سلام دوست عزیزسلام بچه ها.
من تا به حال ADSL نداشتم و کاملا در این مورد مبتدی هستم.
میشه لطفا راهنمایی کنید که الآن برای دوستم که می خواد ADSL بدون محدودیت حجمی و ترجیحا بدون محدودیت زمانی داشته باشه بهترین اکانتی که می تونه بگیره چیه؟
در ضمن طرف هیچی نداره و حتی مودم هم نداره. هزینه های راه اندازی و هزینه شارژ رو هم یه راهنمایی بکنید، سر نماز دعاتون می کنه.
سلام خواهر.سلام دوست عزیز
اکثر سرویس دهنده های ADSL هم سرویس حجمی دارن و هم غیر حجمی... محدودیت زمانی هم نداره، فقط یک سری سرویس های حجمی هستن که معمولا ساعتهای شبانه رو برای دانلود بدون محدودیت ارائه میدن...
هزینه های راه اندازی و شارژ بستگی به شرکت های مختلف داره... از هر شرکتی هم که سرویس ADSL بگیرین خودشون بهتون مودم میدن... ازشون میخرین یا به صورت امانی میگیرین...
شرکت های ارائه دهنده هم که زیاده، بستگی به منطقه داره... تعرفه ی سرویس ها رو می تونین تو سایتهای شرکت ها ببینین...
چندتا از شرکت ها: تعرفه خدمات آسیاتک / تعرفه خدمات اینترنت صبا آنلاین / تعرفه خدمات داتک / تعرفه خدمات سپنتا / ADSL شاتل / تعرفه صبانت / ADSL پارس آنلاین / ...
قبل از انتخاب هم باید چک کنید که منطقه ی مورد نظرتون تحت پوشش اون شرکت که میخواین ازش سرویس بگیرین باشه... تو سایتهاشون یک قسمت هست که چهار رقم اول تلفن رو وارد می کنید برای چک کردن این موضوع...
خواهش میکنم...سلام خواهر.
ممنون از راهنمایی کاملتون.
البته قبل از زدن پست یه مقداری توی اینترنت Search کرده بودم و بعضی تعرفه ها رو دیده بودم. کلا میخواستم بدونم الآن سلیقه بچه ها و در واقع شرکتی که بین بچه ها بیشترین محبوبیت رو داره چیه؟
در مورد مودم هم نمی دونستم امانی هم میدن. جالبه!
فعلا.
سلام دوست عزیزسلام
من منطقه مخابراتی دانشگاه هستم(6697)
می خواستم ببینم شرکتی هست که adsl برای این منطقه ارایه بده؟
فکر نکنم زیاد به صرفه باشه... مثلا الان 128 نا محدود سپنتا 30 تومن میشه در حالی که تو این قیمتها 128 با محدودیتش از 35 تومن شروع میشه... کلا جایی 128 نامحدود بیشتر از 28-30 ندیدم...نظر شما در مورد این قیمتها چیه؟
http://www.hoordsl.com/index.php?option=com_content&task=view&id=29&Itemid=33
من هم همچین مشکلی دارم حس بدیهسلام دوستان.
من از سرویس صبانت استفاده می کنم. و فکر می کنم خیلی بیشتر از استفادم از فضای دانلودم کم می کنه.
کسی دیگه از صبانت استفاده می کنه که منو راهنمایی کنه؟