amd>intel
مدیر بازنشسته
دوست خوبم اگه بتوني يه athlon 64 fx گير بياري خيلي عاليه . و دو تا كارت 7800 gt v, fh il سمه ببندي و دو گيگ رم و مادربرد asus همون كه گفتم
من فکر میکردم موجوده ... یعنی اینم نیست ..؟؟؟ اگه نیست شاید همین BenQ FP202W رو خریدم ... میدونید که نمایندگی benQ کجاست و با چه گارانتیی باید بخرم ؟اون مانیتور بنکیو رو مطمئنی موجوده؟!چند قیمت کردی؟!حالا حالاها نباید بیاد!قیمت BenQ FP202W هم شده حدود 380-390 چوق!
آقا امید این مادربردو با چه گارانتیی بخرمم و ار کجا .. قیمتشم اگه میدونی بگو .. ممنونمن به شما msi k8n neo4 platnium رو بهت پيشنهاد مادربرد خوبيه و هيچ وقت پشيمون نميشي
به نقل از hessam 2007 :سلام مجدد بچه ها من یادم یکی از دوستان گفت مدم گیگا بگیر روی ویندوز 64 خوب نصب میشه من گیگا گرفتم ولی روی 64 نصب نمیشه اون وقت گفته بودید که باید یک فایلی دانلود کنی فایله کجا هست و تو چه سایتی باید بری
مانیتورهای 19 ایسر یحتمل موجود نیس مدلهای 930و960 BF قیمتی بیش از 550 تومن دارن قیمت مادربرد MSI حدود 185 تومنه البته اگه در این حد میخوای ASUS - A8N-SLI Premium باید گزینه ی بهتری باشه با حدود 5 تومن بیشتر مانیتور رو یا ویو سانیک 19اینچ 4 یا 2 میلی ثانیه بگیر یا سامسونگ BF1750 در مورد رم هم که نظر رو گفتم البته اگر میخوای 250 تومن فقط واسه رم بذاری نظرم روی پنتیوم دی هس با این بودجه از خیر AMD بگذر یا اینکه برو سمت X2.به نقل از amiro0o0o :سلام ...
از دوستانم به خاطر راهنماییهاشون ممنونم
من به احتمال زیاد پنجشنبه سیستمو جمع میکنم
من فکر میکردم موجوده ... یعنی اینم نیست ..؟؟؟ اگه نیست شاید همین BenQ FP202W رو خریدم ... میدونید که نمایندگی benQ کجاست و با چه گارانتیی باید بخرم ؟
از دوستان دیگه هم خواهشنمدم در زمینه مانیتور نظر خودشونو بگن من بیشتر استفادم در درجه اول گیمه .
دو تا مانیتور دیگه هم در ذهنم هست یکی samsung 940BF با رسپانس تایم 2ms و کانتراست 700:1 یکی دیگه Acer AL1951C با رسپانس4ms و کانتراست 700:1 .... نظرتون درباره اینا چیه ؟ چه مانیتوری بگییییرممم ؟؟؟
آقا امید این مادربردو با چه گارانتیی بخرمم و ار کجا .. قیمتشم اگه میدونی بگو .. ممنون
در مورد cpu AMd با گارانتی آلبالو تهیه کنم یا AMD electronic .. بعد همونجا میشه تستش کرد ؟؟
در مورد اسمبل هم تصمیم دارم خودم اینکارو انجام بدم با اینکه تا حالا نکردم .. راستی پاورو تصمیم گرفتم 580 reall green بگیرم .. مدل GP580B-EPS ... به نظر پاور خوبی میاد ... قیمتشم فکر کنم 85 تومنه
رم OCZ رو با چه گارانتیی میتونم تهیه کنم ؟؟ آیا سری gold سری خوبیه .... ؟
ممنون از اینکه وقت میذارید
چه ربطی داشتبه نقل از amd>intel :سرور ؟ مگه ميخواهد شبكه راه بنداره . من نظرم رو گفتم FX بهترين گزينه هست
مانیتورهای 19 ایسر یحتمل موجود نیس مدلهای 930و960 BF قیمتی بیش از 550 تومن دارن قیمت مادربرد MSI حدود 185 تومنه البته اگه در این حد میخوای ASUS - A8N-SLI Premium باید گزینه ی بهتری باشه با حدود 5 تومن بیشتر مانیتور رو یا ویو سانیک 19اینچ 4 یا 2 میلی ثانیه بگیر یا سامسونگ BF1750 در مورد رم هم که نظر رو گفتم البته اگر میخوای 250 تومن فقط واسه رم بذاری نظرم روی پنتیوم دی هس با این بودجه از خیر AMD بگذر یا اینکه برو سمت X2.