• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره براي خريد سيستم تا يك ميليون تومن

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوست خوبم اگه بتوني يه athlon 64 fx گير بياري خيلي عاليه . و دو تا كارت 7800 gt v, fh il سمه ببندي و دو گيگ رم و مادربرد asus همون كه گفتم

amiro0o0o

Guest
لایک‌ها
0
سلام ...
از دوستانم به خاطر راهنماییهاشون ممنونم
من به احتمال زیاد پنجشنبه سیستمو جمع میکنم
اون مانیتور بنکیو رو مطمئنی موجوده؟!چند قیمت کردی؟!حالا حالاها نباید بیاد!قیمت BenQ FP202W هم شده حدود 380-390 چوق!
من فکر میکردم موجوده ...:( یعنی اینم نیست ..؟؟؟ اگه نیست شاید همین BenQ FP202W رو خریدم ... میدونید که نمایندگی benQ کجاست و با چه گارانتیی باید بخرم ؟
از دوستان دیگه هم خواهشنمدم در زمینه مانیتور نظر خودشونو بگن من بیشتر استفادم در درجه اول گیمه .
دو تا مانیتور دیگه هم در ذهنم هست یکی samsung 940BF با رسپانس تایم 2ms و کانتراست 700:1 یکی دیگه Acer AL1951C با رسپانس4ms و کانتراست 700:1 .... نظرتون درباره اینا چیه ؟ چه مانیتوری بگییییرممم ؟؟؟
من به شما msi k8n neo4 platnium رو بهت پيشنهاد مادربرد خوبيه و هيچ وقت پشيمون نميشي
آقا امید این مادربردو با چه گارانتیی بخرمم و ار کجا .. قیمتشم اگه میدونی بگو .. ممنون
در مورد cpu AMd با گارانتی آلبالو تهیه کنم یا AMD electronic .. بعد همونجا میشه تستش کرد ؟؟
در مورد اسمبل هم تصمیم دارم خودم اینکارو انجام بدم با اینکه تا حالا نکردم .. راستی پاورو تصمیم گرفتم 580 reall green بگیرم .. مدل GP580B-EPS ... به نظر پاور خوبی میاد ... قیمتشم فکر کنم 85 تومنه
رم OCZ رو با چه گارانتیی میتونم تهیه کنم ؟؟ آیا سری gold سری خوبیه .... ؟
ممنون از اینکه وقت میذارید

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره ... یه FX-60 بخره خیلی توپه ...

smrr57

Registered User
لایک‌ها
7
یکم روی پولت بزاری میتونی یک سرور بخری!

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سرور ؟ مگه ميخواهد شبكه راه بنداره . من نظرم رو گفتم FX بهترين گزينه هست

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
مادربرد رو با گارانتي بدر يا فاره بخر قيمتش رو دقيق نميدونم. CPU رو سعي كن با گارانتي آلبالو بگيري از همه مطمئن تره . پاور هم به نظر من 400 وات ACBEL يا 430 وات THERMALTAKE بگير

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
رم OCZ با گارانتي انفورماتيك گستر و سري پريمير بهتره .به نظرم براي پاور 100 تومن هم خرج كني ضرر نميكني يك 500 وات ACBEL بگير

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از hessam 2007 :
سلام مجدد بچه ها من یادم یکی از دوستان گفت مدم گیگا بگیر روی ویندوز 64 خوب نصب میشه من گیگا گرفتم ولی روی 64 نصب نمیشه اون وقت گفته بودید که باید یک فایلی دانلود کنی فایله کجا هست و تو چه سایتی باید بری

از اين سايت اين درايور رو بگير AOPEN FM56-SLM

http://www.techspot.com/drivers/driver/file/category/4/

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از amiro0o0o :
سلام ...
از دوستانم به خاطر راهنماییهاشون ممنونم
من به احتمال زیاد پنجشنبه سیستمو جمع میکنم

من فکر میکردم موجوده ...:( یعنی اینم نیست ..؟؟؟ اگه نیست شاید همین BenQ FP202W رو خریدم ... میدونید که نمایندگی benQ کجاست و با چه گارانتیی باید بخرم ؟
از دوستان دیگه هم خواهشنمدم در زمینه مانیتور نظر خودشونو بگن من بیشتر استفادم در درجه اول گیمه .
دو تا مانیتور دیگه هم در ذهنم هست یکی samsung 940BF با رسپانس تایم 2ms و کانتراست 700:1 یکی دیگه Acer AL1951C با رسپانس4ms و کانتراست 700:1 .... نظرتون درباره اینا چیه ؟ چه مانیتوری بگییییرممم ؟؟؟

آقا امید این مادربردو با چه گارانتیی بخرمم و ار کجا .. قیمتشم اگه میدونی بگو .. ممنون
در مورد cpu AMd با گارانتی آلبالو تهیه کنم یا AMD electronic .. بعد همونجا میشه تستش کرد ؟؟
در مورد اسمبل هم تصمیم دارم خودم اینکارو انجام بدم با اینکه تا حالا نکردم .. راستی پاورو تصمیم گرفتم 580 reall green بگیرم .. مدل GP580B-EPS ... به نظر پاور خوبی میاد ... قیمتشم فکر کنم 85 تومنه
رم OCZ رو با چه گارانتیی میتونم تهیه کنم ؟؟ آیا سری gold سری خوبیه .... ؟
ممنون از اینکه وقت میذارید
مانیتورهای 19 ایسر یحتمل موجود نیس مدلهای 930و960 BF قیمتی بیش از 550 تومن دارن قیمت مادربرد MSI حدود 185 تومنه البته اگه در این حد میخوای ASUS - A8N-SLI Premium باید گزینه ی بهتری باشه با حدود 5 تومن بیشتر مانیتور رو یا ویو سانیک 19اینچ 4 یا 2 میلی ثانیه بگیر یا سامسونگ BF1750 در مورد رم هم که نظر رو گفتم البته اگر میخوای 250 تومن فقط واسه رم بذاری نظرم روی پنتیوم دی هس با این بودجه از خیر AMD بگذر یا اینکه برو سمت X2.

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
آقا یک چیزی بهت بگم
ناراحت نشی
سیستم گرون بستن اشتباهه
من خودم 2 ماه پیش سیستم بستم 900 تومن الان با همون قطعات میشه 600 تومن

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
اگه دیگه نهایت Performance رو میخوای گرافیک Geforce 7950GX2 بردار که خیلی خوفه و دو تا کارت روی یک اسلات هست با 1 گیگ رم DDR3
عرضه ی این کارت ATI رو تا حدی تحت فشار قرار داد چون NVIDIA قیمت 7950 رو تا 550 دلار پایین اورد و تا حدی نزدیک X1900XTX کرد در حالی که X1900XTX حداقل 20% تو تستها عقب تره از 7950
اما با X1900XTX میتونی FSAA+HDR با هم داشته باشی که تو کارتهای NVIDIA تا عرضه ی G80 این کار ممکن نیست.
CPU هم میتونی FX-60 برداری اگه گیر بیاد وگرنه Athlon 64 X2 4800
ولی من میگم حداقل یک خورده صبر می کردی CPU های سوکت AM2 AMD بیاد که این یکی فکر نکنم خیلی طول بکشه. فکر کنم حداکثر تا 1ماه دیگه در دسترس باشه اون موقع حداقل کامپیوترت کاملا به روز هست و میتونی Athlon 64 X2 5000 یا FX-62 بگیری.
یا یک کار دیگه هم میتونی بکنی (یک کار نسبتا !عاقلانه) اینکه یک CPU ارزون قیمت LGA بگیری با یک مادربرد Asus 975X که CrossFire هم هست میتونی X1900XTX رو بعدا CrossFire کنی. و با این کار میتونی در آینده نزدیک از CPU های بسیار پرقدرت Conroe E Series استفاده کنی.
حالا میل خودته اما الان بدترین موقع برا خریده چون CPU های AMD و Intel تا یکی دو هفته دیگه تو بازار جهانی قیمتاش نصف میشن!
همچنین با عرضه ی X1950XTX قیمت X1900XT,XTX به شدت کاهش پیدا می کنه.

