• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده ، مادربرد ، رم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
مدل های چیپ h61 هر کی خریده راضی بوده
واسه کاربری عادی خوبه
این ها هم چند مدل و قیمت روز برای خرید :
نیمه دوم بهمن 90
ASRock H61M/USB3
ASRock H61 iCafe
Asus P8H61-M LE/USB3
به ترتیب
145
155
165

• Like
Reactions: hwt

h.mosaiy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من يه سيستم براي يكي از دوستام مي خوام رنج قيمتش كلا حدود 800 تا 850 باشه رفيقم زياد سنگين كار نمي كنه و ميشه گفت يه كاربر معموليه ( يه كم بازي و اكثرا فيلم و نت ) ولي سيستمي مي خواد تا حداقل 2 يا 3 سال نياز به ارتقا نداشته باشه
دوستان يه لطف كنند اگه ممكنه سيستم پيشنهاد بدن
البته مي دونم اوضاع بازار خيلي خرابه و قيمتها بطور باور نكردني بالا رفته نظرتون چيه ارزش داره با اين بودجه الان اقدام به خريد كنيم يا اگه وايستيم بعد از عيد خريد كنيم به صرفه تره
در ضمن من از بازار مشهد مي خوام خريد كنم

nasle_bartar

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان این مادربردو نگاه کنین

GIGABYTE - P61-DS3-B3 ― RayanSaba - رایان صبا

خوب دیدین اسمش اینه درسته
[h=1]GIGABYTE - P61-DS3-B3[/h]نوشته p61 خوب مشخصاتشو نگاه کنین چیپشو نگاه کنین نوشته
Intel[SUP]®[/SUP] H61 Express Chipset

خوب این واسه من روشن نیست این p &h کدومشه یکم توضیح بدید hیعنی میشه مانیتور بستpهم یعنی اور میشه ds3-b3 چین دونبالش اومدن از کجا میشه فهمید مین usb3داره یا نه ؟

nasle_bartar

Registered User
لایک‌ها
3
یه سوال دیگه تو بین مغازه دارای سخت افزار شایع هستش مین انبرد ضعیف و بدرد نخوره این درسته ایا منی که میخوام مثلا مین h بگیرم منظورم چیپ 1155 این مانیتور هم ساپورت میکنه این مین نوعی مین انبرد حساب میشه وضعیفه ؟ وبعد اینکه با داشتن کارت گرافیک گرافیک داخل cpu با مین h به کمک گرافیک من میاد یا نه ؟
2-اگه p بگیریم گرافیک cpu بلا استفاده میشه و ایا به کمک کارت گرافیک من نخواهد امد و در عوض ایا شاهد بسته شدن دهان مغازه دارا میشه ؟
3- اومدیم مین z گرفتیم اینم پس نوعی امبرد دیگه من بین این 3 تا موندم دوستان راهنمایی قانع کنندهای کنید با تشکر:happy:

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
دوستان این مادربردو نگاه کنین

GIGABYTE - P61-DS3-B3 ― RayanSaba - رایان صبا

خوب دیدین اسمش اینه درسته
[h=1]GIGABYTE - P61-DS3-B3[/h]نوشته p61 خوب مشخصاتشو نگاه کنین چیپشو نگاه کنین نوشته
Intel[SUP]®[/SUP] H61 Express Chipset

خوب این واسه من روشن نیست این p &h کدومشه یکم توضیح بدید hیعنی میشه مانیتور بستpهم یعنی اور میشه ds3-b3 چین دونبالش اومدن از کجا میشه فهمید مین usb3داره یا نه ؟

p61 همون h61 هست ولی تو مادربرد خروجیهای کارت گرافیکش رو برداشتن
و اینکه چطور میشه فهمید مادربرد usb3 هست باید مشخصات مادربرد رو نگاه بکنید رو کارتونش یا از خود سایت سازنده

