• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای انتخاب سرویس دهنده ADSL ا

به نظر شما کدومیکی از سرویسها مناسبتره برای سرعت 256 و 512

• Total voters
    174

perspolis1984

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از مرکز فرد اسدی چند روزه adsl گرفتم . قطعی نداشتم . با ویندوز نتونستم تنظیم کنم ولی با ubuntu به اسونی درست شد ( ایراد از کم سوادی منه ) 128 ماهی 10 تومن . سرویس بد نیست . دانلود روی 13-16 هستش و اپلود روی 4-8 . gmail باز . ip اشتراکی .

منم فرداسددی هستم .ببینم 256 نمئده به کاربر معمولی؟؟

perspolis1984

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چرا معنی نداره من با 32 تومن ماهیانه دارم 24 ساعت با 75 تا 85 kb دانلود میکنم

کل isp ها ایران یه طرف اوراکل هم یه طرف امکان نداره تو ایران نظیرشو پیدا کنید اصلا سرویس محدود نداره هزینه رانج خط هم مجانی هست

1199392398.png

سلام میتونئ واسیه منم بگیری از این 32 تومانیها ؟:p این سرویسش مدررک تحصیلی میخواد من ندارم.:(

perspolis1984

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من میخوام از شرکت اوراکل سروییس 256 نامحدود بگیرم میخواستم ببیننم میتونم با این سرعت ویدئو انللاین ببینم بدونه فریز شدن یا نه؟

perspolis1984

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اینجا کسی از شرکت اوراکل سرویسس نگرفتته؟ من یه سرویس نامحدود میخوام مثلا 256 کدوم شرکت خوبه؟دانلود زیاد دارم.سرعتشمم خوب باشه.تا 40000 تومان ماهیانه.

hackerhack

Registered User
لایک‌ها
1
از این شرکت اصلا نگیرید منم گول سرعت دانلودش رو خوردم که رو 250 هست
حجم دزدی دارند پشتیبانی ضعیف زنگ میزنی نیم ساعت رو شاخشه
العانم فقط سرعت دانلودش بالاست پیج که داغون باز میکنه آپلودم که رو 40-50 فکر کنم 2048 - 256 هست

عصر تلکام
http://www.asretelecom.net/

Uzgorlug

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان تو تهران کدوم شرکت سرويسش خوب هست بهشتي؟

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
میشه بگی از کجا فهمیدی آقای گجت؟

برو سایتش خودت میبینی، از همین اول بسمه الله داره کاربرش رو میپیچونه با اون لیستِ بلند بالاش.

همه PAP هایی که سرویس هاشون رو چند صند نوع مختلف میکنند یه ریگی تو کفششونه، یکی میاد پهنای باند کاربرهای محدود و غیر محدودش رو با هم میبنده که هزینه کمتر بکنه و سود بیشتر، وقتی کاربرای نامحدود میزارند تا دسته دانلود های چند قسمتی میکنند هیچی از کیفیت سرویس نمیمونه، زنگ میزنی به شرکت میگی پینگ من بالا رفته و سرویس کیفیتش اومده پایین، میگند چون سرویس شیر بوده اینجوری شده و وضعیت شما ( هر قدر هم که داغون باشه ) تازه خیلی هم خوبه. این جور PAP ها دو تا سه برابر انواع سرویس های ارائه شده دارند و در کنار سرویس های محدود به عرضه سرویس نامحدود هم دست میزنند. نمونه اش اون PAP که من اینسپکتش کردم! نکته بعدی هم، هر چقدر شما ÷هنای باند بالاتری خریداری کنید سود بیشتری را یکجا به PAP میرسانید، میزان هزینه کمتری بابت تقسیم بندی پهنای باند به PAP وارد میکنید و در نیجه هزینه سرویس نهایی هم نسبت به پهنای باند خریداری شه بسیار کمتر خواهد بود. حال شما تعرفه های پویا چِت رو نگاه کن:
13 64 کیلو بیت نا محدود 20.000
14 128 کیلو بیت نا محدود 29.00
24 256 کیلو بیت نا محدود 46.616
25 512 کیلو بیت نا محدود 96.616
26 1024 کیلو بیت نا محدود 219.336
تابلو معلومه تعرفه نویسش دستش یه جاییش بوده و داشته به پولی که تو جیبش میره فکر میکرده به جای دو دو تا چهارتا

Last edited:

aryanweb

Registered User
لایک‌ها
2
میشه بگید این کجاش مشکل داره؟

ظاهراً تو این مملکت به کسی خوبی نیومده! اگه کسی هم بیاد یه کار جدید بکنه همه شکاک میشن بجای این که کمک باشن و به رشد ممکتشون فکر کنن! البته شما حق داری وقتی تو هیچ کجای این مملکت قانونی وجود نداره! اما دلیل نمیشه به راحتی و بدون تحقیق کسی رو تخریب کنی، پس به شما پیشنهاد می کنم:
1- مودب باشید!
2- بدون تحقیق اینقدر زود قصاوت نکنی!
3- در مورد چیزی که تخصص نداری صحبت نکنی!

