• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده ، مادربرد ، رم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

h.mosaiy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا كسي نيست جواب ما رو بده
دمتون گرم اگه ميشه به ما هم جواب بدين
من يه سيستم براي يكي از دوستام مي خوام رنج قيمتش كلا حدود 800 تا 850 باشه رفيقم زياد سنگين كار نمي كنه و ميشه گفت يه كاربر معموليه ( يه كم بازي و اكثرا فيلم و نت ) ولي سيستمي مي خواد تا حداقل 2 يا 3 سال نياز به ارتقا نداشته باشه
دوستان يه لطف كنند اگه ممكنه سيستم پيشنهاد بدن
البته مي دونم اوضاع بازار خيلي خرابه و قيمتها بطور باور نكردني بالا رفته نظرتون چيه ارزش داره با اين بودجه الان اقدام به خريد كنيم يا اگه وايستيم بعد از عيد خريد كنيم به صرفه تره

دوست عزیز شما amd میخواین یا اینتل
و اینکه چرا به پستهای مشاوره ای قبلی مراجعه نمیکنید
تو این دو سه هفته چند سیستم با این مبلغ برای دوستان پیشنهاد دادیم

درست مي گي نوكرتم همه پستهاي قبلي رو خوندم اما تمام اون قيمتها الان جابجا شده بازارو كه ديدي هر روز داره قيمتها جابجا مي شه اگه زحمتي نيست به قيمت الان بازار يه سيستم با intel و يه سيستم هم با amd برام بنويس اگه نه كه يه سيستم با intel بنويس آقا شرمنده مي كني ها راستي يه سوال هم دارم به نظرت با اين اوضاع خراب قيمتها الان بخرم بهتره يا وايستم بازار متعادل بشه
دوستان بقيه هم اگه نظري دارن ما رو شرمنده كنن نظر بدن

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
درست مي گي نوكرتم همه پستهاي قبلي رو خوندم اما تمام اون قيمتها الان جابجا شده بازارو كه ديدي هر روز داره قيمتها جابجا مي شه اگه زحمتي نيست به قيمت الان بازار يه سيستم با intel و يه سيستم هم با amd برام بنويس اگه نه كه يه سيستم با intel بنويس آقا شرمنده مي كني ها راستي يه سوال هم دارم به نظرت با اين اوضاع خراب قيمتها الان بخرم بهتره يا وايستم بازار متعادل بشه
دوستان بقيه هم اگه نظري دارن ما رو شرمنده كنن نظر بدن

مانیتور 20 اینچ 190 تومن
یک هارد 500 با قیمت 170 تومن که واقعا قیمتش حبابیه
یک کیس معمولی 30 تومن
پاور 430 گرین قیمت 65 تومن
کیبور و موس با هم 15 تومن
یک dvd rw با قیمت 30 تومن
دو گیگ رم 25 تومن
مادربرد g41 که ارزونترین مارکش در میاد 75 تومن
یک cpu 5700 intel با قیمت 120 تومن
یک کارت گرافیک ati 5670 قیمت 130 تومن

h.mosaiy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مانیتور 20 اینچ 190 تومن
یک هارد 500 با قیمت 170 تومن که واقعا قیمتش حبابیه
یک کیس معمولی 30 تومن
پاور 430 گرین قیمت 65 تومن
کیبور و موس با هم 15 تومن
یک dvd rw با قیمت 30 تومن
دو گیگ رم 25 تومن
مادربرد g41 که ارزونترین مارکش در میاد 75 تومن
یک cpu 5700 intel با قیمت 120 تومن
یک کارت گرافیک ati 5670 قیمت 130 تومن

مي گم نظرتو نگفتي الان بخرم خوبه يا صبر كنم قطعات كمي ارزونتر بشن چون چندان عجله نداريم و مي خوايم با قيمت مناسب خريد كنيم

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
مي گم نظرتو نگفتي الان بخرم خوبه يا صبر كنم قطعات كمي ارزونتر بشن چون چندان عجله نداريم و مي خوايم با قيمت مناسب خريد كنيم

