میشه بگی از کجا فهمیدی آقای گجت؟
برو سایتش خودت میبینی، از همین اول بسمه الله داره کاربرش رو میپیچونه با اون لیستِ بلند بالاش.
همه PAP هایی که سرویس هاشون رو چند صند نوع مختلف میکنند یه ریگی تو کفششونه، یکی میاد پهنای باند کاربرهای محدود و غیر محدودش رو با هم میبنده که هزینه کمتر بکنه و سود بیشتر، وقتی کاربرای نامحدود میزارند تا دسته دانلود های چند قسمتی میکنند هیچی از کیفیت سرویس نمیمونه، زنگ میزنی به شرکت میگی پینگ من بالا رفته و سرویس کیفیتش اومده پایین، میگند چون سرویس شیر بوده اینجوری شده و وضعیت شما ( هر قدر هم که داغون باشه ) تازه خیلی هم خوبه. این جور PAP ها دو تا سه برابر انواع سرویس های ارائه شده دارند و در کنار سرویس های محدود به عرضه سرویس نامحدود هم دست میزنند. نمونه اش اون PAP که من اینسپکتش کردم! نکته بعدی هم، هر چقدر شما ÷هنای باند بالاتری خریداری کنید سود بیشتری را یکجا به PAP میرسانید، میزان هزینه کمتری بابت تقسیم بندی پهنای باند به PAP وارد میکنید و در نیجه هزینه سرویس نهایی هم نسبت به پهنای باند خریداری شه بسیار کمتر خواهد بود. حال شما تعرفه های پویا چِت رو نگاه کن:
13 64 کیلو بیت نا محدود 20.000
14 128 کیلو بیت نا محدود 29.00
24 256 کیلو بیت نا محدود 46.616
25 512 کیلو بیت نا محدود 96.616
26 1024 کیلو بیت نا محدود 219.336
تابلو معلومه تعرفه نویسش دستش یه جاییش بوده و داشته به پولی که تو جیبش میره فکر میکرده به جای دو دو تا چهارتا