درودآقا ما تصمیم گرفتیم
کل این نت ها آشغال ان
اینترنت ماهواره 20 مگ راه میندازم
خیلی به صرفه تره
حاجی چیکار کردی اخرش؟
گرفتی؟
چی گرفتی؟
من موندم چی بگیرم
درودآقا ما تصمیم گرفتیم
کل این نت ها آشغال ان
خیلی به صرفه تره
از کجا میگیری ؟ هک شده ؟آقا ما تصمیم گرفتیم
کل این نت ها آشغال ان
خیلی به صرفه تره
منم دقیقا تو این فکرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!از کجا میگیری ؟ هک شده ؟
پ.ن : من نیاز به اینترنت برای دانلود دارم . فعلا هم که اکثر شرکت ها نامحدود ندارن یا قیمت خون باباشون رو میخوان !!
یکی از دوستان پیشنهاد داد 9 مگ پارس آنلاین رو بگیرم و از شبانه رایگان استفاده کنم.
کسی پیشنهاد دیگه ای داره ؟
از کجا میگیری ؟ هک شده ؟
پ.ن : من نیاز به اینترنت برای دانلود دارم . فعلا هم که اکثر شرکت ها نامحدود ندارن یا قیمت خون باباشون رو میخوان !!
یکی از دوستان پیشنهاد داد 9 مگ پارس آنلاین رو بگیرم و از شبانه رایگان استفاده کنم.
کسی پیشنهاد دیگه ای داره ؟
چه کاریه خوبمنم دقیقا تو این فکرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هک شده که میدن که مثلا 20 مگ رو میدن 80 تومن ماهانه هکرها که هر گیگ ده دیقه طول میکشه دانلودش
میشه یه وی پی اس و میکروتیک خرید هک کرد
اما بازم یه نت ساده میخاد برا سند و همچنین اگه بخای خودت هک کنی تا اونجایی که از دوستان شنیدم اعصاب خورد کنی و قطعی زیاد داره
عه حاجی گرفتی؟؟؟چه کاریه خوب
خودت سرور میکروتیک میگیرم و هک میکنم
دیگه پول نمیدم
یه چند تا سخت افزار هم لازمه
وی پی اس واسه چی؟ :|
--------------------------------------------------------
هر گیگ 10 دقیقه؟
سروری که سرعت دانلود اش 2 مگ هست، من 1 گیگ رو تو 3 دقیقه دان میکنم !
سلام به تمام عزیزان.من نماینده فروش آسیاتک هستم و به سراسر ایران اینترنت ارائه میدم!!! هر سوالی دارین در خدمتم
سرویسهای جدید برای کاربران جدید
3ماه-3گیگ-6000تومان
1ماه-4گیگ-4500تومان
3ماه-6گیگ-14500تومان
1ماه-6گیگ-9500تومان
2ماه-8گیگ-15000تومان
3ماه-12گیگ-27000تومان
6ماه-6گیگ-17000تومان
6ماه-12گیگ-37000تومان
سرعت سرویسهای فوق کمتر از 450 کیلوبایت نیستش و در بعضی مواقع به 800 و 900 هم میرسد دانلود شبانه این سرویها به صورت نیم بها حساب میشود
سرعت این سرویسها شبانه کمتر از 150 نیستش بیشترش هم250.البته ناگفته نماند که به صورت نیم بها حساب میشود.نه قربان فقط برای مشترکین جدید هستش. شمابه بقیه اقوامتون 5000هزار بالاتر بگین من به این قیمت میدم بهتون.سرعت دانلود در شبانه ماکسیمم چقدر هست ؟
ضمنا اگر کاربر قدیمی باشیم نمیتونیم ازینا بگیریم؟
ضمنا2 : توی خود سایت اسیاتک من این رو نمیبینم که :
1ماه-6گیگ-9500تومان
http://www.asiatech.ir/اینترنت-پرسرعت-ADSL-2
نه هیچکدوم سرعتو کم نمی کنن. پارس افتضاحه. من خودم 2 مگشو داشتم شبا نهایت تا 150 سرعتش میرفت نزدیکای 7 هم تا 200 - 300 که اما خیلی کوتاه. آسیاتک داشتم که از پارس بهتر بود. پس من آسیاتکو پیشنهاد میکنم. پارس خیلی افت کرده یادمه چند سال پیش رقیب نداشت تو کیفیت اما الان دیگه...سلام
من قم هستم مرکز مالک اشتر
