• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای ارتقای کیس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
پس ساتا3 ها فرق چندانی با معمولی ها نمیکنند؟
و مهمتر اینکه چند پست بالاتر گفتید به کار من نمیاد (usb3.0)، خب این فلش ها و هاردهای usb3.0 تا سال دیگه جا میفته.....؟ یعنی الان اگر من بردی بگیرم که usb3.0 و ساتا3 نداشته باشه، این نوع فلش ها ر ساپورت نمیکنه...
چون شما گفتید usb3.0 به کار من نمیاد
شما میتونید هارد usb3.0 رو وصل کنید . اما سرعتتون USB2.0 میمونه . دیگه حالا ببین اصلا ممکنه تا 2 سال آینده این مورد پیش بیاد که از الان به فکر خریدش بیوفتی یا نه.
در کل بازار کم کم داره به سمت Usb3.0 میره و تقریبا اختلاف قیمتش چندان نیست.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
میشه سوالات رو تک تک بپرسید من بگم آره یا نه . خدایی خیلی جواباش طولانیه . یکم از حوصله من خارجه :D

Iverson

Registered User
لایک‌ها
37
میشه سوالات رو تک تک بپرسید من بگم آره یا نه . خدایی خیلی جواباش طولانیه . یکم از حوصله من خارجه :D

مهم نیست دیگه:(

بابا 2 ساعت کل دستغیب رو گشتم:D از مجتمع بیستون، تک، رضا بگیر تا خرده فروش ها!
تو تک اینقدر گشتم پا درد گرفتم...باورت میشه 98 درصد مغازه هایی که رفتم میگفتند چرا آزراک؟

یکی میگفتی چرا آزراک؟ بعدی میگفت چرا آزراک؟.......:wacko:

خلاصه فقط یکی تو کل این مجتمع ها پیدا شد که آزراک بیاره، اونم از تهران حالا شرایط رو ببین!

قیمت تهران 870E3 الان 120 تومن هست، خودش 10 تومن میگیره! برای گارانتی هم هزینه پست با منه!!!

اینطوری حساب کردم 140 برام آب میخورد، یک مغازه درست حسابی پیدا شد که اسوس مدل M4A88TD رو میداد 130، در صورتی که قیمت حتی تو مجتمع تک هم 135 تا 138 هست!

قیمت سی پی یو 840 هم بین 120 تا 126 تفاوت داشت که بازم یکی پیدا شد میداد 120، خب تا حالا یک 15 تومنی به نفعم شده....:D

والا خودم هم اگر بخوام 870 رو سفارش بدم حداقل پستش 10 تومن میشه.....اونم معلوم نیست!

حالا این مدل اسوس M4A88TD پورت 1394 داره؟
چون مدل 870Icafe نداشت......

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
من که گفتم نمیخواست بپرسی . من خودم تو بازار مشهدم میدونم چی به چیه . M4a88td-m/usb3.0 رو میتونی زیر 130 پیدا کنی.
اینو بگیری دیگه کارت گرافیک هم نمیخواد . برو بفروش قبلی رو.
فقط 1394 نداره.
840 رو کی میده 120 ؟

Iverson

Registered User
لایک‌ها
37
من که گفتم نمیخواست بپرسی . من خودم تو بازار مشهدم میدونم چی به چیه . M4a88td-m/usb3.0 رو میتونی زیر 130 پیدا کنی.
اینو بگیری دیگه کارت گرافیک هم نمیخواد . برو بفروش قبلی رو.
فقط 1394 نداره.
840 رو کی میده 120 ؟

والا اینقدر کارت گرفتم، باید برم آدرسش رو بخونم پیدا کنم! طبقه پایین میری، پشت پله برقی یک فروشگاه است چهارتا پله ها میخوره میره بالا...... این مدل اسوس رو ارزونتر میتونم پیدا کنم؟
جدی این مدل اسوس پورت 1394 نداره؟ وای......:( من فکر میکردم 1394 داره.....

در ضمن عزیز، از دست من یک جوان 18 ساله دلخور نباش، حق بده شما سنت از من بیشتره بردت به مشکل بربخوره خودت میتونی حل کنی ولی من نه......اونم تو این بازار ...... آفرین، امیدوارم درک کنی هرجا میرفتم حالشون از آزراک بهم میخورد......چون میدونی شاید بگی اینهمه صحبت کردیم آخر رفت سراغ اسوس.....که بازم میگم من شرایط مالیم اینطور حکم میکنه برام!

