برای کدوم منطقه میخواین استفاده کنین دوست عزیز؟دوستان قوی ترین آنتن رومیزی که در بازار موجود هست چیه؟؟؟
چه مقدار قدرت داره؟
حتما میخام که رومیزی باشه
آنتنی هست که 40 db باشه؟یا بیشتر؟
یه گیرنده دیجیتال گرفتم برا pc که روش نوشته 30 db ولی جواب نمیده
اطرافمون هم ساختمون بلند هست
اقای محترم من خودمم این مشکلو داشتم برا انتن از انتن ورتکس استفاده کردم نگرفت رفتم توپخونه پرسو جو کردم گفتن بهترین انتن موجود تو بازار لالی الکترونیکه چون سی سال سابقه کار دار و شرکتی و با ضمانت انتنشو میفروشهیه لینک خرید از انتن بده
بهترین راه اینه که بزنی تو گوگل بهترین آنتن هوایی چون از هر کی بپرسی ی مارکیو برات معرفی میکنهراستش نمیتونم مطمئن اظهار نظر کنم چون همشون رو تست نکردم فقط خودم یه مدت سیماران مدل شارک داشتم بد نبود
با سلام
اساتید برای منطقه شهران شمالی چی پیشنهاد میکنید
این منطقه کلا تعطیله[/QUO
سلام دوست عزیز من خودم ی مدت توی شهران انتنای مختلف پخش میکردم بعد ی مدت فهمیدم انتن هوایی 707 لالی از همه ی مارکا بهتر جواب میده از ورتکس هم استفاده کردم بعد از ی مدت مشتریا پس میاوردن میگقتن ی مدت میگیره دیگه نمیگیره بازم خودت میدانی من قصدم راهنمایی کردنه تو این انجمن هابا سلام
این منطقه کلا تعطیله
دوست عزیز احتمالا شما تو منطقتون سیگنال منفی مخصوصا پارازیتهای منفی مثل ماهواره وجود داره و تقویت کننه ها قدرت تشخیص پالس مثبتو منفی رو از هم دیگه ندارن برا همین شما تقویت کننده رو که از برق میکشین دیگه پالس های منفی تقویت نمیشن و انتن به خوبی میگیره حالا برا هر مارکی که میخواد باشه من خودم کارم نصابی و انتن فروشم برا همینم اومم جواب شما رو بدم که از گمراهی در بیایدمن یک آنتن لالی مدل 252 خریدم.
با اینکه طبقه پنج هستیم و با یک سیم خالی هم سیگنال بود ولی با این آنتن نبود.
من گفتم خرابه رفتم عوضش کردم.بازم هیچ سیگنالی نبود.
گفتم بزار یک بار بدون برق امتحان کنم.آنتن رو از برق کشیدم.سیگنال شد ۱۰۰۰٪.
الان خیلی تمیز داره کار میکنه.
به led وصلش کردم.
فکر کنم با تلویزیون ما آنتنی که به برق وصل بشه هماهنگی نداره.
گفتم که اگر از این آنتن ها خریدید شما هم مثل من گیج نشید..
یک بار با برق و یک بار هم بدون برق امتحان کنید.
فقط بدیش اینه که چراغه زیبای آنتن لالی دیگه روشن نمیشه.
دوست عزیز احتمالا شما تو منطقتون سیگنال منفی مخصوصا پارازیتهای منفی مثل ماهواره وجود داره و تقویت کننه ها قدرت تشخیص پالس مثبتو منفی رو از هم دیگه ندارن برا همین شما تقویت کننده رو که از برق میکشین دیگه پالس های منفی تقویت نمیشن و انتن به خوبی میگیره حالا برا هر مارکی که میخواد باشه من خودم کارم نصابی و انتن فروشم برا همینم اومم جواب شما رو بدم که از گمراهی در بیاید
دوستان قوی ترین آنتن رومیزی که در بازار موجود هست چیه؟؟؟
چه مقدار قدرت داره؟
حتما میخام که رومیزی باشه
آنتنی هست که 40 db باشه؟یا بیشتر؟
یه گیرنده دیجیتال گرفتم برا pc که روش نوشته 30 db ولی جواب نمیده
اطرافمون هم ساختمون بلند هست
من یک آنتن لالی مدل 252 خریدم.
با اینکه طبقه پنج هستیم و با یک سیم خالی هم سیگنال بود ولی با این آنتن نبود.
من گفتم خرابه رفتم عوضش کردم.بازم هیچ سیگنالی نبود.
گفتم بزار یک بار بدون برق امتحان کنم.آنتن رو از برق کشیدم.سیگنال شد ۱۰۰۰٪.
الان خیلی تمیز داره کار میکنه.
به led وصلش کردم.
فکر کنم با تلویزیون ما آنتنی که به برق وصل بشه هماهنگی نداره.
گفتم که اگر از این آنتن ها خریدید شما هم مثل من گیج نشید..
یک بار با برق و یک بار هم بدون برق امتحان کنید.
فقط بدیش اینه که چراغه زیبای آنتن لالی دیگه روشن نمیشه.
متن عالی و مفی.آنتن و امواج
در سیستم های مخابراتی ،آنتن یکی از مهم ترین قسمت های سیستم میباشد.
لازم به ذکر است که مقاله زیر بر اساس کتاب( آنتن های عملی،نوشته دکتر حجت)و تجربیات اینجانب
به عنوان کارشناس ارشد مخابرات و الکترونیک و بر مبنای سال ها تجربه و تحقیق در زمینه
مخابرات و الکترونیک ،انواع بی سیم ،فرستنده و گیرنده ،تهیه و تنظیم و تقدیم می گردد.
واژه های کاربردی:
نویز
- ۱ دی پل: المان اصلی آنتن است که در گیرنده های تلویزیونی به صورت یک سیم خمیده بسته است.
- ۲ شبکه مچینگ: یک شبکه ی دو قطبی است
- برای تطبیق امپدانس ، بین آنتن و گیرنده ،برای بازدهی بیشتر.
- ۳ بوستر: تقویت کننده ی کم نویز است که بلا فاصله بعد از دی پل قرار می گیرد ،
- و برای تقویت سیگنالهای ضعیف به کار می رود.
در دهه ۵۰ و ۶۰ میلادی به دلیل پایین بودن سطح دانش الکترونیک،
سیگنال های تصویری روی باند VLF و VHF پخش میشد
اما با گذشت زمان و پیشرفت علم الکترونیک،دستگاه های
فرستنده و گیرنده ی تلویزیونی از باند VHF به باند UHF منتقل شدند.
در باند UHF به دلیل بالا بودن فرکانس حامل ((Carrier، پهنای باند
و کیفیت بهتری را به دست میدهد.همچنین طول المان آنتن (دی پل) در باند UHF کوچکتر از باند VHF خواهد بود.
طول آنتن ƛ از فرمول زیر محاسبه می شود:
ƛ = C/F
ƛ = طول آنتن
= سرعت نورC
= فرکانس F
دی پل ،المان اصلی آنتن است که امواج را دریافت یا ارسال میکند
که در گیرنده های تلویزیونی ،چون با یک پهنای باند وسیع ، سر و کار داریم
لذا المان دی پل باید حتما به صورت افقی و به شکل یک حلقه بسته باشد
(شکل ۱) تا در تمام باند UHF یک بهره (Gain)خوبی به دست اوریم.
برای خواندن ادامه ی مقاله کلیک کنید
همه ی تقویت کننده هی آنتن رومیزی و هوایی این جوریه؟یا بستگی به مکانی داره که ةنتن توش نصب میشه؟دوست عزیز در برخی مناطق به دلیل وجود امواج مزاحم به عنوان مثال امواج پارازیت ماهواره ای یا امواج منفی دیگر آنتن نمیتواند موج مثبت را از منفی تفکیک کند و اتفاقی که میوفتد بدین گونه است که سیگنال پارازیت را که به عنوان یک موج منفی شناخته میشود را تقویت کرده و سبب نگرفتن تصویر توسط آنتن میشود
به همین دلیل است که زمانی که شما تقویت کننده برقی را از کار میاندازید تصویر را به صورت واضح دریافت میکنید.
در زمینه ی آنتن های رومیزی و هوایی و مرکزی هر سوالی که داشته باشید بنده در خدمتم
اگر رومیزی میخواید آنتن 252 لالی عالیه.هم واسه آپارتمان هم واسه خونه ویلایی ...با سلام
این منطقه کلا تعطیله