سلام من چند وقته میخوام ADSL بگیرم.سوالهام رو توی چند تا سایت نوشتم و یه جوابهایی گرفتم ولی هنوزم یه سری مسئله واسم غیر قابل فهمه:
یکی توی سایت بهم گفت +ADSL2 برای مسافتهای بالای 1 کیلومتر خوبه{برعکس ADSL عادی}.فاصله ما هم از مرکز مخابرات حدود 3 کیلومتری میشه.پس این به این معنی که من باید قید ADSL عادی رو بزنم و دنبال+ADSL2 باشم؟چون من خودم داتک مد نظرم بود{256 نا محدود}.که با توجه به گفته های این فرد باید از این بگذرم چون +2 نیست!!!کسی اشتراک 256 نا محدود توی مایه های 20 تا 30 تومن سراغ داره؟البته +2.اگر هم نوشته بالا غلطه{یعنی ADSL عادی واسه حدود 3 کیلومتر خوبه}بگه تا من برم دنبال همون داتک.راستی شما از بین رایان سما و داتک کدوم رو پیشنهاد میکنید{هر دو 256 نا محدود رو میدن 24+3 یا4 تومن آبونمان=28}
سلام
من زنگ زدم سپنتا، برای منطقه شیخ فضل ا.. گفتن پورتمون تازه پر شده! فکر می کنین چه قدر طول بکشه یک پورت آزاد بشه !؟ تو این مدت بخوام از جای دیگه بگیرم چی پیشنهاد میکنین؟
من نزدیک به 2 ماهه که از امپراتور گرفتم، آدمهای مودبی هستن سرویسشون هم نسبتا خوبه! سرعتش با وجود ادعای سایتشون برای من از 256 بالاتر نمیره ولی بخوبی با سرعت 27-28 KB/s دانلود می کنم! تو این مدت یه بار 5-6 ساعت قطعی داشتهمن ميخوام از امپراطور اشتراک adsl بگيرم اما اول بايد 15000 تومن بابت رانژه کردن مخابرات به اضافه شارژ ماهانه رو به حساب واريز کنم تا 15 روز بعد بيان وصل کنن.
ميخواستم يه مشورت بکنم ببينم ميشه بهش اعتماد کرد که پولم نسوزه؟ آيا جايي چيزي هست که بشه فهميد اين شرکت معتبر هست يا نه؟ اگر کسي قبلا ازش اشتراک گرفته لطفا بگه.
تازه امپراطور ادعا ميکنه سرويس ده هزار تومنيش 512 kb سرعت داره.
دوستان من مدت کوتاهیه از ssk ی رشت adsl گرفتم (که البته خود شرکت یکی از نمایندگی های فن آوا تهران هست) و در اين مدت يه چز هايي هم در مورد سرويس nat شركت فن آوا شنيدم كه باعث ميشه سايت هايي مانند emule نتونم استفاده كنم ، حالا مي خواستم دوستان عزيز در اين مورد يك توضيحاتي بدن كه اولا emule چي ميكنه دوما اين net چه بدي ها و محدوديت هاي ديگري همراه داره؟ و سوما چاره ي كار چيه؟
و مورد بعدي اينكه من چند باري كه خواستم فيلم دانلود بكنم خيلي از سايت ها بودن كه مي گفتن لينك ممستقيم دانلود فيلم فلان رو دارن ولي وقتي داخل مي شدم مي ديدم يك سري لينك از adrive و megaupload و rapidshare و 4share و.. دادن كه تا جايي كه من ميدنم هيچ كدومشون لينك مستقيم نيست، در اين مورد هم يك توضيح بدين كه آيا راهي براي دانلود مستقيم از سايت هاي مذكور وجود داره(البته با حجم 700Mg هستند) يا اينكه اگه ممكنه بهترين راه دانلود فيلم با adsl رو چي پيشنهاد مي كنيد؟
پيشاپيش از جوابتون ممنونم.
سلام محمدرضا
والا منم الان تو شرايط مشابه شما هستم و ميخوام برم صبا بگيرم.:happy:
سلام
هیچ وقت این اشتباه رو نکن .
دوستان میخواستم یه مشورتی بکنم با شما
من الا بیشتر از یک سال هست که از شهراد سرویس میگیرم
تاحالا قطعی نداشتم
بودم در حد نهایت یک ربع اونم شاید یکی دو بار
یه بارم قطعی داشتم خودم چون نبودم پیگیری کنم دو روز شد به محض تماس مشکل رو برطرف کردن
سرعت دانلود با 128 12-13
ساپورت خیلی خوب و مودب
قیمت 128 نامحدود 24200 (هزینه+مالیاتو ...)
تو بدترین شرایط و شلوغ ترین ساعت ها سرعت کم نمیشه
دیسکانکتی خیلی کم داره
حالا میخواستم بدونم با این شرایط شرکتی هست که همین سرویس رو یا ارزونتر بده یا با همین قیمت سرعت دانلود بیشتری بده؟
به نظر شما ارزش داره سرویس دهنده رو عوض کنم؟
بله منم نمیدونم چرا قیمت 256 به بالا رو اینقدر گرون کردهسلام
متاسفانه شهراد برای سال جديد قيمتهاش رو بيشتر از 3 برابر کرده... شما جايي بهتر تو اين محدوده سراغ نداريد ؟
الان 512 نامحدود را ميده 230 هزار تومان تا ماه پيش 80 تومان بود... واقعا مسخره است گفته بودن قرار قيمتها 20 درصد بياد پايين ولی مثل اينکه بدتر شده....