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
یه سوال دیگه تو بین مغازه دارای سخت افزار شایع هستش مین انبرد ضعیف و بدرد نخوره این درسته ایا منی که میخوام مثلا مین h بگیرم منظورم چیپ 1155 این مانیتور هم ساپورت میکنه این مین نوعی مین انبرد حساب میشه وضعیفه ؟ وبعد اینکه با داشتن کارت گرافیک گرافیک داخل cpu با مین h به کمک گرافیک من میاد یا نه ؟
2-اگه p بگیریم گرافیک cpu بلا استفاده میشه و ایا به کمک کارت گرافیک من نخواهد امد و در عوض ایا شاهد بسته شدن دهان مغازه دارا میشه ؟
3- اومدیم مین z گرفتیم اینم پس نوعی امبرد دیگه من بین این 3 تا موندم دوستان راهنمایی قانع کنندهای کنید با تشکر:happy:

چیش ضعیف هست این حرفها همش چرته که مغازه دارها البته بعضیاشون تحویل مشتری میدن
مادربرد ضعیف وقوی فقط برای اورکلاکه
و اینکه گرافیک cpu به کار میاد بله فقط تو چیهای z68 گرافیک انبورد به کمک کارت گرافیک میاد
البته من این تو مشخصات مادربردهای Z68 گیگابایت خوندم

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
عزیز جان مادربرد انتخابی شما بستگی به قیمت کل سیستم شما داره !
و در وهله ی اول مادربرد با گرافیک مجزا خریدن پیشنهاد میشه ولی خوب اگه مشکل تامین هزینه باشه صد در صد گرافیک آنبرد توصیه میشه.

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
دوست عزیز h61 مدل مادربرد نیست مدل چیپ هست بزار به طور کلی توضیح بدم بهتره
برای cpu های سندی بریج همین مدل 2300 یا 2500 و غیره مادربردها دارای تغیرات شدن
که چهار چیپ واسشون معرفی شد ابتدایی ترین چیپ h61 هست مادربردهایی که با این چیپ ساخته میشه با خروجی کارت گرافیک هستند و با یک شیار pci-e
چیپ بعدی h67 هست با مشخصات مدل بالایی ولی با امکانات بالاتر
در سری سندی بریج intel دو نوع cpu معرفی شد یک نمونه برای اورکلاک که با پسوند k هستند مثل 2500k و 2600k در این دو مدل ضریب مولتی پلیر باز هست و شما میتونید به راحتی فرکانس cpu رو بالا ببرید
و نمونه های معمولی مثل نمونه cpu شما
خوب intel امد دو چیپ دیگه معرفی کرد یکی p67 که در این مدل شما به راحتی میتونید اور کنید و دو یا سه شیار کارت گرافیک دارند و امکانات بالاتر
و یک سری z68 این مدل تلفیق دو چیپ h67 و p67 هست هم قابلیت اورکلاک و هم خروجی گرافیکی دارند

دوستانی هم که اطلاعات بیشتر دارند اگر اشتباهی کردم شما درستش رو بیان کنید
یک مادربرد h61 با امکانات بالا میگرفتم با پورت usb3 و sata3 و همچنین داشتن پورتهای usb زیاد و داشتن چهار شیار رم

بسیار ممنون. شما چه مدلی را به طور خاص پیشنهاد می کنید؟

مدل های چیپ h61 هر کی خریده راضی بوده
واسه کاربری عادی خوبه
این ها هم چند مدل و قیمت روز برای خرید :
نیمه دوم بهمن 90
ASRock H61M/USB3
ASRock H61 iCafe
Asus P8H61-M LE/USB3
به ترتیب
145
155
165

بسیار ممنون. اگر ممکن است شما هم بگویید چه مدلی را پیشنهاد می کنید.

--

فعلآ این دو را خریده ام:
i5 2500 و GDDR5 1G 6670

لطفآ رم هم پیشنهاد کنید.

