دستگاه اندازه گیری promax رو چند خریدی ؟متن رو خوب نخوندی
اونم یه جمله تبلیغاتیه
شرلوک هلمز اگه سوال فنی هم داشتی بپرس
دستگاه اندازه گیری promax رو چند خریدی ؟متن رو خوب نخوندی
اونم یه جمله تبلیغاتیه
شرلوک هلمز اگه سوال فنی هم داشتی بپرس
دستگاه اندازه گیری promax رو چند خریدی ؟
سلام … من آستارایی هستم تا چند ماه پیش با آنتن سرخود تلوزیون شبکه های آزتی وی ،ایدمان تی وی ،آی ان اس و شبکه ی اجتماعی جمهوری آذربایجان رو میتونستیم ببینیم ولی از وقتی یه ساختمون ۶ طبقه کنار خونمون ساختن با آنتن سر خود تلوزیون فقط آزی تی وی رو رنگی میاره و شبکه ی اجتماعی رو سیاه وسفید و آی ان اس رو سیاه و سفید ایرانم فقط شبکه ی ۳ رو سیاه سفید می گیره بقیه رو اصلا نمی گیره به نظرتون با چه آنتی می تونم مثل قبل همه ی شبکه های جمهوری آذربایجان رو بیارم؟؟؟ به نظرتون برای اینکه تمام شبکه ها ی آذربایجان و ایران رولااقل شبکه ی ۱و ۲و ۳ رو بگیره چه آنتی بخرم مناسبه که هم قیمتش مناسب باشه و هم گیرندگی مناسب برای یک شهر مرزی رو داشته باشه؟؟؟ در ضمن رومیزی باشه چه بهتر...
اگر شبکه ها رو روی باند uhfظاهرا اشتباه کردم الان نگاه کردم تمامی شبکه های آذربایجان رو باند uhf میگیره
درسته ،آنتن هوایی بهتر از آنتن رومیزی میگیره چون مانعی در مسیر دریافتش نیست، اما آنتن wave vortex از نظر دریافت خیلی با آنتنهای رومیزی دیگه متفاوته،چون مدار بالون اکتیو دارهوالا منکه هرچی میگرفتم جواب نمیداد رومیزی...رومیزی نزدیک فرستنده بآنتنهه..
آدرس فروش تهرانش توی اینترنت هست " آنتن wavevortex" رو توی گوگل سرچ کن پیدا میکنی ،شرمنده آدرس رو ننوشتم گفتم شاید از نظر پرشین تولز مشکل داشته باشه،یه لینک خرید از انتن بده
فروشگاه علی، تهران میدان امام ***** -نبش پاساژ مطیعی پلاک 47 تلفن: 02133970166سلام، از کجا میتونم این آنتن رو تهیه کنم؟ لطفا یه لینک معتبر بدید
حدود یکماه پیش که قیمت گرفتم توی میدان امام ***** تهران 35000 تومان بودقیمتش حدودا چنده؟
خوب واسه ما که تهران نیستیم مقدور نیست از اونجا بخریم، چیکار میتونیم بکنیم؟فروشگاه علی، تهران میدان امام ***** -نبش پاساژ مطیعی پلاک 47 تلفن: 02133970166
شرمنده این جا جاش نیست...ولی از این انتنای هوایی که تو بازاره...و راحت گیر بیاد کدومشون بهتره؟ یه دوستی داشتم نساب سامسونگ بود میگفت گیلسون از همه بهتره یادمه 5...6 ساله قبل خریدمش اگه اشتباه نکنم 25 تومن..که کنترلم داشت و چرخشی بود...ولی بعدا که یه انتن معمولی گرفتم دیدم معمولی بهتره...از این انتنای تو بازار کدوم گیرندگیش بهتره؟
به این شماره زنگ بزن عمده فروشه این آنتن توی تهرانه"021-66719942 فروشگاه کسری" ببپرس ازشون توی شهرتون فروشنده نداره؟خوب واسه ما که تهران نیستیم مقدور نیست از اونجا بخریم، چیکار میتونیم بکنیم؟