دوستان این مادربردو نگاه کنین
GIGABYTE - P61-DS3-B3 ― RayanSaba - رایان صبا
خوب دیدین اسمش اینه درسته
[h=1]GIGABYTE - P61-DS3-B3[/h]نوشته p61 خوب مشخصاتشو نگاه کنین چیپشو نگاه کنین نوشته
Intel[SUP]®[/SUP] H61 Express Chipset
خوب این واسه من روشن نیست این p &h کدومشه یکم توضیح بدید hیعنی میشه مانیتور بستpهم یعنی اور میشه ds3-b3 چین دونبالش اومدن از کجا میشه فهمید مین usb3داره یا نه ؟
یه سوال دیگه تو بین مغازه دارای سخت افزار شایع هستش مین انبرد ضعیف و بدرد نخوره این درسته ایا منی که میخوام مثلا مین h بگیرم منظورم چیپ 1155 این مانیتور هم ساپورت میکنه این مین نوعی مین انبرد حساب میشه وضعیفه ؟ وبعد اینکه با داشتن کارت گرافیک گرافیک داخل cpu با مین h به کمک گرافیک من میاد یا نه ؟
2-اگه p بگیریم گرافیک cpu بلا استفاده میشه و ایا به کمک کارت گرافیک من نخواهد امد و در عوض ایا شاهد بسته شدن دهان مغازه دارا میشه ؟
3- اومدیم مین z گرفتیم اینم پس نوعی امبرد دیگه من بین این 3 تا موندم دوستان راهنمایی قانع کنندهای کنید با تشکر:happy:
عزیز جان مادربرد انتخابی شما بستگی به قیمت کل سیستم شما داره !یه سوال دیگه تو بین مغازه دارای سخت افزار شایع هستش مین انبرد ضعیف و بدرد نخوره این درسته ایا منی که میخوام مثلا مین h بگیرم منظورم چیپ 1155 این مانیتور هم ساپورت میکنه این مین نوعی مین انبرد حساب میشه وضعیفه ؟ وبعد اینکه با داشتن کارت گرافیک گرافیک داخل cpu با مین h به کمک گرافیک من میاد یا نه ؟
2-اگه p بگیریم گرافیک cpu بلا استفاده میشه و ایا به کمک کارت گرافیک من نخواهد امد و در عوض ایا شاهد بسته شدن دهان مغازه دارا میشه ؟
3- اومدیم مین z گرفتیم اینم پس نوعی امبرد دیگه من بین این 3 تا موندم دوستان راهنمایی قانع کنندهای کنید با تشکر:happy:
دوست عزیز h61 مدل مادربرد نیست مدل چیپ هست بزار به طور کلی توضیح بدم بهتره
برای cpu های سندی بریج همین مدل 2300 یا 2500 و غیره مادربردها دارای تغیرات شدن
که چهار چیپ واسشون معرفی شد ابتدایی ترین چیپ h61 هست مادربردهایی که با این چیپ ساخته میشه با خروجی کارت گرافیک هستند و با یک شیار pci-e
چیپ بعدی h67 هست با مشخصات مدل بالایی ولی با امکانات بالاتر
در سری سندی بریج intel دو نوع cpu معرفی شد یک نمونه برای اورکلاک که با پسوند k هستند مثل 2500k و 2600k در این دو مدل ضریب مولتی پلیر باز هست و شما میتونید به راحتی فرکانس cpu رو بالا ببرید
و نمونه های معمولی مثل نمونه cpu شما
خوب intel امد دو چیپ دیگه معرفی کرد یکی p67 که در این مدل شما به راحتی میتونید اور کنید و دو یا سه شیار کارت گرافیک دارند و امکانات بالاتر
و یک سری z68 این مدل تلفیق دو چیپ h67 و p67 هست هم قابلیت اورکلاک و هم خروجی گرافیکی دارند
دوستانی هم که اطلاعات بیشتر دارند اگر اشتباهی کردم شما درستش رو بیان کنید
یک مادربرد h61 با امکانات بالا میگرفتم با پورت usb3 و sata3 و همچنین داشتن پورتهای usb زیاد و داشتن چهار شیار رم
مدل های چیپ h61 هر کی خریده راضی بوده
واسه کاربری عادی خوبه
این ها هم چند مدل و قیمت روز برای خرید :
نیمه دوم بهمن 90
ASRock H61M/USB3
ASRock H61 iCafe
Asus P8H61-M LE/USB3
به ترتیب
145
155
165
عزیز جان مادربرد انتخابی شما بستگی به قیمت کل سیستم شما داره !
و در وهله ی اول مادربرد با گرافیک مجزا خریدن پیشنهاد میشه ولی خوب اگه مشکل تامین هزینه باشه صد در صد گرافیک آنبرد توصیه میشه.
مطمعنی به کمکش میاد توz68 یعنی تو h نمییاد؟
آقا كسي نيست جواب ما رو بده
دمتون گرم اگه ميشه به ما هم جواب بدين
من يه سيستم براي يكي از دوستام مي خوام رنج قيمتش كلا حدود 800 تا 850 باشه رفيقم زياد سنگين كار نمي كنه و ميشه گفت يه كاربر معموليه ( يه كم بازي و اكثرا فيلم و نت ) ولي سيستمي مي خواد تا حداقل 2 يا 3 سال نياز به ارتقا نداشته باشه
دوستان يه لطف كنند اگه ممكنه سيستم پيشنهاد بدن
البته مي دونم اوضاع بازار خيلي خرابه و قيمتها بطور باور نكردني بالا رفته نظرتون چيه ارزش داره با اين بودجه الان اقدام به خريد كنيم يا اگه وايستيم بعد از عيد خريد كنيم به صرفه تره
این چیزیه که تو خود سایت گیگابایت نوشته این بخش فارسی سایت هست و مادربردی که به شما پیشنهاد کردم
GIGABYTE - مادربرد - Socket 1155 - ‏(rev. 2.1)‏ GA-Z68P-DS3[/Q
داداش درسته خوندم اره به گفته اش به کمک گرافیک میاد یعنی پولمون که بابت گرافیک سی پی یو ازمون گرفتن به کار میاد
خوب اگه اینطور باید تو سری h هم این کار انجام بگیره دیگه اطلاعی نداری
یه چیز دیگه به جز این گیگا تو مارکهای دیگه هم تو سری z این کار انجام میگیره چند تا مادربرد مثال بزنین
با خوندن مطالب صفحه قبل شما تازه فهمیدم سئوالتون دقیقا چیه و میخواهید وقتی گرافیک آنبرد پول میدید از گرافیکش همزمان با کارت خودتون استفاده کنید !بحث هزینه نیست بحث اینکه گرافیک cpuراکد نمونه من دنبال اون مادربردم
درست مي گي نوكرتم همه پستهاي قبلي رو خوندم اما تمام اون قيمتها الان جابجا شده بازارو كه ديدي هر روز داره قيمتها جابجا مي شه اگه زحمتي نيست به قيمت الان بازار يه سيستم با intel و يه سيستم هم با amd برام بنويس اگه نه كه يه سيستم با intel بنويس آقا شرمنده مي كني ها راستي يه سوال هم دارم به نظرت با اين اوضاع خراب قيمتها الان بخرم بهتره يا وايستم بازار متعادل بشهدوست عزیز شما amd میخواین یا اینتل
و اینکه چرا به پستهای مشاوره ای قبلی مراجعه نمیکنید
تو این دو سه هفته چند سیستم با این مبلغ برای دوستان پیشنهاد دادیم