• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای انتخاب سرویس دهنده ADSL ا

به نظر شما کدومیکی از سرویسها مناسبتره برای سرعت 256 و 512

• Total voters
    174

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
آقا ما تصمیم گرفتیم
کل این نت ها آشغال ان
اینترنت ماهواره 20 مگ راه میندازم
خیلی به صرفه تره
درود
حاجی چیکار کردی اخرش؟
گرفتی؟
چی گرفتی؟
من موندم چی بگیرم

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
آقا ما تصمیم گرفتیم
کل این نت ها آشغال ان
اینترنت ماهواره 20 مگ راه میندازم
خیلی به صرفه تره
از کجا میگیری ؟ هک شده ؟

پ.ن : من نیاز به اینترنت برای دانلود دارم . فعلا هم که اکثر شرکت ها نامحدود ندارن یا قیمت خون باباشون رو میخوان !!
یکی از دوستان پیشنهاد داد 9 مگ پارس آنلاین رو بگیرم و از شبانه رایگان استفاده کنم.
کسی پیشنهاد دیگه ای داره ؟

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
از کجا میگیری ؟ هک شده ؟

پ.ن : من نیاز به اینترنت برای دانلود دارم . فعلا هم که اکثر شرکت ها نامحدود ندارن یا قیمت خون باباشون رو میخوان !!
یکی از دوستان پیشنهاد داد 9 مگ پارس آنلاین رو بگیرم و از شبانه رایگان استفاده کنم.
منم دقیقا تو این فکرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هک شده که میدن که مثلا 20 مگ رو میدن 80 تومن ماهانه هکرها که هر گیگ ده دیقه طول میکشه دانلودش
میشه یه وی پی اس و میکروتیک خرید هک کرد
اما بازم یه نت ساده میخاد برا سند و همچنین اگه بخای خودت هک کنی تا اونجایی که از دوستان شنیدم اعصاب خورد کنی و قطعی زیاد داره

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
از کجا میگیری ؟ هک شده ؟

منم دقیقا تو این فکرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هک شده که میدن که مثلا 20 مگ رو میدن 80 تومن ماهانه هکرها که هر گیگ ده دیقه طول میکشه دانلودش
میشه یه وی پی اس و میکروتیک خرید هک کرد
اما بازم یه نت ساده میخاد برا سند و همچنین اگه بخای خودت هک کنی تا اونجایی که از دوستان شنیدم اعصاب خورد کنی و قطعی زیاد داره
چه کاریه خوب
خودم سرور میکروتیک میگیرم و هک میکنم
دیگه پول نمیدم
یه چند تا سخت افزار هم لازمه
وی پی اس واسه چی؟ :|
--------------------------------------------------------
هر گیگ 10 دقیقه؟
سروری که سرعت دانلود اش 2 مگ هست، من 1 گیگ رو تو 3 دقیقه دان میکنم !

Last edited:

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
چه کاریه خوب
خودت سرور میکروتیک میگیرم و هک میکنم
دیگه پول نمیدم
یه چند تا سخت افزار هم لازمه
وی پی اس واسه چی؟ :|
--------------------------------------------------------
هر گیگ 10 دقیقه؟
سروری که سرعت دانلود اش 2 مگ هست، من 1 گیگ رو تو 3 دقیقه دان میکنم !
عه حاجی گرفتی؟؟؟
بزار بیام یاهو بحرفیم

hamed_0101

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام به تمام عزیزان.من نماینده فروش آسیاتک هستم و به سراسر ایران اینترنت ارائه میدم!!! هر سوالی دارین در خدمتم
سرویسهای جدید برای کاربران جدید
3ماه-3گیگ-6000تومان
1ماه-4گیگ-4500تومان
3ماه-6گیگ-14500تومان
1ماه-6گیگ-9500تومان
2ماه-8گیگ-15000تومان
3ماه-12گیگ-27000تومان
6ماه-6گیگ-17000تومان
6ماه-12گیگ-37000تومان

سرعت سرویسهای فوق کمتر از 450 کیلوبایت نیستش و در بعضی مواقع به 800 و 900 هم میرسد دانلود شبانه این سرویها به صورت نیم بها حساب میشود

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
سلام به تمام عزیزان.من نماینده فروش آسیاتک هستم و به سراسر ایران اینترنت ارائه میدم!!! هر سوالی دارین در خدمتم
سرویسهای جدید برای کاربران جدید
3ماه-3گیگ-6000تومان
1ماه-4گیگ-4500تومان
3ماه-6گیگ-14500تومان
1ماه-6گیگ-9500تومان
2ماه-8گیگ-15000تومان
3ماه-12گیگ-27000تومان
6ماه-6گیگ-17000تومان
6ماه-12گیگ-37000تومان