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
چونکه کارت مجزا دارین من این مدل رو معرفی میکنم GIGABYTE PA65-UD3-B3
قیمتشم باید تو 170 باشه اگر هم مدل بالاتر بخوای من z68p-ds3 از گیگابایت رو معرفی میکنم قیمتش هم 215 تومن هست
رم اگر ویندوز 32 بیت استفاده میکنید 4 گیگ بگیر 2 تا 2 گیگ ولی اگر 64 بیت استفاده میکنی 8 گیگ بگیر دوتا 4 گیگ
رم هم زاد فرقی نمیکنه چی بگیرین اگر چیز معمولی میخواین kingmax و اگر چیز بهتری مبخواین gskil یا adata بگیر

nasle_bartar

Registered User
لایک‌ها
3
عزیز جان مادربرد انتخابی شما بستگی به قیمت کل سیستم شما داره !
و در وهله ی اول مادربرد با گرافیک مجزا خریدن پیشنهاد میشه ولی خوب اگه مشکل تامین هزینه باشه صد در صد گرافیک آنبرد توصیه میشه.

بحث هزینه نیست بحث اینکه گرافیک cpuراکد نمونه من دنبال اون مادربردم

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291

h.mosaiy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا كسي نيست جواب ما رو بده
دمتون گرم اگه ميشه به ما هم جواب بدين
من يه سيستم براي يكي از دوستام مي خوام رنج قيمتش كلا حدود 800 تا 850 باشه رفيقم زياد سنگين كار نمي كنه و ميشه گفت يه كاربر معموليه ( يه كم بازي و اكثرا فيلم و نت ) ولي سيستمي مي خواد تا حداقل 2 يا 3 سال نياز به ارتقا نداشته باشه
البته مي دونم اوضاع بازار خيلي خرابه و قيمتها بطور باور نكردني بالا رفته نظرتون چيه ارزش داره با اين بودجه الان اقدام به خريد كنيم يا اگه وايستيم بعد از عيد خريد كنيم به صرفه تره

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
آقا كسي نيست جواب ما رو بده
دمتون گرم اگه ميشه به ما هم جواب بدين
من يه سيستم براي يكي از دوستام مي خوام رنج قيمتش كلا حدود 800 تا 850 باشه رفيقم زياد سنگين كار نمي كنه و ميشه گفت يه كاربر معموليه ( يه كم بازي و اكثرا فيلم و نت ) ولي سيستمي مي خواد تا حداقل 2 يا 3 سال نياز به ارتقا نداشته باشه

دوست عزیز شما amd میخواین یا اینتل
و اینکه چرا به پستهای مشاوره ای قبلی مراجعه نمیکنید
تو این دو سه هفته چند سیستم با این مبلغ برای دوستان پیشنهاد دادیم

nasle_bartar

Registered User
لایک‌ها
3
این چیزیه که تو خود سایت گیگابایت نوشته این بخش فارسی سایت هست و مادربردی که به شما پیشنهاد کردم
GIGABYTE - مادربرد - Socket 1155 - ‏(rev. 2.1)‏ GA-Z68P-DS3[/Q

داداش درسته خوندم اره به گفته اش به کمک گرافیک میاد یعنی پولمون که بابت گرافیک سی پی یو ازمون گرفتن به کار میاد

خوب اگه اینطور باید تو سری h هم این کار انجام بگیره دیگه اطلاعی نداری

یه چیز دیگه به جز این گیگا تو مارکهای دیگه هم تو سری z این کار انجام میگیره چند تا مادربرد مثال بزنین

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
بحث هزینه نیست بحث اینکه گرافیک cpuراکد نمونه من دنبال اون مادربردم
با خوندن مطالب صفحه قبل شما تازه فهمیدم سئوالتون دقیقا چیه و میخواهید وقتی گرافیک آنبرد پول میدید از گرافیکش همزمان با کارت خودتون استفاده کنید !
هم Nvidia و ATI ی همچین تکنولوژِ هایی رو دارن و که شرکت ها بخوان از اون تکنولوژِی تو مادربردهاشون استفاده کنن یعنی تکنولوژِی هیبریدSLI که مخصوص انویداس یا هیبرید کراس فاییر که واسه ATI محسوب میشه اون وقت مادربردها همزمان میتونن از گرافیک آنبرد و کارت استفاده کنن
اما حداقل واسه شما توصیه نمیشه چون : :)
1) اصلا پول گرافیک انبرد تو مادربرها زیاد معنا نداره و جنبه تبلیغاتی داره و اینکه کسی بخواد پول گرافیک نده براش خوبه و صد البته واسه شما هم پیشنهاد دادم که مادربرد غیر آنبرد بخرید.
2) با یک گرافیک قیمت متوسط امروزی ( مثلا حتی 100 تا 150 تومنی ) هم بخواهید موازی استفاده کنید میبینید اصلا 10 % هم تو کارایی سرعت گرافیک شما اثر نداره چون گرافیک آنبرد ها ضعیف هستن.
3) گرافیک آنبرد چون پردازش با CPU و رمش از RAM سیستم شماست تامین میشه فقط کار CPU کامپیوتر خودتون رو میبرید بالا.
4) معمولا بیشتر واسه کم شدن مصرف برق کارت اصلی خوبه تا استفاده از قدرت که فعلا مد نظر شماست
5) بحث مچ شدن سری های چیپ ها با هم فرق میکنه و این طور نیست که با هر گرافیکی بتونید جمع بزنید

nasle_bartar

Registered User
لایک‌ها
3
افرین داداش شما منظورمو فهمیدین حالا چند تا کار کنیم

اینو نگاه کن و مشخصاتشو هم ببین

میهن مارکت - مشخصات و قيمت فروش مادربورد Motherboard - گیگابایت Gigabyte GA-Z68P-DS3

این تقریبا با حرفه شما نمی خونه این میگه به کمکش میاد و کاراییشو تو زمان لازم جبران میکنه
خوب اون طور که از منظور شما فهمیدم دنبال مین h نرم درسته چون انبردا ضعیفن و اون گرافیک cpu را هم با کارت گرافیکی جمع نمیبنده درسته ؟خوب z68 چی کا کنیم اینم این قانون شاملش میشه؟
اینم نگاه کن در مورد این چی میگی
میهن مارکت - مشخصات و قيمت فروش مادربورد Motherboard - ازراک ASRock Z68 Pro3

دوست داشتم z68 بگیرم خوب دو تاشونم z68 هستن چرا تو ازراک خروجی مانیتور هست ولی توی گیگا نیست؟ وگیگا تو توضیحاتش گفته کمبود کارت گرافیک شما رو جبران میکنه اینم لینکه فارسیش قسمت نگاه کلی را نگاه کنید
http://www.gigabyte.ir/products/product-page.aspx?pid=4017#ov

گرافيک قابل تعويض با LucidLogix Virtu GPU Virtualization
1957.jpg
مادربردهاي Z68 گيگابايت از فن آوري Virtu GPU Virtualization شرکت LucidLogix استفاده مي کنند که به کاربران اجازه مي دهد به صورت پويا بين گرافيک مجتمع و کارت گرافيکي مجزا و قدرتمند خود سوئيچينگ انجام دهند. اين فن آوري براي گيمرهايي که وضوح تصويري بالا در بازي ها نياز دارند و مي خواهند از ويژگي هاي چند رسانه اي مجتمع در نسل دوم از پردازنده هاي Core اينتل نيز استفاده کنند ايده آل است. با اين روش، گرافيک قابل سوئيچ کمک مي کند تا مصرف توان گرافيکي رايانه را کهش دهد در حالي که در مواقع لزوم کارايي را افزايش مي دهد.

1958.jpg

Last edited:

h.mosaiy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما amd میخواین یا اینتل
و اینکه چرا به پستهای مشاوره ای قبلی مراجعه نمیکنید
تو این دو سه هفته چند سیستم با این مبلغ برای دوستان پیشنهاد دادیم
درست مي گي نوكرتم همه پستهاي قبلي رو خوندم اما تمام اون قيمتها الان جابجا شده بازارو كه ديدي هر روز داره قيمتها جابجا مي شه اگه زحمتي نيست به قيمت الان بازار يه سيستم با intel و يه سيستم هم با amd برام بنويس اگه نه كه يه سيستم با intel بنويس آقا شرمنده مي كني ها راستي يه سوال هم دارم به نظرت با اين اوضاع خراب قيمتها الان بخرم بهتره يا وايستم بازار متعادل بشه
دوستان بقيه هم اگه نظري دارن ما رو شرمنده كنن نظر بدن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا