دوستان واسه منطقه گیشا(مرکز نصرالهی)ا یه ADSLخوب چی پیشنهاد میکنید.واسه استفاده خونگی .
ممنونم
:blush:
کدوم از اینا بهتره؟
آسیاتک-نداگستر صبا-فن آوا-عصر انتقال داده ها-پارس آنلاین
اگر شب کار باشید واقعا بصرفه نیست ؟صبانت داره 1 مگ را با 10 گیگ مصرف ماهانه می ده 45 تومن
با یه گیگ که کاری نمی شه کرد
البته شروع سرویس دهی از آخر تیر 88 خواهد بود
اما در سرویس های ما 512 با ترافیک 1 گیگ شبها از 2تا7 صبح رایگان فقط 14500تومان هر گیگ اضافه هم 5000تومان
سرعت دانلود کاملا پایدار در محدوده 58 تا 64 ( البته همیشه سرعت به منطقه مخابراتی بستگی داره یا شلوغی خطوط در ساعات خاص اون منطقه مثل بازار)
سرویس یک مگ هم ارائه میدیدم البته در برخی مناطق ماهیانه فقط سرعت یک مگ با ترافیک یک گیگ ماهی 19000 تومن همون قیمتیکه الان شاتل برای 512 میگیره ( سه ماهه سرعت یک مگ ترافیک سه گیگ 36000 تومن)
خوبه ؟
http://www.pixbaz.co.cc
سلام ما تا 10 مرداد ارائه میدیدممن دو روزه دنبال سرویس ADSL 512 یا 1 Mb با محدودیت حجم 1 تا 2 گیگ در ماه در منطقه مخابراتی کلانتری هستم اما پیدا نمی کنم، مثل سرویس ECO شاتل، متاسفانه در منطفقه ما شاتل این سروسیو نمی ده ( منطق پشت قضیه معلوم نیست چیه @@@@) ، پیش شماره 8879 و 8878 هست کسی سراغ داره؟
مرعشی نام مدیر:دوستان یه شرکتی هست تو تهران که روی خطوط فیبر نوری هم سرویس میده
فکر کنم اسمش افروغ یا افروز یا یه همچین چیزایی باشه
کسی آدرس وب سایت و شماره تلفن اونا رو داره ؟
ممنون میشم اگه کسی داره اعلام کنه
سلام دوستان
من قصد دارم یه شرکت رو انتخاب کنم برای دوستم که کامپیوتر نداره و فقط یه گوشی موبایل دارای WLAN بی سیم داره!
می خوام یه شرکت رو بهش معرفی کنم که کمترین شارژ ماهانه رو داشته باشه (زیر 10 هزار تومان)
چون کار زیادی با اینترنت نداره اما براش مهمه که همیشه همیشه کار کنه. شب و روز نداشته باشه.
البته محدودیت 1 گیگ هم براش فکر می کنم کافی هست.
قصد داره یه مودم روتر وایرلس بی سیم هم بخره. در انتخاب این قطعه نیز ممنون می شم کمکم کنید.
با سپاس
مرعشی نام مدیر:
۲۲۳۵۴۱۰۰, ۲۲۳۵۴۲۰۰, ۲۲۳۵۴۳۰۰ تلفن:
تهران - منطقه ۲ - سعادت آباد - م. کاج - ساختمان شهریار - ط. چهارم - واحد ۱۲ آدرس:
اینترنت: خدمات دسترسی (ISP)