سرعت سرویسهای فوق کمتر از 450 کیلوبایت نیستش و در بعضی مواقع به 800 و 900 هم میرسد دانلود شبانه این سرویها به صورت نیم بها حساب میشود

سرعت دانلود در شبانه ماکسیمم چقدر هست ؟
ضمنا اگر کاربر قدیمی باشیم نمیتونیم ازینا بگیریم؟

ضمنا2 : توی خود سایت اسیاتک من این رو نمیبینم که :
1ماه-6گیگ-9500تومان
http://www.asiatech.ir/اینترنت-پرسرعت-ADSL-2

shahram2pac

Registered User
لایک‌ها
571
3611325112.png

الان سرعت من تو تست خوبه ولی واقعی دانلود 500 بیشتر نمیره آسیاتک 10 مگ:general511:

hamed_0101

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سرعت دانلود در شبانه ماکسیمم چقدر هست ؟
ضمنا اگر کاربر قدیمی باشیم نمیتونیم ازینا بگیریم؟

ضمنا2 : توی خود سایت اسیاتک من این رو نمیبینم که :
1ماه-6گیگ-9500تومان
http://www.asiatech.ir/اینترنت-پرسرعت-ADSL-2
سرعت این سرویسها شبانه کمتر از 150 نیستش بیشترش هم250.البته ناگفته نماند که به صورت نیم بها حساب میشود.نه قربان فقط برای مشترکین جدید هستش. شمابه بقیه اقوامتون 5000هزار بالاتر بگین من به این قیمت میدم بهتون.

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
دوستان عزیز کسی کرج ( فردیس ) یا حومه اینترنت از پارس انلاین گرفته اینترنتتون سرعتش چند و با چند دانلود میکنین و روزا چند سرعتتون و تو دانلود شبانه به چند میرسه .

من مخابرات 512 دارم که همیشه سرعتم 65 کیلو بایته من راضیم ولی چون پیجو دیر باز میکنه میخام تعویض کنم نتمو دوستان . ایا به نظرتون تعویض کنم پار بخرم یا نه ارزش نداره ممنون میشم از رو تعصب یا ... نظر ندین تشکر .

دوستان من مودمم دلینک 2750 u هستش و نتمم که گفتم 512 مخابرات حالا میخام بدونم کدوم قسمت تنظیمات مودمم برم یا کجا برم که دقیق بدونم نویز خطم چطوری زیاد یا کمه ممنون میشم قدم به قدم بگین چون مبتدیم در این امر اولین بارمه میخام انجام بدم .
بعد دوستان من از کجا بدونم سیم کشی منطقه یا خونمون در حدی هست که ایا 9 مگ بستن شاتلو قبول کنه یا نه چون من با مسئول فروشش حرف میزدم میگفت بسته به منطقه و نویز خطتتون امکان بالا پایین باشه خوب من از کجا بدونم دقیق خوبه میشه مثلا 2 مگ گرفت گه میگن 9 مگ بسته میشه . چون دوستم تهران طرح 1 مگ 6 ماهه خریده راحت براش 9 مگ بستن و با 1 مگ راحت و بی دردسر دانلود میکنه افتو خیزم نداره اصلا خطش .

alimadridikaka8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من قم هستم مرکز مالک اشتر
الانم از شرکت عصر تلکام سرویس 2 مگ گرفتم که سرعت تو روز خوبه یعنی سرعت دانلود بین 300-400 میده
ولی شبانش با این که رایگان نیست وحجم کم میشه ولی سرعت افتضاااااحه یعنی تا 30 کیلو بایت هم نمیرسه
حالا میخوام سرویسو قطع کنم وبین اسیاتک وپارس انلاین موندم
برام دانلود شبانه مهمه ومیخوام شب زیاد دانلود کنم
حالا بین این دوتا کدومشون سرعتشون بهتره؟ وآیا مثل شاتل مصرف منصفانه دارن یا نه؟
مرسی:)

CableInternet

Registered User
لایک‌ها
77
سلام
الانم از شرکت عصر تلکام سرویس 2 مگ گرفتم که سرعت تو روز خوبه یعنی سرعت دانلود بین 300-400 میده
ولی شبانش با این که رایگان نیست وحجم کم میشه ولی سرعت افتضاااااحه یعنی تا 30 کیلو بایت هم نمیرسه
نه هیچکدوم سرعتو کم نمی کنن. پارس افتضاحه. من خودم 2 مگشو داشتم شبا نهایت تا 150 سرعتش میرفت نزدیکای 7 هم تا 200 - 300 که اما خیلی کوتاه. آسیاتک داشتم که از پارس بهتر بود. پس من آسیاتکو پیشنهاد میکنم. پارس خیلی افت کرده یادمه چند سال پیش رقیب نداشت تو کیفیت اما الان دیگه...

alphi

Registered User
لایک‌ها
308
سلام
همه شرکتا بغیر مخابرات مصرف منصفانه دارم من آسیاتک دارم شبانش خوبه پارس رو نمیدونم

alphi

Registered User
لایک‌ها
308
دوستان عزیز کسی کرج ( فردیس ) یا حومه اینترنت از پارس انلاین گرفته اینترنتتون سرعتش چند و با چند دانلود میکنین و روزا چند سرعتتون و تو دانلود شبانه به چند میرسه .

من مخابرات 512 دارم که همیشه سرعتم 65 کیلو بایته من راضیم ولی چون پیجو دیر باز میکنه میخام تعویض کنم نتمو دوستان . ایا به نظرتون تعویض کنم پار بخرم یا نه ارزش نداره ممنون میشم از رو تعصب یا ... نظر ندین تشکر .

دوستان من مودمم دلینک 2750 u هستش و نتمم که گفتم 512 مخابرات حالا میخام بدونم کدوم قسمت تنظیمات مودمم برم یا کجا برم که دقیق بدونم نویز خطم چطوری زیاد یا کمه ممنون میشم قدم به قدم بگین چون مبتدیم در این امر اولین بارمه میخام انجام بدم .
بعد دوستان من از کجا بدونم سیم کشی منطقه یا خونمون در حدی هست که ایا 9 مگ بستن شاتلو قبول کنه یا نه چون من با مسئول فروشش حرف میزدم میگفت بسته به منطقه و نویز خطتتون امکان بالا پایین باشه خوب من از کجا بدونم دقیق خوبه میشه مثلا 2 مگ گرفت گه میگن 9 مگ بسته میشه . چون دوستم تهران طرح 1 مگ 6 ماهه خریده راحت براش 9 مگ بستن و با 1 مگ راحت و بی دردسر دانلود میکنه افتو خیزم نداره اصلا خطش .
اگه نت مخابراتت نامحدوده عوض نکن پشیمون میشی/
برا نویز خط تو آدرس بار مرورگر بزن 192.168.1.1 بعد یوزر و پسورد admin هست 2تاش به تنظیمات اصلا دست نمیزنی فقط ببین صفحه اصلی مقدار downsrem / upstrem چقده

9 مگ هیچوقت انتخاب نکن چون ممکن نیست مگر اینکه خونتون داخل خود مخابرات باشه :D

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
بهترین سرویس دهنده مخابرات هست. فقط پکیج های نا محدودش. من 1 سال 1 مگ نامحدود دارم با دانلود 2 ترابایت تا الان. هیچ مشکلی هم نبوده

alphi

Registered User
لایک‌ها
308
بهترین سرویس دهنده مخابرات هست. فقط پکیج های نا محدودش. من 1 سال 1 مگ نامحدود دارم با دانلود 2 ترابایت تا الان. هیچ مشکلی هم نبوده
دانلود 2 ترابایت:Do_O:D
فک نکنم علم بشر تا 100 سال دیگه به این سرعت برسه حتی تو ژاپن:)

pejii

Registered User
لایک‌ها
724

منظور ایشون دانلود 2 ترابایت دیتا توی یک سالی است که سرویس نامحدود مخابرات رو دارند.

alphi

Registered User
لایک‌ها
308
منظور ایشون دانلود 2 ترابایت دیتا توی یک سالی است که سرویس نامحدود مخابرات رو دارند.
بازم غیر منطقیه یعنی ماهی حدود 200 گیگ البته اگه 1 سال کامپیوترش رو خاموش نکرده باشه چرا میشه;)

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
بازم غیر منطقیه یعنی ماهی حدود 200 گیگ البته اگه 1 سال کامپیوترش رو خاموش نکرده باشه چرا میشه;)

نه شدنی هست، الان یه حساب سر انگشتی کردم، دو ترا بایت رو تو یه سال میشه با سرویس 515 کیلوبیت بدون تناوب سرعت و سیستمی که صبح تا شب روشنه دانلود کرد.

من خودم سه/چهار ماه دو مگابیت داشتم، یه هفت ماه 1 مگابیت و باقیش رو تا حدود دوسال 512 داشتم سر جمع دانلود های فقط تورنت ام شده 5 ترابایت. البته من یه سیستم کم مصرف واسه دانلود جمع کردم که اصلاً خاموش نمیشه بیچاره.

ویرایش:راستی برای مصارف براوزینگ و کارهای دیگه ام یه سرویس جداگانه دارم، با مخابرات فقط دانلود میکنم.

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
همونطور که دوست عزیزمون گفتن. توی یک سال 2 ترا رو دانلود کردم.
چرا غیر منطقی؟!؟
با خط یک مگ تو 24 ساعت میشه 10 گیگ دان کرد که تو ماه میشه 300 گیگ که من 200 گیگ استفاده میکردم میانگین.

بالا