• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده ، مادربرد ، رم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

peyman_pz

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من می خوام یه سیستم جمع کنم حدود 800 تومن ولی در مورد خریدن CPU کاملا گیج شدم می خوام AMD باشه و قیمتش زیر 250 تومن (با مادربورد زیر 450 بشه) اصلا بازی نمی کنم ولی برام مهمه که تا 3-4 سال با برنامه های جدید و ویندوزهای جدیدی که میاد مشکلی نداشته باشم.
نظر خودم روی AMD Phenom II X4 995 3.4GHZ بودش که به نظر توی بازار موجود نیست ولی الان بین AMD Phenom II x4 980 3.7 GHZ و AM3 Phenom II X6 1055 2.8 GHZ و AMD AM3 Phenom II x6 1075 3.0Ghz نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم یا اگه چیز مناسبتری می دونید لطفا راهنمایی کنید. نمی دونم با گیگاهرتز بالاتر بگیرم یا با Cache بالاتر , کلا سرعت لود شدن برنامه ها و سرعت بالا داخل ویندوز برام مهمه.

با تشکر

Last edited:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
اگر عجله ندارید یکم صبر کنید تا بازار به شکل عادی برگرده.
الان اصلا وقت مناسبی برای خرید سیستم نیست.

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
سلام
من می خوام یه سیستم جمع کنم حدود 800 تومن ولی در مورد خریدن CPU کاملا گیج شدم می خوام AMD باشه و قیمتش زیر 250 تومن (با مادربورد زیر 450 بشه) اصلا بازی نمی کنم ولی برام مهمه که تا 3-4 سال با برنامه های جدید و ویندوزهای جدیدی که میاد مشکلی نداشته باشم.
نظر خودم روی AMD Phenom II X4 995 3.4GHZ بودش که به نظر توی بازار موجود نیست ولی الان بین AMD Phenom II x4 980 3.7 GHZ و AM3 Phenom II X6 1055 2.8 GHZ و AMD AM3 Phenom II x6 1075 3.0Ghz نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم یا اگه چیز مناسبتری می دونید لطفا راهنمایی کنید. نمی دونم با گیگاهرتز بالاتر بگیرم یا با Cache بالاتر , کلا سرعت لود شدن برنامه ها و سرعت بالا داخل ویندوز برام مهمه.

با تشکر
اگر بازی نمیکنید و عجله دارید شما x6 1055 بگیر بهتره
اگر هم اینتل بخوای من میگم یک عقبگرد بزن و core i5 760 بگیر که زیاد تغییر قیمت نداشته
فعلا هر دو تو یک رنج قیمت هستند نزدیک به 250 تومن

farokhe

Registered User
لایک‌ها
27
inno3d gtx 550ti کارت گرافیکی چطور کارتی هست 200 تومانه بخرم کیفیتش چطوره نسبت به هم ترازهایش 70- 50تومان ارزونتره واسه من ناشناخته هستش دوستان نظر شما چیه؟

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
inno3d gtx 550ti کارت گرافیکی چطور کارتی هست 200 تومانه بخرم کیفیتش چطوره نسبت به هم ترازهایش 70- 50تومان ارزونتره واسه من ناشناخته هستش دوستان نظر شما چیه؟

مارک خوبیه ( چند سال پیش تبلیغات خوبی تو روزنامه داشت ) اینقدر هم گول قیمتها رو نخورید من دیشب داشتم سایت newegg رو بررسی میکردم دیدم بعضی مارکها
مثل ایسوز یا HIS که تو ایران گرون هستند تو این سایت با کارتهای دیگه برابر هستند

farokhe

Registered User
لایک‌ها
27
پس معلومه اسمشو شنیدین اره نسبت به ایسوز تو شهرما 70 تومان اختلاف قیمت داشت خودشم تو یک مغازه من اومدم مشخصات دوتاشونم تو نت چک کردم دیدم عین هم هستند چون دنبال کارتی کمتر از 200 تومان بودم تو فروشگاههای مجازی بعد کلی گشتن evga450gts را دیدم حدود 180 تومان چون واسه بازی میخوام اون طور که سرچ کردم تقریبا به این نتیجه رسیدم که کارتی انتخاب کنم که بر پایه جی فورس باشه میگن جزییاته بازی رو خوب نشون میده با درایورها سازکاری بیشتری داره و...والا ساپایر با مشخصات بیشتر از اینا و قیمت کمتر کارت داره خوب دوستان نظر شما ها چیه کدومو انتخاب کنم inno3dgtx550ti یا evga450gts یا اصلا برم دنباله کارتهای دیگه مثل ساپایر شماها به جای من بودین چیکار میکردین تو سر 3راهی موندم
sadsmiley.gif
ohno-smiley02.gif
wacsmiley.gif
یک سوال دیگه این قضیه بیتها چیه تو مشخصات inno3d زده بود 192 بیتی ولی تو evgagts450 زده 128 بیتی بیشتر باشه یعنی بهتره من بیشتر رو سرعت gpu تمرکز میکردم؟:blink:

