• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای انتخاب سرویس دهنده ADSL ا

به نظر شما کدومیکی از سرویسها مناسبتره برای سرعت 256 و 512

• Total voters
    174

haghft

Registered User
لایک‌ها
328
فقط آسیاتک
من الآن دارم خیلی هم راضی هستم
512 هست
دانلود هم معمولی هم با چیز پی ان و چیلترشکن ها بالای 350 کیلوبایت بر ثانیه هست که در واقع باید 50 باشه
(مدرک خواستین براتون میزارم)

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
فقط آسیاتک
من الآن دارم خیلی هم راضی هستم
512 هست
دانلود هم معمولی هم با چیز پی ان و چیلترشکن ها بالای 350 کیلوبایت بر ثانیه هست که در واقع باید 50 باشه
(مدرک خواستین براتون میزارم)
ویژگی هاش
محدوده؟
ماهیانه چقدر هست؟
همه جا رو پشتیبانی میکنه؟

haghft

Registered User
لایک‌ها
328
ویژگی هاش
محدوده؟
ماهیانه چقدر هست؟
همه جا رو پشتیبانی میکنه؟

برای من
قطعی به ندرت
محدوده
اینترنت پرسرعت چلچله 05 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح رايگان) (219000 ريال + آبونمان)
منظور از چلچله همون 512 هست
البته من این سرویسش رو گرفتم باز نامحدود و محدورد های 2 تا 30 گیگ در ماه دارند
حجم اضافه هم میشه خرید
همه جا منظورتون کجاهاست؟پشتیبانی خوبی هم داره اما فکر نکنم در حد شاتل باشه

khoshbin

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دوستان من در حال حاضر 128 مخابرات رو دارم حالا به خاطر سرعت کم میخوام برم یه ISP دیگه و سرویس با محدودیت رو بگیرم. برا من بیشتر دانلود اهمیت داره و میخوام از یه جایی بگیرم که سرعت شبانه افت چندانی نداشته باشه و قیمت مناسب هم باشه.حالا میخوام ببینم که تو مرکز مخابراتی مطهری چه سرویس دهنده ای خوب هست حالا چه ISP هایی که شناخته شده تر هستند و یا اون هایی که یه کم ناشناخته؟
ممنون

Sadegh.kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
ميخواستم بدونم كدوم isp سمت منطقه ٢٢ تهران (دهكده المپيك) پينگش زير ٢٠٠ هست؟
الان شهراد دارم ٣ يا ٤ هفتس نابود شده

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
سلام
ميخواستم بدونم كدوم isp سمت منطقه ٢٢ تهران (دهكده المپيك) پينگش زير ٢٠٠ هست؟
الان شهراد دارم ٣ يا ٤ هفتس نابود شده

پینگ به کجا؟
الان ایپی های داخلی زیر 100 پینگ میدهند
مرکز مخابراتی را هم بنویسید تا دوستان راهنماییتون کنند

Sadegh.kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منظورم پينگ با 4.2.2.4 بود

alipalang1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام من 6 ماه 1 مگ پارس انلاین داشتم شبانه کمتر از 1 گیگ دان نمیکردم ماه اول 40 گیگ دان کرده بودم پینگمم بالای 220 نمیرفت بعضی وقتا 160 170 بود یه روز یه دوست (شاید دشمن ) بهم گفت سرعت شبانه شاتل عالیه بعد از 6 ماه اومدم شاتل گرفتم شب اول حال داد 2 گیگ دان کردم شب بعد 750 مگ شب سوم 50 مگ حتی برای باز کردن یه وب سایت 5 دقیقه طول میکشه الان نزدیک به 4 شبه همینطوریه حتی دیگه رویه برگشت به پارس انلاینم ندارم خلاصه نمی خوام به کسی یا اعتقاداش توهین کنم اما شاتل خیلی کاربراشو اذیت می کنه درسته توی روز یا همون شبانه سرعتش خوبه این برای اونایی خوبه که فقط وب گردی می کنند یا فیسبوک می رن برای منی ککه می خوام فیلم یا سریال دان کنم اصلا خوب نیست راستی یادم رفت بگم با این شاتل پینگ توی بهترین حالت 291 هست بعضی وقتا به 400 هم میرسه با مرکز مدرس شیراز 1000 متر فاصله داریم مودم وایرلس گذاشتم پشت در ورودیه خونه که سیم نکشم اخه می گن تاثیر داره الانم پشیمونم خیلی زیاد حالام می خوام برم اگه شد از مخابرات نامحدود بگیرم خودتون قضاوت کنید من نمیگم بقیه خوبن نه همه شرکتا مثله هم هستند اما با این تجربه من شاتل بدترینشونه تازه من پسر عمم توی شاتل کار میکنه اما گفت برای باز کردن سرعت کاری نمیتونه بکنه گفت از تهران این محدودیت اعمال میشه نمیدونم شاید اینترنت مخابرات بدتر باشه اما واقعا از شاتل زده شدم

payam_d2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام بچه ها ! امیدوارم یه جوونمرد پیدا شه سریع جواب من رو بده !
من الان زنجانم از پیشگامان Adsl گرفتم ! پینگ فوق العاده ... بدون قطعی بدون هیچ مشکلی ! بهتر از این یعنی نمیشه !
اما خونه مونه رو به کل فروخیتم اومدیم مهرشهر کرج! حالا یه جوون مرد به من بگه چه غلطی بکنم؟ زیاد در رفت و آمد خواهم بود ! یعنی مبین بگیرم؟ ولی آخه من زیاد بازی میکنم و پینگ برام مهمه و فکر کنم پینگ داغون وایمکس من رو اذیت کنه ! یکی راهنمایی کنه لطفا بگید چی اون ورها جواب میده همون رو بگیرم :(

Full

Registered User
لایک‌ها
1
درود آیا میشه مودم وایمکس نخرم و با گوشیم سرعت اینترنت بالا رو داشته باشم یعنی اینترنت 3g سیم کارتم بیشتر بشه و روی گوشیم اینترنت پر سرعت داشته باشم سپاس

Vulcan

Registered User
لایک‌ها
18
از لحاظ اینترنت رایگان شبانه کدوم سرویس دهنده بهتره؟
من الان وایمکس 512 دارم با ماهی 4 گیگ که همیشه هم کم میاد برام و مجبورم حجم بخرم. الان می خوام adsl بگیرم ولی اینجوری که نگاه کردم اکثرا" با محدودیت حجمی ماهی 3 گیگ سرویس میدن. می خوام ببینم کدوم شرکت شبانش بهتره که حداقل 2-3 گیگ رو بتونم تو ماه دانلود کنم.
اینجوری که تاپیکای سایت رو میخوندم همه از سرویس دهنده ها شکایت داشتن:hmm:

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
از لحاظ اینترنت رایگان شبانه کدوم سرویس دهنده بهتره؟
من الان وایمکس 512 دارم با ماهی 4 گیگ که همیشه هم کم میاد برام و مجبورم حجم بخرم. الان می خوام adsl بگیرم ولی اینجوری که نگاه کردم اکثرا" با محدودیت حجمی ماهی 3 گیگ سرویس میدن. می خوام ببینم کدوم شرکت شبانش بهتره که حداقل 2-3 گیگ رو بتونم تو ماه دانلود کنم.
اینجوری که تاپیکای سایت رو میخوندم همه از سرویس دهنده ها شکایت داشتن:hmm:

سلام.
حقیقتش کیفیت ADSL به منطقه و مرکز شما هم خیلی بستگی داره.
من پسرخالم تو مشهد صبانت داره پینگ از 100 تا 130. سرویس 128 5 گیگ. شبانه با سرعت 2 مگ صبح ها 1 مگ دانلود میکنه.

اما شما تاپیک صبا را نگاه کنید باز شکایات زیاده. اما پارس آنلاین سرعت شبانه اش از حد واقعی پایین تر نمیاد و من خیلی راضی هستم ( تست شده در 2 مرکز بسیار شلوغ تهران)

Vulcan

Registered User
لایک‌ها
18
من گزینه ی اولم شاتل بود ولی تو منطقه ی ما سرویس eco نداره. منطقه مخابرات نهری هستیم.
قبل از وایمکسم صبانت داشتم که سرعت شبانش یه چیزی در حد دایال-آپ بود. دیگه میترسم برم طرفش.

پارس آنلاین روزانش که سرعت واقعی نیست که؟ یعنی نرم 128 بگیرم بعد سرعت دانلودش از 16 بالاتر نره!

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
من گزینه ی اولم شاتل بود ولی تو منطقه ی ما سرویس eco نداره. منطقه مخابرات نهری هستیم.
قبل از وایمکسم صبانت داشتم که سرعت شبانش یه چیزی در حد دایال-آپ بود. دیگه میترسم برم طرفش.

پارس آنلاین روزانش که سرعت واقعی نیست که؟ یعنی نرم 128 بگیرم بعد سرعت دانلودش از 16 بالاتر نره!

خیر سرعت روزانه اش بالاست.

اما خب چند روز یک بار ممکنه افت رو تجربه کنید. من دیروز و پریروز 100 تا میگرفتم اما امروز از 40 بالا تر نمیره..!!

توپک

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به دوستان گل
من چند ساله از پارس آنلاين adsl ميگيرم و تا حالا ازش مشكل خاصي نديدم، مگر اينكه مساله امنيتي بوجود اومده باشه
حالا قصد دارم اينترنت رو نامحدود كنم، ولي با قيمتي كه صرف داشته باشه، الان 27، 28 تومن واسه 8 گيگ، در حالي كه تو اكثر سايت ها ديدم قيمت نامحدود حتي با سرعت هاي 256 اين قيمته
حالا يه سوالي دارم اينكه اولا نسبت اشتراك پارس آنلاين رو كسي ميدونه 1 به چنده؟
و اينكه مركز مخابراتي آيت، محدوده **** آباد و نارمك آيا سرويس دهنده خوبي سراغ داريد كه راضي كننه باشه؟ و همچنين حداكثر و حداقل سرعتش رو هم اگر ميدونيد ذكر كنيد منون ميشم

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سلام به دوستان گل
من چند ساله از پارس آنلاين adsl ميگيرم و تا حالا ازش مشكل خاصي نديدم، مگر اينكه مساله امنيتي بوجود اومده باشه
حالا قصد دارم اينترنت رو نامحدود كنم، ولي با قيمتي كه صرف داشته باشه، الان 27، 28 تومن واسه 8 گيگ، در حالي كه تو اكثر سايت ها ديدم قيمت نامحدود حتي با سرعت هاي 256 اين قيمته
حالا يه سوالي دارم اينكه اولا نسبت اشتراك پارس آنلاين رو كسي ميدونه 1 به چنده؟
و اينكه مركز مخابراتي آيت، محدوده **** آباد و نارمك آيا سرويس دهنده خوبي سراغ داريد كه راضي كننه باشه؟ و همچنين حداكثر و حداقل سرعتش رو هم اگر ميدونيد ذكر كنيد منون ميشم

سرویس نا محدود یک اشتباه بزرگه دوست عزیز.

مگر اینکه 2 مگ به بالا بگیرید که اونم بعضیا می خرند برای اینکه دانلود بسیار زیادی دارند ( مثل سایت Hdivx ) که فیلم اچ دی هر روز دانلود می کنه و میفروشه.

غیر از اون اصلا براتون راضی کننده نخواهد بود.

danitfk

Registered User
لایک‌ها
37

MehrZaad

Registered User
لایک‌ها
98
دوستان عزیز تصمیم به کوچ از شرکت معظم و دزد شاتل دارم ،

بین 4 شرکت زیر دوستانی که تجربه دارن لطفا راهنمایی کنند

پاسارگاد که در ٔنت چیزی مبنی بر رضایت یا عدم رضایتمندی کاربراش نتونستم پیدا کنم

جالبیش هزینه اولیه ۷۵ هزار تومنی برای نصب که تو سایت قید شده!

توسعه رسان پاسارگاد

فن آوا که صحبت‌ها در موردش ضدو نقیض بوده...

گروه فن آوا

شهراد و اوراکل (اوراکل فقط نامحدود داره که زیاد مورد نظرم نیست)

:: Shahrad Network ::

اوراکل اینترنت

ممنون میشم از تجربیات دوستان استفاده کنم

بالا