VB.NET

Registered User
لایک‌ها
86
آقا خیلی ممنون پس با توجه به گفته دوستان من 1 ماه دیگه صبر میکنم و 1 میلیون دیگه رو پولم میزارم و یه

سیستم به روز جمع میکنم.

از راهنمائیتون ممنون

smrr57

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از amd>intel :
سرور ؟ مگه ميخواهد شبكه راه بنداره . من نظرم رو گفتم FX بهترين گزينه هست
چه ربطی داشت
تو خیلی از کارهای حرفه ای ( مثل رندرهای سنگین یا کسی که بخواد توان محاسباتی یا گرافیکی بلا داشته باشه)از سرور dual cpu استفاده میکنند
مثلا میتونه از دوتا fx همزمان استفاده کنه
یا دوتا cpu intel pentum D

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
ربطش به اينه كه سيستم سرور كارش با desktop pc فرق ميكنه . انعطاف pc معمولي رو نداره .

amiro0o0o

Guest
لایک‌ها
0
مانیتورهای 19 ایسر یحتمل موجود نیس مدلهای 930و960 BF قیمتی بیش از 550 تومن دارن قیمت مادربرد MSI حدود 185 تومنه البته اگه در این حد میخوای ASUS - A8N-SLI Premium باید گزینه ی بهتری باشه با حدود 5 تومن بیشتر مانیتور رو یا ویو سانیک 19اینچ 4 یا 2 میلی ثانیه بگیر یا سامسونگ BF1750 در مورد رم هم که نظر رو گفتم البته اگر میخوای 250 تومن فقط واسه رم بذاری نظرم روی پنتیوم دی هس با این بودجه از خیر AMD بگذر یا اینکه برو سمت X2.

جه قد خبرهای ناامید کننده ای
من که هرگز حاضر نیستم 185 تومن بابت مادربرد بدم .. پس MSI منتفی شد ... مادربردو حداکثر تا 120 تومن برمیدارم ... دوستان اگه تا این رنج پیشهاد مادربرد بدن ممنون میشم ... asus a8n_e یا DFI Lanparty UT NF4 Ultra D یا .. ؟؟
در مورد مانیتور هم مگه viewsonic در ایران یافت میشه ؟؟؟ اگه هست میدونید از کجا میتونم تهیه کنم ؟
من کل هزینه ای که میتونم بکنم یک ملیون ششصد هفتصده و میخوام یه مانیتور عالی برای گیم داشته باشم !
من به خاطر گیم AMD رو انتخاب کردم و متاسفانه الان x2 هم قیمت سرسام آوری داره که اصلا به صرف نیست
ممنونم از راهنمایی های شما و آقا امید

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اينجا هم براي دوستاني هست كه بودجه اي بين 500 هزار تومن تا 1 ميليون دارند براي خريد سيستم :

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
قيمتش هم 130000 تومن هست . يه شركتي هم مانيتورهاي DELL رو وارد ميكنه به نام دليران آدرسش هست تقاطع بلوار كشاورز و خيبان فلسطين . مونيتور هاي خوبي هستند.

amiro0o0o

Guest
لایک‌ها
0
در مورد رم مثل اینکه سری پریمیر 2G dual chanel در یک پکیج وجود خارجی نداره ... دو سری دیگه : platinum و سری performance چه جوریه ... نظر شما در مورد رم patriot که دوستمون m654 گفتند چیه ... سری singature line از patriot خوبه ؟
اگه بخوام گرافیکو 7600GT بردارم چی توصیه میشه ؟؟
در مورد پاور هم اگه واقعا قرار باشه کارت های VGA dircetx 10 نسل بعد 300w توان مصرفی داشته باشن فکر نکم معقول باشه که بابت پاور زیاد هزینه کنم ... چون حتما پاورهای بهتری با قیمت معقول تر در راهن
ممنونم از شما

بالا