS DDR3 256mb -->155
cpu: intel pentium D 920
ram:2*512 dual channel ddr2 667 Patriot Extreme series -->82
hard:Samsung SataII 250GB -->73
DVDW: LG GSA-H10N
POWER :Acbel 400Real -->46
Case: Farassoo 4812 -->26
کارت گرفیکی که نوشتم اور خیلی عالی داره...سیپییو 920 نسبت به سری قبل دمای کمتر و توان مصرفی پایینتری داره دوبرابر کش داره 65نانو هس ...رمهای پیتریت تایمینگ و پرفورمنس مناسبی دارن در کنار قیمت مناسب...اگر سیپییو قراره در حالت استوک دوسالی کار کنه یه پاور مطمئن میخواد در این مورد بحث شده...اون رایتر الجی رو میشه مود کرد و اکثر کمبودهای نسبی ای که داره رفع میشه...هارد 250از نظر قیمت بصرفه تره ...به نقل از loyal280 :ميشه بگين سيستمي كه شما معرفي كردين چه برتري نسبت به سيستم من داره؟
به نقل از M654 :کارت گرفیکی که نوشتم اور خیلی عالی داره...سیپییو 920 نسبت به سری قبل دمای کمتر و توان مصرفی پایینتری داره دوبرابر کش داره 65نانو هس ...رمهای پیتریت تایمینگ و پرفورمنس مناسبی دارن در کنار قیمت مناسب...اگر سیپییو قراره در حالت استوک دوسالی کار کنه یه پاور مطمئن میخواد در این مورد بحث شده...اون رایتر الجی رو میشه مود کرد و اکثر کمبودهای نسبی ای که داره رفع میشه...هارد 250از نظر قیمت بصرفه تره ...
باز فرقی نمیکنه...به نقل از loyal280 :كسي كه اين سيستمو مي خواد اهل over نيست.
در مورد سي پي يو بايد بگم كه شما درست ميگي ولي به چه قيمتي؟لطفا قيمتشو بگين؟
يعني مي گي پاوري كه من انتخاب كردم مطمئن نيست آخه همينشم با هزار بدبختي برام تا شهرستان آوردن .
اينجا اصلا نميدونن thermaltake رو با كدوم ك مي نويسن
اين حرفا در مورد acbel هم صدق ميكنه