alipahlavi
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 37
- لایکها
- 3
خب, پس چه فرقی با محدود داره اگه اینجوریه؟حداقل میزان ارسال و دریافت (دانلود و آپلود)
یعنی محدود هست
مثلا شما میتونی فقط 3 گیگ دانلود و آپلود کنی (مثال گفتم)
خب, پس چه فرقی با محدود داره اگه اینجوریه؟حداقل میزان ارسال و دریافت (دانلود و آپلود)
یعنی محدود هست
مثلا شما میتونی فقط 3 گیگ دانلود و آپلود کنی (مثال گفتم)
آهانخب, پس چه فرقی با محدود داره اگه اینجوریه؟
اینطوری محاسبه می کنن دوست عزیز :اقا رفتیم مخابرات اون خانوم که نشسته اونجا رو چوب کردیم نتونستیم بفهمونیم حرفمون رو . اقا ما یه گاغذ دادن نوشته بودن 2 مگ با 3 گیگ ترافیک ماهانه 17500 تومن . بعد ترافیک بالای 10 گیگ هم 1.600 تومن . ما گفتیم خانوم این سرویس رو با 20 گیگ اضافه به ما بده که میشه 50 تومن . زد اونجا گفت نه میشه 80 تومن . بعد ما گفتیم خانوووم این سرویس زده ماهی 17 تومن با گیگی 1.600 باید بشه 50 . ولی گفت نخیر هر گیگ 3200 تومنه . ما که نفهمیدیم بعد اون یکم عصبانی شد از حقم گذشتم گفتم همون قبلی رو تمدید کن .
من کرج امبهترین در ایران پیشگامان است
کرج ازشون سرویس گرفته حدود 16 مگ سرعت داره
من 4 سالی ازشون اینترنت گرفتممن کرج ام
قیمت هاش چطوری هست؟
نامحدود هاش منصفانه هست؟
قیمت هاش بالاستمن 4 سالی ازشون اینترنت گرفتم
هیچ وقت قطع نبود
1 سال و نیم پیش که سرعتش 4 مگ بود من با 500 دانلود کردم
سرویس 16 مگش ماهیانه 4 هزار
روزانه مگی 4 تومن و شبانه حدود 2 تا 8 مگی 1 تومن
upسلام دوستان
من تا الان از شاتل و پارس آنلاین نت گرفتم الان هم مخابرات.هر کدوم به نحوی میره رو اعصاب
الان هم که قراره بازی های آنلاین شروع کنم مخابرات تعرفه نامحدود رو برداشته :general605:
حالا من از چه isp نت بگیرم که پینگش خوب و قیمتش هم مناسب باشه و سرعتشم افت نکنه؟
بهترین در ایران پیشگامان است
کرج ازشون سرویس گرفته حدود 16 مگ سرعت داره
کسی نیست کمکی، راهنمایی چیزی داشته باشه؟یه خط دیگه دارم
میخوام رو اون adsl بگیرم
فقط برای دانلود
(محدود بگیرم و شبانه رایگان دانلود کنم)
سرعتش دانلود اش 1 مگ باشه
کسی جای خوبی سراغ داره؟
البته قیمت فضایی نباشه
اسیاتک شبانه محدودش دقیقا روی سرعت اسمیش بسته شده و نه بالاتر...کسی نیست کمکی، راهنمایی چیزی داشته باشه؟
فک کنم آسیاتک سرعت های بالای 256 رو، روی 4 مگ میبنده؟
درسته؟
اتفاقا من فقط میخوام رایگان و شبانه دانلود کنم
آقا ما تصمیم گرفتیمسرویس شبانه فعلاً پارس آنلاین از همه سر تره. بعد از اون صبانت هست که البته چند وقتیه داره سرعت شبانه اش پایین میاد گویا.