راستی یک سوال میپرسم شاید هم به من ربطی نداشته باشه...یک بنده خدا بود میگفت (یعنی همه میگن) فلان قطعه رو 118 تومن خریدند 120 میفروشند، آره؟ یعنی 2 تومن سود داره؟

Iverson

Registered User
لایک‌ها
37
آقا اینم آدرسش ..واحد 8 و 9 کامپیوتر تک نگار.......

شانس ما رو ببین، حالا این اسوس رو پسند کردیم پورت 1394 نداره!!! خب اونم برای کار من! خب چه کار باید کرد؟:(

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
والا اینقدر کارت گرفتم، باید برم آدرسش رو بخونم پیدا کنم! طبقه پایین میری، پشت پله برقی یک فروشگاه است چهارتا پله ها میخوره میره بالا...... این مدل اسوس رو ارزونتر میتونم پیدا کنم؟
جدی این مدل اسوس پورت 1394 نداره؟ وای......:( من فکر میکردم 1394 داره.....

در ضمن عزیز، از دست من یک جوان 18 ساله دلخور نباش، حق بده شما سنت از من بیشتره بردت به مشکل بربخوره خودت میتونی حل کنی ولی من نه......اونم تو این بازار ...... آفرین، امیدوارم درک کنی هرجا میرفتم حالشون از آزراک بهم میخورد......چون میدونی شاید بگی اینهمه صحبت کردیم آخر رفت سراغ اسوس.....که بازم میگم من شرایط مالیم اینطور حکم میکنه برام!

راستی یک سوال میپرسم شاید هم به من ربطی نداشته باشه...یک بنده خدا بود میگفت (یعنی همه میگن) فلان قطعه رو 118 تومن خریدند 120 میفروشند، آره؟ یعنی 2 تومن سود داره؟

برای بعضی فروشنده ها بعله همینطوره . اما نه همشون.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
آقا اینم آدرسش ..واحد 8 و 9 کامپیوتر تک نگار.......

شانس ما رو ببین، حالا این اسوس رو پسند کردیم پورت 1394 نداره!!! خب اونم برای کار من! خب چه کار باید کرد؟:(
M4A88TD-V EVO/USB3

155 تومن.

Iverson

Registered User
لایک‌ها
37
M4A88TD-V EVO/USB3

155 تومن.
این درسته که اگر بردی بخری که 1394 خودش داشته باشه بهتره؟ ( یعنی روی خود برد باشه) تا اینکه بخوای پورتش رو بخری؟

آقا این M4a88td-m/usb3.0 پورت 1394 نداره، از این 1394 ها که بیرون است به قیمت 18 تومن بزارم روی برد درست میشه؟

راستی اون که دیشب قیمت گرفتم 130 مدل M4A87TD-M/USB3 بود!!! فکر کنم مدل M4A88TD-M رو گفتی میتونم زیر 130 پیدا کنم، آره؟

و یک سوال اینکه فرق TD با TD-M چیه که آخر اسوس نوشته میشه؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
بگردی پیدا میکنی . هر چند که من فکر میکنم وقت ارزشش از 2 3 هزار تومن اختلاف قیمت خیلی بیشتره.

Iverson

Registered User
لایک‌ها
37
بگردی پیدا میکنی . هر چند که من فکر میکنم وقت ارزشش از 2 3 هزار تومن اختلاف قیمت خیلی بیشتره.

خب اینا رو هم لطف کنی جواب بدی ممنون میشم! :D

این درسته که اگر بردی بخری که 1394 خودش داشته باشه بهتره؟ ( یعنی روی خود برد باشه) تا اینکه بخوای پورتش رو بخری؟
راستی اون که دیشب قیمت گرفتم 130 مدل M4A87TD-M/USB3 بود!!! فکر کنم مدل M4A88TD-M رو گفتی میتونم زیر 130 پیدا کنم، آره؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
خب اینا رو هم لطف کنی جواب بدی ممنون میشم! :D

خوب اگر میخواستم جواب میدادم دیگه . :D
جفتش رو میشه زیر 130 پیدا کرد .
1394 رو من نمیدونم باید اونهایی که تو کار تدوین بودن بپرسی که واقعا بین پورت خارجی یا پورت انبرد تفاوتی هست یا نه.

