دوستان بنده تازه به مركز مخابراتي توحيد نقل مكان كردم و به دنبال خريد سرويس اينترنت هستم سئوالم اينه ايا كسي از دوستان از اين مركز مخابراتي سرويس گرفته چون قبلا دوستان مي گفتند پارس انلاين خوبه بعد گفتند توي اين منطقه صبا بهتره و در آخر يكي گفت وقتي سرعت دانلود همه اينها حداكثر 16 هست و در حالت معمولي 12 پس از مخابرات بگير هم ارزونتر هست و سرعت هم يكسان ...
دوستان اگر كسي راهنمايي كنه ممنون ميشم ..
راستي منظورم اينترنت 128 هست .
دوستان من قصد دارم سرویسم رو با شاتل فسخ کنم چون واقعا دیگه خیلی آشغال شده!!!!!
بهترین سرویسی که با هزینه ماهیانه 70 تومن میتونم تهیه کنم به نظرتون چی هست؟
از چه شرکتی سرویس بگیرم؟ (سرعت هم چی بالاتر باشه بهتر)
ممنون
این افرانت قیمت هاش درسته!!!!
http://www.afranet.com/Internet/LeasedLine.aspx
128 رو زده ماهی 230 هزار تومن!!!!
شما بسته به نوع كاربردیتون میتونید یكی از ISP های فعلی رو انتخاب كنید.
افرانت: سرویسهای Afranet تماماً پهنای باند اختصاصی بوده و سرعت و كیفیت سرویس در هیچ زمانی تغییر نمیكنند. مناسب برای هر نوع كاربری، از 128k تا 15mb
مخابرات: سرعت دانلود تقریبا یكنواخت و ثابتی داره ولی سرعت آپلود بسیار كمی داره (حدود 1/3 سرعت سرویس) كه منجر به بروز مشكلات بسیاری میشه نظیر عدم كاركرد مناسب گیم (بازی های رایانه ای) و P2P (نرم افزارهای ویدویی، اشتراك فایل و صوتی كاربر به كاربر). در كل برای وبگردی و چَت خوبه و همچنین دانلود از سرور های انتقال فایل با پروتوكولِ HTTP.
پارس آنلاین: سرعت دانلودش در طول روز بسیار عالی هست و پهنای باندی بیش از پهنای باند خریداری شده سرویس رو در این ساعات در اختیار شما میگذاره (به اصطلاح خود شركت، ویژگی ای به نام Boost در اختیار شما است) كه برای كاربران محتاج به دانلود فایل های كوچك در زمان كم (آپدیتِ آنتی ویروس و یا نرم افزارهای دیگر) امكان دریافت اطلاعات رو تا چندین برابر سرعت سرویسشون میده. در ساعات رایگان شبانه متاسفانه این امكان Boost وجود نداره و سرعت سرویس شما پایین هست (نسبت به طول روز). همچنین سرویسهای نامحدود فاقد Boost میباشند. مزیت سرویس ها این هست كه در طول روز پهنای باند كاربران بسیار باز هست (به دلیل استفاده اكثریت كاربران از سرویس محدود و عدم استفاده های سنگین در طول روز) و شما به راحتی میتواند بازی های رایانه ای (گیم)، استفاده های صوتی و تصویری و همچنین وبگردی را بلادرنگ انجام دهید.
صبانت: این شركت هم پهنای باندی بیش از پهنای باند خریداری شده رو در اختیار كاربر قرار میده، تنها تفاوتش با پارس آنلاین این هست كه این پهنای باند اضافه در ساعات رایگان شبانه نیز در اختیار كاربران هست و طبیعتاً وقتی كاربرا بیافتند به جون پهنای باند و همه شروع كنند به دانلود، كیفیت سرویس افت شدیدی پیدا میكنه و همچنین سرعت هم نسبت به میزان كاربرانی كه در حال دانلود هستند و طریقه دانلود اونها افت پیدا خواهد كرد (برای مثال، كاربران P2P فشار سنگینی روی پهناد وارد كرده و در صورت وجود تعداد بالای این كاربران، استفاده های دیگر نظیر دانلود مستقیم، وبگردی و بازی های آنلاین میسر نمیباشد)
در كل تو همه ISP ها هم كه بگردی، هیچكدوم سرویسی كه برای تمام كاربردهای اینترنتی خوب باشه رو با قیمت پایین ارائه نمیكنند. تا زمانی كه هزینه ای بیش از سرویس های Share را نمیتوانید پرداخت كنید، تنها راه حل شما انتخاب ISP ای است كه ساعاتِ مورد نیاز شما محدودیتی برای كاربری های دیگر داشته باشد. (اگر Gamer هستید، ISP ای كه محدودیت شدید برای دانلود داشته باشد را انتخاب كنید، نظیر Parsonline كه سرویس های ارزان قیمت آن همه دارای محدودیت دانلود هستند. اگر وبگردی بسیاری دارید، سرویس مخابرات مناسب شمااست. اگر دانلود های بسیاری دارید، صبانت بهترین انتخاب است، ولی میبایست قادر به Automate كردن دانلودهای خود در ساعاتِ رایگان باشید تا هزینه اضافی پرداخت نكنید. اگر گزینه های فوق نیازهای شما را بر آورده نمیكند و هزینه پهنای باند اختصاصی را نمیتوانید تقبل كنید، متاسفاه هیچ ISP ای برای شما مناسب نیست)
سرعتی که الان با پارس انلاین دارم (الان یعنی امشب) واقعا پایین اومده
شاتل هم که میگن سرعت رو پایین آورده
خبریه؟؟
فقط پارس نیست، مشكل هم بین شركت زیرساخت و روت های انتقال داده سراسر كشور هست، در صورتیكه كیفیت سرویس خود را زیر زره بین قرار داده باشید خواهید دانست كه اینترنت كشور ما از چند كشور همسایه تغذیه میشوند كه در حال حاضر ارتباط بین ایران و تركیه قطع میباشد و یا شركت زیر ساخت این روت را با ISP های دیگر قطع كرده و آن را خصوصی ساخته است (صرفا جهت استفاده به عنوان روت پشتیبانی) و حجم سنگینی از استفاده ها به ناچار به روت های دیگر منتقل شده است. دلیل این مشكل به آشكار اعلام نشده و تا زمانیكه این روت مجدداً متصل نشود و یا روت جایگزینی به كار گرفته نشود مشكلات كاربران ادامه خواهد داشت.