به نقل از saeid_2001 :
:lol: نه عزیز این حرفا چیه .
اصلا هنوز DDR3 برای رمهای کامپیوتر نیومده خوده DDR 2 هم تازه اومده الان رم های DDR 3 روی کارتهای گرافیکی به کار میره
سلام آقا سعید منظورم کارت گرافیک drr3بود نه رم بعد یه سوال دیگه از DDR3 روی مادر بورد p5ld2 deluxe میخوره اصلا سیستمش خوب هست یا نه
ببخشید دوستان می تونید کاملتر توضیح دهید شبکه بیسیم بهچه در دی میخوره وwi fiصحبت کنید
بعد آقا سعید من یک آشنایی داره که 2 تاسیستم قبلی رو اون به من کمک کرده بود وجمع کرده بود بعد الان اون سیستمی رو که جمع کرده بودیم بهش نشون دادم بعد گفت چرا هارد رو مکستور ننوشتی ورم رو چرا یک گیگی دوال کینگستون انتخاب کردی وبه جاش سامسونگ,oczنوشتیث من هیچ جوابی نداشتم بهش بگم اون میگه خیلی سال این دو قطعه مکستور وکینگستون هست و کیفیت وکا راییش خوب بوده میگه oczوسامسونگ تازه وارد قطعات کامپیوتری شدن وگفت بهتون بگم که اگر دلیل قانعی داشتید بگین بهش بگم تو رو خدا کمکم کنید من بین حدودا دو سیستم گیر کردم
یه سوالی هم خودم داشتم دوستان وپاقا سعید یک کارت گرافیک خوبی رو معرفی کنید که به سیستم من بخوره
اگر فکر می کنید که 7600gt تا حدود 20 روز دیگه می یاد و قیمت 150تا160 هست اون بگیرم یا قیمتش بالا تر با شه نگیرم ویه کارت دیگه برام انتخاب کنید من یکxfx 7300 gs دیدم که قیمتش 100 تومن بود و512 بود نمی دون مکمکم کنید
بعد سوال من رو تکمیل نکردید من گفتمwifi بدرد میخوره یا نه کسی جواب نداد بعد از رم های که من نوشتم همون جور از بالا کپی کنید تو پیغام هابزنید من نمی دونم کدوم یکی رو بخرم بعد من توی پایتخت راحتر هستم و نزدیک تر به اونجام اگه دوستان نمایندگی قطعات رو می شناسن بگن یک بار دیگه پیغام با لا رو بخونید اسم دیگر مغازه power pc چیه