• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید قطعات کامپیوتر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از mehrdad1355 :
مال من گیگا ga667pe با چیپستهایه اینتله! نمی دونم پشتیبانی میکنه یا نه
ببينم 8pe-667 Ultra هست؟
ياكه...
مدلي كه گفتي يك چيزي كم دارد! اسم چيپست هم اگر داري بنويس.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از MohammadR :
ببينم 8pe-667 Ultra هست؟
ياكه...
مدلي كه گفتي يك چيزي كم دارد! اسم چيپست هم اگر داري بنويس.
نه اولترا نیست و چیپست رو هم که گفتم اینتل هست! ببینم سوکتهای sata چه شکلیه؟؟؟

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از mehrdad1355 :
نه اولترا نیست و چیپست رو هم که گفتم اینتل هست! ببینم سوکتهای sata چه شکلیه؟؟؟
مادربردت SATA را پشتيباني نمي كنه.
سوكتهاي SATA در مقايسه با IDE خيلي كوچك تر هستند در واقع SATA يك خاصيتش اينه كه بر خلاف كابل هارد كه گنده ست و زياد جا ميگيره SATA كوچك تره و فضاي كمتري اشغال مي كنه
چيپست اينتل هم 100 تا داريم! مال شما 845pe است مثل خود مادربرد من كه همين چيپست را داره
در مورد عكس سوكتهاي SATA
اين يك عكس:
http://www.pricenetwork.ca/images/articles/Stevan-13/sata.jpg
اينم يك عكس از كابل SATA:
http://www.moddin.net/reviews/cactushead/sata cable/sata cable 002_full.jpg

armiin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا محمد يك سوال : من مانيتور LG 775 ft flatron دارم وقتي كه ريزولوشن اون 1024×768 هست و در قسمت setting display وقتي روي 85 هرتز هست تصوير خوبي دارم ولي وقتي كه روي 1280×1024 ميزارم حد اكثر هرتز اون 60 هست كه چشم رو اذيت ميكنه . يكي از دوستان ميگفت . اگر درايور مونيتور رو اپ تو ديت كنم اون موقع ميتونم در ريزولوشن بالا هم هرتز زياد تري داشته باشه ... !!!! ايا چنين چيزي عملي هست و ايا راهي هيت كه بشه هرتز رو بيشتر كرد ؟ ممنون .

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از armiin :
اقا محمد يك سوال : من مانيتور LG 775 ft flatron دارم وقتي كه ريزولوشن اون 1024×768 هست و در قسمت setting display وقتي روي 85 هرتز هست تصوير خوبي دارم ولي وقتي كه روي 1280×1024 ميزارم حد اكثر هرتز اون 60 هست كه چشم رو اذيت ميكنه . يكي از دوستان ميگفت . اگر درايور مونيتور رو اپ تو ديت كنم اون موقع ميتونم در ريزولوشن بالا هم هرتز زياد تري داشته باشه ... !!!! ايا چنين چيزي عملي هست و ايا راهي هيت كه بشه هرتز رو بيشتر كرد ؟ ممنون .
نه مربوط به کارت گرافیکت هست که بیشتر از اونو ساپورت نمی کنه

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از armiin :
بله همان طوري كه مهرداد گفت بستگي به مدل كارت گرافيكت داره كه اين توانايي را دارا هست يا نه.
در ضمن LG خودش درايور مانتيور داره من مدل 795FT Plus را كه خريدم چنين چيزي داشت به همراه يك بروشور كه چگونگي كار را توضيح داده بود. درايور درون يك ديسكت قرار داشت
حالا مدل كارت گرافيك شما چيه؟

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از MohammadR :
بله همان طوري كه مهرداد گفت بستگي به مدل كارت گرافيكت داره كه اين توانايي را دارا هست يا نه.
در ضمن LG خودش درايور مانتيور داره من مدل 795FT Plus را كه خريدم چنين چيزي داشت به همراه يك بروشور كه چگونگي كار را توضيح داده بود. درايور درون يك ديسكت قرار داشت
حالا مدل كارت گرافيك شما چيه؟
من فکر می کنم حداکثر 64 مگ بالاتر نیست!احتمالا 32 مگ هست اونم نویدا

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
من تازه عضو اين فوروم شدم و به اين خاطر به خودم تبريك ميگم چون 6 ساعت تمام تو فوروم شما داشتم ميگشتم و چيزاي باحال ياد ميگرفتم.
البته اون چيزي رو كه ميخواستم پيدا نكردم.
من ميخوام يه كارت تي وي بخرم حداكثر 50 هزار تومان ولي با اين شرط كه تلتكست فارسي رو ساپورت كنه. كسي مدلي سراغ داره واسه من؟ يه دنيا ممنون ميشم.

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از mahdi206 :
سلام
من تازه عضو اين فوروم شدم و به اين خاطر به خودم تبريك ميگم چون 6 ساعت تمام تو فوروم شما داشتم ميگشتم و چيزاي باحال ياد ميگرفتم.
البته اون چيزي رو كه ميخواستم پيدا نكردم.
من ميخوام يه كارت تي وي بخرم حداكثر 50 هزار تومان ولي با اين شرط كه تلتكست فارسي رو ساپورت كنه. كسي مدلي سراغ داره واسه من؟ يه دنيا ممنون ميشم.
حالا اکثر مدلهای تو بازار قیمتشون تو همین حدود و حتی پایین تره راجع به تلتکست فارسی هم فکر کنم تو همین بخش یه تاپیک بود بگردی پیدا می کنی !
من خودم قبلا Flay Video 3000DV داشتم حدود 130 تومن هستش(بود) ولی راستشو بخوایی کلا از تی وی کارت خوشم نمی آد.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
ميخواستم يه UPS معمولي و ارزون بخرم. حداقل اگه برق نوسان پيدا كرد يا قطع شد 30 ثانيه مهلت بده كامپيوتر رو خاموش كنم!
لطفا راهنمايي كنين.

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
UPS اي كه ميخواي بخري تا چه قدر مي توني قيمت بدي؟
نظر من اينه كه فاراتل بخري چون UPS هاي خوبي داره.
شماره شركتشم فكر كنم داشته باشم...

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
پس فاراتل نخر چون به خاطر هوشمند و قابل کنترل بودنش تقریبا 40 تا 50 درصد از سایر انواع مشابه گرونتره! ولی کیفیتش خیلی بهتره - من خودم یکیشو دارم و انقلاب بعد پل حافظ روبروی ویلا(نجات اللهی هست -البته مرکزش

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
ممنون از همه.
من ميخوام حداكثر 25 تومن بيشتر نباشه. شايد قيمت كمي گفته باشم اما ميخوام بدونم توي اين حدود مورد مناسبي پيدا ميشه يا نه.
گفتم كه. فول ديجيتال و كنترل از راه دور و هوشمند و... هم نبود مشكلي نيست. ديزلي هم كار كنه ولي كار بكنه!
در ضمن دست دوم خوب هم باشه برميدارم.

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
من خودم از يك ترانس محافظ استفاده مي كنم تقريبا 10 تا 12 هزار تومان
البته خب موقعي كه برق قطع ميشه محافظ نيست اما موقع نوسانات برق تا حدودي پوشش ميده
UPS اي كه ميخواي شايد در مقايسه با بقيه خيلي ارزون باشه فكر مي كنم فاراتل مدلهاي ارزون زياد داره
كلا اگر ميخواي بخري به نظرم اول فاراتل بعدش مدلهاي ديگه
(در مورد مدلهاي ديگه چندان اطلاعي ندارم چون خيلي زيادن و كلا زياد روي UPS حساسيت نشان نده اگر مجله هاي كامپيوتري مثل رايانه يا بزرگراه رايانه را ديده باشي پر از تبليغ UPS هست. مي توني باهاشون تماس بگيري كه با 25 هزار تومان UPS هايي معرفي مي كنند اما سعي كن اولش با فاراتل تماس بگيري)

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
فاراتل یو پی اس زیر 100 هزار تومن نداره ولی متفرقه تا حدود 50 هزار تومن هم پیدا میشه
اون ترانسها هم کشکند!!!! و فقط اگه ذبرق خیلی بال یا خیلی پاین بره کار می کنند و جریان رو قطع می کنند ولی اصلا نوسان گیر نیستند!!!

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
توي اينترنت جايي هست كه بتونم يه مقايسه براي يو پي اس داشته باشم؟ ( همراه با قيمت باشه )
توي سايت فاراتل مدل زياد ديدم. راستش يه مقدار گيج شدم!
ترانس شما هم از مجموعه ترانس اتوماتيك فاراتل هست؟
كمترين قيمت يه يو پي اس كه بشه اسمش رو يو پي اس گذاشت چنده؟

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
ببینید اون مدلا رو نگاه نکن باید مقدار مصرف دستگاهات رو حساب کنی ! زنگ بزنی به شرکتها و مشخصات سیستمتو بدی بهت میگن چه مدلی به کارت میخوره ولی یو پی اس کمتر 50 فکر نمی کنم باشه

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از mehrdad1355 :
فاراتل یو پی اس زیر 100 هزار تومن نداره ولی متفرقه تا حدود 50 هزار تومن هم پیدا میشه
اون ترانسها هم کشکند!!!! و فقط اگه ذبرق خیلی بال یا خیلی پاین بره کار می کنند و جریان رو قطع می کنند ولی اصلا نوسان گیر نیستند!!!
خب همان كه جريانو قطع كنه خوبه... من قانعم!
من زياد در زمينه ي UPS وارد نيستم...
پيشنهاد مهرداد پيشنهاد خوبيه.
ترانس من البرزه فكر نمي كنم خوب باشه اما همان طور كه گفتم زياد حساس نيستم.
يك چرخي توي سايتها بزني فكركنم پيدا بشه من ميگردم ببينم سايتي پيدا مي كنم يا نه...

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از گوسفند :
سلام

بهترین مانیتور 17 اینچ(CRT) کاملا مشکی (سیاه) موجود در بازار چیه؟
سوالشونو اينجا بحث مي كنيم! :)
مدلهاي سوني خيلي عالين! اما ممكنه كم باشن توي بازار كم پدا بشن
اين يك مقاله كه سه تا مدل بازار را مقايسه كرده هانسول و سامسونگ و ال جي كه هانسول از همه بهتره
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=3419
البته من يك جستجويي كه مي زدم به مدلهاي ViewSonic خيلي خيلي جالبي برخورد كردم كه البته توي ايران زياد معروف نيست..
اين يك مدل هانسول كه سياه داره:
730ED
اينم سايتش:
http://www.hansol-us.com/products/product-pages/730ED.html
مدل خوبيه
CPD-G220R/L از سوني يكي از عالي ترين مدلهايي كه ديدم اما فكر نمي كنم سياهش باشه
از سوني اين مدلو پيدا كردم:
CPD-E240/B
اينم سايتش:
http://www.bizrate.com/marketplace/search/search__cat_id--416,prod_id--6325843,sfsk--3.html
البته همان طور كه گفتم مدلهاي ViewSonic هم زياد ديدم اما فكر نمي كنم زياد توي بازار باشه.
اگه دوستان مدل بهتري پيدا كردند بگن.. ;)

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مانیتور سیاه CRT من تو بازار فقط Samsung دیدم ولی پارس هم هست البته نوک مدادی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا