من زنگ زدم شرکننون گفتن فقط می تونم از سرویس d استفاده کنم):سرویس A و سرویس B کاملا برای شرایط شما مناسب است، جهت اطلاعات بیشتر با شماره 88233774 و 5 و 09192202210 تماس بگیرید.
من زنگ زدم شرکننون گفتن فقط می تونم از سرویس d استفاده کنم):سرویس A و سرویس B کاملا برای شرایط شما مناسب است، جهت اطلاعات بیشتر با شماره 88233774 و 5 و 09192202210 تماس بگیرید.
من زنگ زدم شرکننون گفتن فقط می تونم از سرویس d استفاده کنم):
با سلام خدمت دوستان!
اول از همه عرض کنم که من یکی از ادمین های بخش فنی پویا نت هستم! و از این همه لطفی که دوستان داردند ممنونم!
در مورد شماره حساب ها که باید بگم به زودی پرداخت آنلاین راه اندازی میشه و در صورت نیاز شماره حساب به اسم شرکت هم در اختیارتون قرار میگیره، و در مورد آدرس هم چون شرکت تازه شروع به کار کرده قادر نیستیم با تعداد پرسنلی که در حال حاضر داریم جواب گوی مراجعه ی حضوری باشیم. و سعی در ترویج فرهنگ استفاده از خدمات الکترونبک درایم و به همین خاطر مزایای ویژه ای در نظر داریم که به زودی از طریق سایت اطلاع رسانی میشه! سرعت هم باید بگم به صورت 100 در صد تضمینی هست.
باز هم اگه سوالی دارید در خدمت هستیم
با تشکر از همه ی دوستان
آرین
شرکت پویا نت افروز
شماره ثبت: 392276
www.pouyanet.com
دوست من تهرانسر از پارس سرویس داره بسیار راضیه ! ولی خوب نامحدود دیگه الان معنی نداره تو ایران ! غیر از مخابرات هیچ شرکتی نامحدود نمیده یا اگرم میده بسیار گرون میده !سلام دوستان عزیز و اساتید گرامی.
من شاغل هستم و راستش فرصت نشد کل این صفحات رو بخونم. لطف کنید یک سرویس دهنده مناسب به من پیشنهاد بدید. برام نامحدود بودن میزان دانلود مهم هست. محل سکونت هم تهرانسر. پیش شماره : 4451
لازم به ذکر هست که تا به حال از صبانت سرویس گرفتم.
سلام دوستان من ساکن جنت آباد شمالی (( مرکز مخابرات یزدان پناه )) الان سرویس 512 فن آوا رو دارم اما شبهاش که رایگانه به شدت افت
سرعت دارم به حدی که به 19 به زور می رسه ، میتونید بهترین شرکت سرویس دهنده رو تو این منطقه بهم معرفی کنید که لااقل در هر ساعت از شبانه روز رو 60 باشه ؟
ممنون از همگی
راستی عیدتون هم مبارک
سلام دوستان عزیز و اساتید گرامی.
من شاغل هستم و راستش فرصت نشد کل این صفحات رو بخونم. لطف کنید یک سرویس دهنده مناسب به من پیشنهاد بدید. برام نامحدود بودن میزان دانلود مهم هست. محل سکونت هم تهرانسر. پیش شماره : 4451
لازم به ذکر هست که تا به حال از صبانت سرویس گرفتم.
سلام دوستان من ساکن جنت آباد شمالی (( مرکز مخابرات یزدان پناه )) الان سرویس 512 فن آوا رو دارم اما شبهاش که رایگانه به شدت افت
سرعت دارم به حدی که به 19 به زور می رسه ، میتونید بهترین شرکت سرویس دهنده رو تو این منطقه بهم معرفی کنید که لااقل در هر ساعت از شبانه روز رو 60 باشه ؟
ممنون از همگی
راستی عیدتون هم مبارک
هنوز هم سرعت شبانه صبا بالاست؟اگه سرعت واست مهمه صبا
من برادرم از مخابرات سرویس داره خودم از صبا یه روز زدم یه فایل ده مگ رو با خط برادم دان کنم پیر شدم بابا
سرعت شبانه بالاست؟سرویس A رو ببینید از سایت پویا نت
www.pouyanet.com
هم سرعت و هم قیمت به نظرم عالیه!
می تونید فقط با 4 یا 5 هزار تومان تست هم بگیرید.
دوست من تهرانسر از پارس سرویس داره بسیار راضیه ! ولی خوب نامحدود دیگه الان معنی نداره تو ایران ! غیر از مخابرات هیچ شرکتی نامحدود نمیده یا اگرم میده بسیار گرون میده !
به نظرم از پارس یه 128 با محدودیت 14 گیگ بگیرید و باقی دانلودهاتون رو هم برای شبها بزارید ! چون سرعت شب فعلا تو اون منطقه عالیه !
هنوز هم سرعت شبانه صبا بالاست؟
درسته که شبانه صبا رو 1 مگ میره سرعتش؟