Iverson

Registered User
لایک‌ها
37
درود
اول ماه قصد تعویض رو دارم، فقط سوال آخر و نهایی اینکه از دو مدل زیر کدام مادربورد را پیشنهاد میدید؟
Asus M5A87 پشتیبانی از نسل بعدی پردازنده ها......sata3 / usb3 دارد؟ و آیا بصورت رسمی پشتیبانی میکند؟
Asus M4A87TD-M از sata3 / usb3 بصورت رسمی پشتیبانی میکند ولی نسل آینده پردازنده ها......خیر

هر دو فکر کنم یک قیمت داشته باشند، کدام رو در نهایت پیشنهاد میکنید؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به سلامتی. راستی اینقدر ازراک ازراک کردیم تو این تاپیک من هوسم شد یه سریاشو بردارم بیارم مشهد :لول

من جات باشم M5 رو برمیدارم که اقلا AM3+ ساپورت باشه.

Iverson

Registered User
لایک‌ها
37
به سلامتی. راستی اینقدر ازراک ازراک کردیم تو این تاپیک من هوسم شد یه سریاشو بردارم بیارم مشهد :لول
ممنون عزیز
من جات باشم M5 رو برمیدارم که اقلا AM3+ ساپورت باشه.

خب پس علتش چیه M5 هم قیمت اون یکی است؟
این مدل M5 ضعفی نسبت به M4 داره؟ USB 3 / SATA 3 هست دیگه؟

خب کی آزراک هارو میاری؟ :D مبارکت باشه......

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
مدل m4a منظورت دقیقا کدومشه ؟ لینکش رو بده . داری اشتباه میکنی تو اسمش.

Iverson

Registered User
لایک‌ها
37

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
این دو مدل رو میگم

http://www.ratashop.com/#product/1563/M5A87

http://www.ratashop.com/#product/1425/M4A87TD-USB3

حالا با تمام بررسی ها کدوم رو پیشنهاد میدی عزیز؟
اخرش چه CPU ای قراره بگیری ؟ اگر چهار هسته به بالاست و کارت با سی پی یو بالاست هیچ کدوم. اگر نه M5A87 هر چند که یه سری کاستیها داره اما آینده نگری داره که من خیلیم موافقش نیستم.

Iverson

Registered User
لایک‌ها
37
اخرش چه CPU ای قراره بگیری ؟ اگر چهار هسته به بالاست و کارت با سی پی یو بالاست هیچ کدوم. اگر نه M5A87 هر چند که یه سری کاستیها داره اما آینده نگری داره که من خیلیم موافقش نیستم.

خب ببین من الان 840 میبندم ولی ممکنه یه 8 ماه دیگه کارم سنگین تر شد به 1110 شش هسته ای تغییر بدم.....

الان شما گفتی M5A87 نسبت به M4A87TD-USB3 ضعف داره؟
گفتم من اگر هم تغییر بدم مدل 1110 یا 1055 رو میبندم.....تا بولدزر بیاد و جا بیفته ...من سیستم رو کلا تغییر دادم!
فکر نکنم واسه 1055 بعدن بزارم مشکلی پیش بیاد.......چون برام این سیاست تولیدی ایسوس عجیبه، هر دو برد یک قیمت دارند...
پس بدون آینده نگری برای بولدزر، کدام از این دو مین رو پیشنهاد میدی عزیز؟........

راستی برای فناوری جدید، فقط مین و سی پی یو رو باید عوض کرد؟ نیازی نیست رم، هارد و...عوض بشه دیگه؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
خب ببین من الان 840 میبندم ولی ممکنه یه 8 ماه دیگه کارم سنگین تر شد به 1110 شش هسته ای تغییر بدم.....

الان شما گفتی M5A87 نسبت به M4A87TD-USB3 ضعف داره؟
گفتم من اگر هم تغییر بدم مدل 1110 یا 1055 رو میبندم.....تا بولدزر بیاد و جا بیفته ...من سیستم رو کلا تغییر دادم!
فکر نکنم واسه 1055 بعدن بزارم مشکلی پیش بیاد.......چون برام این سیاست تولیدی ایسوس عجیبه، هر دو برد یک قیمت دارند...
پس بدون آینده نگری برای بولدزر، کدام از این دو مین رو پیشنهاد میدی عزیز؟........

راستی برای فناوری جدید، فقط مین و سی پی یو رو باید عوض کرد؟ نیازی نیست رم، هارد و...عوض بشه دیگه؟
کلا این 2 تا مادربرد برای کار سنگین مناسب نیستند. روی فازهاش چون هیت سینک نداره به درد 6 هسته پردازنده اونم تو افتر افکت نمیخوره . اما روی هم رفته با توجه به انتخاب بین این 2 به نظرم M4A بهتره .
فعلا تا سال 2014 خبری از فناوری مثلا رم جدید نیست . پس بابت این قضیه مشکلی نیست . باقی هم همینطور . نهایت تغییر شما پردازنده و مادربرد خواهد بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا