در مورد کارت گرافیک احتمال 90% وقتی Asus 7600gt بیاد تو بازار قیمتش بالای 200 تومنه و بعید میدونم زیر 200 تومن پیدا بشه ولی کارت گرافیک به نظر من یا اینکه یه Geforce 7600gs بگیر با برندی مثل Pixle view که قیمتش 130 تومنه یا اینکه به پیشنهاد دوستمون AMD یدونه Asus Radeon X1600 بگیر که البته نمیدونم چنده ولی AMD جان فرمودند تو بازار ایران مغازه بالای پله برقی که نمایندگی البالو هست فکر کنم میتونی اونجا پیدا کنی .پاور هم 530 به نظر من کافیه ولی اختلاف قیمت 530 وات با 580 چون کمه (البته دقیق نمیدونم ولی فکر کنم 580 باشه 35 تومن) و بدون شک ضریب اطمینان 580 بیشتره ,به نظر من یدونه 580 بگیری بهتره.
خب اینکه ساپورت میکنه اتفاقا که تو لینک دومی برو شما بعد پایین صفحه روی
OCZ DDR2 PC2-4200 Value Series OCZ2533512V کلیک کن میبینی یکی از مدلهایی که ساپورت میکنه همین
OCZ DDR2 PC2-4200 Gold Dual Channel هست اون لینک اولی هم مشخصه که اپدیت نشده چون مینهاش همه قدیمیه.
در مورد wi-fi هم سوالی کرده بودی باید بگم همون شبکه بیسیمه یعنی این مینبوردهایی که wi-fi دارن اینگار یه کارت شبکه بیسیم روشونو ولی مینهای Asus داخل بازار فکر نکنم هیچ کدومشون Wi-fi edition باشن نمیدونم شایدم پیدا بشه