من اول فکر میکردم ارزون میشه ولی حالا واقعا شک دارم که ارزون بشه
چونکه اون بحث دولار 1200 تومن دولتی مثل اینکه فقط برای بعضی چیزها هست
و فکر نکنم شما قطعات کامپیوتری بشه

sasan7khat

Registered User
لایک‌ها
28
با تشکر از همه دوستان اگه خداوند یاریم کنه یه سیستم درست و حسابی می خوام ببندم
برای این سی پی یو AM3 - FX-8120 - 3.1GHz - X8 که مبلقش 500 الی 550 چه مادر بردی رو پیشنهاد می کنید
دونبال مینی با این مشخصاتم ایسوس یا گیگا فقط باشه
2 کار گرافیکی آنبورد داشته باش اگه انویدیا باش چه بهتر
3 ساتا3 و یو اس بی 3 داشته باشه تعداد پورتاش هرچی بیشتر بهتر
pci*4 و معمولی داشته باشه به اندازه کافی
دی دی آر تیریشم برام مهم تا باسش چند باش 3333 یا کم کم 2000
راستی اینجور ک من شنیدم یکی دو هفته دیگه سقوط قیمت خواهیم داشت آیا درست ؟

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
افرین داداش شما منظورمو فهمیدین حالا چند تا کار کنیم

اینو نگاه کن و مشخصاتشو هم ببین

میهن مارکت - مشخصات و قيمت فروش مادربورد Motherboard - گیگابایت Gigabyte GA-Z68P-DS3

این تقریبا با حرفه شما نمی خونه این میگه به کمکش میاد و کاراییشو تو زمان لازم جبران میکنه
خوب اون طور که از منظور شما فهمیدم دنبال مین h نرم درسته چون انبردا ضعیفن و اون گرافیک cpu را هم با کارت گرافیکی جمع نمیبنده درسته ؟خوب z68 چی کا کنیم اینم این قانون شاملش میشه؟
اینم نگاه کن در مورد این چی میگی
میهن مارکت - مشخصات و قيمت فروش مادربورد Motherboard - ازراک ASRock Z68 Pro3

دوست داشتم z68 بگیرم خوب دو تاشونم z68 هستن چرا تو ازراک خروجی مانیتور هست ولی توی گیگا نیست؟ وگیگا تو توضیحاتش گفته کمبود کارت گرافیک شما رو جبران میکنه اینم لینکه فارسیش قسمت نگاه کلی را نگاه کنید
GIGABYTE - مادربرد - Socket 1155 - ‏(rev. 2.1)‏ GA-Z68P-DS3

گرافيک قابل تعويض با LucidLogix Virtu GPU Virtualization
1957.jpg
مادربردهاي Z68 گيگابايت از فن آوري Virtu GPU Virtualization شرکت LucidLogix استفاده مي کنند که به کاربران اجازه مي دهد به صورت پويا بين گرافيک مجتمع و کارت گرافيکي مجزا و قدرتمند خود سوئيچينگ انجام دهند. اين فن آوري براي گيمرهايي که وضوح تصويري بالا در بازي ها نياز دارند و مي خواهند از ويژگي هاي چند رسانه اي مجتمع در نسل دوم از پردازنده هاي Core اينتل نيز استفاده کنند ايده آل است. با اين روش، گرافيک قابل سوئيچ کمک مي کند تا مصرف توان گرافيکي رايانه را کهش دهد در حالي که در مواقع لزوم کارايي را افزايش مي دهد.