Last edited:

peyman_pz

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
با تشکر از راهنمایی شما
مناسبترین MotherBoard برای AMD Phenom II X6 1090 3.2Ghz زیر 200 تومن کدوم هستش و چه برندی بگیرم؟

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
پس معلومه اسمشو شنیدین اره نسبت به ایسوز تو شهرما 70 تومان اختلاف قیمت داشت خودشم تو یک مغازه من اومدم مشخصات دوتاشونم تو نت چک کردم دیدم عین هم هستند چون دنبال کارتی کمتر از 200 تومان بودم تو فروشگاههای مجازی بعد کلی گشتن evga450gts را دیدم حدود 180 تومان چون واسه بازی میخوام اون طور که سرچ کردم تقریبا به این نتیجه رسیدم که کارتی انتخاب کنم که بر پایه جی فورس باشه میگن جزییاته بازی رو خوب نشون میده با درایورها سازکاری بیشتری داره و...والا ساپایر با مشخصات بیشتر از اینا و قیمت کمتر کارت داره خوب دوستان نظر شما ها چیه کدومو انتخاب کنم inno3dgtx550ti یا evga450gts یا اصلا برم دنباله کارتهای دیگه مثل ساپایر شماها به جای من بودین چیکار میکردین تو سر 3راهی موندم
sadsmiley.gif
ohno-smiley02.gif
wacsmiley.gif
یک سوال دیگه این قضیه بیتها چیه تو مشخصات inno3d زده بود 192 بیتی ولی تو evgagts450 زده 128 بیتی بیشتر باشه یعنی بهتره من بیشتر رو سرعت gpu تمرکز میکردم؟:blink:

شما همون 55ti رو بگیر خیلی بالاتر هست و ساپایر فقط ati رو تولید میکنه شما اگر بتونید 6790 رو تو 200 تومن گیر بیارین خیلی خوبه ولی بعید بدونم یتونید گیر بیارین
چونکه کارتهای ساپایر خیلی قیمتاش رفته بالاتر

شما همون 550ti رو بگیرین خیلی بالاتره شما میتونید سایتهایی مثل تومز هارد وار و یا انندتچ و یا سیتهای سخت افزاری دیگه که تست این کارتها رو گذاشتن چک بکنید
تو تصمیم گیری خیلی بتون کمک میکنه

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
سلام
با تشکر از راهنمایی شما
مناسبترین MotherBoard برای AMD Phenom II X6 1090 3.2Ghz زیر 200 تومن کدوم هستش و چه برندی بگیرم؟

من مادربردهایی که چیپ 970 رو دارن پیشنهاد میکنم

مادربردهای با این چیپ زیر 200 تومن قیمت دارن

sasan7khat

Registered User
لایک‌ها
28
سلام دوستان بهترین سی پی یو برای این مادر برد چی ؟
Asus M2N-MX SE (2 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
برید به سایت ایسوز اونجا نگاه کنید
cpu هایی که مادربردتون میتونه ساپورت کنه نوشته

sasan7khat

Registered User
لایک‌ها
28
خیلی ممنون
سی پی یو من در حال حاظر این AMD Athlon 64 X2 4600, 2400 MHz
و اینجوری ک تو وب سایت ایسوس دیدم بهترین مدل کی ساپورت می کنه اینه
Athlon 64 X2 6000 آیا این مدل تا این مل خیلی فرق داره
» Up to 3.2 GHz
» Up to 2 MB L2 cache

راستی یه سوالی ک هیچ ربطی به این موضوع نداره چند وقت پیش ک داشتیم برای یکی از بچه ها سیستم می بستیم از یکی از مقازه دارها برای خرید این چنین جوابی گرفتیم ؟
ما دونبال سی پی یو 4 هسته ای بودیم وطرف گفت دارم ولی گفت دو هسته ای دارم با کش با لاتر و می گفت این 2 هسته ای بهتر از اون 4 هسته ای کشش کمتر از این 2 هسته ای بود آیا این مطلب درست و یارو فقط می خواست جنس موندش رو ب ما بندازه
شما کش بیشتر رو مهم میدونید یا تعداد سی پی یو ها
ب عبارتی اگر برای مثال سی پی یو 2 هسته ای با کش 10 مگ باش
و
سی پی یو 4 هسته ای با کش 4 مگ باش کدوم رو بر میدارین

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
مدل 6000 کارایی بالاتری داره ولی دیگه تو بازار پیدا نمیشه شما اگر میخواین ارتقا بدین بهتره مین رو عوض کنید

و در جواب سوال دومتون همیشه کش بالاتر دلیل بر بهتر بودن نیست
اون دو مدل cpu رو ذکر میکردین بهتر میشد راهنمایی کرد

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
سلام؛

برای CPU ی i5 2500 چه Motherboard ی پیشنهاد می کنید؟

ممنون.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
گرافیک انبرد میخواین استفاده کنید یا کارت گرافیک دارید؟
چه رنج قیمتی مد نظرتونه.

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
سلام؛

برای CPU ی i5 2500 چه Motherboard ی پیشنهاد می کنید؟

ممنون.

من فقط نظر شخصیم رو میگم
اگر من چنین cpu رو میگرفتم چون قابلیت اورکلاک نداره سعی میکردم هزینه اضافی نکنم
یک مادربرد h61 با امکانات بالا میگرفتم با پورت usb3 و sata3 و همچنین داشتن پورتهای usb زیاد و داشتن چهار شیار رم

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
سلام؛

گرافیک انبرد میخواین استفاده کنید یا کارت گرافیک دارید؟
چه رنج قیمتی مد نظرتونه.

ممنون. کارت گرافیک GDDR5 1G 6670 دارم. رنج قیمت خاصی در نظر ندارم چون حدود قیمت ها را نمی دانم. ترجیحآ قیمت کاذبی نداشته باشد و به قیمت جهانی نزدیک باشد.

راستی باز هم ممنون برای سیسمتی که به من پیشنهاد داده بودید. متاسفانه ASRock P67 PRO3، رم Team 1333 و پاور Xfx 650W را نتوانستم در بازار پیدا کنم، اگر جایگزین های خوبی برای این ها معرفی کنید، عالی خواهد بود. همان طور که گفتم قیمت خاصی در نظر ندارم، تنها ترجیحآ قیمت کاذبی در بازار نداشته باشد و با CPU و VGA ئی که گرفتم هم خوانی داشته باشد.

من فقط نظر شخصیم رو میگم
اگر من چنین cpu رو میگرفتم چون قابلیت اورکلاک نداره سعی میکردم هزینه اضافی نکنم
یک مادربرد h61 با امکانات بالا میگرفتم با پورت usb3 و sata3 و همچنین داشتن پورتهای usb زیاد و داشتن چهار شیار رم

ممنون. ممکن است نام این مدل را کامل بنویسید؟

Last edited:

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
دوست عزیز h61 مدل مادربرد نیست مدل چیپ هست بزار به طور کلی توضیح بدم بهتره
برای cpu های سندی بریج همین مدل 2300 یا 2500 و غیره مادربردها دارای تغیرات شدن
که چهار چیپ واسشون معرفی شد ابتدایی ترین چیپ h61 هست مادربردهایی که با این چیپ ساخته میشه با خروجی کارت گرافیک هستند و با یک شیار pci-e
چیپ بعدی h67 هست با مشخصات مدل بالایی ولی با امکانات بالاتر
در سری سندی بریج intel دو نوع cpu معرفی شد یک نمونه برای اورکلاک که با پسوند k هستند مثل 2500k و 2600k در این دو مدل ضریب مولتی پلیر باز هست و شما میتونید به راحتی فرکانس cpu رو بالا ببرید
و نمونه های معمولی مثل نمونه cpu شما
خوب intel امد دو چیپ دیگه معرفی کرد یکی p67 که در این مدل شما به راحتی میتونید اور کنید و دو یا سه شیار کارت گرافیک دارند و امکانات بالاتر
و یک سری z68 این مدل تلفیق دو چیپ h67 و p67 هست هم قابلیت اورکلاک و هم خروجی گرافیکی دارند

دوستانی هم که اطلاعات بیشتر دارند اگر اشتباهی کردم شما درستش رو بیان کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا