• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای انتخاب سرویس دهنده ADSL ا

به نظر شما کدومیکی از سرویسها مناسبتره برای سرعت 256 و 512

• Total voters
    174

mamadosein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو ارجمندی هستم

با دایل آپ بچتیم ؟ ضایع ست که ! در و همسایه چی میگن ! :D ( شوخی)
اهل چت و این جور چیزا نیستم :)

حتما پیگیر باش و البته نتیجه رو اعلام کن فقط در مورد پیگیری از طریق مخابرات باید عرض کنم که من تا آخرش رفتم از رئیس مرکز گرفته تا مدیر کل منطقه! شکایت به بازرسی هم فرستادم نتیجه همشون ...:(

نه اینکه نشه پارتی می خواد وگرنه سر می دونند

اینو گفتم که خودتو برای نتیجه احتمالی آماده کنی نه اینکه بترسی ها ! :medieval:

با این حال هر چی مراجعه کننده بیشتر باشه و فشار از طرف مشترکین زیادتر بشه احتمال نتیجه گرفتن بیشتر میشه در نتیجه باید تا اونجا که جا داره فشار رو زیاد کرد :f34r:

راستی این عصر انتقال داده ها وب سایت داره ؟ ببینیم توش چی نوشته

ارادت :hair:
سلام
عزیز جان من تا 3 سال پیش بچه ارجمندی بودم
مطمئن هم هستم اونجا میدن سرویس
پیش شمارت باید 3370 باشه دیگه ؟!
البته همین امروز اون جا رو هم کندن و دارن فیبر میکنن
البته اگر واقعا امکانش باشه و نیاز به پارتی باشه من دارم ولی ظاهرا امکانش نیست
توی این چند روزه یه سر به مخابرات خواهم زد :f34r:
خبرت میکنم
موفق باشی

ft_2005

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان سلام
لطفا من رو راهنمایی کنید از کدوم شرکت adsl بگیرم.پیش شماره ما 8833 مرکز مخابرات قدس است.شاتل زنگ زدم میگه تو منطقه شما از ارت 5 به بالا میدیم که برای من گرونه.میمونه پارس انلاین و سپنتا حالا سرویس 128 پارس انلاین رو بگیرم یا حجمی 256 سپنتا.اگه شرکت دیگه هم شما سراغ دارین لطفا راهنمایی کنید یا دوستانی که تو منطقه ما هستند بگن از چه شرکتی گرفتن که راضین.
ممون از همه.:blush:

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
من تا امروز از شاتل سرویس می گرفتم. کیفیتش خوبه ولی چون قیمتهاش بالاست میخوام یه سرویس دهنده دیگه بگیرم. پیش شماره 8808 هست مخابرات «نهری» یا شاید هم «نحری» (شهرک غرب). محدودیت حجمی برام اصلاً مهم نیست و ماهی 2 گیگ بیشتر مصرف ندارم ولی سرعت هر چه بیشتر و محدودیت زمانی، هر چه کمتر باشه بهتره. به نظرتان از کجا سرویس بگیرم؟

متشکرم

shot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درود

دوستان برای مرکز مخابرات شهید تندگویان سرویسه حجمی چه شرکتی رو بیشنهاد میدید ؟

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سلام به همه، سرویس ADSL ارزون چی هست، ارزونترین ADSL برای کدوم شرکت هستش؟
اکثر سایتها تعرفه ADSL2 رو زدن من سرویس ها 7-8 تومنی که تبلیغش هست رو میخوام ...:happy:

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
اکثر سایتها تعرفه ADSL2 رو زدن من سرویس ها 7-8 تومنی که تبلیغش هست رو میخوام ...:happy:

سلام
ارزونترین سرویس بستگی به منطقه ات دارد. بعضی از شرکتها این سرویس (سرویس مناطق ویژه که ارزون هست) را فقط در بعضی از مناطق خاص ارائه می دهند. برو تو سایت مثلا شاتل یا پارس آنلاین ببین شانست میزنه تو اون مناطق باشی یا نه.
فقط اگر خواستی بگیری share را بپرس با چند user دیگر share است.

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
من تا امروز از شاتل سرویس می گرفتم. کیفیتش خوبه ولی چون قیمتهاش بالاست میخوام یه سرویس دهنده دیگه بگیرم. پیش شماره 8808 هست مخابرات «نهری» یا شاید هم «نحری» (شهرک غرب). محدودیت حجمی برام اصلاً مهم نیست و ماهی 2 گیگ بیشتر مصرف ندارم ولی سرعت هر چه بیشتر و محدودیت زمانی، هر چه کمتر باشه بهتره. به نظرتان از کجا سرویس بگیرم؟

متشکرم

سلام
اگر بتونی از صبانت بگیری خیلی عالیه.

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سلام
ارزونترین سرویس بستگی به منطقه ات دارد. بعضی از شرکتها این سرویس (سرویس مناطق ویژه که ارزون هست) را فقط در بعضی از مناطق خاص ارائه می دهند. برو تو سایت مثلا شاتل یا پارس آنلاین ببین شانست میزنه تو اون مناطق باشی یا نه.
فقط اگر خواستی بگیری share را بپرس با چند user دیگر share است.

منطقه ما آیت هستش پیش شماره 778X ، مناطق خاص چه برنامه ای هستش، آسیاتک منطقه ما داره ولی بازم قیمتش بالاست و فکر کنم share هم هست، نظرتون چیه؟ خودتون پیشنهاد بدید :)

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
این سرویس های 7-8 تومانی معمولا سالانه هستن[درمورد شاتل و پارس‎آنلاین]. یعنی شما برای 12 ماه باید پرداخت کنید و مشکل از جایی شروع میشه که هر ماه فقط 1 گیگ ترافیک دارید = سالی 12 گیگ، که همه‎ش همون 3-4 ماه اول مصرف میشه!

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
منطقه ما آیت هستش پیش شماره 778X ، مناطق خاص چه برنامه ای هستش، آسیاتک منطقه ما داره ولی بازم قیمتش بالاست و فکر کنم share هم هست، نظرتون چیه؟ خودتون پیشنهاد بدید :)

سلام
بعضی شرکتها مثل شاتل یا پارس آنلاین قیمت سرویسهایی که در سراسر تهران می دهند مثلا 19.000 تومان است ولی در بعضی مناطق سرویسهایی را ( به نام مثلا ECO) ارائه می دهند که حدود 8000 تومان است. دو سایت زیر را ببینی متوجه میشی.
http://www.shatel.ir/content/view/160/36/lang,fa_IR/index.html

http://www.parsonline.com/fa/services/adsl

اکثر شرکتها هم share استفاده میکنند ولی تعداد user ها مهم است. share یعنی اینکه برای 4 نفر با سرعت 256 یک خط با سرعت 1024 را بین user ها تقسیم میکنند. حال اگر 4 نفر همزمان وصل باشند هر کدومشون 256 استفاده می کنند. ولی اگر یکی نباشد سرعت آن بین بقیه توزیع می شود. حالا اگر این تعداد را بیشتر کنند و همزمان تمام افراد وصل باشند سرعت از 256 کمتر می شود.
موفق باشید

Last edited:

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
این سرویس های 7-8 تومانی معمولا سالانه هستن[درمورد شاتل و پارس‎آنلاین]. یعنی شما برای 12 ماه باید پرداخت کنید و مشکل از جایی شروع میشه که هر ماه فقط 1 گیگ ترافیک دارید = سالی 12 گیگ، که همه‎ش همون 3-4 ماه اول مصرف میشه!

اگر مصرف اینترنتتون کم باشه گزینه ای خوبی هستند.

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
من که از ECO زیاد چیزی دستگیرم نشد، فکر کنم برای من که مصرفم شاید زیاد باشه خوب نباشه. سرویس آسیاتک با سرعت 512kb و حجم 3 گیگ ماهی 13500 ، به نظر شما خوبه ؟

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
من که از ECO زیاد چیزی دستگیرم نشد، فکر کنم برای من که مصرفم شاید زیاد باشه خوب نباشه. سرویس آسیاتک با سرعت 512kb و حجم 3 گیگ ماهی 13500 ، به نظر شما خوبه ؟

از دوستانی که از سرویس آسیاتک استفاده می کنند بپرسید که سرویسش چطوره؟ فکر کنم یه تاپیک مخصوص آسیاتک تو سایت هست. در ضمن اگر بتونید کسی رو پیدا کنید که تو منطقه خودتون از آسیاتک استفاده می کنه و نظرش رو بپرسید خیلی بهتره. واضحه که قیمتش از سرویس ECO شاتل بیشتره ولی به نسبت خوبه. قیمتش از خیلی شرکتها کمتره. مثلا از قیمتهای سرویس معمولی شاتل که خیلی کمتره.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
در ضمن اگر بتونید کسی رو پیدا کنید که تو منطقه خودتون از آسیاتک استفاده می کنه و نظرش رو بپرسید خیلی بهتره. .

این حرف دوستمون کاملا مورد تایید هست . این دیگه برای من تجربه شده . ببینید سرویس دهی خوب فقط و فقط به مرکز مخابرات منطقه از نظر شلوغی و خلوت بودن بستگی داره . من خودم مرکز استقلالم تو جردن . قبلا شاتل داشتم چون یه مدت اگه دوستان بدونن اینجا فقط شاتل سرویس میداد و همه مجبور بودن از شاتل بگیرن . اما واقعا اون اخرا افتضاح شده بود. دلیلشم کاملا معلوم بود که چرا مثل اوایل نبود چون خیلی شلوغ شده بود. الان یه 6 ماهی هست داتک گرفتم و خیلی راضیم واقعا شاید تو این 6 ماه 5 بار قطعی هم نداشتم و خیلی کم اذیت کرده . خب میدونید چرا ؟ چون داتک 7 ماهه که اومده این مرکز داره سرویس میده یعنی 1 ماه قبل از اشتراک من و این یعنی که شلوغ نیست انچنان . بعدم اینکه جالبه اینجا 256 به بالا میده داتک یعنی به خونه ها نمیده ! منم با مدرک شرکت گرفتم ازشون . خب این نشون میده اینجا ترافیکش نسبتا از بقیه شرکتا کمتره پس باید بهتر سرویس بده و عجیبم نباید باشه ! . در ضمن هم شاتل هم اینجا 512 داشتم و دارم الان. از نظرم این موضوع رو حتما اگه میتونید برسی کنید قبل از خرید چون خیلی کمک میکنه بهتون .

mr.epidem

Registered User
لایک‌ها
65
سلام یه سرویس ارزان 128 بدون محدودیت حجمی بهم معرفی کنید برای دانلود تورنت و رپید شر لطفا چند تا معرفی کنید تا بعدا بررسی کنم خودم در حال حاضر هم از 64 شاتل استفاده میکنم که متاسفانه شبها سرعتش کم میشه خیر سرشون اسمش رو گذاشتن نامحدود !!!

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
سلام یه سرویس ارزان 128 بدون محدودیت حجمی بهم معرفی کنید برای دانلود تورنت و رپید شر لطفا چند تا معرفی کنید تا بعدا بررسی کنم خودم در حال حاضر هم از 64 شاتل استفاده میکنم که متاسفانه شبها سرعتش کم میشه خیر سرشون اسمش رو گذاشتن نامحدود !!!
توی روز سرعتتون چقدره؟ ماهانه 19 تومن دیگه، درسته؟

mr.epidem

Registered User
لایک‌ها
65
روز سرعتش 9 ماهی هم 19 تومن تقریبا روزی 700 مگ ارسال و دریافت دارم (24ساعت)

یعنی شبها انقدر سرعتش کم میشه که حتی نمیشه چت کرد !!!

Last edited:

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
روز سرعتش 9 ماهی هم 19 تومن تقریبا روزی 700 مگ ارسال و دریافت دارم (24ساعت)

یعنی شبها انقدر سرعتش کم میشه که حتی نمیشه چت کرد !!!

سلام سایت زیر رو ببینید

http://www.internetfinder.ir

تو این سایت می تونید شرکتهای مختلفی رو ببینید که در منطقه تان سرویس ارائه می دهند و قیمتهایشون رو هم می تونید با هم یکجا مقایسه کنید

Last edited:
بالا