1958.jpg
قسمت اول سئوالتون در خصوص فن آوری :
گرافيک قابل تعويض با LucidLogix Virtu GPU Virtualization که به صورت تبلیغاتی دارن ارائه میکنن به شما که مشتاق این فن آوری هستید توصیه میشه اگه تصمیم واسه خرید دارید همین رو بخرید چون تجربه نشون داده اگه مادربرد 400 تومنی هم بگیرید فکرتون ارضا نمیشه / و اما این فن آوری :
که با بسته نرم افزاری شرکت Lucid Logix کار میکنه و بعد از نصب نرم افزار مخصوصش عملیات پردازش از ویندوز به صورت دستی قابل تغییر و سویچ میشه و وقتی نصب میکنی به صورت پیش فرض تو خودش 70 تا 80 تا برنامه هست که از این فن آوری پشتیبانی میکنه و البته به صورت دستی هم شاید بتونید بهش برنامه هایی غیر از خود برنامه های دیفالت اضافه کنید و دستی بشناسونید .
.
و چند حالت برای استفاده هم وجود داره
.
1) یکی اینکه مانیتور به خروجی گرافیک مادربرد وصل میشه و میتونید تو ویندوز فوری بین کارت آنبرد و گرافیک سویچ کنید و حتی جاهای که نیاز به پردازش زیاد نیست از گرافیک IGP آنبرد استفاده میکنه ولی دیگه اکثر تنظیمات کارت گرافیک خودتون رو از دست میدید
.
2)جالت دوم مانیتور رو به کارت گرافیک خودتون وصل کنید که تو این صورت هر دو گرافیک به صورت Multi-GPU با هم کار میکنن و فرقش با حالت اول اینه که فرصت استراحت مداوم رو حتی در پردازش های ضعیف از کارت خودتون میگیره و فقط حالت استراحت به خود تنظیمات شرکتی ساخت کارت گرافیک واگذار میشه که الان اکثرا ی سیستم های خوبی واسه موقع بیکاری تو کارت هاشون دارن و پیدا کردن و خوبی حالت دوم استفاده از فن آوری های CrossFireX و SLI هم هست که تو پست قبلی هم توضیح دادم که میشه از این مود هم استفاده کرد

چیپ های z68 واسه همه مادربرد های شرکت ها قابل استفاده هست و این سیاست شرکت سازنده هست که چه امکاناتی رو تو مادربرد با چه قطعاتی پیدا کنه و اصلا استاندار خاصی هم نداره که بخواد تعریف کنه که گرافیک آنبرد داشته باشه یا نداشته باشه و یا پورت ها usb ها چه تعداد و باشه و ...
.
و نکته آخر
و این فن اوری ها به خاطره تبلیغات و جذب مشتری استفاده شده و نمیگیم کارایی نداره ولی اکثرا تو خارج بیشتر به خاطر کاهش توان مصرفی خروجی گرافیک ازش استفاده میشه تا استفاده از قدرت آنبرد که واقعا خود انبرد قدرت خاصی نداره .
این هم مدل همین چیپ از ایسوس
asus p8z68-v

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
با تشکر از همه دوستان اگه خداوند یاریم کنه یه سیستم درست و حسابی می خوام ببندم
برای این سی پی یو AM3 - FX-8120 - 3.1GHz - X8 که مبلقش 500 الی 550 چه مادر بردی رو پیشنهاد می کنید
دونبال مینی با این مشخصاتم ایسوس یا گیگا فقط باشه
2 کار گرافیکی آنبورد داشته باش اگه انویدیا باش چه بهتر
pci*4 و معمولی داشته باشه به اندازه کافی
دی دی آر تیریشم برام مهم تا باسش چند باش 3333 یا کم کم 2000
راستی اینجور ک من شنیدم یکی دو هفته دیگه سقوط قیمت خواهیم داشت آیا درست ؟
قیمت ها روز پنج شنبه ی کاهشی کوچیک داشتن مثلا تو قطعات 200 تومنی 15 تومنی کاهش داشتیم و شاید بازم کاهش قیمت دیده بشه یا شایدم بره بالا معلوم نیست
الان فقط همین cpu رو خریدید !!!!

sasan7khat

Registered User
لایک‌ها
28
داده اگه مادربرد 400 تومنی هم بگیرید فکرتون ارضا نمیشه ;) واقعا ک همینطوری ک میگین
ASUS P8Z68-V PRO این مدل رو ب من پیش نهاد دادین ؟ اگه اشتباه نکنم
قیمت این چنده ؟
مادر برد خوبی رو معرفی کردین خیلی خوشم اومد ولی این ک اینتل ساپورت
الان فقط همین cpu رو خریدید !!!! نه بابا فقط در نظر دارم ولی 1500 می خوام پیاده بشم
اگه حالا سی پی یو رو بذاریم 550 نهایتش
950 تومنم برای مادر بورد + پاور + رم چی پیش نهاد میدین ؟ 8 گیگ 4 تا 2 گیگ همه از یک برند با آخرین باسی که ب مادر بورد هم خونی تمام داشته باشه
آیا 950 برای این 3 قطعه ینی پاور + مادر بورد پیش نهادی + 8 گیگ رم کفاف می کنه ؟

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
داده اگه مادربرد 400 تومنی هم بگیرید فکرتون ارضا نمیشه ;) واقعا ک همینطوری ک میگین
ASUS P8Z68-V PRO این مدل رو ب من پیش نهاد دادین ؟ اگه اشتباه نکنم
قیمت این چنده ؟
مادر برد خوبی رو معرفی کردین خیلی خوشم اومد ولی این ک اینتل ساپورت
الان فقط همین cpu رو خریدید !!!! نه بابا فقط در نظر دارم ولی 1500 می خوام پیاده بشم
اگه حالا سی پی یو رو بذاریم 550 نهایتش
950 تومنم برای مادر بورد + پاور + رم چی پیش نهاد میدین ؟ 8 گیگ 4 تا 2 گیگ همه از یک برند با آخرین باسی که ب مادر بورد هم خونی تمام داشته باشه
آیا 950 برای این 3 قطعه ینی پاور + مادر بورد پیش نهادی + 8 گیگ رم کفاف می کنه ؟

این ASUS P8Z68-V واسه شما نبود واسه دوست عزیزمون nasle_bartar بود
و در خصوص رنج قیمت و نوع پلتفرم سیستم شما هم
من خودم صد در صد عاشق و طرفدار amd هستم و در اون شک نکنید :)
مخصوص سیاست های قیمت برابر ولی قدرت بیشتر و بهتر اون در مقابل intel - (و البته تا رنج قیمت خاصی )
و فعلا هم به شما پیشنهاد میدم با این رنج قیمت intel جمع کنید که فوق العاده سیستم بهتری میشه نسبت به amd

چند تا دلیل هم دارم چون میدونم شاید دنبال علت باشید :
1) شما خودت میتونی یک مقایسه ی سرن انگشتی تو قدرت ها داشته باشی
FX-8150 که فعلا تو ایران گسترش آنچنانی نداره با قیمت جهانی 270 %
با Intel Core i5 - 3.3GHz - 2500K با قیمت جهانی 230 $
یا هر cpu رو با نوع دیگه
اینم لینک
2) مورد دوم که خیلی مهم ارزش خرید جنس شماست
برای مثال شما که میخواهید یک جنس بخرید برای مثال FX-8120 با قیمت تقریبا 510 تومن باید قبلش مطلع باشید که قیمت جهانی این پردازنده 200$ هست یعنی به عبارتی هر دلار برای شما 2500 تا 2600 تومن تموم میشه واسه این جنس که علت های متفاوتی از جمله سخت بودن برای واردات یا تقاضای زیاد یا واسطه های زیاد داشتن و ....
ولی اگه از محصولات اینتل بردارید برای مثال قیمت Intel Core i5-2500K برابر با 230 $ و یا Intel Core i7-950 با قیمت جهانی 270 $ که در بازار های ایران به ترتیب برابر با 410 و 420 تهیه میشه کرد میبینید که تقریبا هر دلار براش 1800 تموم میشه و این یعنی خرید به صرفه/

sasan7khat

Registered User
لایک‌ها
28
متاسفانه همین جوری ک میگین
عاشقشم ولی این موضوع هم ک گفتین درست ؟
1 لطفا یه سی پی یو 8 هسته ای از اینتل بگین با قیمت لطفا ترجیها 32 نانو متری باشه
2 یه مادر برد از برند ای سوس یا گیگا********کار گرافیکی آنبورد داشته باش اگه انویدیا باش چه بهتر
pci*4 4 و معمولی داشته باشه به اندازه کافی
5 دی دی آر تیریشم برام مهم تا باسش چند باش 3333 یا کم کم 2000 راستی آخرین باس موجود برای دی دی آر تیری چنده ؟
8 گیگ رم دی دی آر 3 با آخرین باس ساپورتی مادر برد (همگی از یه برند باش + هم خونی خوبی با مادر بورد داشته باشه )
در کل 1500.000 می خوام برای این چند قطعه پیاده شم 8 گیگ رم + سی پی یو 8 هسته ای + مادر بد + پاوری ک فعلا جواب این سیستم رو بده (موقطی)
راستی در مورد پاور یه سوالی داشتم بدون شک گیرین یکی از بهترین مارک هاست ولی جدیدا مارکای غیر معروف با کارایی بالا و قیمت پاییئنتر زیاد اومده بازار............. ینی پاور 1300 وات با یه مارک غیر معروف ک پرسیدم 45 گفتم ولی یه چیزی واسم جای تعجب داشت روی پاور نوشته بود p5-1300 و زیرش نوشته بود continuous 250 wat خوب این ینی چی ؟ از یکی از دوستام ک پرسیدم گفتن اون 1300 اسمی و اون 250 واقعی پس چرا اینارو ب اسم 1300 وات می فروشن آیا اینا هم مثل کارت گرافیکی ینی از 250 تا 1300 ساپورت می کنه یا چی ؟ فقط کلاه برداری آخه طرف نمیگه اگه اینو رو یه سیستم توپ ک 900 وات لازم داره بندازه سیستم ب گ............... میره

راستی این http://www.anandtech.com/bench/Product/434?vs=288 چی بود چرا کورآی 5 با این ک تعداد هسته و کشش کتر تو خیلی چیزا از ای ام دی بیشتر بود

راستی من یه سوالی هم دارم خوب همه می دونیم هر قطعه کار خودش رو می کنه وا قابلیت هایی مثل توربوکش یه چیز الکی
سوالم این ما یه مادر برد دی دی آر 3 داریم خوب رو اون یه رم برای مثال با باس 2000 بستیم و مادر برد هم از این بالاتر جواب نمیده اونوقت چرا شرکت هایی مثل انویدیا و ای تی آی میان دی دی آر 5 میدن مگه مادر برد دی دی آر 5 داریم معلومه نه پس چرا دارن پول بیخود برای تکنولوژی ک نمی تونیم استفاده کنیم بهمون میدن منظورم این که حالا روی این سیستم ما یه کارت دی دی آر 5 انداختیم خوب چون مادر بردا دی دی آر 3 نهایتا تا همون باس 2000 یا حالا آخرش هرچی ک هست بیشتر جواب نمیده دیگه پس اینا چرا دارن بزور دی دی آر 5 رو مینداذن تو حساب مردم

Last edited:

nasle_bartar

Registered User
لایک‌ها
3
من دارم کم کم گرافیک داخلی پردازندرو کنار میزارم نخواستیم یعنی اون طور که فهمیدم چیزی نیست که بشه روش حساب کرد این تبلیغاتها خیلی حیاتی و بزرگش کرده بودن و چون منم بیشتر بازی نمکنم واسه همین زیاد گیر داده بودم بیخیال بنظر میاد شما تو این زمینه ادم واردی هستی یک مادربرد خر جون میخوام من نوسانات برق زیاد دارم وسیستمم از کله صبح تا نصف شب تو مغازم روشنه یک بار هم مین ایسوز ddr1 سوزوندم الان سوکتم 775 هستش اونویکی میخواد منم میخوام 1155 کنم cpu هم فعلا i3تو نظرمه بعدا پردازندرو عوض میکنیم ولی مینو تا چندین سال که این سوکت کاملا منقرض شه نگه می دارم نهایتن 200 250 واسه مین هزینه میخوام بکنم طوری باشه که مثلا دو سال دیگه i7 ارزون شد انداختیم روش جونش در نیاد اینده نگر باشه مرسی:blush:

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
من دارم کم کم گرافیک داخلی پردازندرو کنار میزارم نخواستیم یعنی اون طور که فهمیدم چیزی نیست که بشه روش حساب کرد این تبلیغاتها خیلی حیاتی و بزرگش کرده بودن و چون منم بیشتر بازی نمکنم واسه همین زیاد گیر داده بودم بیخیال بنظر میاد شما تو این زمینه ادم واردی هستی یک مادربرد خر جون میخوام من نوسانات برق زیاد دارم وسیستمم از کله صبح تا نصف شب تو مغازم روشنه یک بار هم مین ایسوز ddr1 سوزوندم الان سوکتم 775 هستش اونویکی میخواد منم میخوام 1155 کنم cpu هم فعلا i3تو نظرمه بعدا پردازندرو عوض میکنیم ولی مینو تا چندین سال که این سوکت کاملا منقرض شه نگه می دارم نهایتن 200 250 واسه مین هزینه میخوام بکنم طوری باشه که مثلا دو سال دیگه i7 ارزون شد انداختیم روش جونش در نیاد اینده نگر باشه مرسی:blush:
به نظرم کار خوبی میکنید بازم نظر با خودتون هست
واسه نوسانات برق باید یک پاور خوب با یک محافظ مناسب تهیه کنید
همین پردازنده i3 مدل 2100 مشکلی نداره خیلی عالی هم هست و نیاز به تعویض هم تا مدتی نداره ولی قیمتش بالای 200 هست
مبلغ مورد نظر واسه مادربرد خودتون هم بگید تا دوستان یک مدل خوب معرفی کنن و همین طور احتمال صد در صد آنبرد میخواهید درسته !

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
متاسفانه همین جوری ک میگین
عاشقشم ولی این موضوع هم ک گفتین درست ؟
1 لطفا یه سی پی یو 8 هسته ای از اینتل بگین با قیمت لطفا ترجیها 32 نانو متری باشه
2 یه مادر برد از برند ای سوس یا گیگا********کار گرافیکی آنبورد داشته باش اگه انویدیا باش چه بهتر
pci*4 4 و معمولی داشته باشه به اندازه کافی
5 دی دی آر تیریشم برام مهم تا باسش چند باش 3333 یا کم کم 2000 راستی آخرین باس موجود برای دی دی آر تیری چنده ؟
8 گیگ رم دی دی آر 3 با آخرین باس ساپورتی مادر برد (همگی از یه برند باش + هم خونی خوبی با مادر بورد داشته باشه )
در کل 1500.000 می خوام برای این چند قطعه پیاده شم 8 گیگ رم + سی پی یو 8 هسته ای + مادر بد + پاوری ک فعلا جواب این سیستم رو بده (موقطی)
راستی در مورد پاور یه سوالی داشتم بدون شک گیرین یکی از بهترین مارک هاست ولی جدیدا مارکای غیر معروف با کارایی بالا و قیمت پاییئنتر زیاد اومده بازار............. ینی پاور 1300 وات با یه مارک غیر معروف ک پرسیدم 45 گفتم ولی یه چیزی واسم جای تعجب داشت روی پاور نوشته بود p5-1300 و زیرش نوشته بود continuous 250 wat خوب این ینی چی ؟ از یکی از دوستام ک پرسیدم گفتن اون 1300 اسمی و اون 250 واقعی پس چرا اینارو ب اسم 1300 وات می فروشن آیا اینا هم مثل کارت گرافیکی ینی از 250 تا 1300 ساپورت می کنه یا چی ؟ فقط کلاه برداری آخه طرف نمیگه اگه اینو رو یه سیستم توپ ک 900 وات لازم داره بندازه سیستم ب گ............... میره

راستی این AnandTech - Bench - CPU چی بود چرا کورآی 5 با این ک تعداد هسته و کشش کتر تو خیلی چیزا از ای ام دی بیشتر بود

راستی من یه سوالی هم دارم خوب همه می دونیم هر قطعه کار خودش رو می کنه وا قابلیت هایی مثل توربوکش یه چیز الکی
سوالم این ما یه مادر برد دی دی آر 3 داریم خوب رو اون یه رم برای مثال با باس 2000 بستیم و مادر برد هم از این بالاتر جواب نمیده اونوقت چرا شرکت هایی مثل انویدیا و ای تی آی میان دی دی آر 5 میدن مگه مادر برد دی دی آر 5 داریم معلومه نه پس چرا دارن پول بیخود برای تکنولوژی ک نمی تونیم استفاده کنیم بهمون میدن منظورم این که حالا روی این سیستم ما یه کارت دی دی آر 5 انداختیم خوب چون مادر بردا دی دی آر 3 نهایتا تا همون باس 2000 یا حالا آخرش هرچی ک هست بیشتر جواب نمیده دیگه پس اینا چرا دارن بزور دی دی آر 5 رو مینداذن تو حساب مردم
1- سی پی یو تا 7 هسته ای فعلا قابل تهیه هست
2-با این مبلغ که میخواید خرج کنید من موندم چرا گرافیک آنبرد !! و آیا اصلا این سیستم به درد شما میخوره ! دقیقا واسه چه کاری میخواید بخرید.
مثه این میمونه یک ماشین 40 میلیونی بخواید بخرید و روش لاستیک جفتی 150 تومنی هم دلتون نیاد بندازید :p
و احساس میکنم ی سیستم معمولی هم کار شما رو راه بندازه و نیاز به خرید این سیستم قوی برای شما ی مقدار زیادی خرج کردن باشه ! و به نظرم یک مانیتور گرون و با کارایی بالا بخرید بهتر است .
3 و 4 و 5 - اکثر تولیدات جدید همه این موارد رو دارن و پشتیبانی میکنن حالا بسته به تعداد با هم فرق میکنن
4- گرین و شرکت های معتبر فقط توصیه میشه که انتخاب وات خروجی بستگی به قطعات کلی شما در آخر داره
5- قدرت cpu ها بستگی به ساختمان و کش حافظه لایه های و تعداد لایه های حافظه و.... خیلی چیزا دیگه داره و نمیشه دقیق علت رو گفت
6- مورد آخر همش هم الکی و بی تاثیر نیست ولی خوب اون ddr5 رم گرافیک رو که فرمودید و شما دارید با رم خود سیستم مقایسه میکنید اشتباه هست و اینکه این ها با هم خیلی فرق میکنن به طوری که رم و سرعت انتقال در کارت های گرافیک رو خود کارت کنترل میکنه و هر کدوم پهنای باند و محدودیت های خاص خودشون رو دارن.

sasan7khat

Registered User
لایک‌ها
28
دقیقا واسه چه کاری میخواید بخرید.

برای یک مصرف عادی :D
حالا چرا اولا زیاد فایل فشرده سازی می کنم که نیاز مند سی پی یوی قوی هست و همیشه موقع فشرده سازی تمام سی پیوم رو می خوره
حالا چرا آنبورد من با همین Integrated: nVIDIA nForce 6100-430 کارهامو انجام میدم گیم رو توی کامپیوتر بازی نمی کنم چون کنسول دارم
کارم با کارت گرافیکی نگاه کردن وب هاست و شو و فیلم های 720 و 1080 انکود شده که همشونو باز می کنه
همین که یه کارت گرافیکی آنبورد 256 یا 512 ریل (واقعی ) روی برد باش ک 100 در 100 هم دی دی آر 3 اوووووووووووووو منو کلی جلو میندازه تازه بعد هم میتونم کارت گرافیک بخرم اینو هم مطمءن باشین که بعدا این کار رو هم نخواهم کرد
حالا شما چه مادر برد + سی پی یو + رم + پاور برای 1.5 ملیون تومن پیشنهاد میدین آیا کفاف می کنه یا نه راستی من شنیده بودم بعضی سی پی یو ها هسته پنهان دارن و میشه اونم فعال کرد این ولی میگن نکنید بهتر نظر شما چی ؟
کلا سی پی و توپی می خوام ؟

و احساس میکنم ی سیستم معمولی هم کار شما رو راه بندازه و نیاز به خرید این سیستم قوی برای شما ی مقدار زیادی خرج کردن باشه ! و به نظرم یک مانیتور گرون و با کارایی بالا بخرید بهتر است .
یه ال ای دی دارمیازی ب مانیتور ندارم
بیشترین مشکلم با سیستم الانم سرعت پایین یو اس بی هام ک 2 ولی باور کنین 1 هم نیست و سرعت پایین انتقال داده ها از یک هارد ب هارد دیگر + سرعت کم سی پی یو و رم

6- با این مورد کاملا مخالفم ینی درگاه 16 ایکس روی یه مادربرد ددر3 میتونه از پس پهنای باند کارت گرافیک ددر5 بر بیاد

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
دقیقا واسه چه کاری میخواید بخرید.

برای یک مصرف عادی :D
حالا چرا اولا زیاد فایل فشرده سازی می کنم که نیاز مند سی پی یوی قوی هست و همیشه موقع فشرده سازی تمام سی پیوم رو می خوره
حالا چرا آنبورد من با همین Integrated: nVIDIA nForce 6100-430 کارهامو انجام میدم گیم رو توی کامپیوتر بازی نمی کنم چون کنسول دارم
کارم با کارت گرافیکی نگاه کردن وب هاست و شو و فیلم های 720 و 1080 انکود شده که همشونو باز می کنه
همین که یه کارت گرافیکی آنبورد 256 یا 512 ریل (واقعی ) روی برد باش ک 100 در 100 هم دی دی آر 3 اوووووووووووووو منو کلی جلو میندازه تازه بعد هم میتونم کارت گرافیک بخرم اینو هم مطمءن باشین که بعدا این کار رو هم نخواهم کرد
حالا شما چه مادر برد + سی پی یو + رم + پاور برای 1.5 ملیون تومن پیشنهاد میدین آیا کفاف می کنه یا نه راستی من شنیده بودم بعضی سی پی یو ها هسته پنهان دارن و میشه اونم فعال کرد این ولی میگن نکنید بهتر نظر شما چی ؟
کلا سی پی و توپی می خوام ؟

یه ال ای دی دارمیازی ب مانیتور ندارم
بیشترین مشکلم با سیستم الانم سرعت پایین یو اس بی هام ک 2 ولی باور کنین 1 هم نیست و سرعت پایین انتقال داده ها از یک هارد ب هارد دیگر + سرعت کم سی پی یو و رم

6- با این مورد کاملا مخالفم ینی درگاه 16 ایکس روی یه مادربرد ددر3 میتونه از پس پهنای باند کارت گرافیک ددر5 بر بیاد

شما با قطعاتی که معرفی میشه نیازی به رو کردن هسته های لاک شده ندارید :D تازه اونم واسه سیستم شما نیست و درست هم شنیدید.
MAINBOARD: ASUS P8P67 DELUXE= 370
MAINBOARD: ASUS P8Z68-V=370
cpu: Core i7-3.4GHz-2600K=580
RAM: CORSAIR-Dual-8GB-2000-2x4GB=200
PSU:GREEN - GP685B=140
A-DATA-60GB-S511=250
مادربرد اول برای سیستمی هست که روش بتونید یک گرافیک بندازید حتی بدترین گرافیک هم شده چیزه توپی میشه تا مادربرد دومی که آنبرد هست ولی اگه واقعا قصد مادربرد آنبرد دارید مادربرد دوم هم انتخاب عالی میباشد.
سی پی یو و رم هم بهترین انتخاب شده.
پاور بالا انتخاب شده که شاید بخواید بعدها گرافیک بندازید.
60 گیگ هم هارد SSD با سرعت ترانسفر 500 مگابایت بر ثانیه برای اینکه چیزی از سرعت کم نیارید.
فقط این ترکیب یک عدد گرافیک 6950 کم داره :cigar:

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
من تا نهایت میتونم 200-250 واسه مین هزینه کنم ودوست دارم تا ارتقاهای بدی هم جوابگو باشه
مادربرد ASUS P8P67 برای گرافیک غیر آنبرد
و مادربرد asus p8z68-v برای حالت آنبرد
انتخاب های خوبی هستن
کلا از مارک ایسوس به شدت راضی و از مارک گیگا زیاد دلخوشی ندارم :p

sasan7khat

Registered User
لایک‌ها
28
از جفت مادر بردها خوشم اومد حالا این کارت گرافیکی چنده ؟ میشه لینک مشخصاتش رو بدین
Core i7-2700K(3.5G,L3:8M,iGPU,4C,rev.D2) چنده؟

کدوم چیپ ست بهتره

Intel® P67 Express Chipset P8P67 DELUXE
Intel® Z68 Express Chipset P8Z68-V PRO

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا