• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای انتخاب سرویس دهنده ADSL ا

به نظر شما کدومیکی از سرویسها مناسبتره برای سرعت 256 و 512

• Total voters
    174

Paniza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی با شرکت پویانت آشنایی داره؟من می خوام ازش سرویس ای دی اس ال 1024 بگیرم،با توجه به این که در منطقه ما(پاسداران)پورت خیلی کمه،این شرکت شرایط نسبتا خوبی داره،فقط نمی دونم خودش از کجا می گیره؟
به نظر شما می شه بهش اعتماد کرد؟این سرویسی که الان دارم قطعش می کنم مال عصرآنلاینه،خیلی اذیتم کرد.دوست ندارم دوباره تکرار بشه.
اگه یه دوست خوبی لطف کنه و بتونه تا امشب جوابم رو بده ممنونش می شم چون فردا می خوام سرویس جدید رو انتخاب کنم.
www.pouyanet.com

anita2377

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان کسی با شرکت پویانت آشنایی داره؟من می خوام ازش سرویس ای دی اس ال 1024 بگیرم،با توجه به این که در منطقه ما(پاسداران)پورت خیلی کمه،این شرکت شرایط نسبتا خوبی داره،فقط نمی دونم خودش از کجا می گیره؟
به نظر شما می شه بهش اعتماد کرد؟این سرویسی که الان دارم قطعش می کنم مال عصرآنلاینه،خیلی اذیتم کرد.دوست ندارم دوباره تکرار بشه.
اگه یه دوست خوبی لطف کنه و بتونه تا امشب جوابم رو بده ممنونش می شم چون فردا می خوام سرویس جدید رو انتخاب کنم.
www.pouyanet.com

پویانت خوبه! سرعتش کمی بالا پایین میره ولی تایید میشه:)
دقیقا یادم نیست فکر کنم زیرمجموعه شرکت شهراد هم باشه.

sam.cj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود
اقا پیدا کردن یه Isp که adsl,تو منطقه پارک وی(مرکز استقلال) بده, از پیدا کردن شیر مرغ سخت تره!!!:(
هرجا زنگ میزنم==>
%90 اصلا پورت ندارن
5% پر هستند(شاتل و پویا نت)
5% هم شاید تا 2 ماه دیگه:wacko:

دوستان هرکی اطلاعی از یه شرکت ای که adsl میده تو منطقه پارک وی داره لطفا بفرماید

ممنون

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
سلام..من اين چند صفحرو که داشتم میخوندم ديدم از پويا نت تعريف شده..

من برام کيفيت اینترنت از همه شما مهمتره..چون که من واسه کافی نتم میخوام..هر زمان قطعی و کندی پيش بياد مساوی با ضرر و زيان مالی برای بنده..رو اين حساب بسيار بسيار رو اين قضيه حساسم..از صبانت که اینترنت داشتم شايد باورتون نشه ولی ماهيانه 500 600 هزار تومان به من ضرر میزد سر اين قضيه کندی سرعت و قطع شدن های پياپی..الان شاتل دارم و تقريباً راضی هستم ولی میخوام کامل راضی باشم.

anita2377

Registered User
لایک‌ها
4
سلام..من اين چند صفحرو که داشتم میخوندم ديدم از پويا نت تعريف شده..

من برام کيفيت اینترنت از همه شما مهمتره..چون که من واسه کافی نتم میخوام..هر زمان قطعی و کندی پيش بياد مساوی با ضرر و زيان مالی برای بنده..رو اين حساب بسيار بسيار رو اين قضيه حساسم..از صبانت که اینترنت داشتم شايد باورتون نشه ولی ماهيانه 500 600 هزار تومان به من ضرر میزد سر اين قضيه کندی سرعت و قطع شدن های پياپی..الان شاتل دارم و تقريباً راضی هستم ولی میخوام کامل راضی باشم.

به نظرم اگر از شاتل راضی هستید بهتره از همونجا سرویس بگیرید. پویا نت برای من هر چند روز یکبار تو ساعت 2 ظهر دانلود ها کلا قطع میشد! پشتیبانی هم جواب درست نمی دادن و مشکل از سیستم من نبود، از این جهت زیاد خوب نبود و سرعت هم زیاد بالا پایین میرفت.. به نظرم ارزش ریسک رو نداره اگه از شاتل راضی هستید همون رو ادامه بدین بهتره!:)

rostami.a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرم اگر از شاتل راضی هستید بهتره از همونجا سرویس بگیرید. پویا نت برای من هر چند روز یکبار تو ساعت 2 ظهر دانلود ها کلا قطع میشد! پشتیبانی هم جواب درست نمی دادن و مشکل از سیستم من نبود، از این جهت زیاد خوب نبود و سرعت هم زیاد بالا پایین میرفت.. به نظرم ارزش ریسک رو نداره اگه از شاتل راضی هستید همون رو ادامه بدین بهتره!:)

البته مرکز با مرکز فرق می کنه بعضی شرکت ها چون تو بعضی از مراکز بیش از حد Share می کنن ممکن هست این مشکل پیش بیاد.
اما من هم برای محل کارم و هم منزل و هم چند جای دیگه از پویا نت سرویس گرفتم راضی هستم.
اگه با پشتیبانی تلفنی مشکل دارید از تو سایت فرم پشتیبانی رو استفاده کنید به نظرم خیلی سریع جواب می گیرید.

rostami.a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من از پارس آنلاین بگیرین . اگه تو مرکزتون داره پرت خالی.
مهاجرت کانادا

بنظره منم که پارس آنلاین واقعا کلاه برداره!!!

مخصوصا تو نمایشگاه کتاب که تبلغ کرده بود 70% تخفیف، بعدش مشخص شد که کلاً سره مردم داشتن کلاه میزاشتن!
همیجوری هم که تا مودم ای خودشونو نخری بهت سرویس نمی دن.
واقعا باعث تاسف که همچین شرکت های تو ایران سرویس می دن.

Last edited:

sam.cj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود
این شرکت انجیر (افتاب) و کسی میشناسه و سرویس گرفته ازش؟
http://www.anjir.com/news/detail.asp?id=505
واسه مرکز استقلال که هیچ جا نداره میگه داره ولی:
10 روز میگه طول میکشه(اگه بیشتر هم شد لابد شده دیگه:hmm:
10 تومن هم پوله ژانره خط میگیره که اینو نشنیده بودم
دوستان لطفا راهنمایی کنن بین این و wimax داتک میخوام یکیو بگیرم

با سپاس

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام چرا وایمکس ایرانسل نمیگیری؟؟؟
خیلی بهتره. حتی از داتک.
به شرکت های نا آشنا هم اعتماد نکن.
مهاجرت کانادا

sam.cj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد شرکت های نا اشنا بات موافقم
ولی ایرانسل ماکزیمم 256 میده,درسته؟
ولی من 1M مد نظرم هست و با توجه به اینکه 90% adsl تو منطقه مخابراتی ما(استقلال) پر هست,بهترین گزینه وایمکس داتک هست-مودم هم رایگان میده(البته مودم Usb:cool:)
داتک امارش بده مگه؟!؟!

با سپاس

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام عزیزم
ایرانسل تا 2 مگ میده که.

tariff_fa-big.jpg

مهاجرت کانادا

ememzed

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستان نظرتون در مورد انتخاب بین 128 نامحدود ندارایانه (14,500) و 128 نامحدود مخابرات (10,000) چیه؟
از لحاظ سرعت دانلود، سرعت باز کردن پیج، پینگ، پکت لاس، پشتیبانی، قطعی...
کلا زیر 15 تومن 128 نامحدود خوب چی سراغ دارید؟
با تشکر

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام
دوستان نظرتون در مورد انتخاب بین 128 نامحدود ندارایانه (14,500) و 128 نامحدود مخابرات (10,000) چیه؟
از لحاظ سرعت دانلود، سرعت باز کردن پیج، پینگ، پکت لاس، پشتیبانی، قطعی...
کلا زیر 15 تومن 128 نامحدود خوب چی سراغ دارید؟
با تشکر

بین ندا رایانه و مخابرات . مخبراتو انتخاب کن عزیزم
چون هردوشون سرعت اسمی و میدن بهت. ولی مخابرات گاهی بالاتر هم میره سرعت. پینگ مخابرات که خیلی خوبه ( بستگی به منطقه مخابراتی و تجهییزات هم داره ). از نظر من توی 128 نامحدود مخابرات گزینه خیلی خوبیه.
مهاجرت کانادا

ememzed

Registered User
لایک‌ها
0
بین ندا رایانه و مخابرات . مخبراتو انتخاب کن عزیزم
چون هردوشون سرعت اسمی و میدن بهت. ولی مخابرات گاهی بالاتر هم میره سرعت. پینگ مخابرات که خیلی خوبه ( بستگی به منطقه مخابراتی و تجهییزات هم داره ). از نظر من توی 128 نامحدود مخابرات گزینه خیلی خوبیه.
مهاجرت کانادا

ممنون از توجهتون...

arthes

Registered User
لایک‌ها
0
سلام . من مرکز پیام نورم و از شاتل آرت 128 دارم ولی محدودیت ها و پینگ پایینشون خیلی اذیت می کنه . تو فکر عوض کردنم . الان با شاتل سرعت دانلودم روی 23k هستش و دانلود نامحدود . جایی هست که معادل این رو ارائه کنه و این محدودیت های مسخره رو اعمال نکنه ؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام
با توجه به تجربه من
سوال کن ببین کدام سرویس دهنده تو مرکز مخابراتیتون زودتر اومده یا کدوم پهنای باند بیشتریو از مخابرات منطقتون داره ( البته مورد دوم سخت به جواب میرسی. ).
اون شرکت تو اون منطقه خوبه. چون ای 1 بیشتری گرفته و تجهییزات بیشتری داره.
کاملا به منطقه بستگی داره .
مهاجرت کانادا

rostami.a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . من مرکز پیام نورم و از شاتل آرت 128 دارم ولی محدودیت ها و پینگ پایینشون خیلی اذیت می کنه . تو فکر عوض کردنم . الان با شاتل سرعت دانلودم روی 23k هستش و دانلود نامحدود . جایی هست که معادل این رو ارائه کنه و این محدودیت های مسخره رو اعمال نکنه ؟

www.pouyanet.com
اگه پیام نور با سرعت و هزینه مناسب می خواید

rostami.a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام این شرکتی که معرفی کردین ک خیلی گرونتره سرویساش؟؟؟؟
128 نامحدودماهی 45؟؟؟؟؟!!!!!
مهاجرت کانادا

احتمالا اشتباه می کنید دوست عزیز لطفا دوباره مشاهده کنید. به گمونم با 256 اشتباه گرفتی!
چون همه سرویسا مخصوصا سرویس A خیلی ارزون هست نسبت به سرعتش!

بالا