البته مثه شما نمی خوام به کسی بی احترامی کرده باشم فقط نظرمو رک گفتم!

متفاوت بودن تعرفه های این سایت بخاطر اینه که مراکز مختلف شرایط خاص به خودشو داره!

Last edited:

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
با پول ریختن تو جیب یه PAP هیچ پیشرفتی حاصل نمیشه. پهنای باند بیشتر میدن بهتون و فقط پسرفت می‌بینید.

1- ادب كه نزد ايرانيان بود و مُرد!
2- لازم نیست بپری با سر تو چاه تا ببینی عمیقه یا نه.
3- دو دوتا؟ چهارتا!

نظر شما متین.

اون هم كه صد البته، تو منتقه پولدار نشین باید هم سود بیشتری كرد. از معدن طلا كه ذغال سنگ استخراج نمیكنند برادر!

aryanweb

Registered User
لایک‌ها
2
ابن موضوع هیچ ربطی به فقیر و غیره فقیر نداره برادر! و هر جا پورت کمتری باشه و تقاصای بیشتر نتیجه معلومه!
من ابدا هیچ کدوم از اینترنت های ایران و تهران رو تائید نمی کنم!
در مورد دو دو تا چهار تا هم مشکل تون رو بدونیم بد نیست شاید بتونیم کمکتون کنیم!!!!!!!

aryanweb

Registered User
لایک‌ها
2
در ضمن شاید بهتر باشه در مورد بعضی از مسال اینجا صحبت نشه!
چون هر چقدر هم یه Pap بخواد خوب باشه باید از فیلتر ها و قوانین خواص جمهوری و مخابرات عزیز رد بشه!

csharp_pro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مشکل داشتم با شرکت های وایرلس تا اینکه یه روز توی مترو یه پسره بود داشت یه یوزر رو زاهنمائی می کرد ، ازش پرسیدم گفت که وایرلس کار می کنند بعد مشکلم زو بهش گفتم اونم به من تضمین داد که واست نصب می کنم اگر سرعتت کم شد خسارت میده اومد نصب کرد عالی جواب داد ، نصاب شرکت اوستا نت بود من هم قول دادم که هر کسی ازم دز موزد اینترنت سوال کرئ بهش معرفی کنم هم تعرفه هاش خوبه هم شیرش 1 به 6 هست با 128 از 21 پائین نیومدم قیمتش هم بدون محدودیت 16000 تومن بود توی 4 ماه این هم ایمیل اونه [email protected] هر کس هم شمارشو می خواد به من میل بزنه بهش بدم ، کل تهران هم دکل دارند

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
سلام برای منطفه شیخ فضل الله isp که سرعتش خوب باشه ، و پینگش خوب باشه و قطعی نداشته باشه، چی پیشنهاد میشه؟ محدودیت دانلود 3 تا 4 گیگ باشه مهم نیست

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام عزیزان
من 10 ماهی میشه پارس آنلاین دارم.
تو ی این انجمن هم زیاد گشتم و دیدم درست انتخاب کردم و پیشنهاد میکنم اگر کسی ناراضیه یا میخواد اقدام کنه. اگه پرت خالی میده حتما بگیرید. وقتی به من گفتن سرعت دانلود سرویس 128 بین 120 تا 140 ه باورم نشد تا خودم امتحان کردم . خیلی عالیه.

aryanweb

Registered User
لایک‌ها
2
سلام عزیزان
من 10 ماهی میشه پارس آنلاین دارم.
تو ی این انجمن هم زیاد گشتم و دیدم درست انتخاب کردم و پیشنهاد میکنم اگر کسی ناراضیه یا میخواد اقدام کنه. اگه پرت خالی میده حتما بگیرید. وقتی به من گفتن سرعت دانلود سرویس 128 بین 120 تا 140 ه باورم نشد تا خودم امتحان کردم . خیلی عالیه.

منم باورم نمی شد با سرعت 128 پویا نت بتونم تا 230 تا دانلود کنم ;) دوست داشتی با تضمین می گم تست کن :)

بالا