الانم از شرکت عصر تلکام سرویس 2 مگ گرفتم که سرعت تو روز خوبه یعنی سرعت دانلود بین 300-400 میده
ولی شبانش با این که رایگان نیست وحجم کم میشه ولی سرعت افتضاااااحه یعنی تا 30 کیلو بایت هم نمیرسه
حالا میخوام سرویسو قطع کنم وبین اسیاتک وپارس انلاین موندم
برام دانلود شبانه مهمه ومیخوام شب زیاد دانلود کنم
حالا بین این دوتا کدومشون سرعتشون بهتره؟ وآیا مثل شاتل مصرف منصفانه دارن یا نه؟
مرسی
همه شرکتا بغیر مخابرات مصرف منصفانه دارم من آسیاتک دارم شبانش خوبه پارس رو نمیدونمسلام
من قم هستم مرکز مالک اشتر
الانم از شرکت عصر تلکام سرویس 2 مگ گرفتم که سرعت تو روز خوبه یعنی سرعت دانلود بین 300-400 میده
ولی شبانش با این که رایگان نیست وحجم کم میشه ولی سرعت افتضاااااحه یعنی تا 30 کیلو بایت هم نمیرسه
حالا میخوام سرویسو قطع کنم وبین اسیاتک وپارس انلاین موندم
برام دانلود شبانه مهمه ومیخوام شب زیاد دانلود کنم
حالا بین این دوتا کدومشون سرعتشون بهتره؟ وآیا مثل شاتل مصرف منصفانه دارن یا نه؟
مرسی
اگه نت مخابراتت نامحدوده عوض نکن پشیمون میشی/دوستان عزیز کسی کرج ( فردیس ) یا حومه اینترنت از پارس انلاین گرفته اینترنتتون سرعتش چند و با چند دانلود میکنین و روزا چند سرعتتون و تو دانلود شبانه به چند میرسه .
من مخابرات 512 دارم که همیشه سرعتم 65 کیلو بایته من راضیم ولی چون پیجو دیر باز میکنه میخام تعویض کنم نتمو دوستان . ایا به نظرتون تعویض کنم پار بخرم یا نه ارزش نداره ممنون میشم از رو تعصب یا ... نظر ندین تشکر .
دوستان من مودمم دلینک 2750 u هستش و نتمم که گفتم 512 مخابرات حالا میخام بدونم کدوم قسمت تنظیمات مودمم برم یا کجا برم که دقیق بدونم نویز خطم چطوری زیاد یا کمه ممنون میشم قدم به قدم بگین چون مبتدیم در این امر اولین بارمه میخام انجام بدم .
بعد دوستان من از کجا بدونم سیم کشی منطقه یا خونمون در حدی هست که ایا 9 مگ بستن شاتلو قبول کنه یا نه چون من با مسئول فروشش حرف میزدم میگفت بسته به منطقه و نویز خطتتون امکان بالا پایین باشه خوب من از کجا بدونم دقیق خوبه میشه مثلا 2 مگ گرفت گه میگن 9 مگ بسته میشه . چون دوستم تهران طرح 1 مگ 6 ماهه خریده راحت براش 9 مگ بستن و با 1 مگ راحت و بی دردسر دانلود میکنه افتو خیزم نداره اصلا خطش .
دانلود 2 ترابایتبهترین سرویس دهنده مخابرات هست. فقط پکیج های نا محدودش. من 1 سال 1 مگ نامحدود دارم با دانلود 2 ترابایت تا الان. هیچ مشکلی هم نبوده
دانلود 2 ترابایت
فک نکنم علم بشر تا 100 سال دیگه به این سرعت برسه حتی تو ژاپن
بازم غیر منطقیه یعنی ماهی حدود 200 گیگ البته اگه 1 سال کامپیوترش رو خاموش نکرده باشه چرا میشهمنظور ایشون دانلود 2 ترابایت دیتا توی یک سالی است که سرویس نامحدود مخابرات رو دارند.
بازم غیر منطقیه یعنی ماهی حدود 200 گیگ البته اگه 1 سال کامپیوترش رو خاموش نکرده باشه چرا میشه
همونطور که دوست عزیزمون گفتن. توی یک سال 2 ترا رو دانلود کردم.دانلود 2 ترابایت
فک نکنم علم بشر تا 100 سال دیگه به این سرعت برسه حتی تو ژاپن
چرا غیر منطقی؟!؟بازم غیر منطقیه یعنی ماهی حدود 200 گیگ البته اگه 1 سال کامپیوترش رو خاموش نکرده باشه چرا میشه