ببينم 8pe-667 Ultra هست؟به نقل از mehrdad1355 :مال من گیگا ga667pe با چیپستهایه اینتله! نمی دونم پشتیبانی میکنه یا نه
ياكه...
مدلي كه گفتي يك چيزي كم دارد! اسم چيپست هم اگر داري بنويس.
ببينم 8pe-667 Ultra هست؟به نقل از mehrdad1355 :مال من گیگا ga667pe با چیپستهایه اینتله! نمی دونم پشتیبانی میکنه یا نه
نه اولترا نیست و چیپست رو هم که گفتم اینتل هست! ببینم سوکتهای sata چه شکلیه؟؟؟به نقل از MohammadR :ببينم 8pe-667 Ultra هست؟
ياكه...
مدلي كه گفتي يك چيزي كم دارد! اسم چيپست هم اگر داري بنويس.
مادربردت SATA را پشتيباني نمي كنه.به نقل از mehrdad1355 :نه اولترا نیست و چیپست رو هم که گفتم اینتل هست! ببینم سوکتهای sata چه شکلیه؟؟؟
نه مربوط به کارت گرافیکت هست که بیشتر از اونو ساپورت نمی کنهبه نقل از armiin :اقا محمد يك سوال : من مانيتور LG 775 ft flatron دارم وقتي كه ريزولوشن اون 1024×768 هست و در قسمت setting display وقتي روي 85 هرتز هست تصوير خوبي دارم ولي وقتي كه روي 1280×1024 ميزارم حد اكثر هرتز اون 60 هست كه چشم رو اذيت ميكنه . يكي از دوستان ميگفت . اگر درايور مونيتور رو اپ تو ديت كنم اون موقع ميتونم در ريزولوشن بالا هم هرتز زياد تري داشته باشه ... !!!! ايا چنين چيزي عملي هست و ايا راهي هيت كه بشه هرتز رو بيشتر كرد ؟ ممنون .
بله همان طوري كه مهرداد گفت بستگي به مدل كارت گرافيكت داره كه اين توانايي را دارا هست يا نه.به نقل از armiin :اقا محمد يك سوال : من مانيتور LG 775 ft flatron دارم وقتي كه ريزولوشن اون 1024×768 هست و در قسمت setting display وقتي روي 85 هرتز هست تصوير خوبي دارم ولي وقتي كه روي 1280×1024 ميزارم حد اكثر هرتز اون 60 هست كه چشم رو اذيت ميكنه . يكي از دوستان ميگفت . اگر درايور مونيتور رو اپ تو ديت كنم اون موقع ميتونم در ريزولوشن بالا هم هرتز زياد تري داشته باشه ... !!!! ايا چنين چيزي عملي هست و ايا راهي هيت كه بشه هرتز رو بيشتر كرد ؟ ممنون .
من فکر می کنم حداکثر 64 مگ بالاتر نیست!احتمالا 32 مگ هست اونم نویدابه نقل از MohammadR :بله همان طوري كه مهرداد گفت بستگي به مدل كارت گرافيكت داره كه اين توانايي را دارا هست يا نه.
در ضمن LG خودش درايور مانتيور داره من مدل 795FT Plus را كه خريدم چنين چيزي داشت به همراه يك بروشور كه چگونگي كار را توضيح داده بود. درايور درون يك ديسكت قرار داشت
حالا مدل كارت گرافيك شما چيه؟
حالا اکثر مدلهای تو بازار قیمتشون تو همین حدود و حتی پایین تره راجع به تلتکست فارسی هم فکر کنم تو همین بخش یه تاپیک بود بگردی پیدا می کنی !به نقل از mahdi206 :سلام
من تازه عضو اين فوروم شدم و به اين خاطر به خودم تبريك ميگم چون 6 ساعت تمام تو فوروم شما داشتم ميگشتم و چيزاي باحال ياد ميگرفتم.
البته اون چيزي رو كه ميخواستم پيدا نكردم.
من ميخوام يه كارت تي وي بخرم حداكثر 50 هزار تومان ولي با اين شرط كه تلتكست فارسي رو ساپورت كنه. كسي مدلي سراغ داره واسه من؟ يه دنيا ممنون ميشم.
خب همان كه جريانو قطع كنه خوبه... من قانعم!به نقل از mehrdad1355 :فاراتل یو پی اس زیر 100 هزار تومن نداره ولی متفرقه تا حدود 50 هزار تومن هم پیدا میشه
اون ترانسها هم کشکند!!!! و فقط اگه ذبرق خیلی بال یا خیلی پاین بره کار می کنند و جریان رو قطع می کنند ولی اصلا نوسان گیر نیستند!!!
سوالشونو اينجا بحث مي كنيم!به نقل از گوسفند :سلام
بهترین مانیتور 17 اینچ(CRT) کاملا مشکی (سیاه) موجود در بازار چیه؟