• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای انتخاب سرویس دهنده ADSL ا

به نظر شما کدومیکی از سرویسها مناسبتره برای سرعت 256 و 512

• Total voters
    174

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
همچین سرویسی تو مملکت ما وجود خارجی نداره.مگر اینکه خر پول باشید 400 هزار تومان ماهانه بدید اینترنت با پورت اختصاصی بگیرید.
درست میگین، من خودم پرسیدم تقریبا 4 میلیون تومن در ماه میشه :O
ولی شاتل چطوره ؟ اگر منصفانه استفاده کنی چی ؟ هنوز کسی نفهمیده این مقدارش چقدره ؟

HSG

Registered User
لایک‌ها
203
درست میگین، من خودم پرسیدم تقریبا 4 میلیون تومن در ماه میشه :O
ولی شاتل چطوره ؟ اگر منصفانه استفاده کنی چی ؟ هنوز کسی نفهمیده این مقدارش چقدره ؟

بله من پایین ترین قیمت پورت اختصاصی را گفتم خودتون در جریانید که چه قیمت هایی داره.
شاتل که من اصلاً استفاده نکردم و نمیکنم.فیس و افاده زیاد داره به بنده که میگه پورت خالی نداریم و مشتری جدید نمیگیریم حالا شما رو نمی دونم.
درباره نامحدود من پارس آنلاین را پیشنهاد میکنم چون چندین برابر بهتر از نامحدود سایر شرکت ها است و حتی سرعتی در حد محدود بعضی از شرکت ها مثل آسیاتک میده اما اگر محدود می خواین که از هر شرکتی می تونید بگیری فقط من به هیچ وجه من الوجود شرکت های های وب و فن آوا را به هیچ کس پیشنهاد نمیکنم هنوز یادم نرفته های وب 32500 تومان منو خورد یه آبم روش دریغ از 1 دقیقه اینترنت که به من بده ولی پارس آنلاین براحتی برگشت پول هم میزنه من خودم یه بار برگشت پول در پارس آنلاین داشتم تمام و کمال برگشت زدن.

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
بله من پایین ترین قیمت پورت اختصاصی را گفتم خودتون در جریانید که چه قیمت هایی داره.
شاتل که من اصلاً استفاده نکردم و نمیکنم.فیس و افاده زیاد داره به بنده که میگه پورت خالی نداریم و مشتری جدید نمیگیریم حالا شما رو نمی دونم.
درباره نامحدود من پارس آنلاین را پیشنهاد میکنم چون چندین برابر بهتر از نامحدود سایر شرکت ها است و حتی سرعتی در حد محدود بعضی از شرکت ها مثل آسیاتک میده اما اگر محدود می خواین که از هر شرکتی می تونید بگیری فقط من به هیچ وجه من الوجود شرکت های های وب و فن آوا را به هیچ کس پیشنهاد نمیکنم هنوز یادم نرفته های وب 32500 تومان منو خورد یه آبم روش دریغ از 1 دقیقه اینترنت که به من بده ولی پارس آنلاین براحتی برگشت پول هم میزنه من خودم یه بار برگشت پول در پارس آنلاین داشتم تمام و کمال برگشت زدن.
کاملا موافقم، راستی این شرکت هایی که بالاتر از سرعت سرویس میدن چی ؟مثلا 128 رو 1مگ میدن درسته ؟ واقعیت داره ؟

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
کاملا موافقم، راستی این شرکت هایی که بالاتر از سرعت سرویس میدن چی ؟مثلا 128 رو 1مگ میدن درسته ؟ واقعیت داره ؟
آره. من آسیاتک رو مثال میزنم:
سرعت های بالای 128 ، رو پورت 4 مگ قفل شدن
البته سرویس های محدود اش

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
آره. من آسیاتک رو مثال میزنم:
سرعت های بالای 128 ، رو پورت 4 مگ قفل شدن
البته سرویس های محدود اش
عالیه ولی حیف که روی شماره ی ما سرویس نمیدن،
فقط همین شرکته، شاتل اینجوری نیست ؟ :p:);)

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
عالیه ولی حیف که روی شماره ی ما سرویس نمیدن،
فقط همین شرکته، شاتل اینجوری نیست ؟ :p:);)
تو پی تی، برای هر ISP یه تایپیک زدن
تو تایپیک هاش، سوالت رو مطرح کن
اینطوری به نتیجه کلی خوبی میرسی

pasia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان من میخوام از پارس برم نمیدونم برم های وب یا پیشگامان برام پینگ و دانلود شبانه مهمه بوشهر هستم لطفا کمک کنید

A10-9999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من دنبال یه سرویس نامحدود پرسرعت با بودجه نهایت 100 تومن هستم. دوستانی که نامحدود داشتن/دارن بهترین سرویس نامحدود موجود کدوم هست؟

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
اقا رفتیم مخابرات اون خانوم که نشسته اونجا رو چوب کردیم نتونستیم بفهمونیم حرفمون رو . اقا ما یه گاغذ دادن نوشته بودن 2 مگ با 3 گیگ ترافیک ماهانه 17500 تومن . بعد ترافیک بالای 10 گیگ هم 1.600 تومن . ما گفتیم خانوم این سرویس رو با 20 گیگ اضافه به ما بده که میشه 50 تومن . زد اونجا گفت نه میشه 80 تومن . بعد ما گفتیم خانوووم این سرویس زده ماهی 17 تومن با گیگی 1.600 باید بشه 50 . ولی گفت نخیر هر گیگ 3200 تومنه . ما که نفهمیدیم بعد اون یکم عصبانی شد از حقم گذشتم گفتم همون قبلی رو تمدید کن .

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
من دنبال یه سرویس نامحدود پرسرعت با بودجه نهایت 100 تومن هستم. دوستانی که نامحدود داشتن/دارن بهترین سرویس نامحدود موجود کدوم هست؟
دو مگ نامحدود مخاربرات فک کنم خوب باشه براتون، گیری هم به میزان دانلود نمیدن

mohammad.2016

Registered User
لایک‌ها
39
سلام
من دو مگ پارس انلاین دارم
شب کلا 2 گیگ بیشتر نمیتونم دانلود کنم؟
از شاتل بگیرم؟

A10-9999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دو مگ نامحدود مخاربرات فک کنم خوب باشه براتون، گیری هم به میزان دانلود نمیدن
ممنون اما نامحدود 1 مگ و 2 مگ مخبراتو داشتم و هردوشون خیلی بد بودن. سرعت دانلود با IDM بد نبود اما سایت بازکردن هردوشون زیر 15 - 20 کیلو بایت بود.

سرویس دیگه ای سراغ ندارید؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
دوستان در منطقه مخابراتی جماران چه سرویسی از همه بهتر هست ؟
من شاتل داشتم خوب نبود بعد اومدم مخابرات یه مدت خیلی قطعی داشت اومدم پارس انلاین الانم
پارس این طرح ترافیک پلکانی اش اذیت میکنه سرعت کم میشه
دنبال یه سرویس خوب و بی دردسر میگردم

nima3333

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
دوستان در منطقه مخابراتی جماران چه سرویسی از همه بهتر هست ؟
من شاتل داشتم خوب نبود بعد اومدم مخابرات یه مدت خیلی قطعی داشت اومدم پارس انلاین الانم
پارس این طرح ترافیک پلکانی اش اذیت میکنه سرعت کم میشه
دنبال یه سرویس خوب و بی دردسر میگردم
از اسیاتک بگیر ، من دارم استفاده میکنم ازشون راضی هستم

Sam_civil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من يه راهنمايى ازتون ميخواستم، در حال حاضر سرويس نامحدود مخابرات دارم ٢٥٦ ، كه سرعت دانلودم فيكس ٣٢ هستش، در واقع تنها مزيتش همينه كه نوسان سرعت نداره ولى سرعت خيلى پايينه، الان ماهيانه حدود ١٥ گيگ دانلود دارم، ميخواستم از پارس آنلاين بگيرم، بين دوتا از سرويساش موندم، ٥١٢ حجمى ١٠ گيگ و ١٢٨ نامحدود، هردو تقريبا همقيمتن( ٢٨ تومنو ٢٧ تومن) ، تهران هستم مركز مخابرات سعادتمند، به نظرتون كدوم يكى از اينا بهتره، دوستانى كه استفاده كردن مخصوصا ١٢٨ نامحدود، واقعا طبق تبليغاتش تا ١٠ گيگ ٢ مگ ميده بعدش ٥ گيگ ٥١٢ و از اون به بعد ١٢٨؟ ٥١٢ حجمى ١٠ گيگ خيلى خوبه ولى اونجورى ٥ گيگ كم ميارم مجبورم مديريت كنم، مثلا دانلود شبانه، ولى خوب اگر سرعت ١٢٨ نامحدود واقعا انقد خوب باشه خيلى بهتره فك كنم.
ببخشيد يه ذره طولانى شد، ممنون از راهنماييتون

nima3333

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام دوستان
من يه راهنمايى ازتون ميخواستم، در حال حاضر سرويس نامحدود مخابرات دارم ٢٥٦ ، كه سرعت دانلودم فيكس ٣٢ هستش، در واقع تنها مزيتش همينه كه نوسان سرعت نداره ولى سرعت خيلى پايينه، الان ماهيانه حدود ١٥ گيگ دانلود دارم، ميخواستم از پارس آنلاين بگيرم، بين دوتا از سرويساش موندم، ٥١٢ حجمى ١٠ گيگ و ١٢٨ نامحدود، هردو تقريبا همقيمتن( ٢٨ تومنو ٢٧ تومن) ، تهران هستم مركز مخابرات سعادتمند، به نظرتون كدوم يكى از اينا بهتره، دوستانى كه استفاده كردن مخصوصا ١٢٨ نامحدود، واقعا طبق تبليغاتش تا ١٠ گيگ ٢ مگ ميده بعدش ٥ گيگ ٥١٢ و از اون به بعد ١٢٨؟ ٥١٢ حجمى ١٠ گيگ خيلى خوبه ولى اونجورى ٥ گيگ كم ميارم مجبورم مديريت كنم، مثلا دانلود شبانه، ولى خوب اگر سرعت ١٢٨ نامحدود واقعا انقد خوب باشه خيلى بهتره فك كنم.
ببخشيد يه ذره طولانى شد، ممنون از راهنماييتون
من که خودم شخصا از پارس آنلاین بیزارم
شبانه دانلود میکردم از حجمم کم میکردن
اول خوب بین شرکت ها تحقیقت رو بکن بعد سرویس بگیر به نظر من که اصلا سمت پارس آنلاین نرو.

Baila Moreno

Registered User
لایک‌ها
29
دوستان بین فن آوا و های وب کدوم رو پیشنهاد میدن ؟ ( پینگ - پکت لاس - سرعت بالای اینترنت حجمی - اینترنت شبانه نسبتا خوب )
ممنون.

alipahlavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان
من تا الان از شاتل و پارس آنلاین نت گرفتم الان هم مخابرات.هر کدوم به نحوی میره رو اعصاب
الان هم که قراره بازی های آنلاین شروع کنم مخابرات تعرفه نامحدود رو برداشته :general605:
حالا من از چه isp نت بگیرم که پینگش خوب و قیمتش هم مناسب باشه و سرعتشم افت نکنه؟

alipahlavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
هر تعرفه نامحدودی که میبینم نوشته حداقل ترافیک فلان قدر
منظور چیه؟

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
هر تعرفه نامحدودی که میبینم نوشته حداقل ترافیک فلان قدر
منظور چیه؟
حداقل میزان ارسال و دریافت (دانلود و آپلود)
یعنی محدود هست
مثلا شما میتونی فقط 3 گیگ دانلود و آپلود کنی (مثال گفتم)

بالا